Urări de la multi ani pentru mama

0
5626

Prima persoană pe care o vedem, prima persoană pe care o iubim, prima fiinţă care ne învaţă ce este iubirea este mama. Cu ocazia zilei de naştere sau de 8 martie, să ne amintim cât de importantă a fost dragostea mamei pentru noi și să îi urăm la mulți ani în cel mai emoționant și frumos mod. Inspiraţi-vă din următoarele mesaje de la mulţi ani mama şi transmiteţi fiinţei iubite urări frumoase! Nu în ultimul rând, organizati-i o petrecere frumoasă, cu un tort pe care puteti sa-i scrieți un mesaj scurt de la multi ani, mămico și un cadou de suflet. Și să nu uităm niciodată că fără ea noi n-am fi fost cine suntem astăzi.

Ți-amintești când eram mici și îi confecționam la grădiniță mamei o felicitare? Mai ții minte cum se emoționa și îi dădeau lacrimile de fericire? Hai să o facem fericită de fiecare dată când e ziua ei, fie că e ziua mamei de naștere, ziua ei de nume sau 8 martie. Arată-i că te gândești la ea oriunde ai fi și transmite întotdeauna cele mai frumoase mesaje de la multi pentru mama.

 

La mulți ani mama!

Cu ocazia zilei fiinţei drage, a mamei, transmite-i acesteia gândurile calde pe care cu toţii le avem faţă de părinţi! Ce poate fi mai frumos decât să ne gândim la ea și să îi transmitem cele mai frumoase urări. Iată câteva urărari de la multi ani pentru mama cu care să o faci fericită:

 

1. Nu este o zi obișnuită, ci este ziua ta! Cu această ocazie, îți urez viață lungă, fericire și împlinire, mama!

2. Pentru cea mai bună, frumoasă și iubitoare mamă din lume, un sincer la mulți ani!

3. De ziua ta ce ți-aș putea dori altceva decât sănătate, fericire și iubire! La mulți ani, iubită mamă!

4. Bucuria și sănătatea sunt cele mai importante daruri pe care le poți primi, așa că, dragă mamă, îți urez un călduros la mulți ani!

5. În fiecare an, mămico, iubirea și răbdarea ta îmi amintesc ce frumos este să ai alături oamenii dragi. Îți mulțumesc pentru că ești mereu aproape și îți urez un sincer la multi ani!

6. Mămico, fie ca fiecare zi să îți aducă numai fericire și bucurii, pentru că acolo unde ești tu, este și liniștea și iubirea unei mame minunate. La mulți ani!

la multi ani mama

7. Cuvântul ”mama” este primul pe care l-am spus vreodată, și nimic nu poate fi mai frumos decât să știu că îți era adresat ție! Sper ca anii ce urmează să îți aducă numai bucurii și sănătate, și sper să te am aproape mereu, dragă mamă! La multi ani!

 

Mesaje de la mulți ani mama

 

Chiar dacă câteodată distanţa face ca a-i transmite mamei iubirea şi urările în persoană să fie mai dificil, inspiraţi-vă din mesajele din seria următoare pentru a o bucura, chiar şi prin mediul virtual!

 

8. În fiecare an, mami, privirea ta este mai caldă și mai iubitoare, iar dragostea ta pentru mine este și mai mare. Îți urez ani mulți și frumoși pe care să îi petrecem împreună întotdeauna! La multi ani, mămico!

9. Un suflet bun, mereu răbdător, gata să ajute oricând: mama mea. Sper ca anii ce urmează să îți aducă numai bucurii și fericire! La mulți ani, mami!

10. Dragă mami, fie ca fiecare zi să îți aducă fericire și sănătate, căci nicicând nu a mai existat o mamă atât de bună și de iubitoare. La mulți ani, mămico!

11. Unde aș putea găsi cele mai frumoase urări pentru tine, mămico, dacă nu în inima mea, căci aici vei fi veșnic, alături de iubirea pe care mi-o porți în fiecare zi! La mulți ani!

