Mesaje de la multi ani – 50 urari frumoase pentru cei dragi

0
241578

Zilele de naştere au fost întotdeauna momente de bucurie atât pentru sărbătorit, cât şi pentru cei dragi acestuia –  prietenii, familia. A spune cuiva “la mulţi ani” îi aminteşte acestei persoane speciale de prietenia, iubirea ori relaţia frumoasă pe care o împărtăşeşte cu alte persoane. Aşadar, este foarte important ca, prin urările pe care le transmitem cuiva, să bucurăm acastă persoană, făcând ca distanţa, timpul sau griijile să nu mai conteze. De aceea, v-am pregătit aceste mesaje de la multi ani speciale pentru a-i bucura pe cei dragi în această zi minunată!

Sunt mesaje de la multi ani pentru iubit, fiică, fiu, frate, soră. Sunt felicitari de la multi ani frumoase si scurte, sau urari deosebite și personalizate de ziua de naștere ceva mai lungi. Alege-le pe cele care se potrivesc aniversării pentru care cauți cea mai bună urare.

Mesaje la multi ani potrivite pentru orice persoană specială din viața ta

Aniversările zilelor de naștere, dar și sărbătorile în general, sunt bune prilejuri să ne gândim la persoanele speciale din viețile noastre, fie că sunt părinți, surori sau frați, copii, prieteni. Și să le spunem de ce sunt atât de speciale pentru noi. Cu siguranță se vor bucura să audă asta și să se bucure de urările voastre de la multi ani transmise din toată inima.

  1. La mulți ani celui mai bun suflet din câte există! Meriți tot ce e mai bun din ce e mai bun!

2. Îți mulțumesc că ești o persoană minunată și pentru că mă inspiri în fiecare zi! La mulți ani în această zi atât de specială pentru tine!

3. Ce-ți doresc de ziua ta? Să ai cea mai bună viață pe care ți-o poți imagina, să trăiești din plin fiecare zi, să-ți faci timp pentru oamenii la care ții și să simți întotdeauna cât ești de iubit de cei apropiați! La mulți ani!

4. Astăzi e ziua ta, așa că dedic-o numai lucrurilor care îți fac ție plăcere și care te bucură. Să ai o zi minunată, așa ca tine! La mulți ani!

5. Îți doresc din toată inima să ai parte de toată bucuria de care te poți bucura, de toate zâmbetele pe care ți le poate aduce ziua, de toate binecuvântările pe care viața ți le poate da! Să ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta! La mulți ani!

6. Fie ca ziua ta să fie plină de gânduri bune, oameni minunați, așa ca tine, și numai de momente de bucurie. La mulți ani!

7. Să ai o viață fericită și împlinită. Să ți se împlinească toate dorințele de-a lungul călătoriei care te așteaptă în viață de acum încolo! La mulți ani!

8. Îți doresc să ai o viață așa cum speri, visele tale să rămână mari, grijile mici, să nu fi niciodată nevoit să cari mai mult decât poți duce în viață! La mulți ani voioși!

9. De ziua ta, îți doresc să ai mereu parte de noroc, fericire, iubire, sănătate și succes în tot ceea ce îți propui! Pentru că meriți toate astea. La mulți ani!

10. Îți doresc o aniversare memorabilă, una care să fie atât de frumoasă încât să ți-o amintești peste ani și ani! La mulți, mulți ani împreună cu noi, cei dragi ție!

11. Un prieten minunat merită o aniversare minunată a zilei de naștere! Să ai o zi minunată, alături de oamenii pe care îi iubești și cu lucrurile pe care le îndrăgești! La mulți ani!

12. La mulți ani!! Îți doresc un an fabulos, cu multe bucurii și zâmbete!

13. Îți doresc sănătate și multă fericire astăzi și întotdeauna! La mulți ani!!


