Filme noi pe Netflix în 2020 – ce merită să vezi

0
31738

Netflix pregătește abonaților din România cam 100 de filme noi Netflix pe care le face disponibile în fiecare lună. Iată din cele 100 de filme, cele 35 de filme noi Netflix pe care merită să le vezi. În funcție de interesele tale: comedii, comedii romantice, filme de acțiune, thrillere, drame sau drame romantice. Sunt fie filme noi produse de Netflix din bugetul său sau filme bune din ultimii ani, cărora Netflix le-a cumpărat drepturile de difuzare.

De notat, nu toate aceste filme noi Netflix vor deveni disponibile din data de 1 ale lunii. Ele vor intra în grila Netflix pe parcursul lunii.

 

Comedii noi Netflix

Mereu suntem în căutare de comedii noi pe Netflix și câteodată nu prea avem noroc. Așa că iată ce comedii noi Netflix au apărut sau apar în curând. Sunt comedii nou-nouțe produse de Netflix, dar și câteva comedii bune ceva mai vechi.

Catch me if you can / Prinde-mă dacă poți – disponibil din 1 mai 2020

catch me if you can filme noi netflix_Un film pe care merită să-l (re)vezi oricând ai chef de o experiență plăcută de vizionare. Un film la care râzi, care te ține în suspans și care te lasă la final cu satisfacția a 2 ore petrecute în cel mai plăcut mod. Regizat de Steven Spielberg și cu Leonardo DiCaprio și Tom Hanks în rolurile principale, Catch me if you can n-avea cum să dea greș. Povestea e inspirată din fapte reale, și anume un escroc care până la vârsta de 20 de ani înșelase multă lume de milioane de dolari, dându-se drept medic sau pilot de avion!! Da, ați citit bine 🙂

 

The Man from U.N.C.L.E. (2015)

The Man from U.N.C.L.E.Filmul The Man from U.N.C.L.E. e un mix promițător de aventură, acțiune și comedie, așa că nu-l ocoliți.

Perechea de agenți secreți interpretată de Henry Cavill (cunoscut din Superman) și Armie Hammer (The Lone Ranger) face tot posibilul să oprească o organizație criminală internațională. Aceasta urmărește destabilizarea lumii prin răspândirea armelor nucleare. Citește aici mai multe și vezi trailerul.

 

Ricki and the Flash (2015)

Dramedia Ricki and the Flash împletește problemele în familie cu elementul nelipsit din filmele lui Meryl Streep din ultimul timp: muzica. Actrița o interpretează pe Linda, o femeie de vreo 60 de ani care a renunțat la familie din pasiune pentru muzică. Pasiunea i-a fost răsplătită printr-un succes modest alături de formația Ricki and the Flash.

Când fiica ei încearcă să se sinucidă, Linda este chemată de fostul soț (Kevin Klein, care a apărut alături de Streep în Sophie’s Choice). Fiica din film e interpretată chiar de fiica lui Meryl Streep, Mamie Gummer. Vezi trailerul Ricki and the Flash.

 

The Squid and the Whale / Câinele și pisica (2005)

Squid-and-the-whaleDacă ai văzut noua producție Netflix Marriage Story și ți-a plăcut, atunci e bine de știut că din aprilie 2020 va fi disponibil în rețeaua Netflix un alt film semnat de regizorul Marriage Story, The Squid and the Whale. Regizorul Noah Baumbach urmărește povestea a doi băieți care trebuie să treacă peste divorțul părinților.

 

Waiting… / Cu ce vă servim? (2005)

O comedie foarte simpatică, cu Ryan Reynolds și Anna Faris, care urmărește viața unor tineri ajunși fără voia lor chelneri. Fiecare dintre personaje are problemele lui, dar viața la restaurant îi unește și îi ajută să uite de toate.