12. De ziua ta, mămico, vreau să îți urez numai fericire, sănătate și iubire, căci eşti cea mai bună mamă! La mulți ani!

Citește și

Urari de la multi ani pentru tata – mesaje la multi ani

Urari de la multi ani pentru frate

 

La multi ani mama de 8 martie

 

Ziua de 8 martie este una în care apreciem femeile din vieţile noastre. Cea mai importantă persoană care ne-a fost alături încă de la început este mama. Aşa că să nu uităm ca în această zi minunată să îi transmitem mamei urările pe care le merită pe deplin!

 

13. Pentru cea mai bună, frumoasă, iubitoare și înțelegătoare mamă: la mulți ani de 8 martie!

14. 8 martie a venit, și în dar de ziua ta îți ofer toată dragostea din inima mea! La mulți ani, mami!

15. Știu că o floare nu este suficientă pentru a-ți mulțumi, mămico, dar îți urez un dulce la mulți ani de 8 martie!

16. Una dintre cele mai frumoase zile este cea în care îți pot ura la mulți ani, dragă mamă!

17. La fel de frumoasă ca un buchețel de ghiocei, mami, tu te bucuri azi de ziua ta! Un călduros la mulți ani de 8 martie!

18. Cu ocazia zilei de 8 martie, îţi doresc o zi minunată şi multă fericire! La mulţi ani!

 

La multi ani mama soacra

 

O parte importantă din perioada maturităţii din viaţa fiecărui om este relaţia cu familia soţului sau soţiei. Astfel, putem ajunge să cunoaştem şi familia persoanei dragi, în special  mama soacră, o femeie căreia nora sau ginerele îi poartă o grijă şi o iubire deosebită!

 

19. La mulţi ani, mamă soacră! De ziua dumneavoastră, vă doresc sănătate şi bucurii!

la multi ani mama soacra

20. De ziua dumneavoastră vă doresc o zi frumoasă, sănătate şi bucurii! La mulţi ani, mamă soacră!

21. Cu multă căldură şi bucurie vă urez fericire, iubire şi sănătate, mamă soacră! La mulţi ani!

22. Mamă soacră, vă urez ca zâmbetul să vă fie mereu pe chip, ochii mereu fericiţi, iar inima plină de bucurie! La mulţi ani!

23. Dragă soacră, în această zi frumoasă din viaţa dumneavoastră vă doresc să vă bucuraţi mereu de ceea ce v-a dat Dumnezeu, dar cu putere în suflet şi în minte sa tindeţi şi să obţineţi lucrurile la care visaţi. La mulţi ani, soacra mea!

 

La multi ani, baiatul mamei

 

Nimic nu este mai puternic decât iubirea unei mame pentru fiul ei. Inspiraţi-vă din urările următoare şi transmiteţi fiului dumneavoastră căldura şi dragostea pe care o simţiţi pentru el!

 

24. La mulţi ani cu multă sănătate, băiatul mamei!

25. La mulţi ani, băiatul meu frumos! Ai grijă de tine întotdeauna, iubeşte din toată inima şi nu uita că îţi voi fi protectoare şi prietenă oricând vei avea nevoie!

26. Băiatul mamei, azi prinzi în buchetul vieţii încă un trandafir. Să-ţi dea Dumnezeu fericire şi împliniri! La mulţi ani!

27. Fiul meu, de ziua ta îţi doresc ca viaţa ta să-ţi fie frumoasă, liniştită şi plină de împliniri. Niciodată să nu uiţi că, indiferent de ce se întâmplă în jurul tău, voi fi mereu aici pentru tine. La mulţi ani, fiul meu!

Citește și

Urari de la multi ani pentru tata – mesaje la multi ani

Urari de la multi ani pentru frate

TOP 27 seriale turcesti de văzut în 2020: emoționante, cu pasiuni și iubiri intense

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here