75 mesaje frumoase de la multi ani pentru cea mai buna prietena

0
1080453
mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena

Alege cele mai frumoase urări și mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena, pentru că e una dintre cele mai importante ființe din viața ta. 🙂 Aveți zeci și sute de amintiri minunate împreună. E acea persoană specială care-ți știe toate secretele și cu care povestești câte-n lună și în stele. Cu care te distrezi, te relaxezi și pe care te baza întotdeauna. Pe lângă un cadou care știi că o să-i placă, o s-o bucure foarte mult o urare de la multi ani din suflet. Sau, poate, i s-ar potrivi o urare mai hazlie. Avem variante de mesaje frumoase de la multi ani atât emoționante, cât și haioase. 🙂 E timpul să îl alegi pe cel mai bun pentru prietena ta cea mai bună.

Prietenii sunt familia pe care ne-o alegem. Așa că merită orice efort pentru a o face fericită de ziua ei de naștere sau de ziua numelui. Stai puțin și cântărește ce urare i-ar plăcea cel mai mult și i s-ar potrivi cel mai bine din cele de mai jos. Am organizat mesajele în mesaje de la multi ani pt cea mai buna prietena, mesaje ceva mai informale la multi ani prietena mea cea mai buna, urari de la multi ani pentru cea mai buna prietena lungi, urari de la multi ani pentru cea mai buna prietena haioase.

Mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena

Poate prietena ta din copilărie, cu care te jucai cu păpușile și cu care ai rămas super apropiată de atunci. Ce vremuri! Sau poate ai cunoscut-o la școală sau la facultate și v-ați apropiat pentru că vă înțelegeați una pe cealaltă așa de bine! Nu contează de când vă știți, contează doar cât de aproape o simțiți și cât de mult vreți să îi transmiteți cel mai frumos și emoționan mesaj de la multi ani prietenei celei mai bune. Pentru că e acea ființa specială din viața voastră la care țineți și pe care parcă o știți dintotdeauna 🙂

  1. Cel mai bun mod prin care poți să-ți prezici viitorul este să-l creezi pur și simplu. La mulți ani draga mea și sper să-ți creezi viitorul pe care-l meriți, pentru că ești extraordinară! Te iubesc!

2. Să ai parte de toată dragostea și fericirea din lume, pentru că le meriți din plin! La mulți ani!

3. Acum ceva timp te-ai născut. Restul e legendă. 🙂 Să nu fii niciodată altceva decât tu însăți. La mulți ani!

4. 40 e ok când arăți de 29. 🙂 La mulți ani fericiți!!!

5. Mă gândesc la tine de ziua ta cu dragoste și îți doresc azi și întotdeauna să ai parte de ce te face fericit!

6.Fă întotdeauna ceea ce simți în inima ta că e bine. La mulți ani, iubita mea prietenă!Mesaje la multi ani pentru cea mai buna prietena (2)

7. Îți pui mintea, inima și sufletul în orice lucru pe care îl faci, oricât de mic. Ești una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am cunoscut! La mulți ani, draga mea prietenă!

8. O prietenă adevărată îți cunoaște toate slăbiciunile, dar îți arată punctele tale tari. Mulțumesc că-mi ești cea mai bună prietenă. La mulți ani de ziua ta! 🙂

9. Cea mai bună prietenă îți face vremurile bune și mai bune și vremurile grele mai ușoare! Tu ești acea persoană specială pentru mine! La mulți ani, te iubesc!

10. Cel mai dificil lucru de văzut e ceea ce e chiar în fața ta. Câteodată uit cât de rară e o prietenie ca a noastră. Pentru că suntem cele mai bune prietene de atât de mult timp. Te iubesc, draga mea, și-ți doresc tot binele din lume! La mulți ani!

11. La mulți ani! Mulțumesc că ești așa o prietenă bună și că mă inspiri în fiecare zi să fiu mai bună!

12. La mulți ani, draga mea! Să fii sănătoasă, curajoasă și neînfricată la fel ca și până acum! Și dacă, cumva, la un moment dat, nu vom mai putea fi una lângă cealaltă, ține-mă în inima ta! Voi sta acolo pentru totdeauna!

