Seriale Netflix – 40 de seriale bune pe care le poti vedea pe Netflix

0
17235
seriale netflix

Ai terminat serialul preferat și cauți unul nou pe Netflix? Preferi seriale de dragoste sau seriale polițiste? Sau poate seriale SF sau producții pentru adolescenți? Ori poate cauți un serial care să te țină ocupat pentru mai mult timp, precum The Good Wife? Găsești aici 40 de seriale Netflix din care să alegi. Sunt seriale bune, fie produse de Netflix, fie de alte canale, dar le poți vedea pe Netflix.

Seriale de dragoste Netflix

1. Outlander 

OUTLANDER seriale de dragoste netflixOutlander (Străina) este unul dintre cele mai sexy și romantice seriale din ultimii ani. Personajul principal e Claire, o asistentă medicală teleportată în mod misterios în secolul al XVIII-lea. Aici este obligată să se căsătorească cu un luptător scoțian. Și, în ciuda tuturor așteptărilor, între cei doi se naște o poveste de dragoste… Dă-i o șansă și Outlander te va conduce într-o lume mai romantică, cu cavaleri și povești intense de iubire.

2. Lovesick

lovesick seriale de dragoste netflixCauți un serial în care dragostea este portretizată autentic, cu toate suișurile și coborâșurile ei? Dar care rămâne totuși romantică? Nu prea se mai fac astfel de filme și seriale, dar ai noroc. Lovesick este unul. Spune povestea de dragoste complicată dintre Dylan și Evie. Evie l-a iubit și încă îl mai iubește pe Dylan. Dylan nu se pricepe cum să abordeze situația, mai ales că sunt buni prieteni. Cei doi, plus prietenii lor, trăiesc și se distrează în Glasgow. Și încearcă în același timp să facă cele mai bune alegeri amoroase și de cuplu. Lovesick are trei sezoane, ultimul produs in 2018 de Netflix. Au preluat serialul în 2016 de la britanicii de la Channel 4.

3. Plan coeur / The Hook Up Plan

plan coeur_seriale netflix

Dacă vorbim despre seriale de dragoste Netflix, este în topul nostru și unul franțuzesc. Și nu doar pentru că franceza e limba iubirii. Ci în primul rând pentru că este foooaarte bun și sensibil. Povestea Elsei, o tânără pariziancă ce nu poate să îl uite pe ultimul iubit, te va prinde cu siguranță. Cea mai bună prietenă a Elsei plătește o escortă masculină. Tipul se întâlnește cu Elsa, doar că aceasta ajunge să se îndrăgostească de el. Plan coeur e un serial original Netflix, produs de Netflix Franța în 2018. A fost reînnoit cu un nou sezon, lansat în octombrie 2019.

4. Jane The Virgin

jane the virgin telenovele netflix

Jane The Virgin este o combinație foarte reușită între o telenovelă și o satiră a formatului de telenovelă. Personajul principal, la fel ca tot serialul, te vor încărca cu multă energie pozitivă. Serialul are 100 de episoade filmate în 5 serii, ultima produsă în 2019. A fost nominalizat și premiat la Globurile de Aur. Deci nici măcar nu vei avea de ce să te simți vinovat(ă) că te uiți la o telenovelă. Dacă te încearcă cumva astfel de vinovății. 🙂 Printr-o eroare medicală, Jane, o americancă de origine venezueleană, ajunge să fie inseminată artificial. Și să nască astfel copilul bărbatului pentru care a avut o pasiune în adolescență. Acțiunea se petrece în Miami.

5. Coisa mais linda  / Most Beautiful Thing

COISA-MAIS-LINDA- seriale netflixCu siguranță brazilienii nu împart cu sângele latin doar o limbă de origine latină, portugheza, ci și pornirile pasionale. Vei merge la sigur cu Coisa mais linda, pentru că totul este romantic în acest serial. De la limba vorbită, până la muzica bună, bossa nova. Personajul principal, Malu, o femeie frumoasă și independentă, deschide un bar în Rio de Janeiro. Asta chiar în anii când jazz-ul brazilian prindea aripi. În paralel, se îndrăgostește de un cântăreț, pe care nu prea te poți baza. Dar tocmai asta e frumusețea relației lor. Serialul apărut în 2019 este original Netflix. Dar așteptăm o nouă serie în 2020, pentru că a fost reînnoit.

