51 Mesaje de suflet potrivite pentru orice ocazie

0
8384

Pentru a fi tu acea persoană care aduce în viețile membrilor familiei și ale prietenilor aceste vorbe, ți-am pregătit aceste mesaje de suflet din care sperăm că te vei putea inspira! În viața fiecăruia dintre noi sosește acea zi în care tot ce ne trebuie sunt acele cuvinte pline de iubire și încurajare ale celor dragi, care ne pot motiva să mergem înainte, indiferent de dificultățile cu care ne confruntăm.

Mesaje de suflet adevărate

 

Mesaje de suflet – vorbe pline de înțelepciune, umor, dragoste și căldură, acestea ne fac ziua mai frumoasă, ne dau doza de energie și curaj pentru a înfrunta furtunile ce inevitabil pornesc în jurul nostru. Pentru a le fi alături celor la care ții, ți-am pregătit aceste mesaje pe care le poți atașa unor fotografii frumoase pentru a completa ceea ce dorești să le transmiți și cu o pată de culoare.

 

1. Am ajuns să trăim această zi în care tot ceea ce ne dorim pentru noi și pentru cei dragi nouă este liniștea sufletului și sănătatea trupului. Îți urez să le ai întotdeauna pe toate!

2. Esența unei persoane este ceea ce este în interiorul ei, nu ceea ce se vede la exterior.

3. Trebuie să ai întotdeauna încredere în tine însuți și în ceea ce crezi pentru că nimeni nu te cunoaște mai bine decât o faci tu, iar nimeni nu poate știi ce este mai bine pentru tine de fiecare dată așa cum poți tu.

4. Păstrează în sufletul tău momentele frumoase și lângă tine oamenii care te prețuiesc cu adevărat pentru ceea ce ești tu, nu pentru ceea ce ar dori ei ca tu să fii.

5. Oriunde te îndrepți, indiferent de vreme, adu cu tine întotdeauna strălucirea propriului tău soare. – Anthony J. D’Angelo

6. Atunci când crezi că ai găsit răspunsurile pentru întrebările aduse de viață, atunci tocmai viața vine și îți dă peste cap toate întrebările.

7. Atunci când lucrurile sunt dificile iar viața pare greu de înfruntat, trebuie să uiți ceea ce simți și să îți amintești de toate lucrurile bune pe care le meriți.

8. Ei mi-au spus că m-am schimbat, de parcă am muncit atât de mult doar ca să rămân la fel…

9. Sufletul nu are nevoie de daruri sau lucruri scumpe. Sufletul are nevoie de înțelegere, iubire și mângâiere.

10. Trupul are nevoie de odihnă, mintea are nevoie de liniște, iar sufletul are cea mai mare nevoie de bucurie.

11. Nu promite atunci când ești fericit. Nu răspunde atunci când ești nervos. Nu decide atunci când ești trist.

12. Ochii nu mint niciodată. Dacă ești fericit, strălucesc, dacă ești trist, se sting, dacă ești furios, se tulbură, dacă ești îndrăgostit, se luminează, pentru că ochii sunt oglinda sufletului tău.

13. Vorbește puțin, zâmbește-le tuturor, încrede-te în puțini și învață să nu depinzi de nimeni.

14. Am învățat că un om nu are dreptul să îl privească pe altul de sus decât atunci când trebuie să se aplece pentru a-l ajuta să se ridice.

15. Ascultă acest sfat. Într-o lume plină de minciuni și falsitate, îndrăznește să fii întotdeauna sincer și să spui lucrurilor pe nume. Oamenii inteligenți te vor aprecia și respecta. Restul… tu nu ai nevoie de resturi.

16. Fă-ți timp să iubești, este secretul tinereții veșnice. Fă-ți timp să plângi, este emoția unei inimi mari. Fă-ți timp să visezi, este răsuflarea fericirii. Fă-ți timp să trăiești pentru că timpul trece și nu se mai întoarce niciodată.

17. Vremurile pe care le trăim sunt vremuri ale lipsei de curaj, de încredere și avânt în furtuna aceasta care este viața. Lipsesc cei îndrăzneți, gata să înfrunte apele tulburi ale cunoașterii pentru a se întoarce învingători. Fii tu cel care face acest pas în necunoscut și trăiește toate emoțiile pe care viața ți le poate aduce.

