Mesaje de 8 martie 2022 – cele mai frumoase urari de Ziua Femeii

0
2015
Mesaje de 8 martie

V-am pregătit peste 60 de mesaje de 8 martie, urari si felicitari de Ziua Femeii pentru femeile speciale din viețile voastre. Vă invităm să alegeți o urare ca atare sau să adaptați din mesajele de mai jos. Veți găsi, de asemenea, mesaje împărțite în funcție de persoana căreia le sunt destinate: urari de 8 martie pentru mama, urari de 8 martie pentru soție sau iubită și felicitari de 8 martie din partea femeilor pentru prietenele și colegele lor.

Cele mai expresive mesaje de 8 martie

Mai jos vei găsi unele dintre cele mai frumoase mesaje de 8 martie din care să alegi ce cuvinte vei trimite femeilor din viața ta.

  1. La mulți ani de Ziua Femeii! Ești una dintre femeile care mă inspiră în fiecare zi să fiu cea care îmi doresc să fiu. Ești sursa mea de inspirație, optimism și dragoste în fiecare zi!

2. Sper ca ziua ta de azi să fie la fel de dulce ca tine! La mulți ani de Ziua Femeii!

3. Primăvara și femeile au multe în comun. Ambele sunt despre înflorire, inspirație și frumusețe. Sper să te simți ca o floare superbă în fiecare zi și în mod special azi, de 8 martie!

4. De Ziua Femeii, îți doresc toată bucuria și fericirea din lume azi și pentru totdeauna!

5. O femeie deșteaptă învață din greșeli, zâmbește când trece prin momente neplăcute și devine și mai puternică. Tu ești una dintre aceste femei. La mulți ani de 8 martie!

6. Fetele care au vise devin mai târziu femeile cu viziune. La mulți ani de Ziua Femeii, dragul meu copil!

7. La mulți ani de 8 martie, ești una dintre cele mai faine, mai generoase și puternice femei din viața mea! Sărbătoarea de astăzi să-ți aducă inspiratie si implinire!

8. Îți doresc să te simți specială, unică, în al nouălea cer de ziua ta! La mulți ani de Ziua Femeii!

9. Femeile sunt o sursă de inspirație pentru familie și cei din jur! Iar tu ești cu adevărat una dintre aceste femei extraordinare. La mulți ani, draga mea, de 8 martie!

10. Disponibilitatea de a asculta, răbdarea ta, puterea cu care ne susții, faptul că mereu îți pasă – sunt doar câteva dintre cele mai frumoase aspecte ale tale. Te iubesc din toată inima! La mulți ani de Ziua Femeii!

11. Ești femeia visurilor mele. Îmi completezi zilele și îmi umpli viața cu dragoste! La mulți ani de Ziua Femeii!

12. Cele mai frumoase gânduri de ziua ta specială! Trăiește, râde și iubește!

13. La mulți ani de Ziua Tuturor Femeilor! Totul pornește de la o femeie. Viața începe cu femeia. Cea mai profundă dragoste începe tot cu femeia. Să apreciem și să iubim tot ce femeile ne oferă în fiecare zi!

14. Zâmbetul tău îmi face inima să cânte. Ești minunată! La mulți ani de Ziua Femeii!

15. O zi de 8 martie fericită pentru o doamnă care este personificarea curajului și tăriei. Îți doresc să rămâi mereu o inspirație pentru cei din jurul tău!

16. Ești energia de care toți avem nevoie, fără tine nimic nu ar fi complet în lume, dragă femeie! La mulți ani de 8 Martie!


17. Cu doar un zâmbet, poți câștiga inimi. Cu o singură îmbrățișare, poți alina orice suferință.

18. Dragă femeie, îți doresc tot ce e mai bun pe lume de 8 martie și mereu!

19. O Zi a Femeii cu multe bucurii și momente plăcute tuturor femeilor care m-au inspirat și continuă să mă inspire!

20. Am devenit o persoană mai bună datorită ție. De când te-am cunoscut am avut parte de o femeie extraordinară în viața mea, ceea ce mi-a transformat complet viața. O zi minunată de 8 martie îți doresc și te așteaptă o surpriză acasă în această seară :PP

21. Să am o soție ca tine este cel mai special lucru de care am avut parte vreodată. Îți mulțumesc că ești în viața mea! La mulți ani de Ziua Femeii!

