TOP 60 cele mai frumoase și calde mesaje de mulțumire

0
78017
mesaje de mulțumire

Recunoștința e un sentiment minunat. Și e important nu doar s-o simțim, ci și să o exprimăm. Să spunem părinților, fraților și surorilor, prietenilor și tuturor celor dragi cât de mult le apreciem ajutorul, gândurile bune și faptul că sunt alături de noi. De aceea v-am pregătit mai jos multe mesaje de mulțumire pe care să le transmiteți prin viu grai sau prin SMS, Whatsapp, Facebook. Persoanele speciale din viața ta se vor bucura și se vor simți și mai apropiați de tine.

Găsiți mai jos inspirație pentru diverse prilejuri în care ai vrea să transmiți astfel de mesaje. Fie că le mulțumești prietenilor de pe Facebook pentru urările de ziua ta naștere. Sau mulțumești pentru un cadou. Fie că mulțumești pentru ajutorul primit din partea familiei, prietenilor sau colegilor. Sau vrei să transmiți recunoștința ta celor care îți sunt aproape la bine și la greu. Și, în mod special, mesaje de recunoștință prietenilor și celor dragi care te ascultă și te susțin necondiționat.

Mesaje de mulțumire pentru urări de la multi ani

Orice astfel de mesaj de mulțumire e bine să conțină pentru a fi cât mai eficient o expresie de mulțumire, o explicație detaliată a gestului de mulțumire, exprimarea recunoștinței pentru persoana căreia îi transmiți acest mesaj, urări de bine și o formulă de încheiere. 🙂 Pentru mesajele de recunoștință către persoanele apropiate, structura mesajului poate fi mai simplă și mai informală. Iată așadar câteva mesaje și mulțumiri pentru urări de la mulți ani. Fie că le-ai primit de ziua ta de naștere sau cu altă ocazie, transmite la rândul tău mulțumiri celor care s-au gândit la tine.

multumiri

1 Dragii mei prieteni, sunteți departe de mine, dar vreau să știți cât de binecuvântat mă simt că sunteți prietenii mei. Sunteți o comoară pe care o voi avea pentru totdeauna în inimă! Vă mulțumesc pentru toate urările de ziua mea! ❤️

2. Ziua mea de naștere n-ar fi la fel fără urările și gândurile voastre de bine. Vă mulțumesc tuturor pentru căldura pe care mi-ați transmis-o prin mesajele voastre! ❤️❤️❤️

3. Cel mai frumos și valoros cadou pe care l-am primit vreodată de ziua mea este iubirea și susținerea familiei și a prietenilor. Vă mulțumesc pentru toate urările de ziua mea! ❤️

4. Cele mai frumoase lucruri în viață sunt oamenii, locurile și amintirile! Sunt emoții, momente, zâmbete și râsete cu voi, prietenii și oamenii mei dragi! Vă mulțumesc pentru toate urările frumoase și gândurile de ziua mea! Sunteți minunați!

5. Mulțumesc prietenilor de pe Facebook pentru toate urările de ziua mea! Mi-ați făcut ziua și mai specială! ❤️❤️❤️

6. Un mulțumesc mare-mare-mare pentru toți cei care s-au gândit la mine și și-au făcut timp să-mi ureze la multi ani! Mi-ați făcut ziua și mai frumoasă! ❤️

7. Sunt mulți oameni pe care îi întâlnim în viața noastră. Dar doar câțiva vor lăsa o amprentă puternică în inimile și viețile noastre. Acești oameni mă ascultă și se gândesc la fericirea și starea mea de bine. Mă plac pentru ceea ce sunt și mă ajută necondiționat. Sunt norocos că vă am în viața mea și vă pot numi prieteni! Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc pentru toate urările de ziua mea!

8. Nu pot exprima în cuvinte cât de fericit(ă) m-au făcut mesajele voastre de la mulți ani! Mulțumesc! ❤️❤️❤️

9. Îți mulțumesc, urările tale m-au mișcat profund! ❤️

10. Vă sunt recunoscătoare pentru toate mesajele frumoase și atente de ziua mea. Vă mulțumesc pentru dragostea pe care mi-o purtați!

11. Mulțumesc că ești îngerul meu și mă faci să zâmbesc când am mai mare și mai mare nevoie.

12. Ziua mea n-ar fi la fel fără urările voastre călduroase! Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!

13. A fost una dintre cele mai frumoase zile de naștere pe care le-am avut! Vă mulțumesc pentru urări și cadouri, dar mai presus de toate vă mulțumesc că-mi sunteți prieteni!


