65 Mesaje de la multi ani pentru sot care să-l impresioneze

0
398940
mesaje la multi ani pentru sot

Cu toții apreciem urările din suflet pe care le primim de ziua noastră de naștere sau de nume. De aceea e important să gândim mesaje de la multi ani pentru sot în care să îi spunem cât de mult îl apreciem. Și cât de special e pentru tine. Nu există sentiment mai minunat ca acela de a ști că ai un partener pe care te poți baza indiferent de ce-ți rezervă viața. Siguranța și iubirea pe care ni le oferă soțul sunt atât de importante pentru fericirea noastră.

O urare de la mulți ani autentică îl va emoționa și îl va face să simtă intens tot ce simți tu pentru el. De aceea ți-am pregătit multe astfel de mesaje de la multi ani pentru sot, unele emoționante, unele romantice și emoționante, altele haioase, unele pline de recunoștință, altele concentrate pe viitorul pe care îl veți petrece alături. Haideți așadar să alegem cele mai frumoase mesaje de la multi ani pentru sot, partener, logodnicul nostru. 🙂

Mesaje de la multi ani pentru sot

Într-o căsnicie reușită este rar să nu avem unul nevoie de ajutorul celuilalt, de susținerea soțului sau de o vorbă bună. Și să simțim că ne putem baza pe soțul nostru și el pe soția lui.  Căsniciile reușite nu se întâmplă pur și simplu datorită norocului sau printr-un accident. E nevoie de foarte mult timp și energie investite în bunul mers al acesteia. E nevoie de iertare, atenție la nevoile celuilalt, respect reciproc și loialitate. La capitolul atenție intră și o aniversare frumoasă, gândită și plănuită din timp. Și la acest capitol intră și câteva mesaje de la multi ani pentru sot alese cu grijă. Iată câteva astfel de mesaje de la multi ani pentru partenerul tău de viață.

1. Sunt atât de norocoasă că ești în viața mea. La mulți ani, dragul meu! ❤️❤️

2. Mâinile noastre s-au unit și viața a căpătat sens. La mulți ani, dragul meu soț!

3. Unii caută o viață întreagă și nu găsesc ce-am găsit eu în tine. La mulți ani, soțiorule! 🙂

4. Dragule, te iubesc așa cum ești! Ești o persoană minunată care merită tot ce e mai bun pe lumea asta. La mulți ani!

5. La mulți ani, dragule! Dacă cineva m-ar întreba care e secretul unei căsnicii fericite aș răspunde că un soț minunat ca tine. Te iubesc ca-n prima zi! ❤️

6. 7 miliarde de zâmbete și al tău este preferatul meu! La mulți ani, dragul meu soț! Să rămâi la fel mereu, pentru că ești minunat!

7. Te iubesc pentru toate modurile mici sau mari în care îmi faci viața minunată. La mulți, mulți ani!

8. Îți jur că am căutat ore întregi cel mai bun mesaj pentru tine de ziua ta 🙂 Dar nu l-am găsit, niciunul nu exprimă cu adevărat cât de fericită sunt că te-ai născut. ❤️ La mulți ani, iubitul meu soț :)!

9. Primul meu gând în fiecare dimineață ești tu. La mulți ani, iubitule!

10. Vreau să-ți mulțumesc că mă iubești și în cele mai proaste zile ale mele. La mulți, mulți ani, dragule!

11. La mulți ani, soțiorule! Cel mai bun lucru pe lume este să îl găsești pe acel cineva care să îți știe toate defectele și slăbiciunile și care să continue să te considere minunat. Mulțumesc că ești acea persoană pentru mine!

12. Nu credeam că poți întâlni pe cineva de care să te îndrăgostești mereu și mereu, în fiecare zi. Apoi te-am cunoscut pe tine…La mulți ani, iubitule!

13. Ore, zile, luni, ani, decenii vor trece dar eu nu voi uita niciodată momentul în care m-ai strâns pentru prima dată în brațe, m-ai privit și mi-ai șoptit “Te iubesc”. La mulți ani, ești tot ce-mi puteam dori de la un soț!

14. Știu, câteodată ne aducem la disperare unul pe celălalt. 🙂 Dar ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Te iubesc! La mulți, mulți ani, dragul meu!

15. Ești cea mai importantă persoană din viața mea. Și prețuiesc fiecare minut petrecut împreună. Pentru că ești cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. La mulți, mulți ani fericiți, iubitul meu soț și tatăl copiilor mei! ❤️❤️❤️

16. Când vreau să zâmbesc știu ce am de făcut. Închid ochii și mă gândesc la tine. La mulți ani, iubirea mea!

17. Ce înseamnă o căsnicie fericită? Să te îndrăgostești de multe ori, de fiecare dată de aceeași persoană. Te iubesc, dragul meu! La mulți ani, mulți ani fericiți împreună 🙂


18. Faptul că suntem departe unul de celălalt nu înseamnă nimic. Ești aici în inima mea și te iubesc mai mult ca oricând. La mulți ani, dragule!

19. Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt eu atunci când sunt cu tine. La mulți ani, dragule!

20.De ziua asta atât de specială, am o mărturisire de făcut. Nu mi-am închipuit că te voi întâlni vreodată și că mă vei face atât de fericită. Că vei lăsa o amprentă atât de profundă în viața mea. Te iubesc și îți doresc tot ce e mai frumos pe lumea asta! La mulți ani, dragul meu soț!

21. Avem un copil minunat împreună! Îți mulțumesc că ai fost alături de mine la fiecare pas în creșterea lui! A însemnat și înseamnă enorm pentru mine susținerea ta în tot ce facem și ne-am propus! Să fim mândri de copilul nostru! Și să ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună! La mulți ani, iubitule!

22. Încă nu pot să cred că te-am găsit și că mă faci să zâmbesc în fiecare zi. La mulți ani, dragul meu!

23. Ne-am găsit unul pe celălalt în această lume nebună pentru că suntem făcuți unul pentru celălalt. Conexiunea noastră e mai mult decât dragoste. E mai mult decât devotament. Cum știu asta? Pentru că tu ești pur și simplu singurul lucru din această lume pe care mi-l doresc cu adevărat. La mulți celui mai scump lucru din viața mea! Te iubesc!

24. Îți mulțumesc că ești o persoană minunată și pentru că mă inspiri în fiecare zi! La mulți ani în această zi atât de specială pentru tine!

25. La mulți ani celui mai bun suflet din câte există! Meriți tot ce e mai bun din ce e mai bun!

 

Mesaje romantice de la multi ani pentru sot

mesaje la multi ani pentru sot

Vă simțiți într-o dispoziție romantică și vreți să transmiteți mesaje de la multi ani pentru sot în care să-i transmiteți iubirea voastră? Iată propunerile noastre de astfel de mesaje romantice de la multi ani. 🙂 Aveți totuși grijă ca aceste mesaje să se potrivească personalității soțului vostru. Să nu le interpreteze ca fiind exagerate. Poate că apreciază mesaje mai directe, chiar haioase. Te rog uită-te mai jos pentru astfel de variante de mesaje de la multi ani pentru sot.

26. La mulți ani, dragul meu! Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut în viața asta a fost să îți ofer inima mea. Te iubesc!!

27. E minunat când mă trezesc în fiecare dimineață și știu că tu ești al meu și eu sunt a ta. La mulți ani, dragule, și să avem mulți, mulți ani fericiți împreună!!

28. Sunt total, complet, iremediabil, spectaculos, pasional, delicios de îndrăgostită de tine! La mulți ani, dragule! Îți doresc tot binele din lume!

29. Inima mea îmi vorbește numai despre tine. La mulți ani, dragul meu!


30. Mâna ta se potrivește în mâna mea ca și cum a fost făcută special pentru ea. La mulți ani, iubitule!

31. Te iubesc. În moduri în care n-ai fost niciodată iubit, pentru motive niciodată rostite până acum și cu tot sufletul meu. La mulți ani superbi, dragul meu soț!

32. Vreau să fiu oceanul și să te sărut de la fel de multe ori precum oceanul sărută țărmul. La mulți ani, iubitul meu soțior!

33. Ești tot ce mi-am dorit vreodată. Visul meu a devenit realitate. Nu e dar mai valoros decât să fiu iubită de tine. La mulți ani, dragule!

34. Te iubesc și ăsta e începutul și finalul. Nimic altceva nu mai contează. La mulți ani, dragule, și să ți se împlinească toate dorințele!

35. Te iubesc!! Când te văd, toate răurile se varsă în mine ca într-o deltă și o muzică frumoasă umple lumea. La mulți ani minunați, dragul meu soțior!

36. Te iubesc în zilele bune. Dar și în zilele lungi și când sunt obosită de la job. Te iubesc în zilele în care mă faci să zâmbesc. Adică în fiecare zi când sunt cu tine. La mulți ani și să fii mereu la fel de vesel și luminos!

37. Mă bucur de fiecare moment pe care îl petrecem împreună. Inclusiv când vine vorba de rutină. Îmi place să mă trezesc dimineața alături de tine, fie că e soare afară, fie că plouă. Să ne uităm la televizor până târziu. Să dansăm în sufragerie. În casa noastră. Cu tine. Mereu. Te iubesc și-ți doresc mulți – mulți ani fericiți, iubitule!

