Declaratii de dragoste emotionante – alege cea mai buna declaratie de dragoste pentru iubit sau iubita

2
143931

Când iubești se întâmplă ceva greu de explicat. Ceva se schimbă în tine și te gândești numai la persoana iubită. Ai vrea să-i exprimi sentimentele tale, dar parcă nicio declarație nu e suficient de potrivită. De aceea ți-am pregătit 47 de mesaje și declaratii de dragoste care să te ajute să exprimi cel mai bine ceea ce simți. Le poți folosi ca atare sau le poți combina pentru a obține declarația de dragoste perfectă pentru iubitul sau iubita ta.

Cuprins

  1. Declarații de dragoste emotionante
  2. Declarații de dragoste lungi
  3. Declarații de dragoste pentru el
  4. Declarații de dragoste pentru el lungi
  5. Declarații de dragoste pentru ea
  6. Declarații de dragoste pentru ea emoționante

Declarații de dragoste emoționante

  1. Locul meu preferat este în îmbrățișarea ta…

declaratii de dragoste imbratisare2. Tu ești poezie pură, într-o lume care încă învață alfabetul.

3. Mi-e dor de tine. De vocea ta, de zâmbetul tău, de îmbrățisarea ta. Mi-e dor de glumele tale, de modul cum mă faci să mă simt. Mi-e dor de tine cu totul.

4. Dintr-un singur sărut, vei înțelege tot ce n-am spus până acum.

5. Vreau să-ți mulțumesc că ai fost dragostea mea atunci când credeam că nu am nevoie de iubire. Dragostea ta m-a schimbat. M-a făcut mai bun. M-a salvat.

6. Am adormit aseară dorindu-mi să te sărut. M-am trezit de dimineață cu aceeași dorință.

declaratii de dragoste cantece de dragoste sarut7. Dorul de tine vine în valuri. În seara asta simt că mă înec de dorul tău…

8. Mulțumesc că mi-ai amintit cum se simt fluturii în stomac.

9. Suntem împreună. Nimic altceva nu mai contează. Te iubesc.

10. Mâinile noastre s-au unit și viața a căpătat sens.

Declarații de dragoste lungi

11. Tu ești povestea mea de dragoste. Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi.

12. Vreau să-ți dau totul, dar tu ești totul pentru mine. Vreau să-ți ofer tot ce am mai bun. Dar tu ești cea mai bună parte a mea. Vreau să-ți ofer dragoste, râsete, bucurie și siguranță. Dar tu ești toate aceste lucruri…

13. Vreau să fiu în brațele tale. Vreau să mă pierd în ochii tăi. Nu pot să rezist zâmbetului tău. Aș asculta vocea ta ore și ore la rând. Te vreau pe tine și numai pe tine.


14. Ești lângă mine, dormind, în timp ce eu mă minunez. Mă minunez că ești lângă mine. Și, în timp ce tu respiri lin, singurul lucru la care mă pot gândi este ce pot face mâine ca să te merit mai mult decât astăzi.

Citește și Cele mai frumoase poezii de dragoste ale poeților români

Declarații de dragoste pentru el

15. Deodată, toate cântecele de dragoste sunt despre tine…

declaratii de dragoste cantece de dragoste16. Nu credeam că poți întâlni pe cineva de care să te îndrăgostești mereu și mereu, în fiecare zi. Apoi te-am cunoscut pe tine…

17. Pentru câteva secunde te-am privit în ochi și ceea ce părea îndepărtat și imposibil brusc a devenit inevitabil. Te iubesc.

18. În afară ciocolatei, tu ești feblețea mea… 🙂

19. Povestea noastră este cea pe care mi-aș fi dorit întotdeauna să o scriu. Dar datorită ție este povestea pe care o trăiesc.

20. M-am îndrăgostit de tine pentru că mă iubeai când eu nu mă puteam iubi pe mine însămi.

21. E extraordinar cum într-o zi ai intrat în viața mea. Încă nu-mi vine să cred că am trăit fără tine atâta timp.
22. Te aștept așa cum așteaptă o casă goală. Până când te vei întoarce și vei trăi din nou în mine.

23. 7 miliarde de zâmbete și al tău este preferatul meu…

24. Și apoi ai zâmbit și am început să mă întreb dacă mă voi gândi vreodată la altceva…

25. Nu pot să mă gândesc la bucurie mai mare decât să fiu cu tine. Ce frumos e să mă pierd în tine. Dar fără să simt că m-am pierdut pe mine însămi.