14. Îți mulțumesc din suflet pentru urarea atât de specială de ziua mea! M-ai făcut să mă simt iubit(ă) 🙂 Îți sunt recunoscătoare/recunoscător că te pot numi prietenul/prietena mea!

15. Mulțumesc pentru cadoul minunat, că ți-ai făcut timp să alegi ceva atât de special pentru mine! ❤️

16. Cadoul de la tine m-a făcut super fericită! Mulțumesc că te-ai gândit la mine și că ai pus deoparte timp ca să cauți un cadou așa frumos! ❤️ ❤️ ❤️

17. Mâncare bună, prieteni buni, o petrecere minunată! Mulțumesc pentru că ai organizat o petrecere așa reușită, de ziua mea. ❤️

 

Mesaje de mulțumire pentru binele făcut, susținere, gesturi minunate

Toți apreciem o vorbă bună, apreciem un gest de bunătate. Apreciem când cineva se interesează dacă suntem bine. Zâmbim când primim un mesaj de mulțumire. Ne bucurăm pentru fiecare persoană din viața noastră care s-a aplecat asupra noastră și ne-a făcut ziua sau viața mai frumoasă.

Așa că haideți să răspundem și noi cu aceeași monedă celor care ne-au fost sau ne sunt alături: prieteni, amici, familie, colegi buni. Iată câteva mesaje de recunoștință pe care le puteți transmite ca să le arătați cât de mult înseamnă pentru voi. Să le mulțumiți pentru ajutorul oferit și pentru binele făcut de cei dragi sau de colegi, chiar de șef.

18. Îți mulțumesc pentru iubirea necondiționată și sfaturile folositoare! Sunt binecuvântat / binecuvântată că te am în viața mea!  ❤️

19. Întotdeauna ai crezut în mine!! Îți sunt pentru totdeauna îndatorat(ă). ❤️ Susținerea ta m-a ajutat incredibil de mult să ajung o persoană independentă, pe picioarele ei.

20. Vreau să-ți mulțumesc că ești unul dintre puținele persoane din viața mea care m-au ascultat fără să ma judece, m-au ajutat fără să aștepte nimic înapoi, m-au înțeles și m-au iubit necondiționat! Mulțumesc din inimă! ❤️❤️❤️

21. Mulțumesc că ai fost alături de mine în toate momentele critice din viață. Fără ajutorul și sfaturile tale, aș fi fost pierdută și debusolată.

22. Nu știu pe nimeni care să îi motiveze și să îi inspire pe cei din jur așa ca tine. Cuvintele și încurajările tale sunt la fel de speciale ca tine! Îți mulțumesc pentru tot! ❤️

23. Îți mulțumesc că îmi ești alături indiferent de situație și oricât de ocupat(ă) ai fi!

24. Nu mă pricep prea bine la cuvinte, dar vreau să-ți spun cât de norocos/norocoasă mă simt că mă susții. Sfaturile și cuvintele tale de încurajare sunt neprețuite! ❤️


25. Cuvintele tale au reprezentat întotdeauna o încurajare și o susținere valoroasă pentru mine. M-au ajutat să merg mai departe și să-mi găsesc drumul! Îți mulțumesc din suflet!

26. Cuvintele sunt de prisos. Iar îmbrățișarea nu e suficient de puternică pentru a-mi exprima recunoștința pentru binele pe care mi l-ai făcut. Tot ce pot să-ți spun este un mare mulțumesc! Ești în gândurile și rugăciunile mele!

27. Ești o sursă de inspirație și motivație! Perioada cât am lucrat cu tine mi-a adus unele dintre cele mai mari satisfacții și împliniri. Îți doresc tot binele din lume în continuare! Mulțumesc, ai fost cel mai bun mentor pe care mi l-aș fi putut dori!

28. Tată, mâna ta călăuzitoare pe umărul meu va fi întotdeauna cu mine. Te iubesc!

29. Mamă, mi-ai oferit atât de multe în viață! Cuvintele nu sunt suficient de puternice pentru a exprima cât de mult te iubesc și cât de binecuvântată sunt că te am în viața mea!