6. The affair

the_affair_-season_1 seriale netflixEste un serial multi-premiat la Globurile de Aur, cu 6 sezoane la activ. Un scriitor căsătorit, cu patru copii, are o relație cu o chelneriță, care a trecut printr-o dramă familială devastatoare. Relația lor îi afectează nu doar pe ei, ci și pe cei apropiați. Producția urmărește în detaliu efectele relației, de unde și o notă nostalgică și întunecată. Fiind produs de canalul Showtime, nu toate sezoanele sunt disponibile pe Netflix. Dar poți să îl incepi aici și să vezi daca vrei să mergi dincolo de sezonul 4.

7. The Crown

the crown- seriale netflix

The Crown este despre regi și regine, prinți și prințese. Deci vine la pachet cu haine și bijuterii impresionante, dineuri și ceremonii așa cum doar în filme vezi. Dar vine la pachet și cu drame și iubiri bine ascunse de lumina reflectoarelor. Povestea reginei Elisabeta a II-a, monarhul care conduce Marea Britanie astăzi, vorbește despre dragostea pentru soțul ei, Prințul Philip. Dar și implicarea ei în viața amoroasă a surorii ei. A treia serie apare în noiembrie 2019, iar a patra este programată pentru 2020.

8. Love

Love- seriale de dragoste netflixVrei altceva decât iubiri pudrate cu zahăr? Love este un serial original Netflix cu 3 sezoane, despre relația dintre doi tineri americani. El e Gus, ea Mickey. El nu e cel mai sexy bărbat din cartier, iar ea sigur nu e cea mai feminină și romantică tipă. Dar totuși iubirea se înfiripă, cu pași înainte dar și înapoi, cu mai puțin romantism dar cu mai mult umor.

Seriale Netflix politiste

9. Unbelievable

UNBELIEVABLE seriale politiste netflix
UNBELIEVABLE

E un serial nou Netflix, apărut în 2019, despre o serie de violuri investigate de două femei detectiv. În general serialele polițiste au ca personaje principale polițiști bărbați dintr-o bucată. Unbelievable e un serial în care o tipă pițigăiată, cu doi copii mici acasă, dă de cap unui caz complicat. Are ca partener o polițistă mai bărbătoasă decât mulți polițisti (jucată de Toni Collette). Dacă mai ai nevoie de argumente în plus, trebuie să știi că este bazat pe o întâmplare adevărată. Mai mult, deși netul și programele TV abundă de filme și seriale polițiste, vei găsi o abordare proaspătă în Unbelievable. Și proceduri polițiste pe care nu le vezi prea des în astfel de filme.

10. Criminal

Criminal- antologie serial netflixEste un serial nou Netflix, lansat în toamna lui 2019. Are 12 episoade, dar e interesant că fiecare 3 episoade sunt produse în altă limbă. Trei sunt filmate și produse în Marea Britanie, 3 în Spania, 3 în Franța și alte 3 în Germania. Dacă Netflix își permite un astfel de experiment, de ce nu? Toate se joacă cu genul filmului polițist încercând o abordare nouă. Aflarea adevărului despre suspect strict prin tehnica interogatoriului. Practic fiecare poveste se întâmplă doar în secția de poliție. Și în general polițiștii au un timp foarte limitat pentru a descurca ițele cazului.

11. Bodyguard

bodyguard seriale politiste netflixUn serial britanic produs pentru BBC dar preluat și de Netflix. Bodyguard este foarte antrenant, te va ține în priză până la final, ceea ce face din el un thriller reușit. Personajul principal este un fost soldat britanic acum polițist special, detașat ca bodyguard pentru un ministru din cabinetul britanic. A fost lansat în 2018.

