TOP 50 Urari de la multi ani pentru sora din tot sufletul

2
337654

Urari de la multi ani pentru sora din tot sufletul, pentru că surorile noastre sunt unele dintre cele mai speciale persoane din viețile noastre. Fie că ai o soră mai mare care avea grijă de tine când erați copii sau o soră mai mică pe care trebuia să o protejezi :). De ziua surorii tale spune-i la mulți ani cu aceste urări care sigur o să o facă să își amintească de copilărie și de momentele frumoase petrecute împreună. Oferă-i un dar din inimă și organizează-i o petrecere, o să aprecieze și e un moment bun să retrăiți momente vesele pe care le-ați trăit împreună de-a lungul anilor. Mai jos v-am pregătit o colecție de urări de la mulți ani pentru soră de unde să o alegi pe cea mai potrivită pentru sora ta dragă.

Mesaje de la mulți ani pentru soră

1. Visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani, sora mea draga!

2. De ziua ta sa ai parte de si mai multa fericire, odihna, liniste si frumusete decat in anii trecuti. Sa ai parte de cat mai mult timp liber pentru a putea savura cu adevarat momentele frumoase ale vietii. La multi ani, sora mea!

3. O sora e un dar al inimii, o prietena draga, precum si un fir aurit de sperenta si dragoste ce coase drumul vietii noastre. La multi ani, surioara!

4. Draga sora, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de voie buna si sanatate si cele mai frumoase flori ale lumii in cel mai frumos bnuchet. La multi ani, sora mea mult iubita!

5. Surioara, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire. La multi ani!

6. Sora mea, cand alte prietenii nu mai rezista, relatia noastra va ramane mereu la fel de puternica. Timpul trece, anotimpurile vin si trec, dar tu surioara, oricat de departe ai fi, intotdeauna vei ramane sora mea. La multi ani, draga mea!

7. Draga mea, iti doresc ca incepand cu aceasta zi speciala dragostea sa iti lumineze drumul asa cum iubirea ta pentru mine m-a insotit in tot acest timp. La multi ani, surioara mea!


Felicitări pentru surioara de ziua ei

8. Draga surioara, la multi ani de ziua ta! Iti urez casa plina de confort si caldura, intotdeauna sa fii inspirata de idei creative si originale. Iubirea sa iti cuprinda inima si sa ai o zi plină de emoții vesele și amintiri frumoase!

9. Sora mea draga, vreau sa te felicit si sa-ti doresc bunastare la serviciu, fericire și bucurie in casa ta, dragoste, bani si intelegere in inima ta. Niciun nor să nu indrazneasca sa-ti tulbure liniștea sufleteasca. La multi ani, surioara!

10. Sora mea iubita, iti urez in aceasta zi dragoste pura, multa bucurie, prieteni sinceri, sanatate cat un munte de piatra si intelegere! Esti prietena mea cea mai buna inca din copilarie, de aceea pentru mine este important ca toate visele tale sa devina realitate. Fie ca portofelul tău să fie întotdeauna plin, iar inima și mintea curate. La multi ani, soro!

11. Scumpa surioara, multa voie buna si sanatate de ziua ta! Sa stralucesti precum o stea in fiecare zi. Lasa nefericirile si bucura-te de tot ce ai langa tine. Ramai la fel de vesela și optimista, cu un zambet radiant și cuceritor. Te iubesc foarte mult, sora mea! La multi ani!

Urari de la multi ani pentru sora mea 

12. Rade fericita si tare! Primeste zilnic bucurie in viata ta sub forma de buchete de flori, dulciuri sau dragoste. Lasa lumina sa straluceasca in ochii tai si sa ai o inima fericita. La multi ani, draga surioara!

13. Pentru mine nu esti doar o sora, esti o bucată din mine pe care o iubesc cu tot sufletul. Chiar daca suntem pe drumuri diferite, astazi iti urez cel mai calduros la multi ani! Abia astept sa te cuprind in brate!