Mesaje de mulțumire pentru mama

Nu e nevoie de o ocazie specială ca să le mulțumim mamelor noastre pentru tot ce au făcut pentru noi. Arată-le recunoștința și mulțumirile tale în fiecare zi, dar mai ales de ziua lor. Iată câteva formule de mulțumiri din suflet pentru cele care ne-au adus pe lume.

multumiri30. Dragă mamă, datorită ție sunt ceea ce sunt astăzi. Îți mulțumesc și te iubesc din tot sufletul!

31. Îți mulțumesc că ești ancora mea în această mare zbuciumată, care este viața. Te iubesc, mami! ❤️

32. Mi-ai oferit atât de multe, mamă! Nu am cuvinte pentru a-ți spune cât de mult te iubesc și cât de recunoscătoare sunt că te am în viața mea!

33. Dragă mamă, ai crezut în mine cu mult înainte de a crede eu în mine însămi. Îți mulțumesc pentru asta și te iubesc! ❤️

34. Sunt o femeie puternică pentru că am fost crescută de o femeie puternică! Îți mulțumesc, mami, pentru asta!

35. Mama mea dragă, mi-ai oferit atât de multe! Dragostea ta, căldura mângâierii tale și însuși darul vieții! Dar și prietenia ta! Avem o legătura foarte specială, pentru care îți sunt recunoscătoare. Îți mulțumesc că ești mama mea și cea mai bună prietenă! ❤️ ❤️

36. De când mă știu, ai fost alături de mine, mi-ai oferit ajutor și încredere în mine. Dintotdeauna ai fost modelul meu, atât de puternică, sensibilă și frumoasă! De când mă știu ai fost stâlpul de stabilitate al familiei noastre, mereu plină de iubire și de voie bună. Ai fost dintotdeauna ce trebuie să fie o mamă adevărată. Îți mulțumesc și te iubesc din tot sufletul, mami! ❤️ ❤️ ❤️

37. Iubita mea mamă, îți mulțumesc că ai avut atât de multă grijă de mine de-a lungul anilor, că mi-ai dedicat atâta atenție și că fiecare zi împreună a fost așa frumoasă și plină de zâmbete! Te iubesc și-ți doresc tot binele din lume!

Citește și:

Urări de la multi ani pentru mama

Gânduri de apreciere pentru prieteni


Prietenii adevărați valorează greutatea lor în aur. Să nu îi uităm niciodată și să le arătăm că ne gândim mereu la ei, fie și cu un scurt mesaj de apreciere pe care îl trimitem din când în când. Le va încălzi cu siguranță inima și se vor gândi la tine cu aceeași dragoste cu care te gândești și tu. Iată mai multe mesaje de mulțumire pentru prieteni:

38. Ești un prieten adevărat! M-ai ajutat să regăsesc ce e important pentru mine atunci când mi-am pierdut busola. M-ai ajutat să-mi regăsesc zâmbetul, speranța, curajul. Îți mulțumesc din inimă!  ❤️ ❤️ ❤️

39. Prietenii se luptă pentru tine, te respectă, te încurajează, te susțin. Vă mulțumesc că îmi sunteți alături!

40. Viața este pe atât de bună pe cât sunt oamenii cu care o împarți. Sunt norocoasă că te pot numi cea mai bună prietenă a mea! Multumesc pentru ajutorul pe care mi-l oferi de fiecare dată!

41. Știu că ești prietenul meu adevărat pentru că mă ajuți să mă ridic atunci când nimeni altcineva n-a observat că am căzut. Mulțumesc că ești prietenul meu.

42. E greu de găsit un prieten cu o inimă de aur, ca tine! Bunătatea ta e de neegalat! Îți mulțumesc că îmi ești prieten(ă). Te îmbrățișez. ❤️

43. Mi-ai schimbat viața fără ca măcar să-ți propui asta! Nici nu pot să-ți spun cât de mult însemni pentru mine. Nu pot să-mi imaginez cum ar fi fost viața fără tine! Îți sunt recunoascătoare/recunoscător că ești în viața mea!

44. Nu toată lumea are norocul să aibă un prieten ca tine. 🙂 Care să le ridice moralul la greu. Mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine! ❤️

45. Îți trimit o îmbrățișare! Să știi că m-am gândit la tine astăzi! Mulțumesc că ești prietenul/prietena mea bună!

46. Ești un prieten adevărat! Acel prieten care te salvează și te aduce din nou pe calea cea bună.

47. Faptul că te-am cunoscut nu a fost un accident. Sunt binecuvântat că te pot număra printre prietenii mei și că ești în viața mea. ❤️

48. Nu știam atunci când te-am cunoscut cât de important(ă) vei fi în viața mea. 🙂 Mulțumesc că ești lângă mine întotdeauna!