 

Mesaje de durerea sufletului

 

Suferința, asemeni bucuriei sau fricii, ne străbate uneori mintea și sufletul. Indiferent de motivele ce o aduc în inimile noastre, este important să ne amintim că nu este veșnică, nu ne definește și nu ne poate supune gândurilor negative pe care ni le aduce. Fie că ai nevoie de inspirație pentru a putea găsi cuvintele potrivite care îți exprimă sentimentele, fie că vrei să fii alături de o persoană iubită, sperăm că aceste mesaje de durerea sufletului îți pot aduce curajul și înțelegerea de care ai nevoie.

 

18. Un om poate avea o durere în suflet despre care nimeni nu știe nimic. De multe ori, avem tendința de a spune că acela este rece, o persoană detașată, când el de fapt este doar trist.

19. Supărarea ce ne rămâne în suflet după o dezamăgire este asemenea unui medicament. Ea are gust amar, dar ne vindecă de naivitate.

20. Mă simt atât de trist, de parcă nimic din interiorul meu nu mai este întreg, totul este sfâșiat în mici bucăți ce au fost cândva inima mea.

21. Vine o vreme când realizăm că ne-am pus sufletul în palma unor oameni care nu au știut să îl prețuiască și tot ceea ce au făcut a fost să îl ardă puțin câte puțin. Și totuși… mergem mai departe.

22. Se spune că cea mai importantă lecție este să nu renunți niciodată atunci când lupți pentru ceea ce îți dorești. Dar ce faci atunci când iubirea pentru care lupți îți este refuzată? Poate, doar de data aceasta, a renunța este varianta care va aduce cea mai puțină suferință.

23. Să-i ceri sufletului să nu îi mai fie dor e ca și cum i-ai cere inimii să nu mai bată.

24. Cea mai dificilă parte din a fi puternic este că nimeni nu te întreabă dacă ești cu adevărat bine. Toți știu că ești puternic.

25. Învață să nu critici pe nimeni. Fiecare om poartă în sufletul lui dureri și suferințe despre care nu știm nimic. Ai răbdare cu cei din jurul tău, știind că nu vei putea vedea niciodată ce este cu adevărat în sufletele lor.

26. Mai mult decât liniște, mai mult decât răbdare, mai mult decât curaj, aș vrea să găsesc acea forță care mă va împinge să fac totul cât mai bine și să fiu fericit.

 

Mesaje pentru suflet

 

Fie că este vorba de iubitul sau iubita ta, de membrii familiei, ori de cei mai buni prieteni, este atât de important să nu ratezi ocazia de a le aminti cât de mult ții la ei, indiferent de mijlocul prin care țineți legătura. Pentru că mesajele au devenit atât de frecvent folosite, ți-am pregătit aceste mesaje de suflet pe care să le poți transmite celor dragi chiar și atunci când nu sunteți împreună.

 

27. Fericirea poate lua forma multor lucruri – persoana iubită, casa la care visezi, locul de muncă de vis, poate chiar liniștea și tihna fiecărei zile, dar ea niciodată nu va fi completă dacă iubirea și recunoștința nu îți vor fi mereu alături.

28. Cele mai elegante haine pe care le poate purta un om sunt simplitatea, modestia și bunătatea sufletească. Acestea nu se demodează niciodată.

29. Nimic nu îți deschide ochii mai bine decât timpul și experiențele trăite.

30. Nu poți schimba oamenii din jurul tău, dar poți schimba oamenii pe care alegi să îi ai alături de tine.

31. Sentimentele tale – bucuria, iubirea, tristețea, dezamăgirea ta – toate acestea sunt importante. Ele contează, ele sunt ceea ce te face om. Să nu lași pe nimeni să îți ignore profunzimea trăirilor.

32. E mai bine să-ți urmezi propriul destin imperfect decât să trăiești o imitație perfectă a vieții altcuiva. – Elizabeth Gilbert

33. Când găsești un sufletul bun, ai grijă de el. Oamenii care vor să te rănească se găsesc la tot pasul.

34. Răutățile din jurul tău nu trebuie plătite nici cu lacrimi, nici cu răzbunare, ci cu indiferență.

35. Nimic nu este mai important în viață decât sănătatea și nimic nu este mai frumos decât omul sănătos atât la trup, cât și la suflet. Degeaba ești sănătos fizic, dacă îți petreci fiecare zi trist și pierdut, ignorând bucuriile pe care viața ți le pregătește la fiecare pas.

36. Ce naiv este omul – distruge prezentul făcându-și griji pentru viitor și plânge în viitor amintindu-și de trecut.

37. Nimeni nu îți este dator cu nimic pe lumea aceasta. Nici cu iubirea, nici cu atenția, nici cu timpul lor. Când vei înțelege asta, nu vei mai ține cu dinții de nimic. Atunci vei lăsa jos toate orgoliile și îți vei vedea liniștit de inima ta.