Mesaje La multi ani pentru fiica mea

Pentru fiecare mămică şi tătic, fiicele sunt un dar nepreţuit. Au avut grijă de ea, au auzit primele ei cuvinte, i-au arătat cu multă afecţiune şi răbdare ce înseamnă să iubeşti pe cineva. Cu siguranță, părinţii sunt cei mai bucuroşi atunci când fiica lor mai împlineşte un an, amintindu-şi mereu ce a însemnat viaţa de familie până atunci. Această serie de urări de la mulţi ani este special realizată pentru a vă încuraja să îi transmiteţi fiicei dumneavostră iubirea şi grija pe care i le purtaţi în suflet.

 

14. De ziua ta, fiica mea dragă, îţi urez numai fericire şi împliniri! La mulţi ani!

15. Îmi amintesc şi acum bucuria pe care am simţit-o când te-am privit pentru prima dată, draga mea. Sper ca asemenea sentimente să îţi fie întotdeauna aproape! La mulţi ani, fiica mea!

16. A mai trecut un an, şi ai devenit mai frumoasă, mai bună, mai iubitoare, fiica mea. Fie ca în fiecare an, bucuriile tale să sporească asemeni iubirii tale. La mulţi ani!

 

17. Tatăl şi mama ta, împreună, îţi urăm o viaţă lungă şi frumoasă, bogată în fericiri şi momente frumoase alături de cei dragi! La mulţi ani, fiica noastră dragă!

Citește mai multe urări pentru copii, fii și fiice

Mesaje de la multi ani pentru copii – 50 de urări frumoase pentru fiecare vârstă

 

Urări de la multi ani pentru fiu

Pentru părinţi, aniversările fiului lor vor fi mereu momente de fericire şi iubire. Crescând sub ochii lor, băiatul de azi devine bărbatul de mâine, matur, răbdător, iubitor, harnic şi amabil, gata să demonstreze că poate obţine orice îşi doreşte prin muncă şi efort. Deşi veţi petrece împreună această zi frumoasă, nu ezitaţi să îi amintiţi fiului dumneavoastră bucuria pe care o simţiţi cu ocazia aniversării lui prin aceste mesaje frumoase de la mulţi ani.

 

18. Ziua ta de naștere este cea mai minuată sărbătoare pentru noi! Îți dorim să ai parte numai de bucurii şi tot ceea ce îţi doreşti, fiul nostru! La mulţi ani!

19. La mulţi ani celui mai bun copil din lume! Îţi dorim numai fericire, împliniri şi iubire!

20. Fiul meu drag, tata te felicită cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc din suflet să fii mândru, să fii un bărbat corect, care luptă mereu pentru fericirea şi liniştea celor dragi lui! La mulţi ani!

 

21. La mulţi ani, fiule! A mai trecut un an şi tu ai devenit bărbatul matur, atent şi iubitor pe care îl vedem acum! Îţi urăm fericire şi împlinire, fiul nostru drag!

Citește mai multe urări pentru copii, fii și fiice

Mesaje de la multi ani pentru copii – 50 de urări frumoase pentru fiecare vârstă

 

Mesaje de la multi ani pentru frate

Relaţia dintre un frate şi o soră este una specială. Adesea glumind, râzând şi distrându-se împreună, dar mereu iubindu-se, aceştia demonstrează întotdeauna cât de strânsă este legătura dintre fraţi. Împreună sau la distanţă, este foarte important să vă amintiţi reciproc, în special de aniversări, de bucuria pe care o simţiţi faţă de norocul de a vă avea alături, prin mesaje de la multi ani pentru frate.

 

22. Dragul meu frate, tu îmi eşti şi cel mai bun prieten, şi cel mai bun sfătuitor. Sper ca viaţa să îţi aducă tot ceea ce îţi doreşti şi să fii alături de noi, familia ta, mereu. La mulţi ani!
 

23. Deşi viaţa ne-a adus în locuri îndepărtate, îţi urez sănătate, bucurie şi noroc, dragul meu frate!

24. Esti cel mai bun frate din lume, intotdeauna ai incercat sa ma ajuti! Nu esti doar un frate, ci si un prieten. Ziua ta de nastere este pentru mine mai importanta decat oricare alta. La multi ani fericiti!