 

The Mask of Zorro (1998)

mask of zorro
THE MASK OF ZORRO, Catherine Zeta-Jones, Antonio Banderas, 1998

Eh, cam toți am urmărit legenda lui Zorro, așa cum e spusă cu Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones și Anthony Hopkins în rolurile principale. 🙂 Dar e plăcut să o revezi oricând, pentru că îți va transmite multă energie pozitivă.

 

Men in Black / Bărbații în negru (1997)

Un alt clasic, urmat de mai multe sequel-uri care vor fi de asemenea disponibile din aprilie pe Netflix România: Men in Black 2 și Men in Black 3.

 

The Breakfast Club / Școala de sâmbătă (1985)

Dintre toate titlurile de filme noi pe Netflix, Școala de sâmbătă are printre cele mai mari note pe IMDB, 7,9. Este de fapt un film cult, despre 5 elevi de liceu care descoperă că au mult mai multe în comun decât s-ar fi gândit. 🙂

 

 

Comedii romantice noi Netflix

Am creat o categorie specială dedicată comediile romantice noi de pe Netflix 🙂 Am găsit cinci, una care se lansează în mai 2020, patru un picuț mai vechi, din 2018, 2015, 2012 și 2009.

Crazy Rich Asians (2018) – My Big Fat Greek Wedding varianta asiatică

Crazy+Rich+Asians filme noi netflixE o comedie romantică în care o profesoară de economie chinezo-americancă descoperă că prietenul ei face parte din una din cele mai bogate familii din Singapore… Se va putea integra new-yorkeza în familia lui Nick? 🙂 A avut mare succes de boxoffice și unul împărțit printre critici 🙂

Hello, My Name Is Doris (2015) 

hello-my-name-is-doris filme noi netflixE o comedie foarte simpatică :). O femeie trecută bine de prima tinerețe prinde curaj pentru a-l curta pe colegul ei de muncă muult mai tânăr ca ea… Urmează multe ipostaze și neînțelegeri comice, care de care mai absurde și nebunești.

 

Ghosts of Girlfriends Past / Fantomele fostelor iubite (2009)

ghosts of girlfriends past filme noi netflix

Nu e un mare film dar cred că e suficient să punctăm atât: îl are pe atrăgătorul și talentatul Matthew Mcconaughey în rol principal 🙂 Un tip foarte afemeiat, ajunge să fie bântuit de vechile iubiri. În această comedie romantică joacă și Emma Stone și Jennifer Garner.

 

The Wrong Missy / Cealaltă Missy – Film original NETFLIX

Crezând că a invitat-o pe femeia visată într-o vacanță în Hawaii, Tim își seama prea târziu că, din greșeală, a chemat pe cineva cu care avusese o întâlnire de coșmar. Filmul va fi disponibil pe Netflix începând cu 13 mai 2020.

 

Filme de acțiune noi Netflix

Îți plac filmele de acțiune care te țin lipit de canapea până la final? Și nouă. Așa că iată ce filme de acțiune vom vedea sau revedea în aprilie 2020 pe Netflix.

Sergio (2020) – film original NETFLIX

sergio filme noi netflixCarismaticul fost-diplomat al Națiunilor Unite Sergio primește o ultimă misiune în Bagdad. Care se dovedește una dintre cele mai dificile și riscante din întreaga carieră. Sergio este un film de acțiune original Netflix. 

 

Extraction / Operațiunea de recuperare (2020) – film original NETFLIX

Chris Hemsworth, pe care îl știi din Thor și Avengers, joacă în acest film de acțiune și thriller palpitant. La fel de neînfricat ca și în celalte producții în care l-am văzut, în Extraction intră în lumea cartelurilor de droguri și traficanți de arme pentru a-l salva pe copilul unuia dintre traficanți. Va reuși oare?

