50 Mesaje de la multi ani pentru sotie cu care s-o impresionezi

0
351105

Ziua soției tale este unul dintre cele mai importante evenimente din an. Sărbătorește ziua persoanei care înseamnă cel mai mult pentru tine și care te cunoaște cel mai bine. Spune-i ce simți cu aceste mesaje de la multi ani pentru sotie. Vei găsi cu siguranță aici cel mai frumos mesaj de la multi ani pentru ea. De ziua femeii speciale din viața ta oferă-i cele mai frumoase gânduri cu aceste mesaje de la multi ani pentru sotie.

Mesaje de la multi ani pentru sotie

Soția este persoana pe care ai ales-o și lângă care vrei să îți trăiești viața. Când te uiți la ea amintește-ți de momentele voastre fericite împreună și folosește aceste mesaje de la mulți ani pentru a-i ura numai lucruri frumoase.

1. Draga mea, ziua de astăzi este una cu adevărat specială. Mă bucur că putem petrece această zi împreună și că pot să îți spun sincer că te iubesc. Îți urez tot ce îți dorești, liniște, fericire și sănătate, să uiți de toate grijile tale și să te bucuri de ce ai în jurul tău. La mulți ani, soția mea dragă.

2. Iubita mea soție, orice moment petrecut împreună cu tine este magic. De când ne-am întâlnit și până acum m-ai făcut cel mai fericit bărbat. Cu ocazia zilei tale de naștere îți urez succes la serviciu, iubire în viață, liniște în inimă și în casă și fie ca fiecare vis al tău să devină realitate. La mulți ani, draga mea.

3. În fiecare dimineață când mă trezesc lângă tine, iubirea mea, simt dragostea pe care o simțeam la început unul pentru celălalt. Când te văd, nu mi-aș mai lua ochii de la tine. Tot ce îmi doresc astăzi e să fii fericită și să te bucuri de ziua ta. Mulți ani înainte și multă sănătate, scumpa mea.

4. La mulți ani, soția mea dragă. De la doi tineri îndrăgostiți am ajuns astăzi aici. De ziua ta îți doresc fericire, împlinire, multă sănătate și iubire.
5. Mă consider un soț norocos. Nu toți oamenii au lângă ei un om așa iubitor, înțelegător și harnic ca tine, soția mea. Te iubesc din tot sufletul, iar de ziua ta mă voi asigura că visurile tale devin realitate, draga mea. La mulți ani, soția mea!
6. Nici nu ai idee cât de fericit mă faci în fiecare zi. Fiecare moment petrecut împreună înseamnă fericire și zâmbete, iar astăzi, de ziua ta, doresc să mă revanșez și să îți ofer și ție fericire. Îți doresc mulți bani, succes în carieră, liniște și multă dragoste. La mulți ani, soția mea!
7. La mulți ani celei mai frumoase, mai gospodine, mai iubite și mai fermecătoare dintre femei. Te iubesc, soția mea dragă, să te bucuri așa cum simți tu de ziua de azi!
8. De ziua ta îți doresc tot ce e mai bun, numai fericire, împlinire, viață lună și prosperă. Flacăra dragostei e mai aprinsă ca niciodată, iar cu toată căldura din sufletul meu îți urez astăzi cel mai călduros la mulți ani, soția mea!
9. Iubirea mea, și în această dimineață ochii tăi strălucesc cu gingășie, iar sufletul meu se topește de fiecare dată când te vede. Astăzi fie ca tot ce îți dorești să devină realitate, să petreci ziua de naștere alături de cei dragi și să te bucuri de fiecare moment. La mulți ani, soția mea dragă!

10. Îți urez o viață la fel de frumoasă ca iubirea dintre noi. Nimic să nu ne despartă, iar liniștea pe care o simțim în inimi să își facă simțită prezența și la muncă și în casă. Te iubesc, draga mea soție, la mulți ani de ziua ta!

Urari la multi ani zi de nastere sotie

Ziua soției tale este una dintre cele mai frumoase evenimente. Amintește-i cât de specială e ziua ei cu aceste urări de la mulți ani pentru soția ta.