49. Un prieten îți oferă speranță când nu o ai, un prieten reprezintă acasă atunci când nu ai un loc al tău, un prieten e sincer. Un prieten e prețios și acela ești tu. ❤️ Îți mulțumesc că ești prietenul/prietena mea!

50. De mult prea multe ori subestimăm puterea unui zâmbet, a unui cuvânt de bine, a unei urechi care ne ascultă, a unui compliment sincer sau pur și simplu a unui gest de afecțiune. Fiecare dintre ele pot să ne schimbe cu totul viața. Îți mulțumesc că tu îmi oferi toate acestea! Îți sunt recunoscător/recunoscătoare pentru prietenia ta!

51. Mulțumesc că nu m-ai dezamăgit niciodată, că m-ai ajutat de fiecare dată când am avut nevoie! Mulțumesc că întotdeauna m-ai susținut atunci când am trecut prin încercări! Ești un prieten adevărat / o prietenă adevărată! 🙂 ❤️

52. Vreau să știi cât de mult apreciez tot ce ai făcut pentru mine. N-aș fi unde sunt astăzi fără ajutorul și înțelegerea ta!

53. Întotdeauna îți faci timp să mă asculți. Și eu găsesc mângâiere și liniște în cuvintele tale. Mulțumesc! ❤️


54. Tu îmi dai speranță atunci când nu-mi găsesc calea și mă ajuți să văd din nou lucrurile într-o lumină optimistă. Mulțumesc că faci parte din viața mea! ❤️

55. Ai apărut în viața mea la momentul potrivit, m-ai susținut să traversez cu bine vremurile dificile și ai rămas alături de mine și în vremurile bune. Mulțumesc, draga mea prietenă/dragul meu prieten!

56. Prietenul meu cel mai bun, ești ca o stea pentru mine! Nu te văd mereu, dar știu că ești acolo și că vei fi lângă mine la greu. Îți mulțumesc!

57. Îți mulțumesc că mă asculți întotdeauna, că mă susții și mă încurajezi mereu. Ești un prieten adevărat și vreau să știi cât de mult te iubesc și te apreciez! Ești cea mai bună/cel mai bun!

58. Sunt profund recunoscător prietenilor din viața mea, atât de speciali, atât de faini, care mă susțin, mă înnobilează, mă alină și mă fac fericit(ă). Vă iubesc cu toată ființa mea!

59. Dragii mei, vă mulțumesc că îmi oferiți cei mai buni ani și cea mai bună viață!

60. Mulțumesc că ești tu! Această persoană frumoasă, cu inimă caldă! Sunt foarte norocoasă că ești în viața mea.

61. Unele persoane merită mai mult decât un mulțumesc! Tu ești o astfel de persoană, care are un loc special în inima mea! Mulțumesc pentru tot! ❤️ ❤️ ❤️

62. Îți mulțumesc că m-ai făcut atât de fericită doar prin simplul fapt că ești parte din viața mea! Te iubesc ❤️

63. Nu am cuvinte ca să exprim cât de mult apreciez că ești lângă mine, mereu!

64. Unele persoane intră în viața ta și te fac atât de fericit, încât uităm cum era viața fără ele. Tu ești acea persoană pentru mine! Mulțumesc că ești prietenul/prietena mea cea mai bună!

65. Sunt binecuvântat să am alături de mine pe unii dintre cei mai minunați prieteni din câți există! Vă mulțumesc că faceți parte din călătoria mea prin viață!

Citește și 50 cele mai frumoase și din suflet urari de la multi ani pentru sora

Gândește-te întotdeauna că rădăcina bucuriei este recunoștința. E important să simțim gratitudine. Cei care sunt recunoscători pentru ceea ce au, inclusiv pentru oamenii din viața lor sunt mai fericiți. Asta spun studiile științifice. Deci haideți să exersăm mai des și mai mult trimiterea de astfel de mesaje de apreciere celor din jurul nostru care ne fac să zâmbim, care ne fac să fim mai buni și ne ajută să ne atingem potențialul.

Putem încerca să trimitem mesaje de mulțumire în fiecare zi, fără să avem un motiv precis pentru care mulțumim 🙂 Ce ziceți, reușim?

Citește și:

Urări de la multi ani pentru mama

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here