14. Vreau sa-ti urez, sora mea, sa traiesti o viata dulce, fara tristete sa fii sanatoasa, bucuroasa, sa iubesti si sa fii iubita asa cum iti doresti. Sa ai parte doar de evenimente frumoase, zambete luminoase si iubirea sa gaseasca intotdeauna un culcus in inima ta!

15. Chiar daca anii trec, tu sa ramai mereu tanara, sora mea draga. Esti un om generos, bun si frumos, nu vreau sa simti durere si tristete. Viata sa-ti fie plina doar de linii albe si sa nu ai parte de lacrimi amare în ea.

16. Surioara, pastreaza intotdeauna copilaria din tine, farmecul tau aparte, frumusetea si feminitatea. Necazurile sa te ocoleasca, oamenii sa-ti zambeasca sincer, dorintele sa se implineasca. Sunt sigura ca vei fi cea mai fericita. Te iubesc, sora mea! La multi ani!

17. Sora mea draga! Iti doresc sa se mareasca doar veniturile tale si feiricirea pe care o simti in inima, nu și tu. Viata sa-ti fie in continua schimbare spre foarte bine si sa primesti tot ce iti doresti. La multi ani surioara mea!

La multi ani sora mea draga

Îți propunem să te gândești la cele mai frumoase momente petrecute împreună cu sora voastră și să le rememorați scurt în urarea pe care i-o veți transmite în acest an de ziua ei de naștere sau de nume. Va fi impresionată că v-ați gândit la acele momente și le va rememora cu mare plăcere. Sora ta merită cele mai frumoase gânduri, cadouri și cea mai frumoasă petrecere de ziua ei.

18. La fiecare pas descoperi cate o minune, am aflat acest lucru traind impreuna cu tine. Iti voi fi mereu recunoscatoare pentru tot ce mai invatat, iubirea pe care mi-ai aratat-o si intelegerea pe care mi-ai oferit-o. La multi ani, sora mea!

19. Poate ca nu ti-am aratat cat de mult insemni pentru mine in fiecare zi. De ziua ta, insa, imi voi da toata silinta sa iti ofer dragostea pe care o meriti, soro. La multi ani!

20. Surioara mea draga, iubita si frumoasa! La multi ani! Se spune ca atunci cand ai o sora, esti de doua ori mai fericita, pentru ca ea este a doua ta mama. Mereu ai avut grija de noi si pentru asta iti daruiesc inima. Iti doresc bunastare, prieteni devotați, casa luminoasa, aventuri de neuitat si dragoste mare. Sa ai parte de zile fericite toata viața! La mulți ani, sora mea iubita!

21. Te iubesc, sora mea ințelegatoare care e mereu alaturi de mine si ma sustine oricand. Tot ce am in viața, vreau să impart cu tine si sa ne bucuram de multe zile frumoase impreuna. La multi ani, surioara!

22. La multi ani, sora mea draga! De cand suntem mici am simtit numai dragoste din partea ta. Nu esti doar sora mea, esti o zana care mi-a transformat viata intr-o poveste. Te iubesc mult!


La mulți ani surioara mea scumpă și cea mai bună prietenă a mea

Sunt cea mai bună prietenă a noastră. Surorile noastre ne oferă umărul pe care să plângem și ne susțin necondiționat în ce ne propunem. Hai să le transmitem cele mai inspirate urari de la multi ani pentru sora în care să le spunem ce prietene bune și de nădejde sunt.

23. La multi ani, draga mea soră! Nu ești doar o soră minunată, dar și cea mai bună prietenă! Și știu că orice mi-ar pregăti viața, mă pot baza pe tine. Oriunde te-ar duce viața și orice drum ai alege, voi fi întotdeauna alături de tine. Te iubesc din tot sufletul!

24. Să cresc alături de tine a fost cel mai frumos dar pe care îl puteam primi! Astăzi, de ziua ta, vreau să știi cât de recunoscătoare sunt că te am în viața mea și în toate amintirile. La mulți, mulți ani, sora mea dragă!