38. Nimeni, dar absolut nimeni, nu este suficient de corect, sufucient de onest, suficient de bun, suficient de moral, suficient de frumos astfel încât să aibă dreptul să judece pe altcineva.

39. Nu judeca oamenii după alegerile pe care le fac pentru că nu știi ce opțiuni au avut posibilitatea să aleagă.

 

Mesaje din suflet pentru prieteni

 

Poți trimite mesaje de suflet către cei dragi oricând, indiferent că este sau nu o ogazie specială. Ceea ce contează este ca ei să știe că te gândești la ei chiar și atunci când poate nu aveți timp suficient pentru a vă vedea. Un mesaj frumos venit din inimă va bucura ziua oricui, așa că sperăm că aceste mesaje de suflet pentru prieteni vor fi motivul pentru care cei dragi ție vor avea un zâmbet pe chip întreaga zi.

 

40. Știu că nu te pot opri din a te împiedica, dar știu că pot fi aici pentru a te ajuta să nu cazi, chiar și atunci când drumul tău prin viață devine dificil.

41. Dragul meu prieten, îți doresc să-ți păstrezi mereu sufletul curat, să privește mereu înainte cu încredere, să faci diferența dintre bine și rău, să lupți atunci când știi că ai dreptate, să nu renunți la visul tău, să ai puterea să spui „nu” și să fii mereu tu.

42. Nu lăsa pe nimeni să te facă să crezi că suferința ta, bucuria ta, entuziasmul tău sau visurile tale sunt neimportante. Indiferent de ce ar spune cineva, tu ai puterea și convingerea de a face și a simți ceea ce crezi că este corect. Înconjoară-te cu cei care te susțin, cu cei care văd în tine mai mult decât un visător, ci o persoană determinată și plină de curaj.

43. Viața este perfectă atunci când familia și prietenii îți sunt alături. Indiferent de greutățile prin care trecem, cea mai mare mângâiere vine atunci când știm că deși simțim că nu putem continua, cei dragi ne sunt alături și ne susțin.

44. O îmbrățișare nu are nevoie de cuvinte, ea poate opri o mie de lacrimi, alină sufletul și înfrumusețează viața.

45. Atunci când privești totul cu recunoștință, totul îți apare într-o lumină diferită. Ajungi să îți înțelegi altfel experiențele. Întreaga ta viață devine practic o singură experiență, aceea a transformării de sine.

46. Niciodată nu vei găsi pe cineva care să te iubeascp și să își facă griji pentru tine așa cum o fac eu. Vreau să știi că tot ceea ce fac, fac cu speranța că prietenia dintre noi va rezista în timp și că ne vom putea bucura de roadele muncii noastre de până acum împreună.

 

Mesaje din suflet

 

Un mesaj de suflet venit din inimă va face întotdeauna ziua mai frumoasă celui care îl primește. Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a le trasnmite celor dragi iubirea ta, curaj, încredere, admirație sau chiar niște sfaturi înțelepte, așa că sperăm că vei profita de aceste mesaje din suflet pentru a-i bucura pe cei dragi ție.

 

47. Știam din prima clipă că tu vei fi persoana de care mă voi îndrăgosti și persoana pe care o voi iubi tare multă vreme. Se pare că am avut dreptate, pentru că iată că buzele mele nu știu să spună altceva decât numele tău, iar inima mea nu mai zâmbește decât amintirilor frumoase cu tine.

48. Un om este ca un fluture în zbor. Unii zboară mai sus decât alții, dar fiecare zboară cât de bine poate. De ce să îi compari între ei? Fiecare este diferit, fiecare este special, fiecare este frumos în felul său.

49. Trăim vremuri în care timpul nu ne mai ajunge, oamenii de încredere dispar, prietenii devin necunoscuți și reci, goana după bani ne separă, iar frumusețea vieții se pierde cu fiecare zi ce trece.

50. Indiferent de cât de des o spun, zâmbetul tău este raza de soare care îmi amintește de bucuria de a trăi. Așa cum tu ai devenit indispensabilă vieții mele, așa sper că și dragostea mea te va urma oriunde vei fi.

51. Nimic nu mă poate bucura mai mult decât prezența ta, nimic nu mă poate încălzi asemenea iubirii tale, iar nimic nu îmi poate ocupa gândurile mai mult decât o face zâmbetul tău.

 

Speerăm că aceste mesaje de suflet te-au bucurat și încurajat!

 

Citește și

TOP 75 Citate despre dor și despre cât de tare te consumă lipsa lui/ei

TOP 60 Citate motivationale amuzante și simpatice

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here