22. Zâmbești și lumea se schimbă. Îți doresc cât mai multe zâmbete astăzi, de Ziua Femeii! La mulți ani fericiți și frumoși ca tine!

23. Femeile sunt cea mai mare inspirație din întreaga lume! Sunteți muze infinite, să nu uitați niciodată cât de minunate și frumoase sunteți! Să fiți respectate și iubite în fiecare zi, nu doar de Ziua Femeii! La mulți ani, dragele mele!

24. De 8 martie, vreau să-ți spun atât: ești atât de specială! La mulți ani!

25. Sunt o femeie puternică pentru că m-a crescut o femeie puternică. La mulți ani, mama, de Ziua Femeii! Te îmbrățișez tare-tare!

26. Ești frumoasă,
Ești blândă,
Ești deșteaptă,
Ești simpatică,
Ești minunată,
Ești extraordinară,
Ești fenomenală,
Ești puternică,
La mulți ani de 8 martie!
Mesaje de 8 martie pentru mama

Mama e cea mai importantă femeie din viața tuturor, fără ea noi nu am fi pe lume. De aceea am gândit pentru tine câteva mesaje de 8 martie pentru mama din care să alegi formula potrivită pentru tine.

27. La mulți ani de 8 martie, mami, sunt atât de mândră că sunt fata ta / fiul tău!

28. Mi-ai dat viață și m-ai învățat cum să trăiesc. De Ziua Femeii, vreau să știi că mă gândesc la tine și-ți transmit chiar dacă sunt departe toată iubirea mea, mamă!

29. Am fost binecuvântată cu cea mai bună mamă din lume, care este și o femeie extraordinară. Îți doresc să ai o zi superbă de 8 martie, mami!

30. Nu am cuvinte pentru a-ți mulțumi pentru mama minunată, plină de dragoste și grijă, care ești. Ești cea mai bună mamă și-ți doresc cea mai frumoasă zi de primăvară de Ziua Femeii 2022!

31. Vreau să-ți mulțumesc, mamă, pentru că mi-ai oferit această viață și pentru că m-ai crescut cu atât de multă dragoste! O zi minunată de 8 martie!

32. Mi-aș dori să fiu ca tine, mi-aș dori să fiu atât de puternică ca tine, atât de blândă și iubitoare! Mă gândesc la tine în fiecare zi cu dragoste, iar azi îți doresc o zi de 8 martie plină de soare și momente frumoase!

33. De Ziua Femeii mă gândesc la ce spunea Ginger Rogers: nu există nimic din ce poate face un bărbat pe care eu să nu-l fac mai bine pe tocuri 🙂 La mulți ani ție, draga mea mamă/iubită/etc, pentru că reușești să fii minunată în fiecare zi, în ciuda atâtor presiuni și sarcini cărora trebuie să le faci față!

34. Mamele își țin copiii de mână doar pentru puțin timp, dar au grijă de inimile lor pentru totdeauna! La mulți ani, mamă, de Ziua Femeii!

35. Am învățat două lucruri extraordinar de prețioase de la tine, draga mea mamă! Nu poți fi niciodată prea bine îmbrăcată sau prea educată! Îți mulțumesc pentru aceste două lecții și pentru valorile pe care mi le-ai transmis. Mă gândesc cu dragoste la tine de Ziua Femeii!
Mesaje de 8 martie pentru femei de la femei

Nimeni nu ne înțelege mai bine ca o altă femeie. Doar o altă femeie va înțelege frământările noastre, căutările noastre la fel de profund ca noi. De aceea mai jos vei găsi mesaje de 8 martie pentru femei care pot veni din partea ta, fie că ești prietena, amica sau colega lor.

36. O prietenă este cea care știe cântecul inimii tale și poate să ți-l cânte atunci când îi uiți cuvintele. – spunea C.S. Lewis. Sunt atât de norocoasă că îmi ești prietenă. La mulți ani de Ziua Femeii și ne vedem mai târziu să sărbătorim pe îndelete!