25. La mulți ani, minunata mea soră! În această zi specială și în toate celelalte zile, îți doresc toată dragostea și fericirea din lume și tot ce poate fi mai frumos pe lume!

26. Deși nu-ți spun în fiecare zi sau nu îmi aleg cele mai potrivite cuvinte, vreau să știi cât de norocoasă mă simt și cât de mândră că ești sora mea! La mulți, mulți ani, sora mea mai mică!

27. La multi ani, surioara mea dragă! Fie ca Domnul să te binecuvânteze cu toată bucuria și fericirea din lume! Să te așezi la casa ta și să îți întemeiezi o familie frumoasă și iubitoare, așa ca tine!

28. Draga mea surioară, sper ca ziua asta specială să fie la fel de frumoasă ca tine! Ai fost prima mea prietenă și, pe măsură ce au trecut anii, relația noastră a devenit și mai apropiată și mai puternică! Îți sunt recunoscătoare pentru asta și îmi doresc să fii la fel de iubitoare și veselă întotdeauna!

29. La mulți ani, surorii mele extraordinare! Înveselești ziua tuturor cu zâmbetul și sufletul tău. Să ai o zi minunată!

30. Îți trimit toate urările de bine din lume, pentru că ești o soră minunată. Îți doresc mult succes, distracție maximă și să ți se împlinească toate dorințele! La mulți ani scuma mea surioară!

Mesaje de la mulți ani pentru sora mea, una dintre cele mai speciale persoane din viața mea

Hai să le facem să se simtă speciale pe surorile noastre în ziua în care se serbează. Așa că hai să începem cu o urare de la mulți ani în care să le spunem cât de norocoși suntem că sunt în viața noastră și cât de mândri suntem de ele. O astfel de urare o va face să se simtă bine și o va bucura o zi întreagă.

31. De ziua ta, vreau să sărbătorim toate motivele pentru care ești cea mai tare soră din lume! Să sărbătorim că ții așa de mult la noi, că ești așa iubitoare, așa haioasă și faptul că am norocul că ești sora mea! La mulți, mulți ani, îți doresc!

32. Viața mea e mai frumoasă pentru că ești sora mea! Și mă bucur că împărțim nu doar hainele între noi, ci și o viață întreagă! La mulți ani, surioara mea scumpă!

33. O soră te înțelege întotdeauna, îți trece cu vederea greșelile, vede întotdeauna ce e mai bun în tine. Dragostea de soră e specială și mă inspiră în fiecare zi! Bucuria, grija și căldura ta sunt cele mai prețioase din lume! La mulți ani, iubita mea soră!


34. Împreună pe drumul vieții am călătorit, împărțind bucuriile și ținându-ne uneia alteia companie. Am împărțit nu doar bucuriile, ci și lacrimi, dar ne-am bazat mereu una pe cealaltă de-a lungul anilor!

35. Sora mea care mă înțelege și care știe ce simt în orice situație, care știe întotdeauna de ce am nevoie, care e atât de îngrijorată atunci când sunt nefericit, îți doresc la mulți, mulți ani și tot binele din lume! Te iubesc din tot sufletul! Toată lumea ar trebui să aibă o soră exact ca tine! Lumea ar fi cu siguranță mai frumoasă și mai fericită. Te îmbrățișez!

36. Draga mea soră, mă gândesc la tine în ziua asta specială și îmi doresc să fiu lângă tine! Îți doresc de la distanță de data asta multă dragoste, multă fericire și la mulți, mulți ani! Mi-e tare dor de tine și sper să ne vedem în curând!

37. Vreau să știi cât de mult țin la tine și cât de mult însemni pentru mine. Întotdeauna ai fost alături de mine, m-ai ajutat, m-ai sprijinit să fiu pe picioarele mele, să înfrunt viața cu bune și cu rele. Întotdeauna când cineva m-a dezamăgit tu ai fost lângă mine și m-am putut baza pe tine mereu. Legătura noastră este specială și mă bucur că suntem atât de apropiate! La mulți ani, draga și iubită soră!

