Cele mai inspirate 75 urări și mesaje de la mulți ani pentru bărbați

0
218233
urari la multi ani barbati

Cum poți ura la mulți ani unui prieten bărbat? Iată câteva idei din care să te inspiri: un album în care să aduni cât mai multe fotografii personale cu el și cu voi doi, să organizezi un mic picnic în parcul lui preferat pentru el și câțiva prieteni apropiați. Sau trimite-i ori adu-i o cafea așa cum îi place lui, împreună cu o cutie cu prăjituri bune. Sau trimite-i bancuri și mesaje haioase din oră în oră toată ziua. 🙂 Dar toate astea trebuie să fie însoțite de urări de la mulți ani pentru bărbați potrivite lor.

Mai jos ți-am pregătit mai multe mesaje de la mulți ani pentru bărbați, cu urări serioase sau haioase de la mulți ani, în funcție de dispoziția pe care o ai. Oricum ar fi, urarea va exprima cât mai bine că ții la el și îi apreciezi prietenia. Și faptul că îi vrei tot binele din lume. Așa că, până să vă vedeți la petrecerea de aniversare, trimite-i o urare de la mulți ani bărbatului din viața ta care-și aniversează azi ziua: prieten, tată, frate, unchi etc.

Iată propunerile noastre de urări de la mulți ani pentru bărbați și felicitări haioase de la mulți ani.

Urări de la mulți ani pentru bărbați

Bărbații importanți din viața noastră merită urări și mesaje de la mulți ani speciale. Iată câteva astfel de mesaje mai jos, urmate de mesaje de la mulți ani pentru prieteni și amici bărbați și felicitări haioase de la mulți ani pentru bărbați.

Dar avem și o secțiune specială pentru urări de la mulți ani pentru iubit, soț sau logodnic. Haideți să-i facem fericiți pe bărbații din viețile noastre de ziua lor de naștere. Să-i ajutăm să aibă o aniversare memorabilă! Și să începem cu o urare inspirată. 🙂

  1. Fie ca această zi să-ți aducă multe zâmbete! Și acest an să fie cel mai frumos de până acum! La mulți ani!

2. La mulți ani! Sper ca anul care te așteaptă în față să fie plin de aventuri minunate! Și sper ca această călătorie a anului care vine să te ducă în locuri extraordinare!

3. Ține-o tot așa și nu te schimba niciodată! La mulți ani, să ți se împlinească toate dorințele! Să fii fericit și împlinit!

4. La mulți ani! Când îți dau pupicul de ziua ta de naștere? 😀

5. Zilele de naștere vin în fiecare an, dar un prieten ca tine vine o singură dată în viață. Îți doresc tot binele din lume, la mulți ani!

6. Sper să ai o zi de naștere la fel de cool ca tine. La mulți ani, bro!

7. Sunt foarte norocos/norocoasă că te am ca prieten. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere! La mulți ani!

8. La mulți ani celui mai cool tip! Fie că îți petreci ziua relaxându-te sau aniversând cu o mega petrecere, sper ca toate dorințele tale să devină realitate!

9. Când vine vorba de un prieten adevărat și un tip pe cinste, ești prima persoană care îmi vine în minte. La mulți ani celui mai cool și tare tip! Hai noroc în cinstea ta!

10. Să ai parte de toată dragostea și fericirea din lume, pentru că le meriți din plin! La mulți ani!

11. În această zi specială îți doresc tot ce are viața mai bun și frumos de oferit! La mulți ani!

12. La mulți ani tipului meu favorit din întreaga lume! Să ai o zi de naștere super specială! Distracție maximă și tot ce-ți dorești azi și în anul care vine!

13. Îți doresc să ai parte de cele mai frumoase plaje și de briza mării! Și ca toate dorințele tale să devină realitate cât mai repede cu putință!

14. Sper să ai o zi de naștere de neuitat azi. La mulți ani!!


15. Cu un an mai bătrân, dar nu mai înțelept. :)) La mulți ani!

16. Astăzi ai mai adăugat un an de viață. Să fie într-un ceas bun, cu speranță, bucurie și tot ce îți dorești! La mulți, mulți ani!

Citește și

Mesaje de la multi ani pt barbati prieteni buni și amici

petrecere de aniversare pentru bărbați

Fie că bărbatul care se aniversează azi e cel mai bun prieten al tău, e un amic, fost coleg de școală și nu numai, situația poate fi mai complicată de atât 🙂 găsește cel mai bun mesaj de la mulți ani pentru el în lista de mai jos:

17. Mulțumesc că-mi ești prieten! La mulți ani! Te pup și de abia aștept să ne vedem la petrecere ca să te strâng în brațe!

18. Un prieten minunat merită o zi de naștere minunată. Sper ca această zi să fie plină de oameni și lucrurile iubite. La mulți ani și mulți pupici!

19. Un prieten adevărat își amintește de ziua ta, nu și vârsta 😀 La mulți aaaaniii!

20. Pe măsură ce trec anii, un singur lucru nu se schimbă: prietenia noastră. Ești același tip cool, atent, minunat ca în prima zi în care te-am cunoscut. La mulți ani!