38. La mulți ani, la mulți ani, la mulți ani! Te iubesc pe tine și întreaga ta ființă. Mâinile tale și cum le ții pe ale mele. Ochii tăi și zâmbetul tău. Buzele tale și cum se potrivesc cu buzele mele. Mi-e dor deja de tine doar gândindu-mă că ne vom despărți ca să ne vedem de abia diseară, după serviciu. De abia aștept să te sărbătorim, dragule!

39. La mulți ani, iubitule! Tu ești povestea mea de dragoste. Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!!


40. La mulți ani fericiți! Povestea noastră este cea pe care mi-aș fi dorit întotdeauna să o scriu. Dar datorită ție este povestea pe care o trăiesc. Mulțumesc ❤️

41. Acum un moment m-am gândit la tine și inima mi s-a umplut de recunoștință. Așa că înainte ca un alt moment să treacă vreau să-ți spun mulțumesc și la mulți ani! Pentru râsetele împreună târziu în noapte, pentru săruturile dis de dimineață. Mulțumesc că mă susții și că dovedești că încă există bărbați buni în lume 🙂 Îți mulțumesc pentru dragostea și pentru prietenia ta. Și, mai mult ca orice, îți mulțumesc pentru plăcerea de a-ți fi soție. 🙂 La mulți ani! ❤️

 

Urari pentru partener, din suflet și cu multă recunoștință

Loialitatea lui de-a lungul anilor este de neclintit ca o stâncă. Îl iubești pentru asta și te simți mereu în siguranță. Știi că întotdeauna te susține. Și merită tot ce e mai bun în viață pentru asta. Hai să transmitem urari de la multi ani pentru sot cu toată recunoștința pe care o putem transmite în cuvinte. El va aprecia recunoștința ta, cu siguranță. O să-și aducă aminte de urarea ta de la mulți ani peste ani și ani. O va face astfel unică și de neuitat.

42. În tine am găsit cel mai bun partener, cel mai bun prieten și cea mai frumoasă iubire pe care mi-aș fi putut-o imagina vreodată. Sunt atât de fericită că viața mi te-a adus alături. La mulți ani, iubitule! ❤️

43. Îmi place cât de bine ne simțim împreună și cât de bine ne potrivim. Nu m-am simțit niciodată atât de bine cu nimeni. La mulți, mulți ani, iubitule meu soț!

44. La mulți ani, iubitule! Să fii fericit și împlinit îți doresc din toată inima! ❤️ Și lasă-mă să-ți fac o mărturisire în această zi atât de specială pentru tine. Când te-am cunoscut, nu mi-am putut imagina cât de mult vei însemna pentru mine. ❤️ ❤️ ❤️

45. Atunci când nu ești cu mine, e ca și cum mi-e dor de acasă. Tu ești “acasă” pentru mine. Acolo unde ești tu, este acasă. La mulți ani fericiți și să fim pentru totdeauna unul pentru celălalt acasă. Să fim sprijin unul pentru celălalt și brațele noastre să fie pentru celălalt refugiul unde se simte cel mai bine! Îți doresc tot binele din lume ❤️

46. Dragul meu soț, vreau să-ți mulțumesc că ai fost dragostea mea atunci când credeam că nu am nevoie de iubire. Dragostea ta m-a schimbat. M-a făcut mai bună. M-a salvat. La mulți ani, iubirea mea!

47. Pentru un soț minunat, îți doresc o sănătate de fier pentru a explora cât mai multe locuri noi împreună. Îți doresc multă răbdare ca să mă înțelegi atunci când am o zi proastă și multă dragoste care să ne întărească și mai mult legătura noastră, la bine și la greu. La mulți ani!

48. Ziua ta e o nouă ocazie să-ți spun cât de special ești pentru mine. Îmi place la nebunie să fiu împreună cu tine. La mulți ani! ❤️

49. Sunt fericită pentru că am fost atât de norocoasă încât să mă îndrăgostesc de cel mai bun prieten al meu. Acum, de aniversarea nașterii tale, vreau să-ți spun cât de fericită sunt că exiști. Îmi faci viața minunată. Te iubesc. La mulți ani!

