Brooklyn Nine-Nine

0
960

Scenariștii și producătorii Dan Goor și Michael Schur (Parks and Recreation), câștigători ai Premiului Emmy, vin cu un proiect care a fost premiat anul acesta cu un Glob de Aur pentru cel mai bun serial de comedie. 

Acțiunea serialului se construiește în jurul unui detectiv talentat și fără griji și colegii săi care sunt puși în situația de a-și accepta noul șef în departamentul poliției din New York, 99th Precinct. Jake, interpretat de Andy Samberg (Saturday Night Live), este considerat un norocos, nefiind niciodată pus în situația de a munci din greu pentru a obține ceva sau de a respecta cu strictețe regulile.

Pentru că are cea mai mare rată de arestări, Jake a fost întotdeauna un protejat al departamentului, asta până când căpitanul Holt (Andre Braugher)  ocupă noul post de șef al 99th Precinct. Colegii lui Jake, întotdeauna în competiție unul cu altul, enervându-se reciproc, bârfindu-se și flirtând între ei, își iau totuşi mereu apărarea.

Probabil cel mai mare deliciu al serialului este relația dintre poliţista Amy (Melissa Fumero) și Jake. Crescând cu 7 frați, ea este foarte competitivă și hotărâtă să-i depășească succesul lui Jake. 

Primul sezon are 22 de episoade, toate fiind deja difuzate.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here