37. Fii puternică, draga mea, nu vei ști niciodată pe cine inspiri! Pe mine mă inspiri în fiecare zi! 🙂 Îți doresc o zi minunată!

38. Draga mea prietenă, meriți să fii cu cineva care te privește în fiecare zi ca și cum a câștigat la loterie! La mulți ani fericiți de 8 martie! Să ai o zi minunată și sper să ne vedem în weekend să ne sărbătorim! 🙂

39. La mulți ani de 8 martie! Ești una dintre cele mai puternice femei pe care le știu! Mă gândesc azi la momentele în care mi-ai adus un zâmbet pe buze și mi-ai făcut ziua să fie mai luminoasă. Și la toate momentele pe care le-am împărțit împreună și cum m-ai ajutat ca provocările prin care treceam să-mi pară mai ușoare..

40. Îți mulțumesc că ești o femeie incredibilă! Ești o inspirație pentru mine! La mulți ani de Ziua Femeii!

41. Succesul fiecărei femei ar trebui să fie inspirația altei femei. Suntem mai puternice dacă ne susținem și ne apreciem reciproc. De aceea Ziua Femeii ar trebui să fie nu doar ziua în care primim aprecierile bărbaților, ci ziua în care ne arătăm unele celorlalte cât de mult ne respectăm și iubim. La mulți ani, dragelor!

42. Ziua Femeii este o oportunitate de a ne aminti nouă însene cât de important e să ne susținem între noi. Să susținem fiecare femeie de lângă noi și să le respectăm pentru ceea ce fac, pentru că merită!

43. Femeile sunt cel mai mare rezervor de talent neutilizat din lume – spunea la un moment dat Hillary Clinton. Atât de adevărat! Să ne gândim la asta de Ziua Internațională a Femeii, pe lângă cuvintele de dragoste și urările de dragoste pe care le transmitem cu această ocazie.

44. Nu există limite pentru ceea ce suntem și ceea ce putem realiza ca femei – spunea Michelle Obama. La mulți ani tuturor femeilor de ziua lor!

45. Nu există nimic mai fermecător ca o inimă sensibilă. – spunea Jane Austen. Draga mea, ai cea mai sensibilă și gingașă inimă și te iubesc pentru asta și tot ceea ce ești! La mulți ani de Ziua Femeii!
Mesaje de 8 martie pentru soție sau iubită

Bărbații sunt obligați în aceste zile să se ridice la înălțimea așteptărilor soțiilor sau iubitelor din viețile lor. 🙂 Nu e cel mai confortabil rol pe care și l-ar dori, așa că am venit în sprijinul vostru cu aceste mesaje de 8 martie din care să alegeți formulările care vi se potrivesc cel mai bine.

46. Orice moment de bucurie este incomplet fără tine. Numai tu poți desăvârși lumea mea. La mulți ani de 8 martie!

47. Dacă ești alături de femeia potrivită, viața ta se poate schimba pentru totdeauna. Sunt atât de norocos că te am. Cu iubire și tandrețe, îți doresc o zi minunată de Ziua Femeii!
La mulți ani celei care m-a motivat mereu să ajung cine îmi doream și care a crezut în mine necondiționat! La mulți ani de Ziua Femeii!

48. Dragostea ta este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. La mulți ani de Ziua Femeii!

49. Nu găsesc cuvinte pentru a exprima ce simt pentru tine. Puterea ta de a face față oricăror provocări, abilitatea de a merge înainte indiferent de orice dificultate – sunt doar două dintre calitățile tale pe care le admir infinit. O zi plină de bucurii îți doresc de Ziua Femeii, la mulți ani!

50. Este extraordinar când cineva intră în inima ta și nu te aștepți la nimic dar, deodată, chiar în fața ta, este tot ce vei avea vreodată nevoie. La mulți ani, draga mea, ești minunată!