38. Când crezi că ți s-au înnecat corăbiile, îți doresc bucurie! Atunci când crezi că nu există soluții, îți doresc pace, când lucrurile sunt complicate, îți doresc frumusețe, când lucrurile sunt haotice, îți doresc liniște interioară! Iar când lucrurile par fără ieșire, îți doresc speranță! Când te simți singură, îți doresc dragoste! Toate de mai sus și tot binele din lume ți le doresc ție, sora mea iubită! La mulți ani, surioară!

39. La mulți ani celei mai speciale persoane din viața mea, care îmi aduce atât de multă bucurie! Fiecare moment petrecut împreună este atât de special! Îți doresc fericire fără margini și la mulți ani! Te iubesc, surioara mea mică!

40. Pentru mulți ani am împărțit același acoperiș, am râs și plâns împreună. Am mers apoi pe drumul nostru fiecare, dar legătura noastră a rămas mereu la fel și nu voi găsi niciodată o prietenă mai bună pe care să o numesc sora mea! La mulți ani, sora mea iubită!

41. Sper ca toate visele și speranțele tale să devină realitate și fie ca viitorul tău să fie plin de momente fericite! La mulți ani, sora mea dragă!

Urari de la multi ani pentru sora din partea fratelui

Frații sunt mai dintr-o bucată și vor să trimită mesaje din suflet dar mai puțin complicate și siropoase. Așa că pentru ei special am pregătit mesaje de la mulți ani pentru sora lor din care să îl aleagă pe cel mai potrivit stilului lor.

42. Trecând împreună prin suișurile și coborâșurile vieții, am înțeles din ce în ce mai bine ce înseamnă să ne avem unul pe celălalt. Câteodată vorbim, altădată nu. Dar asta nu prea contează, pentru că știm că întotdeauna celălalt e acolo pentru noi. Sunt fericit că sunt fratele tău. La mulți ani, scumpa mea soră!


43. Să-mi fii soră e așa un dar minunat și nu e zi să nu mă gândesc la cât de norocos sunt că te am alături! La mulți ani, draga mea soră!

44. Pentru sora mea minunată, La Mulți Ani! Ești cea mai tare! Bucură-te de această zi specială! 🙂

45. Ești cea mai bună soră pe care mi-o puteam dori! Cu un an în plus, dar la fel de fabuloasă! 🙂 La mulți ani, sora mea mai mare!

46. Sora întotdeauna pune întrebări, îți spune când nu îți stă bine părul, râde la glumele tale, te iubește necondiționat, te încurajează când ești trist și te strânge în brațe când te aștepți mai puțin. De aceea sunt așa de fericit că ești sora mea. La mulți ani și multă fericire îți doresc!

47. Sora mea e acea persoană cu care am crescut alături, pe care o pot suna la orice oră din zi și din noapte și e mai mult decât parte din familie. Sora mea e prietena mea pentru totdeauna. La mulți ani, sora mea dragă! Multă sănătate și să ți se împlinească toate dorințele!

48. Nu e nimic mai special decât să ai o soră mai mare care să te ocrotească de când ești mic! La mulți ani, sora mea dragă! Să ai parte de tot binele din lume și de toată dragostea!

49. Sora mea dragă, nu uita niciodată! Ești frumoasă, ești importantă, ești specială, ești unică, ești talentată, ești de neînlocuit! La mulți ani îți doresc și multe bucurii și împliniri!

50. La mulți ani minunați! Și nu uita, întotdeauna voi fi lângă tine să te ridic atunci când cazi! După ce mă opresc din râs 😀


Sperăm că ți-au plăcut aceste urari de la multi ani pentru sora ta și ai avut de unde alege un mesaj special pentru ea de ziua de naștere, de ziua de nume sau cu o ocazie specială din viața ei. O urare inspirată o va face să zâmbească și îi va aduce o mare bucurie în această zi deosebită în care se serbează.

Vezi și

75 mesaje frumoase de la multi ani pentru cea mai buna prietena

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here