Mesaje de 1 martie – cele mai frumoase urări de Martisor si primavara

0
776
mesaje de 1 martie_

Găsești mai jos unele dintre cele mai frumoase mesaje de 1 martie, urări de Mărțișor și mesaje de primăvară. Sunt peste 40 de mesaje și urări din care să alegi pentru a ura prietenilor, celor dragi, colegilor sau iubitei/iubitului o primăvară frumoasă, plină de speranță și inspirație.

Mesaje de 1 martie

Începem cu selecția noastră de mesaje de 1 martie cele mai expresive, pe care ți le recomandăm dacă vrei să transmiți un mesaj puternic despre semnificația primăverii. 🙂

  1. Primele flori ale primăverii ne fac întotdeauna inimile să cânte. Un Mărțișor minunat îți doresc, cu multă dragoste și bucurii!

2. Ziua în care Dumnezeu a creat speranța a fost probabil aceeași zi în care a creat primăvara. 🙂 O primăvară plină de speranță și bucurie!

3. Ce lucru minunat, să simți că ești viu! Parcă în niciun alt moment al anului nu simțim atât de profund asta ca atunci când vine primăvară și reapar florile, cântecele păsărilor și copacii dau în floare. O primăvară cât mai vie și plină de bucurii!

4. Un 1 martie minunat! Sau, cum ar spune Alecsandri, Salutare, primăvară, Timp frumos, bine-ai venit! 🙂

5. “Ah, de ce n-am zece vieți să te cânt, Natură?” – ar spune poetul. Îți doresc să ai destule clipe de liniște să te bucuri de această primăvară, să te bucuri de natură și de tot ce-ți este drag! Un 1 martie cu multe flori și emoție!

6. Primăvara nu e un anotimp, e o emoție, o poezie, e speranță și visare. Într-un cuvânt, primăvara este inspirație. Așa că ce-aș putea să-ți urez decât să fii inspirată de primăvara care începe astăzi și să trăiești fiecare zi din plin!

7. Talentul primăverii e să condimenteze viața cu și mai multă viață și să ne aducă mai multă bucurie nouă, tuturor. O primăvară plină de optimism, culoare și viață îți doresc!

8. A venit primăvara, deși nu s-ar spune după vremea de afară. În ciuda prognozei, trăiește ca și cum azi e primăvară! Un 1 Martie plin de flori și gânduri vesele!

9. Când florile îmbobocesc, și speranța dă în floare. Sper să ai o primăvară cu multe bucurii, voioșie și o stare de bine care să nu te părăsească niciodată!

10. Să ai o primăvară care să te inspire, să te emoționeze și să te bucure! Un 1 martie plin de flori și momente frumoase!

11. A venit în sfârșit primăvara! La cât mai multe zile calde și însorite!

12. Indiferent cât de lungă e iarnă, știm tot timpul că primăvara va sosi 🙂 Un 1 martie și o primăvară frumoase!


13. A sosit primăvara nu doar calendaristic, ci și pentru că Pământul râde din nou prin flori. Îți trimit în gând un buchet de ghiocei și flori vesele ca tine. O primăvara înflorită îți doresc! 🙂

14. Bun venit, Martie! Să înceapă primăvara!! 🙂 Să ai o zi de Mărțișor minunată!

15. Promisiunea primăverii ne ajută să trecem prin iarnă și, iată, deodată primăvara a venit. O primăvară plină de flori și gânduri optimiste!

16. Primăvara este invitația naturii la petrecere. E modul ei de a spune: let’s party! 🙂 Un 1 martie petrecăreț îți doresc! 🙂

17. Fiecare primăvară este singura primăvară! De fiecare dată ne uimește și ne încântă ca și cum e prima și ultima oară când avem ocazia să ne lăsăm uimiți de spectacolul naturii revenind la viață. Îți doresc să păstrezi această uimire și energie a vieții trăite din plin, un 1 martie uimitor! 🙂

18. Primăvara debutează timid, cu un ghiocel zărit într-o grădină, un toporaș sau o brândușă în pădure, o mierlă sau privighetoare care cântă la geamul nostru. Tocmai pentru că semnele ei sunt așa de discrete, ne bucură cu atât mai mult și ne emoționează. Un 1 martie plin de poezie și o primăvară care să-ți umple inima de frumos!

19. Lev Tolstoi spunea că primăvara e timpul pentru planuri și proiecte. Dacă simți la fel, îți doresc cât mai multe proiecte și planuri noi în primăvara asta 🙂 Dacă nu, îți doresc o primăvară relaxată, în care să te bucuri de fiecare floricică și cântec de păsărele, de fiecare rază a soarelui, în plimbări lungi și cafele liniștite la terase 🙂

20. Când natura revine la viață, parcă și sufletul nostru prinde un nou suflu. 🙂 Așa că îți doresc să te bucuri din plin de acest 1 Martie și de o primăvară cu mult optimism și energie!