11. De ziua ta să strălucești asemeni soarelui. Mă bucur că pot să fiu alături de o femeie harnică, inteligentă, iubitoare și grijulie așa ca tine. La mulți ani din inimă, soția mea dragă!

12. Draga mea, florile să înflorească astăzi pentru tine și să te bucuri de frumusețea lor tot anul. Pentru mine tu ești floarea mea și vreau să te am lângă mine pentru totdeauna. În acestă zi, iubire, să te bucuri de oamenii din jurul tău, să te distrezi și să nu uiți că orice s-ar întâmpla te iubesc. La mulți ani, puiule!

13. Ziua ta să îți aducă numai zâmbete și fericire. Îți urez sănătate, zile frumoase, căldură în inimă cât se poate. Te îmbrățișez cu căldură, soția mea dragă. La mulți ani!
14. Mă bucur tare mult că am ocazia să te cunosc și să fiu împreună cu tine. Când te-am văzut prima oară inima mea a început să danseze și nici până în ziua de astăzi nu s-a oprit din a dansa. Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc un drum luminat, fericire și surprize plăcute la tot pasul. La mulți ani, iubita mea soție!

15. În această dimineață îți voi aduce cele mai frumoase urări alături de un mic-dejun la pat. Multă sănătate, bani, succes în toate, să ai o casă ordonată și liniștită precum sufletul tău frumos, draga mea! Te iubesc mult. La mulți ani!

16. Viața e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. La mulți ani, soția mea dragă.

17. La mulți ani, dragoste inimii mele, să te bucuri de ziua de azi. Îmbrățișări dragi, soția mea!

18. Un sărut dulce îți ofer în această dimineață și tot binele din lume să te învelească. Dragostea să te ocrotească, iar oamenii să îți fie prieteni buni pe care poți conta la nevoie, draga mea. Te iubesc! La mulți ani, soția mea iubită!

19. De când ne cunoaștem viața mi s-a schimbat. Zâmbesc mai mult, găsesc fericire la tot pasul și ma bucur mai mult de persoanele pe care le am lângă mine. De ziua ta vreau să îți ofer măcar o mică parte din toată fericirea pe care mi-o oferi. Îți doresc multă sănătate, numai lucruri frumoase în viață, iubire și o inimă liniștită, soția mea dragă. La mulți ani!

20. Dacă viața ar fi un film, tu ai fi actrița principală pentru că, în viața mea, tu ai cel mai important rol. Te iubesc, soția mea dragă, numai fericire îți doresc de ziua ta. La mulți ani!


Urari de la multi ani pentru sotie

Mesaje de la mulți ani pe care să le oferi soției tale sub forma unui mesaj text, al unei felicitări, scrise pe un tort sau chiar pe un bilet alături de un buchet de flori.

21. E o onoare să fiu soțul tău, dar de ziua ta aș vrea să fiu mai mult. Aș vrea să fiu cavalerul tău, prințesa mea, regele care domnește lână regină peste împărăția lor. Cu toate că nu suntem sânge albastru împărăția noastră e casa pe care o avem și dragostea pe care ne-o purtăm și nu aș da asta pentru nimic în lume. La mulți ani, soția mea dragă.

22. La mulți ani, soția mea iubită. Astăzi este ziua ta și meriți tot ce îți dorești. Multă sănătate, iubire și voie bună. Viața să te ocrotească și să te aibă mereu în pază, tot ce îți dorești să devină realitate. La mulți ani, iubirea mea!

23. Oricât de mult timp ar trece, tu ești la fel de frumoasă, de tânără și de plină de viață, iar astăzi, de ziua ta, sper să te bucuri cel mai mult. Să rămâi sănătoasă, iubitoare și grijulie ca și până acum. Mulțumesc pentru toate fericirile și pentru ajutorul pe care mi-l oferi în fiecare zi. La mulți ani, scumpa mea soție!

24. Iubirea mea, de ziua ta vreau să îți reamintesc cât de specială ești. Ești unică, minunată și specială. Iubirea ta și hărnicia ta nimeni nu le poate întrece. La mulți ani frumoși, soția mea dragă!


