Cele mai dulci 43 descrieri de iubire

0
11145

Iubirea este unul dintre cele mai fascinante sentimente pe care le putem simți. Aceste descrieri de iubire poetice, dar sincere te pot inspira pentru a-ți explica acest sentiment frumos sau pentru a-i transmite persoanei dragi ceea ce simți.

 

Descrieri de iubire

 

Ceea ce putem numi descrieri de iubire pot reprezenta adevărate oaze de inspirație, motivație și bucurie pentru cei care se au parte de o poveste de iubire sau care încearcă să își manifeste iubirea față de iubit sau iubită în moduri din ce în ce mai plăcute. Astfel, sperăm că aceste citate și mesaje despre iubire să îți amintească de bucuria de a împărtăși un sentiment atât de frumos cu cineva.

 

1. Iubirea nu poate stăpâni oamenii, dar îi poate schimba radical.

2. Dacă iubești pe cineva cu adevărat, atunci fă-o din toată inima, iar dacă vrei să plângi, atunci plângi doar de fericire.

3. Dragostea înseamnă, de fapt, că întreaga lume nu îl poate înlocui pe cel pe care îl iubești, dar cel pe care îl iubești va putea întocui întotdeauna întreaga lume.

4. Îndoiește-te că stelele sunt în flăcări, Îndoiește-te că soarele se rotește, Îndoiește-te de adevăr când ești mincinos, Dar nu te îndoi niciodată de dragoste. – Hamlet, Shakespeare

5. Poate că Dumnezeu va dori să cunoști mai multe persoane nepotrivite înainte de a cunoaște persoana potrivită pentru ca atunci când o vei cunoaște în sfârșit, să știi să fii recunoscător. – Gabriel Garcia Marquez

6. Prima dată când mi-ai zâmbit, am știut că tu ești cel de care voi avea nevoie alături de mine.

7. Data în care ne-am întâlnit a devenit a doua mea aniversare – ziua în care am cunoscut o nouă variantă a mea și am cunoscut cu adevărat iubirea.

8. Ce bucurie poate fi mai mare și mai sinceră decât aceea de a ști că cineva va vrea să împartă cu tine fiecare zâmbet, fiecare bucurie, fiecare anotimp și fiecare speranță? Așa este iubirea, darul pe care viața ți-l face pe neașteptate.

9. Știi că ești îndrăgostit atunci când nu mai poți dormi pentru că realitatea este, în sfârșit, mai frumoasă decât visul. – Dr. Seuss

10. Oamenii îndrăgostiți vor rămâne împreună nu pentru că și-au uitat greșelile, ci pentru că le-au putut ierta cu adevărat.

11. Ce este iubirea? Iubirea este totul, este ceea ce ne leagă, este zâmbetul ei, bucuria ei, diminețile liniștite alături de ea. Dacă nu aș avea iubirea, nu aș avea nimic.

12. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată asta… Te privesc, îți admir zâmbetul, ochii mei nu se pot dezlipi de ai tăi și știu că dragostea ta este bucuria de care mă voi bucura pentru întreaga mea viață.

13. Pentru persoana pe care o iubești cu adevărat vei putea muta munții, vei putea coborî luna de pe cer și îți vei putea aminti de ea în fiecare clipă a zilei.

 

Descrieri poze iubire

 

Zi de zi, iubirea ne înconjoară. Pentru fiecare dintre noi, o poveste de iubire ideală este sau a fost un vis plăcut, la care putem visa cu ochii deschiși. Pentru cei care acum se bucură de o asemenea poveste frumoasă, următoarele descrieri pentru poze de iubire pot fi perfecte pentru a le alătura unei poze frumoase alături de persoana dragă.

 

14. Indiferent de suferințele din trecut, de poveștile de iubire nereușite, mergi cu curaj înainte, căci iubirea adevărată te așteaptă. Atunci când te aștepți mai puțin, ea îți va umple viața de lumină și bucurie, iar tot ceea ce a fost trist și întunecat va deveni un motiv pentru a zâmbi.

15. Când iubești cu adevărat pe cineva, toate speranțele și dorințele tale au de-a face cu acea persoană sau trebuie să o includă pentru a fi chiar vorba despre deplinătatea bucuriei.