50. La mulți, mulți ani! Viața mea n-ar fi aceeași fără tine. Te iubesc pentru bunătatea ta, inteligența, puterea ta și, mai ales, pentru farmecul tău ❤️

51. De ziua ta specială, la mulți ani! Te iubesc acum și te voi iubi mereu. Tu ești cel care mă liniștește atunci când nu-mi găsesc calmul. Tu ești cel care-mi aduce soarele când mi se pare că totul întunecat și lipsit de speranță. Nu găsesc cuvintele care să exprime cât de mult însemni pentru mine. Te iubesc ❤️

52. Vreau să-ți dau totul, dar tu ești totul pentru mine. Vreau să-ți ofer tot ce am mai bun. Dar tu ești cea mai bună parte a mea. Vreau să-ți ofer dragoste, râsete, bucurie și siguranță. Dar tu ești toate aceste lucruri… La mulți ani! ❤️

 

Mesaje la multi ani, sotul meu iubit


Iată alte câteva mesaje de la multi ani pentru sotul iubit. O să-l emoționeze și o să simtă și mai profund dragostea pe care o simte pentru tine. Arată-i cât de mult înseamnă pentru tine și cât de recunoscătoare ești pentru momentele minunate trăite alături de el.

53. Faptul că suntem departe unul de celălalt m-a făcut să apreciez și mai mult relația noastră. La mulți ani, soțul meu iubit!

54. Nu există nici măcar un moment al zilei în care să nu mă gândesc la tine și să nu-mi fie tare dor de tine. La mulți aaaani fericiți si sănătoși!!

55. La un moment dat întâlnim pe cineva pe care am vrea să-l facem toată viața noastră să zâmbească. Tu ești acea persoană specială pentru mine. La mulți ani, dragul meu, și să fim mereu la fel de fericiți împreună!

56. La mulți ani, dragul meu soț! Poate nu găsesc cele mai potrivite cuvinte să exprime ceea ce simt pentru tine. Dar promit să le caut în fiecare zi din viața noastră împreună.

57. La un moment dat întâlnești o persoană care te face să visezi la viitor. Tu ești acea persoană specială pentru mine. La mulți ani sănătoși și buni așa ca tine, dragule!

58. N-am crezut niciodată în suflete pereche până să te întâlnesc. N-am crezut niciodată că poate cineva să mă înțeleagă atât de bine. Până să te întâlnesc… Nu m-am simțit niciodată așa împlinită ca acum. Îți mulțumesc că ești alături de mine și-ți doresc tot binele din lume și mulți-mulți ani!

59. Soțului meu, prietenului meu, jumătății mele, la mulți ani! Ești totul pentru mine.

60. Când te vei simți singur, eu voi fi umbra ta. Dacă vei vrea să plângi, eu îți voi fi umărul pe care să te sprijini. Atunci când nu vei fi fericit, eu voi fi zâmbetul tău. Întotdeauna când vei avea nevoie de mine, voi fi lângă tine. La mulți, mulți ani, îți doresc!

61. Te iubesc, întreg universul a conspirat ca să te găsesc. 🙂 La mulți ani!

62. Urarea mea pentru tine e simplă. Să ai cea mai bună viață, așa cum ți-o imaginezi, să trăiești ca și cum anii nu trec, râzi, bucură-te! Fă-ți timp pentru oamenii și lucrurile importante pentru tine! Când dormi să ai cele mai frumoase vise care să te facă să te trezești cu un zâmbet pe față! Și să știi mereu că ești iubit! La mulți ani, dragule!

 

Felicitări pentru dragul meu sot – urari haioase


Unii zic că bărbații sunt mai pragmatici ca femeile. Noi nu credem neapărat asta. 🙂 Sunt ființe care simt la fel de intens ca noi. 🙂 Doar că nu lasă să se vadă asta întotdeauna. Dar, la fel ca și noi, femeile, câteodată niște mesaje mai haioase de la multi ani pentru dragul tău soț vor fi primite cu multă bucurie. Hai să nu ne luăm prea tare în serios așadar, nici de ziua de naștere. Să ne păstrăm umorul și să ne distrăm 🙂

63. La mulți ani, iubirea mea! Hai să sărbătorim ziua ta așa cum ai venit pe lume, goi și strigând 😛 😛

64. Te iubesc atât de mult, la fel cum copiilor le place ciocolata. :)) La mulți ani, dragul meu soț și cel mai bun prieten! ❤️❤️❤️

65. La mulți ani celui mai nebun și original soț de pe Planeta Pământ!

66. La mulți ani singurei persoane care poate să-mi iubească imperfecțiunile 🙂

67. La mulți ani celui mai bun prieten și partener de nebunii! Până la următoarea aniversare să ne distrăm la fel de mult ca-n anul care a trecut și să rămâi la fel de vesel și binedispus tot timpul!

Iată câteva mesaje de la multi ani pentru sot care nouă ne plac foarte mult. Sperăm că și vouă și, mai ales, soților voștri. 🙂 Așteptăm părerile voastre și feedback-urile voastre. Și vă urăm o petrecere frumoasă de aniversarea de naștere a partenerilor voștri!

Citește și

Cele mai inspirate 75 urări și mesaje de la mulți ani pentru bărbați

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here