21. E minunat să am un prieten așa bun în viața mea! Își doresc să ai o zi de naștere plină de bucurii!

22. La mulți ani, prieten minunat! Datorită ție sunt mai fericită atunci când sunt fericită, mă ajuți să-mi vindec sufletul atunci când sunt tristă. Și sper că știi cât de specială e prietenia ta pentru mine. Prietenia ta m-a ajutat să cresc, să rămân cu picioarele pe Pământ, mă încurajează și mă bucură. Mulțumesc!

23. Ești cel mai bun prieten al meu și jurnalul meu uman 🙂 La mulți ani îți doresc din toată inima!

24. La mulți ani! Mulțumesc că ești așa un prieten bun și că mă inspiri în fiecare zi să fiu mai bun(ă)!


25. La mulți ani celui mai cute și sweet tip din Univers!! Să ai o zi fantastică!

26. Sper ca viața ta să fie la fel de minunată ca tine! La mulți ani și tot ce-ți dorești să devină realitate!

27. Azi e ziua ta, o zi numai și numai pentru tine. Așa că bucură-te de fiecare minut! La mulți ani și multă fericire și iubire îți doresc!

28. Ești o persoană așa de specială și la interior, și la exterior 🙂 La mulți ani și mult noroc în viață! Pupici!

29. Îți trimit cele mai bune gânduri, să ai o zi frumoasă și un an plin de succes, bucurie și dragoste. Bucură-te de această zi la maximum! La mulți ani!

30. Fii fericit, sănătos și înțelept azi și întotdeauna! La mulți ani! Te îmbrățișez tare-tare!

31. Toate visele și speranțele să ți se îndeplinească și toți anii care vor veni să fie plini de fericire! La mulți ani!

32. Mă gândesc la tine de ziua ta și sper ca bucuria pe care ai oferit-o altora să se întoarcă spre tine de o mie de ori. Îți doresc o zi minunată! La mulți ani, prieten drag!

33. Cineva la care țin foarte, foarte mult s-a născut azi! La mulți ani!!

34. Prietenia e așa ciudată. 🙂 Pur și simplu alegi pe cineva pe care de abia l-ai întâlnit și-ți spui: da, îmi place de omul ăsta. Și începi să faci lucruri împreună. La mulți ani, dragul meu prieten!

35. Un prieten adevărat îți cunoaște toate slăbiciunile, dar îți arată punctele tale tari. Mulțumesc că-mi ești prieten. La mulți ani de ziua ta!

36. Mă gândesc la tine de ziua ta cu dragoste și îți doresc azi și întotdeauna să ai parte de ce te face fericit!

Felicitări haioase de la mulți ani pentru bărbați

urări de la mulți ani pentru bărbați

Bărbaților le plac și urările care nu se iau prea în serios, care sunt chiar ironice. Nu prea sunt cu mesajele din suflet și cu cuvintele prea dulci. Așa că ia în considerare și posibilitatea unor urări haioase de la mulți ani pentru bărbații din viața ta. Iată câteva propuneri de astfel de felicitări mai jos. Pot fi trimise ca mesaje de aniversare text prin sms, whatsapp, dar pot fi și spuse ca atare. Haideți să nu ne luăm prea tare în serios de ziua lui de naștere și să-l felicităm cu un mesaj mai ieșit din comun. 🙂

37. La mulți ani și pupici! Și stai liniștit, primii 50 de ani de copilărie sunt cei mai grei! 😀

38. 40 e ok când arăți de 29. La mulți ani fericiți!

39. Nu-ți face griji că îmbătrânești. Tot o să faci prostii, doar că mai încet. 🙂 La mulți ani!!

40. Acum ceva timp te-ai născut. Restul e legendă. 🙂 Să nu fii niciodată altceva decât tu însuți. La mulți ani!


41. Zilele de naștere îți fac bine. Studiile au arătat că persoanele care au parte de cele mai multe aniversări de naștere trăiesc cel mai mult. 🙂 La mulți ani!

42. Nu e niciodată prea târziu să fii ceea ce îți dorești. Doar dacă vrei să fii mai tânăr… Asta nu se poate 🙂 La mulți ani!!

43. Știu c-ai primit multe felicitări și mesaje de la mulți ani ieri, dar cine se mai gândește la tine azi? Eu, cum cine! La mulți ani cu o mică întârziere!!

44. Să ai parte de atât de multă atenție și laudă de ziua ta pe cât așteaptă un millennial în fiecare zi a vieții lui 😀 La mulți ani!

45. N-am uitat că azi e ziua ta, doar am uitat în ce zi suntem astăzi. 😀 La mulți, mulți ani!!

46. În mod oficial 45, dar pentru totdeauna 18! La mulți, mulți ani!! 🙂

47. La mulți ani cuiva care a trebuit să treacă prin neplăcerile de a nu putea să google-ască ceva atunci când avea nevoie de o informație! 😀

48. Suntem prieteni de așa de mult timp că e dificil de zis cine e influența negativă dintre noi doi. 🙂 La mulți ani!

49. Felicitări pentru aniversarea trecerii unui nou an! Și pentru că ți-ai păstrat același nivel de imaturitate. Ești cu adevărat o inspirație pentru mine 😀 La mulți ai, te pup!

