Cele mai frumoase urări și mesaje de la mulți ani pentru iubit

0
100064
urari de la multi ani pentru iubit
Se apropie sau e ziua lui de naștere astăzi. Ziua iubitului, prietenului, logodnicului sau soțului tău. Pe lângă un cadou frumos și inspirat, urarea de la mulți ani sunt foarte importante. Prin acest mesaj îi vei spune cât de mult înseamnă pentru tine, cât de fericită te face și ce îi urezi pentru anii care vor veni. Fie că vrei să îi transmiți o urare haioasă, una sexy sau una emoționantă, alegei din aceste urări de la mulți ani pentru iubit sau din aceste mesaje de la mulți ani pentru persoana iubită pe cel sau pe cea care se potrivește cel mai bine relației tale. Fă-l fericit de ziua lui nu doar cu cadouri și surprize, ci și cu câteva gânduri și mesaje spuse din inimă.

Urări de la mulți ani pentru iubit

mesaje la multi ani iubit

Alege cea mai bună urare de la mulți ani pentru iubitul tău în funcție de etapa relației voastre și de personalitatea lui. Dacă e o persoană mai jucăușă, transmite-i un mesaj cât mai haios și simpatic. Dar nu uita, această urare trebuie să se potrivească și cu personalitatea ta, ca să nu pară falsă. Dacă e o persoană foarte profundă sau romantică, fă-i o urare emoționantă. Oricum ar fi, nu uita că aceste mesaje de la mulți ani pt iubit sunt prilejul perfect de a-i spune ce simți pentru el.

1. Te iubesc așa cum nu mă gândeam vreodată să iubesc. Mă trezesc gândindu-mă la tine și mă culc cu gândul la tine. Așa că azi, de ziua ta, m-am trezit cu dorința de a fi prima persoană care să-ți ureze la mulți ani și multă multă fericire și dragoste!

2. Dragul meu, îți doresc o zi perfectă, cu multe zâmbete, multă voie bună, relaxare! Să ai parte pe mai departe de tot ce îți dorești în viață! La mulți ani!

3. Ziua ta e o nouă ocazie să-ți spun cât de special ești pentru mine. Îmi place la nebunie să fiu împreună cu tine. La mulți ani! ❤️

4. Te iubesc, întreg universul a conspirat ca să te găsesc. 🙂 La mulți ani!

5. Sunt atât de norocoasă că ești în viața mea. La mulți ani, dragul meu! ❤️❤️

6. Nu există coincidențe. Faptul că ești alături de mine are un motiv. Mulțumesc că ești în viața mea. La mulți ani!

7. Urarea mea pentru tine e să ai cea mai frumoasă aniversare! Una care să rămână în inima ta pentru totdeauna! Și vreau să știi că oriunde ai fi, întotdeauna îți voi vrea binele!

8. Crezi în miracole? Eu, cu siguranță, da. Pentru că te-am găsit. La mulți ani fericiți!

9. Am adormit aseară dorindu-mi să te sărut. M-am trezit de dimineață cu aceeași dorință. La mulți ani, dragul meu!

10. Mâinile noastre s-au unit și viața a căpătat sens. La mulți ani, dragul meu!


11. Tu ești povestea mea de dragoste. Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. La mulți ani! ❤️❤️❤️

12. Încă nu pot să cred că te-am găsit și că mă faci să zâmbesc în fiecare zi. De ziua ta îți doresc tot binele din lume și mulți ani minunați!

13. La mulți ani, dragul meu! La un moment dat toți întâlnim pe cineva pe care am vrea să-l facem toată viața noastră să zâmbească. Tu ești acea persoană specială pentru mine.

Mesaje de la mulți ani pentru iubit

urari de la multi ani pentru iubitPoate nu locuiți împreună sau poate e undeva departe plecat cu serviciul. Mesajul tău de la mulți ani pentru el, iubitul tău, va fi cu atât mai plin de dorință și de dor. Urează-i cele mai frumoase gânduri de ziua lui. Fă-l să se simtă dorit și iubit, așa cum numai tu știi să-l faci să se simtă. 🙂 Alege sau combină cele mai frumoase gânduri din aceste urări de la mulți ani pentru iubit.

14. Hei, sărbătoritule, când te pup de ziua ta? La mulți ani și tot ce-ți dorești!

15. Un pupic aici, un pupic colo, săruturi peste tot de ziua ta de naștere 😛 Să ai o zi minunată și să împarți zâmbetul tău minunat tuturor!