12. Collateral

collateral seriale politiste netflix

La fel ca și Unbelievable, Collateral are în prim plan o polițistă, nu un polițist. Tipa investighează o crimă folosindu-se mai mult de intuiție decât de mușchi. Și face o treabă foarte bună. La fel ca și serialul, care reușește să-ți capteze atenția și să te țină prins până la final.  La fel ca și Bodyguard, a fost produs pentru BBC în 2018. Personajul principal este interpretat excepțional de foarte apreciata actriță Carrey Mulligan.

13. River

river seriale netflix

BBC are scenariști extraordinari, lucru dovedit de multe seriale produse de ei. River nu face excepție. Deși e o mini-serie puțin mai veche (2015), merită cu vârf și îndesat să fie văzută. Poate nu e chiar True Detective, adică serialul polițist cel mai discutat din ultimii ani. Dar e cu siguranță o privire nouă asupra genului polițist. Unde mai pui că rolurile principale sunt interpretate minunat de doi super actori: Stellan Skarsgard și Nicola Walker. E musai de trecut pe lista ta.

14. Sherlock

sherlock seriale netflixUltimul episod s-a filmat în 2017, dar dacă nu l-ai văzut încă trece-l și pe acesta pe listă.  Pentru că este printre serialele detectivistice cele mai premiate și iubite din ultimii ani. E un serial deștept. Misterul e construit cu grijă pentru detaliu și te ține în suspans până la final. Unde mai pui că actorii din rolurile principale sunt Benedict Cumberbatch – Sherlock și Martin Freeman – Dr Watson. Dr. Watson este prietenul super inteligentului dar lipsitului de empatie, Sherlock.

15. Broadchurch

broadchurch seriale polististe netflixBroadchurch este și el un serial britanic non-Netflix, dar pe care-l poți vedea pe Netflix. A fost filmat în trei sezoane, ultimul fiind difuzat în 2017. Prima serie în principal urmărește modul cum suspiciunea reciprocă și atenția media schimbă o comunitate mică după dispariția unui copil. Modul cum sunt construite personajele, regia și talentul cu care sunt filmate scenele au fost multi-premiate. Dacă ai stomac pentru un serial destul de apăsător, dar foarte bun, atunci Broadchurch este pentru tine.

Seriale Netflix de comedie

16. Brooklyn Nine-Nine

brooklyn nine nine seriale polististe netflixDe văzut dacă vrei pur și simplu să te distrezi și să vezi o comedie fără complicații. Brooklyn Nine-Nine e unul dintre puținele seriale gândite 100% ca și comedie. Nu vei găsi în acest serial nicio situație creată să te pună pe gânduri. E doar umor pur sânge de la un capăt la altul. Acțiunea se concentrează într-o secție de poliție din New York. Detectivul Jake Peralta se comportă foarte copilăros, dar reușește totuși să rezolve cu succes cazurile care i se alocă. Ceilalți polițiști au fiecare câte o trăsătură de caracter îngroșată, care îi face super distractivi. Serialul are deja 6 sezoane, cu ultimul difuzat în 2019. Încă se filmează.

17. Rake

rake seriale comedie netflixE un serial australian de comedie și satiră disponibil pe Netflix, cu ultimul sezon, al cincilea, lansat în 2018. Personajul principal este un avocat original care mereu găsește soluții creative la probleme avocățești clasice. În viața personală, Cleaver iese de asemenea din tipare. Are tot felul de relații care mai de care mai neobișnuite, mai mereu odihnindu-se în alt pat. Tipul o să te binedispună cam cum te binedispune un pahar de șampanie, pentru că e de-a dreptul spumos.