51. O femeie este frumoasă atunci când vede frumusețea în ceilalți. Iar tu ești cea mai frumoasă femeie, te admir, te iubesc, te respect pentru ceea ce ești și pentru că sunt mai bun în fiecare zi doar pentru că sunt cu tine.

52. Soarta a făcut să ne întâlnim. Dar am devenit prieteni pentru că așa am ales. Însă faptul că m-am îndrăgostit de tine a fost dincolo de puterea mea de autocontrol. Te iubesc, draga mea! La mulți ani de 8 martie! Ți-am pregătit o surpriză care sper să-ți placă pentru diseară!

Felicitari de 8 martie pentru femeile din viata ta


Orice dar oricât de frumos este amplificat dacă îl însoțești cu câteva fraze frumoase prin care să-ți arăți aprecierea pentru femeia sau femeile cărora te adresezi. Iată așadar mai multe felicitari de 8 martie din care să te inspiri.

53. O zi a Femeii așa cum îți dorești! Și fie ca în fiecare zi să poți visa, să fii tu însăți, să realizezi ceea ce vrei și să trăiești ceea ce inima ta își dorește!

54. În spatele oricărei femei de succes este ea însăși 🙂 Să ai o zi minunată de Ziua Femeii!

55. Nimic nu e imposibil pentru o femeie, pentru că femeile se nasc cu forța de a realiza orice. La mulți ani de Ziua Femeii!

56. Ești atât de prețioasă și frumoasă. La mulți ani de 8 martie și să ți se împlinească toate dorințele!

57. Mamele și femeile casnice sunt singurii lucrători care nu au concediu. Ei sunt marea clasă socială fără vacanță. La mulți ani plini de recunoștință, mulumire și iubire tuturor mamelor de Ziua Internațională a Femeii!

58. Tu ești forța, ești inspirația, ești farul călăuzitor. Ești prietenă și femeie. La mulți ani de 8 martie și mereu!

59. O femeie care și-a găsit vocea e o femeie puternică. Dar căutarea pentru a-și găsi vocea poate fi extraordinar de dificilă. – spunea Melinda Gates. Să ne gândim în această zi specială dedicată femeilor, la cât de greu este încă să fii femeie și la cât de multe lucruri minunate putem realiza ca femei, dacă avem încredere în noi și în propriile forțe.

60. Bucură-te de fiecare moment, nu avem nevoie de mai mult – spunea Maica Tereza. Așa că îți doresc să te bucuri de fiecare moment al acestei zile și momentele tuturor zilelor! La mulți ani de 8 martie!

61. Ești un suflet frumos în preajma căruia toți ne dorim să fim 🙂 Te iubim și te respectăm, la mulți ani de 8 martie!


Alte urari de 8 martie inspirationale

62. Un mare mulțumesc pentru toate femeile care au un loc special în viața mea. La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii!

63. Vreau să doresc tuturor domnișoarelor și doamnelor curajoase și minunate o Zi a Femeii așa cum își doresc! La mulți ani!

64. Simte-te bine în propria piele! Nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce ar trebui să faci sau cum ar trebui să arăți. Un 8 Martie fericit!

65. Lumea nu ar fi nimic fără femei. Femeile sunt mai puternice decât ne-am putea vreodată imagina. Astăzi e ziua în care sărbătorim puterea lor infinită. O zi de 8 martie excepțională!

66. Să fii femeie nu e ușor pentru că sunt atât de multe rolurile noastre, dar tu ești absolut minunată și sunt atât de mândră de tine pentru femeia care ești! La mulți ani de Ziua Femeii!

67. Ești o femeie care atinge inimi în fiecare zi, care inspiră minți și suflete în fiecare zi! De aceea vreau să-ți urez la mulți ani de Ziua Femeii! Să ai o zi specială la fel ca tine!

68. Îți doresc dragoste, râsete și multă bucurie! La mulți ani de 8 martie!

Sperăm că ai găsit în mesajele de 8 martie de mai sus cuvintele potrivite care să exprime ce simți pentru femeile din viața ta.

Citește și

TOP 90 citate despre femei frumoase, puternice și iubite ca să te inspire

TOP 35 Poezii de primavara – cele mai frumoase poeme

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here