 

The Mummy / Mumia (1999)

Un film de acțiune și aventură din 1999, urmat de alte sequel-uri pe care de asemenea vei putea să le vezi pe Netflix din aprilie 2020: The Mummy Returns și The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Doar că nu sunt nici pe departe la fel de inspirate ca originalul. În Mumia, un american care face parte din Legiunea Srăină Franceză aduce la viață în mod accidental o mumie antică. Pune astfel în pericol umanitatea, în căutarea reîncarnării ființei iubite.

 

In the Line of Fire / În bătaia puștii (1993)

in the line of fire

Este un film de acțiune cu Clint Eastwood, John Malkovich și Rene Russo, care și-a păstrat o notă destul de bună pe IMDB, 7.2. Agentul secret Frank Horrigan (Clint Eastwood) nu a putut să îl salveze pe președintele Kennedy, dar va face tot posibilul să îl salveze pe președintele în exercițiu…

 

The Karate Kid (1984)

Este un film de aventură și acțiune prin care adolescentul Daniel se transformă dintr-un băiat fără multe responsabilități într-o persoană matură. Meritul îi revine maestrului Miyagi care îl învață karate și filosofia din spatele acestei arte marțiale.

 

Thrillere și filme horror noi Netflix

Hmm, un thriller psihologic sau un film horror bun te va face să uiți de faptul că trăim și noi, oarecum, un film acum. Așa că haideți să încercăm niște thrillere nou apărute pe Netflix.

Children of Men – disponibil pe Netflix din 22 mai 2020

Intr-o lume tot mai ameninţată de suprapopulare, Children Of Men propune un univers de coşmar în care umanitatea este pe cale de dispariţie din cauza infertilităţii. Cum întrega societate umană este construită pe ideea de progres, de mai mult şi mai bine pentru cei ce vor veni, certitudinea că cei încă în viaţă sunt ultima generaţie de oameni care va vedea lumina zilei antrenează dispariţia vechilor structuri sociale care vor fi înlocuite de anarhie, terorişti şi un ultim regim totalitar rămas în picioare în Marea Britanie. 

Children of Men nu este o poveste lipsită de speranţă, în centrul ei aflându-se o femeie însărcinată pe care Theo Faron (Clive Owen), un funcţionar anonin, va încerca să o scoată dintr-o ţară în care toţi imigranţii erau vânaţi şi trimişi în lagăre de exterminare sub privirile impasibile ale britanicilor. Vezi trailerul Children of men.

 

Psycho și Vertigo / Amețeala – din 22 mai 2020

vertigo filme noi netflix

Din 22 mai 2020 poți vedea pe Netflix două dintre cele mai cunoscute și apreciate thrillere din toate timpurile, marca Alfred Hitchcock: Psycho și Vertigo. Au băgat în sperieți generații de iubitori de film 🙂 și au influențat la fel de multe generații de regizori și realizatori de filme.

 

Hannibal (2001)

Este continuarea filmului Tăcerea mieilor (1991). În noul thriller și horror psihologic, regizat de Ridley Scott, criminalul în serie Hannibal, interpretat de Anthony Hopkins, trăiește în Italia. Devine ținta răzbunării, în timp ce agentul special FBI Clarice, jucat de data aceasta de Julianne Moore, încearcă să îl prindă.

Dangerous lies / Minciuni periculoase (2020) – Film original NETFLIX

Dangerous-Lies filme noi netflixBanii nu aduc fericirea. Acest lucru îl află și îngrijitoarea unei persoane foarte bogate, care moare și îi lasă ei toată averea. Noua bogăție o atrage într-o lume a minciunii și a crimei, care o va putea costa nu doar banii, ci și viața.

 

Red Dragon (2002)

Aprilie se pare că a fost luna lui Anthony Hopkins la Netflix, pentru că au introdus multe filme în care acesta joacă: Hannibal, Meet Joe Black, Masca lui Zorro, 84 Charing Cross și Red Dragon. Ultimul este de asemenea o continuare la Tăcerea mieilor. De data aceasta Hannibal este implicat în capturarea unui alt criminal în serie misterios, care își spune Zâna măseluță.