Citește și Mesaje de la multi ani – 50 urari frumoase pentru cei dragi

13. Cineva la care țin foarte, foarte mult s-a născut azi! La mulți ani, draga mea!!

14. Azi e ziua ta, o zi numai și numai pentru tine. Așa că bucură-te de fiecare minut! La mulți ani și multă fericire și iubire îți doresc, draga mea!

15. O prietenă adevărată își amintește de ziua ta, nu și vârsta pe care o împlinești 😀 La mulți aaaaniii!


16. Prietenia e complicată atunci când devenim adulți. Toți suntem ocupați și viața ne ia pe sus. Dar să știi că ești întotdeauna în inima mea, la fel ca atunci când eram copii și pierdeam toată ziua împreună! 🙂 La mulți ani, draga mea! Să fii fericită și împlinită! Te pup!

17. Pe măsură ce trec anii, un singur lucru nu se schimbă: prietenia noastră. Ești aceeași tipă cool, atentă, minunată ca în prima zi în care te-am cunoscut. La mulți ani!

18. O prietenă minunată merită o zi de naștere minunată. Sper ca această zi să fie plină de oameni și lucrurile iubite. La mulți ani și mulți pupici!

19. Suntem cele mai bune prietene! Nu uita asta niciodată, nici atunci când cazi. Pentru că te voi ajuta întotdeauna să te ridici….după ce-o să râd pe săturate :)) La mulți, draga mea! Să fii sănătoasă și iubită!

20. Mulțumesc că-mi ești prietenă! La mulți ani! Te pup și de abia aștept să ne vedem la petrecere ca să te strâng în brațe!

21. Îți doresc să ai parte de cele mai frumoase plaje și de briza mării de fiecare dată îți dorești asta! Și ca toate dorințele tale să devină realitate cât mai repede cu putință!

22. La mulți ani tipei mele favorite din întreaga lume! Să ai o zi de naștere super specială! Distracție maximă și tot ce-ți dorești azi și în anul care vine!

Mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena

23. În această zi specială îți doresc tot ce are viața mai bun și frumos de oferit! La mulți ani!

24. Ce este magia adevărată? Să crezi în tine însăți. Dacă faci chestia asta, orice e posibil! Ai încredere în tine, draga mea! Și vei atinge orice scop îți propui! La mulți aaaani și te iubesc!

Mesaje la multi ani pentru cea mai buna prietena

25. Ai ales o cale care nu e simplă. Așa ești tu, niciodată nu vrei să alegi calea ușoară, și te admir imens pentru asta. Dar drumurile dificile duc către destinații minunate! Sunt convinsă că asta te așteaptă la finalul acestui drum și pe tine! La mulți ani, iubita mea prietenă! Sper să ne vedem curând și să nu mai fim niciodată altfel decât foarte aproape!

26. La mulți ani, draga mea! Și mulțumesc că ești psihologul meu pe gratis! :)) Te iubesc, ești cea mai bună prietenă pe care mi-o puteam dori!

27. La mulți ani! Ziua de azi este pentru tine! Să te sărbătorim și să te înconjurăm cu tot ce te face să te simți în al nouălea cer! Te pup!

28. Unii oameni intră în viața ta și o schimbă pentru totdeauna! La mulți ani, draga mea!


29. Un prieten bun îți știe toate poveștile memorabile. Cel mai bun prieten le-a trăit împreună cu tine. La mulți ani, draga mea și iubita mea prietenă!

30. La mulți ani celei mai bune, simpatice și nebune prietene din lume! 🙂 Te iubesc și sunt atât de recunoscătoare pentru prietenia ta! Și pentru toate momentele minunate pe care le-am trăit împreună!