18. Grace and Frankie

grace and frankie seriale comedie netflixGrace and Frankie e un serial Netflix de comedie, care a ajuns deja la 5 sezoane, ultimul lansat in 2019. Cu două actrițe de primă mărime care interpretează cele două personaje principale, Jane Fonda și Lily Tomlin. Serialul urmărește întâmplările hazlii prin care trec la 70 de ani cele două. Jane Fonda e foarte clasică și fostă femeie de afaceri. Lily Tomlin e o hippiotă cu pasiuni naturiste. Dintre difernțele dintre ele apar tot felul de conflicte și ironii. Pentru că de fapt au ajuns prietene nu pentru că au vrut, ci printr-o întorsătură ciudată a sorții. Partenerii lor de o viață sunt de fapt îndrăgostiți de mulți ani unul de celălalt…

19. Master of None

master of none polististe de comedie netflix

Un serial cu idei și glume proaspete despre relații în general. Fie că vorbim despre prieteni, iubiți sau părinți. Master of None îl are în rolul principal pe comediantul și actorul Aziz Ansari, de origine indiană. Prima serie, din 2015, urmărește experiențele în New York ale unui actor. Diversele ipostaze haioase îl aduc pe Dev (Aziz Ansari) să își reevalueze părerile pe care le avea despre viață. A doua serie, din 2017, are loc în Italia. Și se concentrează pe relația cu italiancă Francesca. Master of None este un serial original Netflix.

20. Sebastian Maniscalco

sebastian maniscalco stand up comedie netflixPe Netflix veți găsi, pe lângă seriale de comedie, și foarte multe show-uri de stand-up, ale unor comedianți foarte cunoscuți. De la Chris Rock și Ricky Gervais, la Eddie Murphy și Chris Tucker. Așa că între două seriale, puteți să le încercați. În topul nostru pe cea mai înaltă poziție se află comediantul de origine italiană Sebastian Maniscalco. Ne place asa de mult poate pentru că glumele lui sunt foarte accesibile. Fiecare dintre comedianți are stilul lui, așa că trebuie să săpați până găsiți stilul care vi se potrivește.

21. Comedians in Cars Getting Coffee

comedians in cars getting coffee seriale comedie netflixCă tot vorbim de comedianți, Jerry Seinfeld a revenit în 2012, după serialul Seinfeld, cu un talk-show ajuns deja la sezonul al nouălea, în 2019.  Jerry Seinfeld se întâlnește în fiecare episod cu un alt comediant sau actor care a avut roluri de comedie. Invitatul este preluat de Seinfeld intr-o mașină vintage. Merg apoi la o cafea, unde schimbă păreri despre umor, trecutul lor și întâmplări comune. Unele dintre episoade sunt foarte simpatice, altele nu în mod deosebit… Contează foarte mult istoricul comun al celor doi și chimia dintre ei. Dar poate unii invitați nu sunt pur și simplu așa haioși în viața reală… Ultimul sezon Comedians in cars getting coffee a fost produs de Netflix.

22. Workin’ moms

working moms seriale netflixO să-ți placă în mod special dacă ești mamă. Pentru că știi cât de complicat este să împaci toate aspectele din viața ta. De exemplu copiii, viața de cuplu, serviciul, pasiunile personale și timpul numai pentru tine. Personajele principale sunt câteva prietene proaspăte mămici care se întorc după câteva luni la muncă. Serialul este destul de direct, cu pompe de sân pentru lactație și tot tacâmul. De aceea e foarte simpatic. E un serial canadian de comedie cu trei sezoane, ce vor fi urmate de o a patra în 2020.

Seriale Netflix SF, de groază și seriale Netflix pentru adolescenți și tineri

Ne-am gândit și la o selecție de seriale Netflix specială pentru adolescenți și tineri. Fie că vorbim de seriale Netflix SF, de groază sau pur și simplu seriale Netflix concentrate pe preocupările tinerilor. Stai fără grijă dacă ai depășit adolescența, aceste seriale Netflix sunt atât de bine făcute încât te vor captiva indiferent de vârstă.