 

Night of the Living Dead / Noaptea morților vii (1968)

Filmul Noaptea morților vii se ridică de asemenea la cea mai mare notă pe IMDB dintre toate filmele introduse de Netflix în lista de titluri noi disponibile. Are nota 7.9, ceea ce e o notă extraordinar de bună. Un grup de tineri se baricadează la o fermă pentru a se adăposti de niște monștri care fac ravagii pe Coasta de Est a Statelor Unite. Filmul se potrivește destul de bine cu situația prin care trecem și noi acum, cu carantina generală. 🙂

 

Filme drame noi Netflix

Forrest Gump

forrest gump filme noi netflix

Comedia-dramă a regizorului Robert Zemeckis din 1994, câștigătoare a 6 premii Oscar, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă vrei să (re)vezi un film bun care să-ți readucă încrederea în umanitate, atunci Forrest Gump e pentru tine. Disponibil din 1 mai 2020 pe Netflix. Cu Tom Hanks în rolul principal.

 

Tigertail / Tigertail: O poveste de viață (2020) – Film original NETFLIX

tigertail-filme noi netflixE o dramă americano-taiwaneză, în care Grover, un emigrant din Taiwan, își amintește cu nostalgie de marea lui dragoste din tinerețe. Grover vizitează apoi după mulți ani țara natală. Cum va fi reîntâlnirea cu femeia iubită și pierdută de atât de mult timp?

 

Sex, lies, and videotape / Sex, minciuni și casete video (1989)

Sex, lies, and videotape filme noi netflixGraham (James Spader) filmează femei ce își povestesc de bună voie experiențele, eșecurile, fanteziile și plăcerile sexuale. Urmărind apoi aceste casete singur, Graham trăiește plăcere sexuală, imposibilă pentru el în prezența unei femei. Nu știm exact de ce Graham are acest blocaj, dar jocul minții și al dialogurilor dintre personajele principale sunt o plăcere cinemtografică în sine. Filmul nu este niciun moment plictisitor și reușește să ducă la capăt cu brio această ipoteză extremă a personajului masculin.

De la lansare, realizarea regizorului Steven Soderbergh, Sex, lies, and videotape a căpătat statutul de film cult.

 

Les Misérables / Mizerabilii (2014)

Les Miserables este o noua adaptare a romanului omonim al lui Victor Hugo, transformata de aceasta data intr-un musical, dupa musical-ul de succes Les Miserables creat in anii ’80.

Pentru cei care nu stiu, actiunea se petrece in Parisul secolului al XIX-lea, urmarind vietile mai multor personaje, firul unificator fiind Jean Valjean, un fost detinut ce incearca sa isi refaca viata si sa isi mantuiasca trecutul.

Jean Valjean este jucat de Hugh Jackman; politistul Javert care il urmareste pe de abia eliberatul detinut este interpretat de Russell CroweAnne Hathaway este Fantine, lucratoare intr-o fabrica; Amanda Seyfried este Cosette, fiica lui Fantine, iar Eddie Redmayne il interpreteaza pe Marius Pontmercy, dragostea lui Cosette. Citește mai mult și vezi trailerul Les Miserables.

 

Elizabeth / Elisabeta, regina virgină (1998)

Elizabeth 1E o dramă istorică despre anii de început ai reginei Elizabeth I, în care află ce înseamnă de fapt să fie monarh. Regina e jucată de actrița australiană Cate Blanchett, care a primit un premiu Golden Globe pentru interpretarea sa extraordinară.

Drame romantice noi pe Netflix

Call Me by Your Name / Strigă-mă pe numele tău (2017)

call-me-by-your-nameMinunata dramă romantică Call me by your name a fost revelația anului 2017. Vestea bună este că din 28 aprilie 2020 e disponibilă și pe Netflix, să o vedeți sau să o revedeți după pofta inimii oricând aveți chef și timp.