 

La multi ani, prietena mea cea mai buna

O iubești din tot sufletul și îi vrei tot binele din lume. Și ea știe asta. Dar o va bucura ca de ziua ei de naștere să primească un mesaj emoționant din partea ta. E ziua ei specială, așa că fă-o fericită cu un gând și o urare din suflet de la multi ani. Toți ne bucurăm să îi avem aproape de noi în gând sau fizic pe cei dragi nouă de ziua noastră de naștere. Transmite-i un la multi ani, prietena mea cea mai buna, din toată inima. 🙂

31. Zilele de naștere vin în fiecare an, dar o prietenă ca tine vine o singură dată în viață. Îți doresc tot binele din lume, la mulți ani, prietena mea cea mai bună!

32. Sunt foarte norocoasă că te am ca prietenă. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere! La mulți ani!

33. Când vine vorba de o prietenă adevărată și o tipă pe cinste, ești prima persoană care îmi vine în minte. La mulți ani celei mai cool tipe! Hai noroc în cinstea ta!

34. Prietenia e așa ciudată. 🙂 Pur și simplu alegi pe cineva pe care de abia l-ai întâlnit și-ți spui: da, îmi place de omul ăsta. Și începi să timp împreună cu el. La mulți ani, draga mea prietenă! Ești cea mai tare prietenă pe care mi-o puteam dori.

35. Toate visele și speranțele să ți se îndeplinească și toți anii care vor veni să fie plini de fericire! La mulți ani, draga mea!

36. Să fii fericită, sănătoasă și înțeleaptă azi și întotdeauna! La mulți ani! Te îmbrățișez tare-tare!

37. Îți trimit cele mai bune gânduri, să ai o zi frumoasă și un an plin de succes, bucurie și dragoste. Bucură-te de această zi la maximum! La mulți ani!

38. Ești o persoană așa de specială și la interior, și la exterior 🙂 La mulți ani și mult noroc în viață! Pupici!

39. Sper ca viața ta să fie la fel de minunată ca tine! La mulți ani și tot ce-ți dorești să devină realitate!

40. La mulți ani celei mai cute și sweet tipe din Univers!! Să ai o zi fantastică!

41. La mulți ani! Mulțumesc că ești așa o prietenă bună și că mă inspiri în fiecare zi să fiu mai bună!

42. E minunat să am o prietenă așa bună în viața mea! Își doresc să ai o zi de naștere plină de bucurii!

43. Când crezi în tine, totul e posibil! Eu am încredere totală în tine că poți reuși tot ce ți-ai propus în viață! La mulți ani, draga mea dragă!

44. Cea mai bună prietenă este cea care îți știe trecutul, crede în viitorul tău și te acceptă așa cum ești. Mulțumesc că ești prietena mea și-ți doresc tot bine din lume azi de ziua ta și în orice altă zi! La mulți ani, drăguța mea!!

45. Prietenii adevărați nu sunt cei care fac ca problemele tale să dispară. Nu, sunt cei care nu dispar de lângă tine atunci când dai de greu. La mulți ani, draga mea prietenă!

46. La mulți cea mai frumoasă și minunată prietenă! Să ai o zi la fel de frumoasă ca tine!

47. La mulți ani celei mai dulci și bune prietene! Avem așa de multe amintiri unice împreună! Atâtea momente de fericire pline de râsete și bucurie! Să ai o zi minunată! Te pup

48. La mulți ani uneia dintre cele mai simpatice fete pe care le știu! Sperăm să trăim mulți ani de acum încolo plini de veselie și momente frumoase împreună!