25. Au trecut atâția ani, și fiecare an care trece ne aduce și mai aproape unul de altul. În fiecare an fericirea se adună, iar astăzi îți urez cel mai sincer la mulți ani! Putere și sănătate, numai lucruri frumoase în viață. În suflet ține căldură și dragoste. Bucură-te așa cum îți dorești de ziua de azi. La mulți ani!

26. Am cea mai iubitoare soție, cea mai harnică și cea mai deșteaptă. Uneori mă uit la tine și simt că le ai pe toate. Pentru mine ești perfectă, dragostea mea, iar de ziua ta sper să te bucuri și să primești tot ce îți dorești. La mulți ani, soția mea iubită!

27. În această zi minunată sper să te simți cea mai iubită și cea mai fericită femeie de pe pământ. Te iubesc, soția mea dragă, fie ca viața să îți fie ușoară și liniștită, iar bucuriile să nu se mai oprească. La mulți ani!

mesaje la multi ani sotie

28. La mulți ani! Nici nu știu când a trecut timpul peste noi, probabil ne-am distrat prea tare și nu am observat cât de rapid trece. Dar ce știu sigur e că astăzi o să te fac cea mai fericită femeie. De ziua ta îți doresc numai lucruri frumoase, sănătate, iubire, căldură și liniște. La mulți ani, scumpa mea, să trăiești fericită și sănătoasă!

29. Pentru mine ești o adevărată comoară. Fiecare zi trăită împreună cu tine e o bucurie pe care o țin strâns la piept. Mă bucur enorm că suntem împreună și fie ca viața să aibă grijă de noi. La mulți ani, scumpa mea soție.

30. Astăzi îți ofer mai cald sărut. Îți urez sănătate, voie bună și multă iubire. Te iubesc cel mai mult, la mulți ani, soția mea!

31. Scumpa mea, de ziua ta îți urez înțelepciune, sănătate, iubire și multă fericire. Ești cu adevărat cea mai gospodină, mai frumoasă și mai extraordinară femeie și mă bucur în fiecare zi că ești soția mea. Soarele să-ți încălzească viața, iar luna și stelele să te ghideze. La mulți ani, iubita mea soție!

Mesaje de la multi ani pentru sotie si mama

Oferă-i soției tale un mesaj special de ziua ei care să arate cât de mult o apreciezi și cât ții la ea. Alege din selecția de mai jos unul potrivit pentru tine și urează-i la mulți ani din toată inima.

32. Ești cea mai scumpă soție și cea mai devotată mamă. Ne bucurăm nespus că ești în viețile noastre și că ne iubești. La mulți ani, scumpa mea!

33. Dragostea mea, de ziua ta îți doresc tot binele din lume. Fie ca fiecare supărare și neplăcere să dispară. Îți urez sănătate, să ai o familie frumoasă și fericită care să te facă mândră. Te iubesc mult, draga mea. La mulți ani!


mesaje la multi ani sotie

34. Dacă ar fi să aștern pe hârtie fiecare moment fericit pe care l-am trăit împreună aș scrie cea mai lungă carte din lume, dar pe care aș vrea să citești numai tu, iubita mea. Ești o femeie extraordinară, cea mai bună mamă, cea mai iubitoare soție, cea mai harnică iubită și cea mai neprețuită persoană din viața mea. Fie ca viața să ne ocrotească și ne bucurăm unul de altul și peste și mai mulți ani. La mulți ani, soția mea dragă!

35. Când te-am întâlnit am devenit cel mai fericit bărbat de pe pământ, dar ce nu știam atunci e că peste ani și ani voi fi și mai fericit. Mă bucur mult că te cunosc, soția mea dragă. Îți doresc cea mai fericită și cea mai frumoasă familie. Minte și suflet luminat, multă bucurie și voie bună în fiecare zi. Sănătatea să radieze din tine. La mulți ani, scumpa mea soție!

36. Draga mea soție, la mulți ani! Îți doresc înțelepciune, prieteni adevărați, și pace în suflet. Să prețuiești fiecare pas pe care-l faci și fiecare moment pe care-l trăiești. Cea mai frumoasă aniversare, draga mea! La mulți ani!