Declarații de dragoste pentru el lungi

26. N-am crezut niciodată în suflete pereche până să te întâlnesc. N-am crezut niciodată că poate cineva să mă înțeleagă atât de bine. Până să te întâlnesc… Nu m-am simțit niciodată așa împlinită ca acum.

27. Te iubesc pe tine și întreaga ta ființă. Mâinile tale și modul cum le ții pe ale mele. Ochii tăi și modul în care îmi zâmbesc. Buzele tale și cum se potrivesc cu buzele mele. Iubesc totul la tine.

27. Ne-am găsit unul pe celălalt în această lume nebună pentru că suntem făcuți unul pentru celălalt. Conexiunea noastră e mai mult decât dragoste. E mai mult decât devotament. Cum știu asta? Pentru că tu ești pur și simplu singurul lucru din această lume pe care mi-l doresc cu adevărat.

28. Nu e ușor să te iubesc și să nu pot fi lângă tine. Sunt momente când aș da orice ca să te privesc în ochi. Sau să te strâng în brațe. Chiar și doar pentru câteva minute. Atunci când nu suntem împreună simt că o parte din mine lipsește.
 29. Vreau să trăiesc cu tine. Inclusiv tot ce înseamnă rutină. Vreau să mă trezesc dimineața lângă tine, fie că e soare afară, fie că plouă. Vreau să ne uităm până târziu la televizor împreună. Să dansăm în sufragerie împreună. În casa noastră. Acasă la noi. Cu tine. Te vreau pe tine.

30. Nu vreau mult, dar ce-mi doresc e de fapt totul. Nu am nevoie de lucruri materiale, pentru că de cele mai multe ori te îndepărtează de ceea ce este real. Am nevoie numai de tine. Să fim împreună pe calea aleasă de noi.

Declarații de dragoste pentru ea

31. Vreau să fac cu tine ceea ce face primăvara copacilor.

declaratii de dragoste primavara32. Când îți simt lipsa, recitesc mesajele noastre și zâmbesc singur. 🙂

33. Te vreau. Vreau să fim împreună. Vreau totul. Cu tine. Numai cu tine.

34. La un moment dat întâlnești o persoană care te face să visezi la viitor. Tu ești acea persoană specială pentru mine.

35. Poate nu găsesc cele mai potrivite cuvinte să exprime ceea ce simt pentru tine. Dar promit să le caut în fiecare zi din viața noastră împreună.

36. Încă nu pot să cred că te-am găsit și că mă faci să zâmbesc în fiecare zi.

37. Știu că se spune că balta are pește, dar tu ești Nemo pentru mine.

38. Vreau să te fac atât de fericită încât seara când închizi ochii înainte de culcare să te gândești: oau, cine ar fi crezut că e posibil așa ceva!

Declarații de dragoste pentru ea emoționante

39. Te iubesc în zilele bune. Dar și în zilele lungi și când sunt obosit de la job. Te iubesc în zilele în care mă faci să zâmbesc. Adică în fiecare zi când sunt cu tine.

40. Azi m-am surprins zâmbind fără niciun motiv… Apoi mi-am dat seama că de fapt mă gândeam la tine…

41. Atunci când nu ești cu mine, e ca și cum mi-e dor de acasă. Tu ești “acasă” pentru mine. Acolo unde ești tu, este acasă.

42. La un moment dat toți întâlnim pe cineva pe care am vrea să-l facem toată viața noastră să zâmbească. Tu ești acea persoană specială pentru mine.

43. Ești cea mai importantă persoană din viața mea. Prețuiesc fiecare minut petrecut împreună. Pentru că ești cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla.

44. Nu mi-am închipuit că te voi întâlni vreodată și că mă vei face atât de fericit. Că vei lăsa o amprentă atât de profundă în viața mea. Te iubesc.

45. Nu mi-a fost vreodată atât de frică să pierd ceva. Pe de altă parte, viața mea nu a însemnat niciodată așa de mult până la tine.

46. Nu mai știu exact când sufletul tău mi-a vorbit prima dată, dar știu că m-ai trezit. Si de atunci sunt treaz.

47. Când te-am cunoscut, nu mi-am putut imagina cât de mult vei însemna pentru mine.

Gaseste inspiratie pentru a-ti exprima iubirea si in poezii de dragoste și citate de iubire.

 

Citește și

120 Mesaje de iubire scurte și intense pentru iubitul sau iubita ta

100 Mesaje de dragoste pentru el intense și emoționante

100 Mesaje de dragoste pentru ea ca s-o impresionezi

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here