16. La mulți ani, iubirea mea! Hai să sărbătorim ziua ta așa cum ai venit pe lume, goi și strigând 😛 😛

17. În tine am găsit cel mai bun partener, cel mai bun prieten și cea mai frumoasă iubire pe care mi-aș fi putut-o imagina vreodată. Sunt atât de fericită că viața mi te-a adus alături. La mulți ani, iubitule! ❤️

18. La mulți ani celui mai bun prieten și partener de nebunii! Până la următoarea aniversare să ne distrăm la fel de mult ca-n anul care a trecut și să rămâi la fel de vesel și binedispus tot timpul!

19. Cele mai frumoase și iubitoare urări pentru cel care-mi completează viața. La mulți ani, iubitule!

20. Dragule, te iubesc așa cum ești! Ești o persoană minunată care merită tot ce e mai bun pe lumea asta. La mulți ani!

21. Îți jur că am căutat ore întregi cel mai bun mesaj pentru tine de ziua ta 🙂 Dar nu l-am găsit, niciunul nu exprimă cu adevărat cât de fericită sunt că te-ai născut. ❤️ La mulți ani, iubitule!

22. Fie ca amintirile din viața ta să fie la fel de dulci precum tortul de ziua ta. Să ai o zi memorabilă! La mulți ani!

23. Să ai toată bucuria pe care inima ta o poate cuprinde, toate zâmbetele pe care le poate aduce o zi, toate binecuvântările pe care o viață le poate dezvălui! Să ai parte de tot ce e mai bun pe lume! La mulți ani!

24. Nu credeam că poți întâlni pe cineva de care să te îndrăgostești mereu și mereu, în fiecare zi. Apoi te-am cunoscut pe tine…La mulți ani, iubitule!

25. La mulți ani fericiți! Povestea noastră este cea pe care mi-aș fi dorit întotdeauna să o scriu. Dar datorită ție este povestea pe care o trăiesc. Mulțumesc ❤️


Mesaje lungi de la multi ani pentru iubit

Prietenul tău e foarte important pentru tine. Așa că simți nevoia să îi transmiți un mesaj lung de la mulți ani. Un mesaj care să cuprindă tot ce simți tu pentru el și cum te face el pe tine să te simți. Un mesaj în care să-i transmiți emoții și gânduri pozitive. Iată câteva mesaje lungi de la mulți ani pentru iubit din care să îl alegi pe cel mai bun pentru tine și pentru el.

26. Acum un moment m-am gândit la tine și inima mi s-a umplut de recunoștință. Așa că înainte ca un alt moment să treacă vreau să-ți spun mulțumesc și la mulți ani! Pentru râsetele împreună târziu în noapte, pentru săruturile dis de dimineață. Mulțumesc că mă susții și că dovedești că încă există bărbați buni în lume 🙂 Îți mulțumesc pentru dragostea și pentru prietenia ta. Și, mai mult ca orice, îți mulțumesc pentru plăcerea de a-ți fi soție. 🙂 La mulți ani! ❤️

27. Sunt fericită pentru că am fost atât de norocoasă încât să mă îndrăgostesc de cel mai bun prieten al meu. Acum, de aniversarea nașterii tale, vreau să-ți spun cât de fericită sunt că exiști. Îmi faci viața minunată. Te iubesc. La mulți ani!

28. La mulți, mulți ani! Viața mea n-ar fi aceeași fără tine. Te iubesc pentru bunătatea ta, inteligența, puterea ta și, mai ales, pentru farmecul tău ❤️ Îți doresc să ai cea mai frumoasă petrecere de ziua ta!

29. De ziua ta specială, la mulți ani! Te iubesc acum și te voi iubi mereu. Tu ești cel care mă liniștește atunci când nu-mi găsesc calmul. Tu ești cel care-mi aduce soarele când mi se pare că totul întunecat și lipsit de speranță. Nu găsesc cuvintele care să exprime cât de mult însemni pentru mine. Te iubesc ❤️

30. Urarea mea pentru tine e simplă. Să ai cea mai bună viață, așa cum ți-o imaginezi, să trăiești ca și cum anii nu trec, râzi, bucură-te! Fă-ți timp pentru oamenii și lucrurile importante pentru tine! Când dormi să ai cele mai frumoase vise care să te facă să te trezești cu un zâmbet pe față! Și să știi mereu că ești iubit! Aceasta e urarea mea pentru tine, la mulți ani!