37. De la tine am învățat că nimic nu e imposibil, că dacă muncești pentru ce îți dorești o să primești, că dacă oferi bunătate și răbdare asta e ce vei primi în schimb. De ziua ta vreau să îți mulțumesc sincer pentru tot ce faci. Te iubesc, draga mea. Multă sănătate și voie bună în continuare, la mulți ani!

38.  Soția mea, să nu te schimbi niciodată și să nu uiți că sunt lângă tine oricând ai nevoie. Astăzi e o zi cu adevărat specială și nu doar pentru mine, ci pentru toți oamenii din viața ta. Ești o femeie foarte frumoasă, deșteaptă, muncitoare și unică. La mulți ani, draga mea soție. Te iuebsc!

39. Nu știu de unde să încep cu urările, draga mea, dar în primul rând sper să ai sănătate și zile multe de care să te bucuri, în al doiela rând sper să ai în viață numai bucurii, în continuare tot ce îți doresc e să te distrezi și să iubești așa cum ai făcut-o întotdeauna. Să nu te schimbi, soția mea dragă, la mulți ani!

40. Astăzi îmi doresc ca toată bucuria pe care ai răspândit-o în jur să se întoarcă înzecit la tine. La mulți ani, soția mea. Fie ca această zi să îți aducă bucurie!

41. Soția mea minunată, ești cea mai dragă persoană pentru mine, iar de ziua ta sper să te simți ca în al 9-lea cer. Sănătate, bucurie, cadouri frumoase și tot ce îți dorești sunt doar o mică parte din ce sper să primești. Te iubesc, draga mea, la mulți ani!

mesaje de la multi ani pentru sotie

42. În fiecare an îmi doresc să fiu primul care îți spune la mulți ani, iubirea mea. Sper ca astăzi să te bucuri de fiecare clipă. Tot ce îți dorești să devină realitate, iar viața să te ocrotească. La mulți ani, soția mea iubită!

43. Dragostea mea, mă consider un bărbat norocos pentru că atunci când m-am căsătorit cu tine am știut că ești sufletul meu pereche și că nimic nu o să ne despartă. Mi-ai adus bucurii nenumărate și de ziua ta sper să fii cea mai fericită și să te simți cea mai iubită femeie. Te iubesc mult. La mulți ani!

44. Draga mea, nu știu dacă îți mulțumesc suficient pentru tot ce faci, pentru toată bucuria pe care o aduci in viața familiei tale. Ești o femeie minunată și cu adevărat specială, nu cunosc pe nimeni mai harnic, mai darnic, mai iubitor și cu un suflet mai frumos decât al tău. De ziua ta meriți tot ce îți dorești. La mulți ani, soția mea!


45. Nu cred că există o zi mai bună pentru a îți spune cât de mult te iubesc și cât de mult însemni pentru mine. Fiecare zi petrecută împreună cu tine e ca un basm. Te iubesc și de ziua ta sper să te bucuri la maxim, sănătatea să nu te părăsească și să nu uiți cât de iubită ești. La mulți ani, iubirea mea!

46. Sănătate din belșug, iubire din plin, bani câți îți dorești, pace și liniște alături de cei dragi. La mulți ani, soția mea dragă!

47. Iubita mea soție, de ziua îți doresc să fii cea mai veselă. Să te bucuri de toate, Dumnezeu să te păzească și să ai întotdeauna căldură în suflet din care să oferi și celor care au nevoie. La mulți ani, soția mea.

48. La mulți ani, draga mea soție. La anul și mai multă veselie. Băuturi, pahare pline, bunăstare, daruri fine, sănătate și iubire. Te iubesc!

49. Tot ce ai visat vreodată, tot ce ți-ai dorit astăzi să devină realitate. Numai lucruri frumoase îți doresc, soția mea dragă. La mulți ani!

50. Îți doresc zile pline de culoare, să te bucuri de sănătate, fericire și cât mai multe momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani, soția mea dragă!

 

Prin urari de la multi ani putem arata cat de mult tinem la o persoana si cat de mult ne-a ajutat prezenta persoanei respective in viata noastra. Cu aceste mesaje de la multi ani pentru sotie poti sa oferi urarea perfecta pentru ea.

 

Citeste si

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here