Cele mai frumoase urări de 1 martie

urari de 1 martieUrări de 1 martie pe care să le transmiți iubitei sau celor dragi la venirea primăverii. Le poți trimite ca atare sau le poți adapta pentru a fi cât mai personalizate și relevante pentru cea sau cel căreia îi trimiți SMS-ul. Cele mai multe pot fi folosite și ca statusuri pe rețelele de socializare.

21. Martie – când zilele devin mai lungi și mai calde, inimile noastre devin mai poetice și pline de speranță. O primăvară minunată să ai!

22. Cineva spunea că martie e luna în care cei care nu beau pot vedea cum este să fii mahmur. :)) Doar că martie ne îmbată cu culori și parfumuri noi, cu veselia ciripiturilor de păsărele, cu explozia de frumusețe a copacilor în floare. Îți doresc o primăvară în care să ai răgazul și liniștea să admiri pe îndelete frumusețea naturii!

23. A venit în sfârșit primăvara. Ferestre amorţite se deschid, să intre-n casă soarele şi vântul, cum ar spune Vasile Alecsandri. Să ne bucurăm din plin de vremea frumoasă și de schimbările naturii!


24. E primăvară din nou. Păsările au început din nou să ne încânte cu trilurile lor, florile au început să înmugurească și înflorească și noi ne îndrăgostim din nou de noi, de primăvară, de ideea unor noi începuturi și de natură! Un martie plin de începuturi frumoase!

25. Shakespeare spunea despre narcise că reușesc să cucerească vântul de martie prin frumusețea lor. La fel cum narcisele au cucerit vântul, tu m-ai cucerit pe mine cu delicatețea și frumusețea ta. Mă gândesc la tine ca la primăvară! O primăvară frumoasă, draga mea!

26. Florile de la sfârșitul iernii și începutul primăverii ne emoționează și ocupă în inimile noastre un loc atât de mare prin comparație cu cât de mititele și delicate sunt aceste flori! Pentru că ne vestesc venirea primăverii, a unei noi speranțe, a unei iubiri reînnoite de viață și natură! Îți doresc o primăvară cu energie bună și multe flori!

27. Se spune că magia noilor începuturi nu se compară cu nicio altă emoție. Acum, că vine primăvara, simt cu atât mai mult adevărul acestei vorbe. Sper că și tu simți la fel! Îți doresc o primăvară a noilor începuturi!

28. Cineva spunea pe bună dreptate că fără iarnă primăvara nu ar fi atât de plăcută. Fără tristețe nu poate fi bucurie, fără iarnă nu poate fi primăvară, fără despărțire nu există noi începuturi, fără stagnare nu există apoi evoluție, și tot așa. Așa că azi ne luăm la revedere de la iarnă și spunem bun venit primăverii. Ești pregătită pentru schimbare? 🙂

29. Cântecul e o mărturisire de simțire tainică pe care cu timpul și alții au fost îngăduiți s-o asculte. – spunea Iorga. Să ne bucurăm în această primăvară de cântecul și zumzetul naturii, care ne mărturisește că în sfârșit a venit primăvara!

Urări frumoase de Mărțișor


Împreună cu un mărțișor, trimite și o mică felicitare sau un mesaj telefonic despre venirea primăverii. Găsești mai jos multe variante de astfel de mesaje de 1 martie din care să-l alegi pe cel mai potrivit.

30. Știai că optimiștii sunt personificarea primăverii? 😀 Îți doresc să fii personificarea primăverii de acest 1 martie, întreaga primăvară și s-o ții tot așa, până la sfârșitul anului! O primăvară frumoasă!

31. În luna martie iarna încă ține cu dinții să nu plece, iar primăvara încearcă să se instaleze. La fel ca în natură și în noi sunt două forțe opuse, una care rezistă schimbării, alta care-și dorește să vină primăvara. E o tensiune din care câștigă întotdeauna primăvara, schimbarea și noile începuturi. Un 1 martie plin de speranță îți doresc!

32. E una din acele zile de martie când soarele arde, dar vântul e rece, când e vară la soare și iarnă la umbră. 🙂 Sunt cuvintele lui Charles Dickens care descriu perfect acest 1 martie 🙂 Să ne bucurăm așadar de venirea primăverii, cu amestecul ei amețitor de vară și de iarnă în același anotimp :DD

33. “Înfloresc grădinele,
Ceru-i că oglinda;
Prin livezi albinile
Și-au pornit colinda …
Cânta ciocârliile
Imn de veselie;
Fluturii cu miile
Joacă pe câmpie.
Joacă fete și băieți
Hora-n bătătură
– Ah, de ce n-am zece vieți
Să te cant, Natură!” – Ștefan Octavian Iosif


34. O vorbă spune că primăvara ai chef să fluieri, chiar dacă încălțămintea ți-e acoperită de noroi. 🙂 Vremurile s-au schimbat, mulți dintre noi nu mai trăim pe ulițe desfundate, prima parte rămâne adevărată. Primăvara îți vine să cânți și să te bucuri pur și simplu, fără un motiv anume. Așa că îți doresc o primăvară în care să cânți cât mai mult! 🙂

35. Ah! iată primăvara cu sânu-i de verdeață!
În lume-i veselie, amor, sperare, viață,
Și cerul și pământul preschimbă sărutări
Prin raze aurite și vesele cântări! – Oaspeții primăverii, de Vasile Alecsandri
Probabil cea mai expresivă strofă despre primăvară din literatura română – ți-o dedic astăzi și-ți doresc să ai o primăvară la fel de frumoasă ca în poezia lui Alecsandri!”