23. Stranger Things

stranger things seriale horror de groaza netflixDacă vrei să vezi un serial horror pe Netflix, atunci Stranger Things e alegerea cea mai bună. Într-un mic orășel din statul Indiana, Statele Unite, se întâmplă fenomene paranormale. Un băiețel dispare într-o dimensiune paralelă. Prietenii lui îl caută, cu ajutorul unei fete cu puteri supranaturale. Dacă ți-a plăcut E.T. când erai copil, trebuie neapărat să vezi Stranger Things. Pentru că acțiunea se petrece în anii ’80 și se inspiră din sensibilitatea și elementele vizuale ale filmelor lui Steven Spielberg. Iar dacă ești adolescent cu siguranță nu trebuie ratat. Pentru că e unul dintre cele mai bune seriale horror din ultimii ani. Serialul are deja 3 sezoane, ultimul lansat în 2019.

24. Jessica Jones

jessica jones seriale netflixUn detectiv cu sânge rece și sarcastic… Nu sună departe de imaginea clasică a unui detectiv particular. Doar ca Jessica Jones este femeie și are și super puteri, fiind un personaj Marvel. Jessica Jones s-a încheiat după al treilea sezon, care a fost lansat în 2019.

25. Black Mirror 

Black-Mirror seriale netflixNu e cel mai ușor de urmărit serial, pentru că pune întrebări incomode. Ce consecințe neașteptate poate avea tehnologia în viețile noastre? Cum ar fi practic ca întreaga noastră viață să fie condiționată de cât de apreciați suntem în social media? De popularitatea noastră să depindă job-ul nostru, prieteniile, accesul la finanțare și la o locuință. Acesta e un exemplu de episod, dar fiecare pleacă de la altă idee. Serialul britanic are 5 sezoane, toate la fel de incomode. Dacă ești în căutare de un serial deștept, e greu să găsești ceva peste Black Mirror. În plus, o să-ți ofere subiecte de discutat la birou cu colegii. 🙂

26. The OA

the oa seriale netflixO tânără reapare după ce fusese dispăruta timp de 7 ani. Mai mult, deși era nevăzătoare la momentul dispariției, acum vede. Ai ghicit. The OA este un serial SF. Și reușește să creeze cu succes o stare neobișnuită, care te va scoate din rutină. Așadar, dacă vrei să evadezi, dă drumul celor două serii din The OA. Ultimul sezon a fost lansat în 2019.

27. Riverdale

riverdale netflix seriale

Dacă ești în căutarea unui serial pentru adolescenți care dă dependență, atunci Riverdale este alegerea perfectă. Pentru că hățișul intrigilor în care intră adolescenții din Riverdale te va prinde și pe tine. Cea de a patra serie apare în octombrie 2019, așadar ai ce vedea. Dincolo de imaginea perfectă a vieții lor din orășelul Riverdale, adolescenții și familiile lor ascund multe secrete și conflicte.

Cele mai bune seriale Netflix

Netflix are un buget impresionat în fiecare an, destinat exclusiv pentru producția de conținut. În 2019 bugetul pentru seriale Netflix și nu numai este așteptat să ajungă la 15 miliarde de dolari. 🙂 Așa că nu-i de mirare că lucrează cu cei mai buni scenariști și regizori. Nu sunt puține seriale Netflix care au primit deja premii importante precum Globul de Aur. Mai mult, vorbim de seriale Netflix urmărite în întreaga lume de milioane de spectatori.

28. House of Cards 

house of cards seriale netflixHouse of Cards este probabil cel mai cunoscut serial produs de Netflix. Este o super-producție, cu super actori și un scenariu pe măsură. Kevin Spacey și Robin Wright interpretează un cuplu fără scrupule, determinați să ajungă cât mai sus pe scara puterii politice americane. Nu se dau la o parte atunci când e nevoie să joace murdar, să manipuleze și chiar să ucidă. Este un spectacol extraordinar să îi vezi pe cei doi episod după episod. Reușesc să te atragă în poveste și să te țină acolo, până la ultimul sezon. În total au fost produse 6 sezoane, ultimul fiind făcut disponibil de Netflix în 2019.