50. Mersi că în fiecare an ești mai mare ca mine. Grija și dragostea ta pentru mine care se văd într-un asemenea gest sunt motivele pentru care suntem prieteni de așa mult timp.:D La mulți ani!

51. Dacă lucrurile chiar devin din ce în ce mai bune cu vârsta, atunci te apropii de perfecțiune. 😀 La mulți ani și tot ce-ți dorești!

52. Câteodată paharul e jumătate plin, altădată e jumătate gol. E ziua ta, bea orice ar fi în pahar. 😀 La mulți ani și multă sănătate!

53. E ziua ta și mi-am amintit fără remindere 🙂 La mulți ani și să fii fericit! Te îmbrățișez!

54. Azi e ziua ta… așa că, de ce nu suntem deja beți? 😀

55. Acum mult-mult timp, într-o galaxie foarte îndepărtată, cineva foarte cool s-a născut. La mulți ani și tot ce-ți dorești să ți se împlinească!

56. La mulți ani uneia dintre puținele persoane ale căror zile de naștere mi le amintesc fără reminder-ul de la Facebook 😀 😀 Have fun de ziua ta!

57. Cel puțin nu ești la fel de bătrân cum vei fi la anul de ziua ta. La mulți ani! :))

58. Zilele de naștere sunt modul naturii de a ne spune să mâncăm mai multe prăjituri. La mulți aaaaaniiii! 🙂

59. Doar imaginează-ți ce ai vrea să-ți urez de ziua ta și consideră că le-am spus 🙂 La mulți aniiii! Să ți se împlinească toate dorințele!

60. Știi că ai ajuns la o vârstă când lumânărelele de pe tort costă mai mult ca tortul :))))) La mulți ani și tot ce-ți dorești să se întâmple!

61. Secretul tinereții e să trăiești onest, să mânânci încet și… să nu spui câți ani ai de fapt :)) La mulți ani și să ai parte numai de bucurii și iubire, alături de cei dragi!

La mulți ani pentru iubit, logodnic, soț

Hmm, poate cea mai dificilă misiune e să alegem urările de la mulți ani pentru bărbații noștri iubiți, logodnici sau soți. Ce am putea să-i urăm și nu i-am urat deja? 🙂 Sau cum să-i spunem într-un mod original ce simțim pentru el? Avem câteva propuneri de astfel de urări de la mulți ani pentru bărbați iubiți sau soți mai jos. Dar și într-un articol special dedicat acestui subiect.
Așadar, citește și
62. Te iubesc pentru toate modurile mici sau mari în care îmi faci viața minunată. La mulți, mulți ani!
63. Bărbatului vieții mele îi doresc la mulți ani! De abia aștept să petrec această zi de naștere și multe altele alături de tine.
64. Primul meu gând în fiecare dimineață ești tu. La mulți ani, iubitule!

65. Poate nu voi găsi niciodată cuvintele potrivite ca să-ți spun tot ce însemni pentru mine, dar le voi căuta toată viața. 🙂 La mulți ani, dragul meu!
66. Ești una dintre acele puține persoane care îmi îmbogățește viața prin însuși faptul că este în ea. Te iubesc! La mulți ani!
67. Ești foarte departe, la sute de kilometri distanță, dar nu e nimeni mai aproape de inima mea. La mulți ani, dragul meu!
68. Celei mai frumoase persoane din viața mea – meriți toată fericirea și iubirea pe care ți le dorești! La mulți ani!
69. Ziua ta e prima din cele 365 de zile din minunata călătorie a Pământului în jurul Soarelui până la următoarea ta zi de naștere! Bucură-te la maxim de această călătorie! La mulți, mulți ani și tot ce-ți dorești să se întâmple!
70. Dacă aș mai avea numai un minut de viață, aș petrece toate cele 60 de secunde spunându-ți cât de mult de iubesc! La mulți ani, dragul meu!
71. Ești toate gândurile mele din mintea mea și toată dragostea din inima mea. La mulți ani!
72. În fiecare zi mă îndrăgostesc și mai tare de tine. Dragostea noastră e infinită și n-am niciun dubiu că suntem făcuți unul pentru celălalt. 🙂 La mulți ani, iubitule!
73. Vreau să-ți mulțumesc că mă iubești și în cele mai proaste zile ale mele. La mulți, mulți ani, dragule!
74. La mulți ani iubirii vieții mele! Meriți tot ce e mai bun în lume. Îți doresc fericire, succes și sănătate multă!
75. La mulți ani singurei persoane care poate să-mi iubească imperfecțiunile 🙂


Citește și
Acestea sunt propunerile noastre de mesaje de la mulți ani pentru bărbați. Tu ce urare ai ales pentru el? Ce urări de la mulți ani ți-au plăcut cel mai mult? 🙂 Dacă vrei să organizezi ceva special pentru bărbatul aniversat, îți recomandăm să citește acest articol (în engleză).
Citește și

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here