31. Vreau să-ți dau totul, dar tu ești totul pentru mine. Vreau să-ți ofer tot ce am mai bun. Dar tu ești cea mai bună parte a mea. Vreau să-ți ofer dragoste, râsete, bucurie și siguranță. Dar tu ești toate aceste lucruri… La mulți ani! ❤️

32. N-am crezut niciodată în suflete pereche până să te întâlnesc. N-am crezut niciodată că poate cineva să mă înțeleagă atât de bine. Până să te întâlnesc… La mulți ani, iubitule!

33. Te iubesc pe tine și întreaga ta ființă. Mâinile tale și modul cum le ții pe ale mele. Ochii tăi și modul în care îmi zâmbesc. Buzele tale și cum se potrivesc cu buzele mele. Iubesc totul la tine. La mulți ani, dragule!

34. Ne-am găsit unul pe celălalt în această lume nebună pentru că suntem făcuți unul pentru celălalt. Conexiunea noastră e mai mult decât dragoste. E mai mult decât devotament. Cum știu asta? Pentru că tu ești pur și simplu singurul lucru din această lume pe care mi-l doresc cu adevărat. La mulți ani! ❤️


Mesaje și urări de la mulți ani pentru soț

Iubirea, grija, siguranța pe care ți le oferă sunt atât de importante. Te face să te simți iubită, te strânge în brațe atunci când ai avut o zi proastă, te mângâie și te sărută și te face să te simți dorită. E persoana alături de care am ales să ne petrecem viața, e una dintre cele mai importante persoane din viața noastră. Așa că urarea pentru ziua lui de naștere trebuie să fie foarte specială. Iată câteva urări de la mulți ani pentru iubitul tău soț, din care să o alegi pe cea mai potrivită pentru relația voastră.

35. La mulți ani celui mai nebun și original soț de pe Planeta Pământ!

36. Știu, câteodată ne aducem la disperare unul pe celălalt. 🙂 Dar ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Te iubesc! La mulți, mulți ani îți doresc!

37. Alegerea de a-mi trăi viața alături de tine a fost cea mai bună alegerea pe care am făcut-o. Și sunt recunoscătoare pentru fiecare moment. La mulți ani, dragul meu soț și iubit! ❤️❤️

38. La mulți ani, soțiorule! Cel mai bun lucru pe lume este să îl găsești pe acel cineva care să îți știe toate defectele și slăbiciunile și care să continue să te considere minunat. Mulțumesc că ești acea persoană pentru mine!

39. Pentru un soț minunat, îți doresc o sănătate de fier pentru a explora cât mai multe locuri noi împreună. Îți doresc multă răbdare ca să mă înțelegi atunci când am o zi proastă și multă dragoste care să ne întărească și mai mult legătura noastră, la bine și la greu. La mulți ani!

40. Vreau să-ți urez la mulți ani, dragule! Tu ești dragostea mea, viața mea, iubitul meu, cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche, my one and only. 🙂

41. La mulți ani celui mai bun tată și soț! Bucură-te la maxim de această zi! ❤️❤️❤️


42. Ore, zile, luni, ani, decenii vor trece dar eu nu voi uita niciodată momentul în care m-ai strâns pentru prima dată în brațe, m-ai privit și mi-ai șoptit “Te iubesc”. La mulți ani, ești tot ce-mi puteam dori de la un soț!

43. La mulți ani, dragule! Dacă cineva m-ar întreba care e secretul unei căsnicii fericite aș răspunde că un soț minunat ca tine. Te iubesc ca-n prima zi! ❤️

44. Soțului meu, prietenului meu, jumătății mele, la mulți ani! Ești totul pentru mine.

45. Când te vei simți singur, eu voi fi umbra ta. Dacă vei vrea să plângi, eu îți voi fi umărul pe care să te sprijini. Atunci când nu vei fi fericit, eu voi fi zâmbetul tău. Întotdeauna când vei avea nevoie de mine, voi fi lângă tine. La mulți, mulți ani, îți doresc!

Sperăm că ți-au plăcut aceste urări și mesaje de la mulți ani pentru persoana iubită. Care ți-a plăcut cel mai mult și pe care ai ales-o? 🙂 Dacă nu ai găsit o formulare care să cuprindă toată dragostea ta pentru el, adaptează și combină mai multe urări de la mulți ani pentru iubit dintre cele de mai sus. Sperăm că a apreciat mesajul tău 🙂 Pentru mai multă inspirație, pune-ți niște muzică romantică când îi compui urarea. 😀

Citește și

Declaratii de dragoste emotionante – alege cea mai buna declaratie de dragoste pentru iubit sau iubita

Mesaje de la multi ani – 50 urari frumoase pentru cei dragi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here