29. Orange is the new black

orange is the new black seriale originale netflixNu îl poți rata pentru că este unul dintre cele mai urmărite și comentate seriale Netflix.  Dacă nu îi dai o șansă e ca și cum toată lumea a văzut Titanic dar tu refuzi să-l vezi. Așa că pune câteva ore deoparte într-un weekend și încearcă Orange is the new black. Este vorba despre viața în închisoare a unei femei bogate. Cum face față noii situații, cum se adaptează și cum o primesc celelalte femei. Are 7 sezoane, ultimul din 2019.

30. Narcos

narcos netflix seriale

Un alt hit Netflix, Narcos spune povestea celui mai mare traficant de droguri din toate timpurile. Serialul este filmat chiar la Pablo Escobar “acasă”, în Columbia. Escobar era cunoscut pentru violența lui extremă. Dar și pentru averea imensă strânsă din traficul de cocaină. Averea lui a depășit un miliard de dolari. Narcos are trei sezoane.

31. Ozark

ozark seriale netflixVisezi la o viață în afara normelor? Glumim, bineînțeles. Dar dacă vrei să evadezi din rutină, Ozark e o alegere bună. Cum ajungi să treci de partea cealaltă a legii? Simplu, speli bani pentru un traficant mexican de droguri. O familie normală de americani, cu doi copii, se transformă în mafioți. Asta după ce dau chix cu o schemă de spălare de bani. Ca să supraviețuiască, trebuie să recupereze toți banii pierduți. Cum? Printr-o operațiune și mai mare de spălare de bani. Rolurile principale sunt jucate de Jason Bateman și Laura Linney. Are două sezoane și este așteptat al treilea în 2019 sau 2020.

32. What/If

renee zellweger in what/if seriale netflix noi

Bridget Jones in rol de femeie fatală, aflată în plină vânătoare de bărbați? Actrița Renee Zellweger a reușit să joace ambele roluri cu brio. În această primă serie din What / If, lansată în 2019, Zellweger este o femeie de afaceri. O femeie care are puterea de a pune unii colaboratori în situația de lua decizii imorale. Ce vor face aceștia, vor călca strâmb sau nu, și cum le vor fi afectate viețile? Vei afla doar urmărind-o pe Renee Zellweger in What / If.

33. Peaky Blinders

peaky blinders seriale netflix cu gangsteri

Vrei un serial cu gangsteri? Peaky Blinders are deja 5 sezoane și e foarte popular. E destul de violent, pentru că urmărește isprăvile unei familii de gangsteri. Unde? Într-o societate vlăguită și în căutare de direcție, după încheierea Primului Război Mondial. Într-un Birmingham noroit și fără opțiuni, gangsterul Thomas Shelby face și desface ițele din pariurile sportive și nu numai.

34. Dix pour cent

dix-pour-cent-seriale netflix noiUn serial franțuzesc distractiv. O firmă de impresariat artistic lucrează cu unii dintre cei mai mari actori francezi. Actori care se joacă pe sine în acest serial. Impresarii îi sfătuiesc, îi ajută să obțină și să aleagă roluri și le administrează emoțiile și sensibilitățile… Dacă nu știi ce înseamnă viața de impresar, sau mai bine zis de dădacă a vedetelor, încearcă Dix pour cent. Te vei distra pe seama unor mari actori și a încurcăturilor în care intră personajele.

Seriale Netflix celebre, care nu sunt produse de Netflix

Sunt multe seriale Netflix care au intrat deja în istoria televiziunii. Precum Star Trek, Friends sau Mad Men. Ele nu au fost create de Netflix, dar compania a cumpărat drepturile de difuzare pentru ele. Să nu uităm însă că aceste drepturi sunt cumpărate pe o anume perioadă de timp. Așa că dacă ai descoperit pe Netflix un serial care-ți place, ar fi bine să-l urmărești. Poate să dispară oricând din lista de seriale Netflix. Mai nou, Netflix a cumpărat drepturile de difuzare a întregului serial Seinfeld, începând din 2020.