25. Viata luminoasa, cu pace in suflet, demnitate, frumusete sufleteasca si multa iubire! La multi ani! Sa fii sanatos si sa iti pastrezi sufletul curat, intotdeauna!!

Citește mai multe urări de la mulți ani pentru frate:

Urari de la multi ani pentru frate

Felicitări de la multi ani pentru copii

Cele mai frumoase daruri pentru părinţi, copiii sunt stele ce strălucesc întotdeauna în ochii părinţilor. Fie împreună, fie la distanţă, părinţii vor găsi întotdeauna timp pentru a le aminti copiilor cât de mult îi iubesc, în special de aniversările acestora. Bucuraţi-vă de copiii dumneavoastră de ziua lor de naştere, bucurându-i şi pe ei cu aceste mesaje special compuse pentru această ocazie!

 

26. Vă iubim, dragii noştri copii! Fie ca tot ceea ce vă doriţi să se îndeplinească! La mulţi ani de la mami şi tati!

27.  Timpul se scurge și tu crești atât de repede, devii mai mare și mai independent. Ți-aș da toate stelele de pe cer ca să-ți poarte noroc! La mulţi ani, dragul meu copil!

 

28. Copilul nostru bun şi inteligent, fie ca viaţa să îţi ofere tot ceea ce doreşti, şi nu uita că noi vom fi aici pentru tine întotdeauna! La muţi ani!

29. Dragul nostru, ai mai crescut cu încă un an! Ai devenit nu doar mai mare, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. La mulți ani!

Citește mai multe urări de la multi ani pentru copii

Mesaje de la multi ani pentru copii – 50 de urări frumoase pentru fiecare vârstă

La mulți ani, iubitule!

Partenerul nostru de viață merită o aniversare și o urare de la mulți ani pe măsură. E o persoană specială din viața noastră, care ne dă energie, ne inspiră să fim mai bune, mai iubitoare, ne inspiră să ne atingem obiectivele. Pentru aceste ocazii speciale, când îl aniversăm, v-am pregătit câteva idei de mesaje de la mulți ani pentru iubit.

30. La mulți ani stăpânului inimii mele, bărbatului viselor mele și iubirii vieții mele! 🙂

31. Astăzi e o zi foarte specială pentru mine pentru că acea persoană specială din viața mea s-a născut astăzi. 🙂 La mulți ani, iubitule!

32. Fiecare zi cu tine este specială, dar astăzi este extra specială pentru că este ziua ta, iubitule. La mulți ani, cu toate săruturile și îmbrățișările mele!

33. În cartea mea, ești prințul meu. Iar în filmul meu, ești eroul meu. În corpul meu, ești inima. Iar în viața mea ești totul! La mulți ani, iubitul meu!

34. La mulți ani, dragul meu! E o singură persoană pe această lume căreia vreau să-i mulțumesc astăzi și aceea e mama ta! Pentru că te-a adus pe lume, cel mai iubitor, sensibil, sexy bărbat din Univers!


35. La mulți ani singurei persoane din Univers alături de care vreau să îmbătrânesc și să devin supărăcioasă. 🙂

36. La mulți ani celui mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată! 🙂

37. Bărbatului care mi-a fost cel mai bun prieten în toți acești ani, partener în această aventură numită viață și iubirea vieții mele, la mulți ani! Sunt atât de fericită că petrecem această zi împreună!

 

Mesaje de la multi ani pentru bărbaţi

Fie că ne sunt prieteni, familie sau cunoştinţe, bărbaţii din vieţile noastre ne arată întotdeauna că trecerea timpului face din oameni sprijin pentru orice situaţie. Răbdarea, maturitatea şi atenţia sunt trăsăturile pe care un bărbat le dezvoltă cu fiecare aniversare care trece. Amintiţi-le bărbaţilor din vieţile dumneavoastră că îi apreciaţi cu aceste urări de la mulţi ani!