16. Dacă există în lume o forță care poate să depășească frica pe deplin, să nimicească orice pericol, să rămână nepăsătoare la orice pagubă până și față de moarte, această forță este iubirea. – Rabindranath Tagore

17. Dragostea este o parte din suflet. Ea este o scânteie ce ne aprinde într-o flacără caldă și luminoasă. Dragostea este ceea ce văd atunci când îl privesc, liniștea pe care o simt atunci când sunt în brațele lui.

18. Când iubești pe cineva, te simți bucuros. Când știi că cineva te iubești, te simți minunat. Când persoana pe care o iubești te iubești și ea, la rândul ei, lumea este un loc magic!

19. Ceea ce simt pentru tine este dragostea adevărată. Niciodată nu am mai avut bucuria de a fi atât de sigură de ceea ce simt, dar iată că viața a găsit un mod de a mă surprinde. Te iubesc!

 

Descrieri de dragoste

 

Iată câteva dintre descrierile noastre de dragoste preferate care ne amintesc de frumusețea iubirii și a vieții trăite alături  de cineva apropiat. Sperăm că acestea vor putea fi o sursă de bucurie potrivită pentru orice ocazie.

 

20. Ador să fiu în preajma lui, ador să îl țin de mână și să fiu de față atunci când răsare un zâmbet pe chipul lui.

21. Dacă iubești o persoană cu adevărat, atunci o vei iubi așa cum este, cu răbdare și înțelegere. Nu vor conta momentele în care pare enervantă, în care pare distrasă sau în care lucrurile care îi plac pot părea mai interesante decât timpul petrecut cu tine. A iubi o persoană cu adevărat înseamnă să o iubești sincer, făsă a vrea să o schimbi.

22. Dacă un bărbat iubește o femeie cu adevărat, va putea muta munții pentru ea și va putea avea oricând curajul de a înfrunta lumea pentru a o vedea fericită.

23. Dacă există ceva ce îmi place mai mult decât răsăritul, care mă bucură mai mult decât o întâmplare plină de noroc într-o zi urâtă, atunci este zâmbetul tău. Zâmbetul tău este darul de care mă bucur în fiecare zi, asemeni unui copil bucuros de cadoul primit de Crăciun.

24. Fii curajos în iubire, la fel cum ai fi și în cazul războiului. Continuă să iubești și să lupți pentru cel pe care îl iubești pentru a câștiga viața fericită la care speri.

25. Iubirea nu îți cercetează trecutul, ea nu este calculată sau plănuită. Iubirea vine, te vrăjește, apoi te determină să îți petreci fiecare zi cu gândul la cel pe care îl iubești, în așteptarea bucuriei revederii.

26. Iubirea îndrăgostiților este un secret, o taină pe care aceștia o ascund de lumina lumii. Iubirea se naște și își trăiește primele zile departe de gălăgia de zi cu zi, pentru ca mai apoi ea să devină o parte a acelei vieți din care te-a răpit, acea viață liniștită, cu rutina și mersul ei obișnuit.

27. Cred că dragostea ne ridică în propriii noștri ochi. Și cât de mult ai vrea să fii așa cum te vede celălalt! Ai dori, și chiar încerci, să micșorezi distanța dintre ceea ce știi că ești în realitate și ceea ce intuiești că vede în tine cel pe care-l iubești. – Octavian Paler

 

Descrieri poze de dragoste

 

Cu toții postăm poze sau mesaje pe rețelele de socializare pentru a ține seama de momentele frumoase trăite sau chiar pentru a ține legătura cu cei dragi. Pentru a-ți aminti mereu de acele clipe plăcute petrecute aproape de iubit sau iubită, ți-am pregătit aceste descrieri pentru poze de dragoste.

 

28. Atunci când mă ții de mână, nimic nu mai contează.

29. Dragostea este un joc atât de dificil, cu propriile sale reguli, unde nu poate exista un singur câștigător – ori câștigă amândoi, ori pierd împreună.

30. Înainte de orice, dragostea este ascultare în tăcere. A iubi înseamnă a contempla (…) Va veni ora când nu vei mai cere nimic. Nici buzele, nici zâmbetul, nici brațul drăgăstos, nici răsuflarea prezenței sale. Îți va fi de ajuns ca ea doar să existe. – Antoine de Saint-Exupery

31. În sport, nimeni nu vrea să fie al doilea, dar în ceea ce privește iubirea, nimeni nu vrea să fie al treilea.