35. Mad Men

mad men seriale celebre pe netflixMad Men este considerat unul dintre cele mai bune seriale ale tuturor timpurilor. Te va conduce în America anilor ’60, cu bărbați îmbrăcați la patru ace, dar cam misogini, ce lucrează în publicitate. Pozează în costumele lor perfecte cu țigara în gură și cu un păhărel de whiskey direct pe birou. Pentru că încă se putea… Femeile nu se lasă nici ele mai prejos. Sunt super sexy și cel puțin la fel de inteligente și creative ca bărbații. Serialul îl urmărește pe Don Draper (Jon Hamm) făcând carieră în Manhattan în industria publicității. Are 7 sezoane, ultimul filmat în 2015.

36. Friends

friends seriale pe netflixSerialul preferat al multora dintre noi, Friends nu mai necesită nicio prezentare. Doar vrem să vă atragem atenția că toate cele 10 sezoane sunt disponibile pe Netflix. Dar doar până în prima parte a anului 2020, când drepturile pentru difuzare vor fi preluate de HBO. Deci dacă vreți să îl revedeți pe îndelete, pe Netflix, acum este momentul să începeți.

37. Star Trek

star trek seriale sf netflixUn alt serial care nu are nevoie de nicio introducere, Star Trek se găsește pe Netflix în toată lumea, cu excepția SUA și Canada.

38. The Big Band Theory

the bing bang theory seriale comedie netflixSerialul despre câțiva pasionați de știință, SF și benzi desenate este o comedie care îți intră pe sub piele încet, dar sigur. Fizicieni și astrofizicieni, cei patru prieteni sunt super inteligenți dar nu pot face față vieții de zi cu zi. Așa că se ajută reciproc să își facă noi prieteni, în mod special iubite. În plus, se distrează împreună în stilul lor preferat. Merg la convenții SF și pierd timpul la magazinul de jocuri și benzi desenate. Reacțiile lor nepotrivite la situațiile și oamenii cu care se întâlnesc sunt o sursă nesfârșită de râs. Veți vedea (dacă nu l-ați văzut deja). Serialul s-a încheiat după 12 sezoane.

39. Breaking Bad

breaking bad seriale pe netflixDacă nu l-ai văzut încă, ai acum șansa pe Netflix. La fel ca și celelalte seriale recomandate în această categorie, Breaking Bad e recunoscut ca unul dintre cele mai bune seriale create vreodată. Walter White, un modest profesor de chimie, ajunge traficant de droguri, după ce află că are cancer. Vrea să lase familiei cât mai mulți bani, așa că intră în această afacere foarte bănoasă. Ceea ce îl pune în conflict cu cartelurile mexicane și gangsterii locali. Așa că profesorașul Walter se transformă într-un tip din ce în ce mai dur. Dacă l-ai văzut deja, poți continua pe Netflix cu un serial desprins din Breaking Bad, numit Better Call Saul.

40. The Good Wife

the good wife seriale celebre pe netflixEste considerat de unii critici ultimul serial tip dramă de mare anvergură. Are 7 serii, fiecare a 22 episoade. Ultimul sezon a fost lansat în 2016. Dacă ești în căutarea unui serial care să te țină ocupat serile, atunci multi premiatul serial The Good Wife este o alegere foarte bună. Pentru că te va prinde în intrigi complicate politice și familiale. Producătorii l-au creat plecând de la întrebarea de ce soțiile politicienilor implicați în scandaluri sexuale rămân alături de aceștia?

Alicia (Julianna Margulies) este soția unui astfel de politician. El e jucat de Chris Noth, pe care îl știi sigur din Sex and The City, unde era Mr. Big. După un scandal sexual în care e implicat soțul, Alicia se întoarce la jobul de avocat. Asta după ce avusese grijă de cei doi copii până atunci. Deși are o vârstă, pornește de la cel mai junior post. Demonstrează însă că e foarte bună și începe să construiască o carieră în avocatură.

Acestea sunt recomandările noastre de seriale Netflix. Ție ce seriale Netflix ți-au plăcut până acum? Lasă-ne în comentarii ce seriale bune ai urmărit până acum pe Netflix.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here