Unul dintre cele mai frumoase și romantice filme din ultimii ani, Strigă-mă pe numele tău te va face să-ți amintești de prima dragoste și să visezi la o vacanță de vară în însorita Italie. Într-o vară de neuitat, tânărul Elio, jucat de noul star masculin de la Hollywood, Timothee Chalamet, se îndrăgostește de cercetătorul asistent al tatălui său… Ca orice primă iubire e unică, specială, intensă.

Un singur lucru trebuie să ai în vedere pentru a te lăsa vrăjit de sensibilitatea ispititoare a poveştii din acest film şi de calităţile vizuale: toleranţa faţă de iubirea dintre două personaje de sex masculin. Dacă nu ai această prejudecată, vei descoperi un film de dragoste senzual și empatic, care va rămâne în topurile celor mai bune filme de gen.

 

Breathe / Rămâi (2017)

Respire/Breathe este un film despre adolescență, schimbări și, inevitabil, dragoste. Charlie este o adolescentă de 17 ani a cărei viață este tulburată de sosirea unei noi colege. Sarah, adolescentă nonconformistă și rebelă, s-a mutat din Nigeria. Cele două fete se înțeleg bine de la început, iar o călătorie la mare antrenează o serie de evenimente răscolitoare pentru Charlie, în speță sărutul cu Sarah.

Mélanie Laurent, actrița din Inglourious Basterds, se află cu Respire (Breathe) la cea de-a doua producție regizorală. Citește aici mai multe despre Breathe.

 

A Knight’s Tale (2001)

a_knights_tale_filme noi netflixE un film romantic de aventură în care îl vei putea admira pe Heath Ledger. După ce stăpânul lui dispare, un supus de origine modestă, dar foarte ambițios, ajunge cavaler…

 

Meet Joe Black / Întâlnire cu Joe Black (1998)

O dramă romantică de fantezie, Meet Joe Black îi aduce împreună pe Brad Pitt și Anthony Hopkins. Brad Pitt este Moartea, care se îndrăgostește de fiica lui Anthony Hopkins, un mogul media.

 

Rent / Viață de boem (2005)

Un musical romantic realizat după foarte apreciatul musical produs pe Broadway cu același nume. În centrul poveștii e un grup de boemi din East Village, New York, care trăiesc, iubesc și se luptă cu SIDA.

 

Out of Africa / Departe de Africa (1985)

Una dintre cele mai frumoase drame romantice, Out of Africa este povestea de dragoste exotică și unică dintre o baronesă (Meryl Streep) și un vânător din Kenya. El este interpretat de Robert Redford.

 

Animații noi pe Netflix

howl's moving castle animatii noi netflixPentru cei mai mici privitori Netflix, copiii, Netflix a pregătit câteva filme de animație simpatice pentru lunile aprilie-mai.

Printre care, vă recomandăm în primul rând filmele de animație ale studioului japonez Ghibli. Poate ați încercat deja câteva, sunt la fel de potrivite și pentru copii, și pentru adulți. The Wind Rises / Vântul se întețește (2013), From up on Poppy Hill / Dealul cu maci (2011), Howl’s Moving Castle / Castelul umblător (2004), Ponyo (2008), Pom Poko (1994), Violet Evergarden Gaiden: Eternity and the Auto Memories Doll (2019), When Marnie Was There / Anna și Marnie, Whisper of the heart / Șoapte din inimă.

Dacă vreți să vedeți filme de animație Netflix noi americane, aveți aici o selecție: Smallfoot / Aventurile lui Smallfoot (2018), Babe /Povestea lui Babe (1995), The Swan Princess/ Prințesa lebădă (1994), The Land Before Time / Tărâmul uitat de timp (1988).

Citește și:

Cele mai bune filme Netflix – 25 filme de top pe Netflix

Seriale Netflix – 50 de seriale bune pe care le poti vedea pe Netflix

Documentare Netflix – 20 de documentare super interesante

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here