Urari de la multi ani pentru frate

  0
  9365

  Fie că e fratele mai mare, fie că e fratele mai mic, de ziua lui merită să știe cât de apreciat și de iubit este. Cu aceste mesaje de la mulți ani vei putea să îi urezi tot ce e mai bun de ziua lui, la o aniversare sau cu ocazia trecerii în noul an.

  Cel mai frumos cadou pe care cineva îl poate oferi este dragostea, amintește-i fratelui tău cât de îndrăgit este cu aceste urări de la mulți ani.

  La multi ani frate – ziua de nastere

  Spune-i la mulți ani într-un mod original și pune-i zâmbetul pe buze cu aceste mesaje.

  1. Dragul meu frate mai mare, De ziua ta iti doresc nu doar ceea ced este de obicei dorit la zile de nastere: sanatate, noroc si dragoste, dar si caoduri frumoase, un loc de munca bine platiti in care sa fii fericit si o relatie superba. La multi ani!

  2. Frate, la multi ani! Iti doresc o dispozitie buna, sanatate puternica si multi bani!

  3. Fratele meu, esti un adevarat sfatuitor, un critic desavarsit care ma ajuta intotdeauna. De ziua ta doresc sa iti urez sa ai o viata fericita, plina de bucurii si la multi ani de acum inainte!

  4. Fratioare, drumul catre tine este mereu deschis pentru sfaturi si fapte marete. La multi ani!

  5. Sper ca te ziua ta sa ti se implineasca toate visele si toate sperantele! Iti doresc sa poti sa iti stapanesti destinul si sa-ti atingi toate obiectivele!

  Urari de la multi ani pentru frate

  Uneori cel mai bun prieten poate să fie chiar fratele tău. Arată-i că te gândești la el cu aceste urări de la mulți ani.

  6. Astazi ridica paharul in cinstea ta, frate! La multi ani, multa sanatate, tot ce iti doresti sa se implineasca! Sa fii fericit si iubit!

  7. Esti cel mai bun frate din lume, intotdeauna ai incercat sa ma ajuti! Nu esti doar un frate, ci si un prieten. Ziua ta de nastere este pentru mine mai importanta decat oricare alta. La multi ani fericiti!

  8. Ai crescut inca un an, iubitul meu frate! Ramai un erou pentru mine care nu cunoaste bariere! La multi ani fratiorul meu!

  9. Fie ca visele tale sa devina realitate. Esti un om perseverent, iubitor si indragit de toti, la multi ani plini de bucurie, dragul meu frate!

  10. Fratele meu mai mare! Te felicit in aceasta zi memorabila. Iti doresc victorii, realizari, multi pasi inainte! Esti cel mai bun frate din lume!

  11. La multi ani, fratele meu mai mic! Astazi bate fericirea la usa ta! Sa ai o zi de nastere de nota 10!

  12. La multi ani frate drag!

  13. Dragul meu frate, ai grija de tine, fii amabil si curajos. Iubeste cat de mult poti. Bucura-te de viata si de tot! La multi ani!

  14. Sa treci prin vaita cu zambetul pe buze, sa ai sanatate si ambitie sa realizei tot ce iti propui. Sa ai o viata usoara. La multi ani!

  Mesaje de la multi ani pentru fratele meu

  Dragostea pentru fratele mai mic sau pentru cel mai mare nu se poate compara cu nimic. Cine e alături de tine atunci când ai nevoie? Sau cine râde împreună cu tine și te ajută să treci peste momentele mai dificile?

  15. Viata ne ofera multe bucurii, iar tu, frate, esti una dintre ele! La multi ani!

  16. Viata luminoasa, cu pace in suflet, demnitate, frumusete sufleteasca si multa iubire! La multi ani! Sa fii sanatos si sa iti pastrezi sufletul curat, intotdeauna!!

  17. Sa ai parte de clipe frumoase, iubire magica, prieteni sinceri! Sa ai familia aproape, sa stii sa pretuiesti ceea ce ai! La multi ani!

  18. La multi ani, fratiorul meu scump! Iti doresc tot binele din lume! De ziua ta, vreau sa te bucuri si sa chefuiesti! Esti mai matur cu un an! Fii fericit azi, si in toate zilele!!

  19. La multi ani, dragul meu frate!

  La multi ani frate – de ziua numelui

  Zilele de nume sunt la fel de importante ca cele de naștere. Serbează-le cum trebuie și trimite-i o urare fratelui tău.

  20. Iti doresc, dragul meu frate, sa fii mai fericit de o mie de ori! Intotdeauna sa ai bucurie in viata! Iubire si bunatate!

  21. Astazi ma bucur sa fiu primul care te felicita, dragul meu frate si prietenul meu cel mai bun. Iti doresc o viata usoara si sa primesti tot ce iti doresti! La multi ani!

  22. La multi ani, frate! Te felicit astazi! Sunt mandru de tine si iti doresc prieteni buni alaturi de tine, munca linistita si iubire pe viata.

  Urari de la multi ani pentru fratele meu drag

  Un simplu mesaj de la mulți ani poate să schimbe ziua unei persoane dragi. Așa că ce mai aștepți? Trimite-i un mesaj si oferă-i un moment de bucurie.

  23. La multi ani fratelui meu din adancul inimii mele! Iti doresc fericire, sanatate si prosperitate, iar viata ta sa fie dulce!

  24. Iti doresc, frate, ca visele tale sa devina realitate, ca norocul sa te inspire si sa fii fericit!

  25. Zile senine, sa ai spor in toate, succes si sa te bucuri in fiecare zi! Multa iubire si sa fii inconjurat de oameni inteligenti si cu simtul umorului! La multi ani!

  26. La mulți ani persoanei care nu a fost doar un frate, ci și un bun prieten. Niciodată să nu te demoralizezi, să ai grijă de tine, să fii întotdeauna sănătos și energic, înconjurat de o familie mult iubită și de prieteni buni.

   

  Citește și Urari de la multi ani pentru tata

  Citate celebre despre viata, fericire, succes și lucrurile care contează cu adevărat

  Cele mai emotionante citate despre iubire si dragoste

   

   

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here