 

Urari lungi pentru cea mai buna prietena de ziua ei

Ce poate fi mai frumos decât să te simți iubit și apreciat. Cu atât mai important e să simți asta de ziua ta de naștere. Când a mai trecut un an și poate te simți melancolică. La fel și prietena ta cea mai bună. O să-i facă bine să știe că te gândești la ea de la prima oră a dimineții, așa că atunci când se trezește ar fi frumos s-o aștepte deja din partea ta un mesaj de la multi ani lung și emoționant. Pe parcursul zilei, bineînțeles, sun-o și urează-i și la telefon cele mai calde gânduri. Și, apoi, la finalul zilei urmează petrecerea 🙂 Sărbătorește-o cu tot dragul, pentru că ești norocoasă să ai o prietenă așa bună ca ea. 🙂

49. Mă gândesc la tine de ziua ta și sper ca bucuria pe care ai oferit-o altora să se întoarcă spre tine de o mie de ori. Îți doresc o zi minunată! La mulți ani, prietenă dragă! Să ai parte de tot ce-ți dorești pe mai departe și să te bucuri din plin de copilul tău și realizările lui!

50. La mulți ani, prietenă minunată! Datorită ție sunt mai fericită atunci când sunt fericită, mă ajuți să-mi vindec sufletul atunci când sunt tristă. Și sper că știi cât de specială e prietenia ta pentru mine. Prietenia ta m-a ajutat să cresc, să rămân cu picioarele pe Pământ, mă încurajează și mă bucură. Îți mulțumesc din suflet!

51. Încrederea pe care o ai tu în tine e o inspirație pentru mine și mă face să-mi doresc mai mult în fiecare zi. Asta înseamnă să ai o prietenă așa de bună ca tine! Îți mulțumesc că ești prietena mea și-ți doresc tot binele din lume! La mulți ani, te pup tare tare!

52. Draga mea prietenă, ai încredere în tine, atât de multă încredere încât lumea să nu aibă încotro decât să creadă în tine cel puțin la fel de mult! Am mare încredere în tine și-ți doresc succes pe drumul tău! La mulți mulți ani! Te pup!

Citește și Mesaje de la multi ani – 50 urari frumoase pentru cei dragi

53. Orice vrei să faci sau visezi să realizezi, pur și simplu începe-l! Curajul are geniu, putere și magie, toate sunt în curaj. Începe chiar acum! Știu că-ți dorești mult de la tine și sunt convinsă că-ți vei depăși cu mult așteptările! Ești cea mai bună prietenă a mea, știu ce vorbesc 🙂 La mulți ani, draga mea!!

54. Ești mai curajoasă decât simți, mai puternică decât pari și mai deșteaptă decât crezi! La mulți ani și toate visele să devină realitate! Te iubesc, draga mea prietenă!

55. Prietenii buni te ajută să regăsești lucrurile cu adevărat importante pe care câteodată le pierzi: zâmbetul, speranța, curajul! Mulțumesc că-mi ești cea mai bună prietenă și că mă pot baza pe tine oricând! La mulți ani, draga mea!

56. Prietenii adevărați nu sunt niciodată despărțiți, poate sunt departe unii de alții pentru că așa i-a dus viața. Dar niciodată îndepărtați sufletește. La mulți ani, draga mea prietenă bună!

57. Nu te vreau în viața, am nevoie de tine în viața mea și nu ești prietena mea, ești cea mai bună prietenă a mea! Nu te plac, te iubesc! Și sunt atât de fericită că te-am găsit, pentru că fără tine aș fi fost pierdută! La mulți, mulți ani!

58. La mulți ani celei mai bune, simpatice și nebune prietene din lume! 🙂 Te iubesc și sunt atât de recunoscătoare pentru prietenia ta! Și pentru toate momentele minunate pe care le-am trăit împreună!

 

Urari haioase pentru cea mai buna prietena de ziua ei


Prietena ta cea mai bună e cea mai haioasă persoană pe care o cunoști. E unul dintre lucrurile care-ți place cel mai mult la ea. Împreună vă distrați de minune de fiecare dată când vă vedeți. Și, da, nu i se potrivește neapărat o urare prea sentimentală. Așa că, mai degrabă, trimite o urare haioasa de la multi pentru cea mai buna prietena. O să râdă cu gura până la urechi și o să-i dea un tonus și mai bun pentru întreaga zi de naștere.