32. A iubi pe cineva înseamnă să nu îi mai poți vedea defectele la început, să le accepți treptat și, mai apoi, să poți susține persoana iubită pentru a deveni cea mai bună versiune a ei.

33. Iubirea este adevărată atunci când stabiliți o oră pentru a vă întâlni, tu ajungi cu jumătate de oră mai devreme, iar el deja te așteaptă.

34. Condiția dragostei este să caute, să nu descopere, să vrea să știe, fără să afle, să fie ritmul unei continue mișcări spre orizont mereu văzut, dar mereu îndepărtat. Mai mult decât curiozitate: nostalgie. – Ionel Teodoreanu

35. Iubirea e mai presus de cuvinte, dar în absența ta, doar ele mai pot exprima dorul pe care îl simt.

36. Atunci când nu mai ai încredere în iubire, lumea nu va mai avea nimic frumos pentru tine. Nimic nu te va mai bucura, nimic nu te va mai entuziasma la fel ca înainte. Doar iubirea pe care o porți pentru cel drag dă culoare lumii și vindecă orice nefericire.

 

Descrieri de iubire în engleză

 

Indiferent de limba pe care o vorbim, sentimentele sunt aceleași pentru toți. Cu toate acestea, uneori limba engleză transmite unele sentimente sau mesaje într-un mod mai poetic decât limba română. Sperăm că aceste descrieri de iubire în engleză să fie mesajele de care ai nevoie pentru pozele și amintirile tale.

 

37. I saw that you were perfect, and so I loved you. Then I saw that you were not perfect and I loved you even more. – Angelita Lim

Am văzut că erai perfect, așa că te-am iubit. Apoi am văzut că nu erai perfect și te-am iubit chiar mai mult. – Angelita Lim

38. I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you. I love you not only for what you have made of yourself, but for what you are making of me. I love you for the part of me that you bring out. – Elizabeth Barrett Browning

Nu te iubesc doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Te iubesc nu doar pentru ceea ce ai devenit, ci și pentru ceea ce mă faci pe mine să devin. Te iubesc pentru acea parte din mine pe care o aduci la lumină. – Elizabeth Barrett Browning

39. When I say I love you more, I don’t mean I love you more than you love me. I mean I love you more than the bad days ahead of us, I love you more than any fight we will ever have. I love you more than the distance between us, I love you more than any obstacle that could try and come between us. I love you the most.

Când spun că te iubesc mai mult, nu spun că te iubesc mai mult decât mă iubești. Eu spun că te iubesc mai mult decât zilele rele din fața noastră, te iubesc mai mult decât certurile pe care le vom avea. Te iubesc mai mult decât distanța dintre noi, te iubesc mai mult decât orice obstacol care ar putea apărea între noi. Te iubesc cel mai mult.

40. Women are meant to be loved, not to be understood. – Oscar Wilde

Femeile sunt făcute pentru a fi iubite, nu pentru a fi înțelese. – Oscar Wilde

41. Love is like the wind, you can’t see it but you can feel it. – Nicholas Sparks

Iubirea este ca vântul, nu o poți vedea, dar o poți simți. – Nicholas Sparks

42. Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you. Love me and I may be forced to love you. – William Arthur Ward

Flatează-mă și se poate să nu te mai cred. Critică-mă și probabil nu îmi va plăcea de tine. Ignoră-mă și se poate să nu te mai iert. Încurajează-mă și nu te voi uita. Iubește-mă și probabil voi fi obligat să te iubesc. – William Arthur Ward

43. Love is a great master. It teaches us to be what we never were. – Moliere

Iubirea este un mare maestru. Ne învață să fim ceea ce nu am fost niciodată. – Moliere

 

Sperăm că aceste descrieri de iubire să îți aducă aminte de persoana pe care o iubești și să fie mesajele și citatele de care ai nevoie.

 

Citește și

120 Mesaje de iubire scurte și intense pentru iubitul sau iubita ta

Mesaje de dragoste – cele mai frumoase gânduri de iubire pentru el sau ea

TOP 73 citate despre iubire imposibila sau neimpartasita

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here