36. “În cer și pe pământ e sărbătoare. Ascult, privesc, respir cu lăcomie, căci toată frumusețea asta-mi pare că niciodată n-are să mai fie!” – spunea Alexandru Vlahuță. Cine-l poate contrazice? Bucură-te la maxim de această primăvară și de natura în sărbătoare!

Mesaje de primăvară și 1 martie

Dacă n-ai găsit încă cel mai bun mesaj de 1 martie, avem pentru tine mai jos și mai multe mesaje de 1 martie din care să alegi. 🙂

37. În fiecare an, frigul iernii se topește încet, iar primăvara vine cu noi începuturi. Schimbarea nu e niciodată ușoară, dar vine mereu cu entuziasm și așteptări de mai bine. O primăvara frumoasă, cu multe flori și începuturi cu bucurie!


38. “Primăvară, din ce rai
Nevisat de pământeni
Vii cu mândrul tău alai
Peste crânguri şi poieni?
Pogorâtă pe pământ
În mătăsuri lungi de vânt,
Laşi în urmă, pe câmpii,
Galbeni vii
De păpădii […] “- George Topârceanu
Nu sunt un poet ca să exprim pe cât de bine mi-aș dori venirea primăverii, așa că îți trimit această bucată de strofă din Topârceanu, atât de expresivă și frumoasă. O primăvară minunată îți doresc!

39. După zilele reci și întunecate ale iernii, primăvara ne aduce o nouă speranță și ne umple de viață. Așa cum totul revine la viață, sper ca și primăvara ta să fie însorită, înflorită și multă energie pozitivă!

40. De multe ori idealizăm primăvara și vorbim prea puțin de cât de stresantă e schimbarea de anotimp și vreme. Ne gândim doar la flori și trilurile păsărilor și mai puțin la astenia de primăvară și răcelile aduse de trecerea la un anotimp mai cald 🙂 Totuși trebuie să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului, primăvara este un anotimp care ne inspiră și ne emoționează. Așa că de 1 martie să ne bucurăm de venirea primăverii și de poezia pe care o scrie cu fiecare floare, cu fiecare copac îmbobocit și fiecare pasăre cântătoare. O primăvară frumoasă!

41. “În veselie-ți strălucesc toate însușirile, ca frumusețile naturii în soare.” – spunea Nicolae Iorga. Îți doresc așadar să fii veselă în fiecare zi din această primăvară, un 1 martie plin de veselie și speranță!

42. Un 1 Martie plin de flori și voie bună! Da, câteodată între prima zi calendaristică de primăvară și prima zi adevărată de primăvară e o diferență de o lună 🙂 așa cum pare de acest 1 martie, dar să nu ne lăsăm descurajați și să ne bucurăm că nu mai avem mult de așteptat venirea primăverii!


43. Florile de martie sunt narcisele și zambilele, cu culorile și parfumurile lor atât de vii, care îți strigă din grădini și florării: a venit primăvara, bucură-te de natură, de soare și de tot ce e firesc și simplu!

44. “În fund, pe cer albastru, în zarea depărtată, / La răsărit, sub soare, un negru punt s-arată!
E cocostârcul tainic în lume călător, / Al primăverii dulce iubit prevestitor.” – Oaspeții primăverii, de Vasile Alecsandri
Îți doresc un 1 martie plin de vestitori ai primăverii, fie că e o floare mică sau o grădină înflorită, fie că e o pasăre care îți cântă la geam sau un concert de păsări în mijlocul pădurii!

45. “A revenit frumoasa primăvară, copacii parcă-s ninși de-atâta floare. Dorinți copilărești, renăscătoare, fac inimile noastre să tresară” – descria Alexandru Vlahuță venirea primăverii. O primăvară plină de poezie și emoții plăcute îți doresc!

Sperăm că ți-au plăcut aceste mesaje de 1 martie și urari de 1 primavara și 1 martie și că ai găsit cel mai frumos mesaj de 1 martie pentru iubit/iubită, cei dragi, prieteni sau colegi. Dacă totuși ești în căutarea unei inspirații suplimentare, vezi și:

65 Citate despre primavara, frumusețea și emoțiile ei

Mesaje de 8 martie 2022 – cele mai frumoase urari de Ziua Femeii

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here