59. Secretul tinereții e să trăiești onest, să mânânci încet și… să nu spui câți ani ai de fapt :)) La mulți ani și să ai parte numai de bucurii și iubire, alături de cei dragi!

60. Știi că ai ajuns la o vârstă când lumânărelele de pe tort costă mai mult ca tortul :))))) La mulți ani și tot ce-ți dorești să se întâmple!

61. Zilele de naștere sunt modul naturii de a ne spune să mâncăm mai multe prăjituri. La mulți aaaaaniiii, draga mea! 🙂

62. Acum mult-mult timp, într-o galaxie foarte îndepărtată, cineva foarte cool s-a născut. La mulți ani și tot ce-ți dorești să ți se împlinească, iubita mea!

63. La mulți ani uneia dintre puținele persoane ale căror zile de naștere mi le amintesc fără reminder-ul de la Facebook 😀 😀 Have fun de ziua ta!

64. Azi e ziua ta… așa că, de ce nu bem deja? 😀 La mulți aaaani!

65. Câteodată paharul e jumătate plin, altădată e jumătate gol. E ziua ta, bea orice ar fi în pahar. 😀 La mulți ani și multă sănătate!

66. Dacă lucrurile chiar devin din ce în ce mai bune cu vârsta, atunci te apropii de perfecțiune. 😀 😀 La mulți ani, draga mea, și tot ce-ți dorești! Sunt tare norocoasă că ești prietena mea, să știi! Și că ai fost alături de mine ani și ani de zile, o viață de om practic.

67. Mersi că în fiecare an ești mai mare ca mine. 😀 😀 Grija și dragostea ta pentru mine evidente în acest gest sunt motivele pentru care suntem prietene de așa mult timp.:P 😛 La mulți ani!

68. Felicitări de ziua ta de naștere! Și pentru că ți-ai păstrat același nivel de imaturitate.  😀 😀 😀 Ești cu adevărat o inspirație pentru mine 😀 La mulți ai, te puuup!

69. Suntem prietenele cele mai bune de așa de mult timp că e dificil de zis cine e influența negativă dintre noi doi. 🙂 La mulți ani, draga mea! Te iubesc din tot sufletul!

70. În mod oficial 45, dar pentru totdeauna 18! La mulți, mulți ani, prietenei mele cele mai bune!! 🙂

71. Să ai parte de atât de multă atenție și laudă de ziua ta pe cât așteaptă un millennial în fiecare zi a vieții lui :)) La mulți ani, draga mea prietenă!

72. Nu e niciodată prea târziu să fii ceea ce îți dorești. Doar dacă vrei să fii mai tânăr… Asta nu se poate 🙂 La mulți ani!!

73. Zilele de naștere îți fac bine. Studiile au arătat că persoanele care au parte de cele mai multe aniversări de naștere trăiesc cel mai mult. 🙂 La mulți ani, draga mea dragă prietenă!

74. Draga mea prietenă, îți doresc tot binele din lume!! Și nu-ți face griji că îmbătrânești. Tot o să faci prostii, doar că mai încet. 🙂 La mulți ani!!


75. La mulți ani și pupici! Și stai liniștită, primii 50 de ani de copilărie sunt cei mai grei! 😀 😀 😀

Prietenii noștri sunt unici. Iar prietena noastră cea mai bună cu atât mai mult. 🙂 O iubim, o apreciem, o respectăm și râdem împreună. De ziua ei de naștere ne gândim cât de norocoși suntem s-o avem. Așa că e important ca ea să știe toate lucrurile astea. Sperăm că ți-au plăcut mesajele noastre de la multi ani pentru cea mai buna prietena la care ne-am gândit pentru tine și sperăm că a apreciat urarea pe care i-ai transmis-o. 🙂 Suntem aici pentru tine dacă ai nevoie de ajutor, doar lasă-ne un mesaj aici sau pe Facebook și îți vom răspunde cât putem de repede. Iar aici poți să găsești idei de cadouri unice pentru ea.

Citește și

Mesaje de la multi ani – 50 urari frumoase pentru cei dragi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here