38. Bucură-te de fiecare clipă, zâmbeşte din toată inima, fii fericit si aminteşte-ţi un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an aşa că trăieşte-o la maxim! La mulţi ani!

39. Îţi urez să ai multe zâmbete, surprize şi cadouri cu ocazia acestei minunate sărbători. Lasă familia și prietenii să fie alături pentru ca tu să le simți sprijinul. La mulţi ani!

40. A mai trecut un an, iar tu ai devenit un bărbat mai bun, serios, muncitor şi atent. Îţi urez ca viaţa să îţi fie exact aşa cum o doreşti tu! La mulţi ani!

 

41.  Nu este nimic mai frumos decât să vezi oameni fericiți și de succes. Îţi urez să fii înconjurat de iubire, succes şi fericire. La mulţi ani!

 

Urări de la mulţi ani frumoase si scurte

Deseori, cele mai frumoase şi calde gânduri sunt spuse cu puţine cuvinte. Aniversările sunt cele mai speciale zile, ele amintindu-ne că timpul trece, iar lucrurile frumoase se adună odată cu anii. Acesta este şi cazul cu aceste mesaje scurte de la mulţi ani, care transmit în cuvinte puţine ceea ce cu toţii le dorim celor dragi din vieţile noastre.

 

42. Cu fiecare an care trece devenim mai înţelepţi şi mai răbdători. Îţi urez ca timpul să îţi aducă linişte, iubire şi succes acolo unde vei dori!

43. Îţi urez ca această zi să fie începutul unei noi etape din viaţa ta în care succesul, fericirea şi iubirea să fie mereu prezente. La mulţi ani!

44. La mulţi ani celei mai deştepte, frumoase şi iubitoare persoane care îmi seamănă foarte mult! 🙂

45. Mă simt cea mai norocoasă că te am alături de mine. Îţi urez ca această zi să fie una memorabilă care marchează o nouă etapă plină de fericire şi succes în viaţa ta. La mulţi ani!

46. Prietenia este un dar greu de primit, dar datorită ţie mă bucur de ea în fiecare zi. La mulţi ani!

47. Să rămâi mereu aceeași persoană cu zâmbetul pe buze, care are parte de tot ce îşi doreşte! La mulți ani!

48. Crezi că ești special pentru că azi e ziua ta. 🙂 Nu-i adevărat, ești special în fiecare zi. 🙂 La mulți, mulți ani!!
Urări de la mulți ani pentru cea mai bună prietenă

49. La mulți ani de distracție și prietenie împreună! La mulți, mulți ani, draga mea prietenă!

50. Nu-mi pot imagina o prietenie mai frumoasă ca a noastră. Îți mulțumesc pentru ea și pentru toate amintirile pe care le avem împreună. La mulți ani!

51. Mulțumesc că mă inspiri în fiecare zi, scumpa mea prietenă! La mulți ani și numai bucurii în viață îți doresc!

52. Să sărbătorești fiecare zi ca această zi specială! Bucură-te de fiecare zi, pentru că meriți! La mulți ani, buna mea prietenă!

53. Ești mai mare cu o zi, dar mai tânără ca mâine! Bucură-te de fiecare moment, de prieteni, dragostea celor dragi, de fiecare călătorie, de fiecare experiență frumoasă! La mulți ani!

54. Nu sufla în lumânări până să ajung și eu la petrecere! 🙂 La mulți ani, draga mea prietenă! Ne vedem diseară!

Sperăm că ți-au plăcut propunerile noastre de mesaje de la mulți ani. Spune-ne pe care le-ai ales și de ce și cum au fost primite de sărbătoriți. 🙂

Citeşte şi

50 cele mai frumoase și din suflet urari de la multi ani pentru sora

17 cele mai distractive jocuri de societate de jucat cu familia sau prietenii

Urări de la multi ani pentru mama

Urari de la multi ani pentru frate

Urari de la multi ani pentru tata – mesaje la multi ani

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here