Cele Mai Dragute Mesaje de Buna Dimineata Pentru Prieteni

  0
  9861
  PozaCele Mai Dragute Mesaje de Buna Dimineata Pentru Prieteni

  O zi buna incepe cu un mesaj de la cei dragi. De ce sa nu fi tu acela care le face ziua mai buna celorlalti cu aceste mesaje de buna dimineata pentru prieteni? Pune-le un zambet pe buze și ureaza-le o zi super faina in timp ce le amintesti cat de importanti sunt pentru tine si cat de mult tii la ei.

  Aceasta lista de mesaje de buna dimineata pentru prieteni este facuta special pentru a le aduce bucurie oamenilor care citesc aceste urari.

  Uneori oamenii din jurul tau pot sa treaca prin momente grele, in care singurul lucru care ii poate ajuta este prezenta unui prieten. Incearca sa le dai un motiv sa zambeasca cu aceste mesaje de buna dimineata pentru prieteni!

   

  Mesaje de buna dimineata haioase pentru prieteni

  Citeste cele mai haioase mesaje de buna dimineata pentru prieteni si fa-i sa rada cu un simplu SMS.

   

  1. Îți doresc oriunde ai fi… o zi cu multe bucurii! Bună dimineața!

  2. Bună dimineața! O cafea de la mine și ceva în plus: o îmbrățișare cu un zâmbet și o zi bună!

  3. Lasă fiecare zi să fie un motiv pentru care merită să trăiești, pentru că viașa e minunată! Bună dimineața!

  4. Ziua de azi să-ți aducă puțin din toate: bucurie, fericire, iubire și împlinire. Bună dimineața, prieten drag!

  5. Îți doresc mult spor în această dimineață, un sentiment de fericire și dragoste, planuri grozave pentru întreaga zi și numai reuștire și vești bune. Bună dimineața!

  6. Bună dimineața! Las gândul meu bun pentru tine la ușa sufletului tău. Să-ți spună să ai parte numai de bucurii și clipe frumoase și azi și mâine și în fiecare zi!

  7. Mi-e dragă dimineața-n care Atât de simplu cu un zâmbet, Ai rupt din cer un strop de floare Si mi l-ai așezat în suflet. Bună dimineața!

  8. Să înepi ziua cu bine, o cafea am pentru tine. Ș-am pus în ea de toate, dragoste și sănătate. Bună dimineața!

  9. În această dimineață sper să zâmbești și să te gândești la tot ce ai lângă tine. O urare de bună dimineața de la prietenul tău drag!

  10. Trăiește frumos! Trăiește plin de speranță! Nici o zi de ieri și nici o zi de mâine nu este la fel de importantă ca cea de astăzi! Bună dimineața!

  11. Bună dimineața! Îți doresc veselie, cafea aromată și mic dejun cald. Tot ce îți dorești astăzi să devină realitate!

  12. Să ai o dimineață frumoasă și însorită. Îți doresc veselie și bucurie, numai vibe-uri bune și liniște în suflet! Bună dimineața!

  13. Sper că ai visat frumos, acum e timpul să te trezești. Bună dimineața!
   

  Urari de dimineata pentru prieteni

  Alege cele mai potrivite mesaje de buna dimineata pentru prieteni si ureaza-le un inceput de zi super!

   

  14. Un buchet de flori si o cafea. Primeste-n dar din partea mea. În zorii zilei să zâmbești. Să fii tu însuți, să iubești. Să ai încredere în tine. Și toate îți vor merge bine. Bună dimineața, prietene!

  15. Cafeaua și adevărul sunt la fel: Te trezesc la realitate, dar mulți nu le doresc decât îndulcite. Bună dimineața!

  16. Bună dimineața! Să ne fie ziua frumoasă și să ne aducă în casele și sufletele noastre bucurie, sănătate, liniște și iubire!

  17. Bună dimineața! Singurele drumuri care nu duc nicăieri sunt cele abandonate. Zi bună să aveți!

  18. Bună dimineața, prieteni! O zi superbă să aveți!

  19. Să treci prin viață făcându-ți aripi din frumusețe, din iubire și din credință! Bună dimineața!

  20. Bună dimineața, prietene! Citatul de astăzi: „Este simplu să fii fericit, dar este greu să fii simplu” – Rabindranath Tagore

  21. Îți doresc cea mai bună și mai minunată dimineață, ziua să îți meargă exact cum ți-ai dorit, multă motivație, sănătate și vreme minunată. Bună dimineața!

  22. Să iubim, să respectăm, să dăruim, să iertăm, să zâmbim, să trăim, să facem bine! Ăsta-i scopul nostru în viață! Bună dimineața și o zi superbă, prietene!

  23. Îți doresc o dimineață bună și viguroasă. Dispoziție veselă, emoții sincere și o încărcare pozitivă pentru întreaga zi. Cafeaua să îți fie mai gustoasă ca oricând! Bună dimineața, drag prieten!

  24. Norocul să fie cu tine, Să ai parte de iubire. Zâmbetul mereu pe față Și ziua plină de viață! Bună dimineața!


  25. Iubiți viața, iubiți-vă pe voi și trăiți fiecare moment cu bucurie! O dimineață frumoasă!

  26. Viața-i o scenă Și noi doar artiști. Unii mai veseli, Alții mai triști. Un rol fiecare avem pe pământ. Din prima zi Și până la sfârșit… Bună dimineața!

   

   

  Mesaje frumoase de buna dimineata pentru prieteni

  Spune-le cat de mult tii la ei cu aceste mesaje de buna dimineata pentru prieteni. Arata-le ce simti si fa-i sa se simta mai bine de la prima ora!

   

  27. Am venit la ușa cu o ceașcă te cafea. Noi nu vrem să te trezim, vrem doar să te-nveselim! Bună dimineața, prieten drag!

  28. Când ești prea trist să te uiți în spate și ți-e frică să te uiți înainte, uită-te în dreapta ta, sunt lângă tine, prietene. Bună dimineața!

  29. Bună dimineața! Acest mesaj este doar în trecere prin telefonul tău. Voiam să te salut și să-ți urez o zi minunată!

  30. Îmi doresc ca această dimineață să fie cu adevărat bună pentru tine! Bună dimineața!

  31. Nu am niciun motiv special să îți trimit acest mesaj. Am vrut doar să îți fur un moment din ziua ta ocupată și sper că te-am făcut să zâmbești! Bună dimineața!

  32. Sfatul doctorului: zâmbește și uită de probleme. Astăzi e o nouă zi! Bună dimineața!

  33. Viața e ca o carte. Fiecare zi e o nouă pagină, un nou început. În această zi îmi doresc să îți scriu primul în pagină „Bună dimineața!”

  34. Ai comandat o trezire? Serviciul de livrare va fi efectuat dimineața. Plata pentru livrare – un zâmbet! Bună dimineața!


  35. Bună dimineața! Să ai o zi cu adevărat bună și frumoasă! Îți doresc să te trezești de la ciripitul păsărilor iar razele soareului să te mângâie ușor! Fie ca ziua să-ți aducă ceva nou în viață și să fie plină de descoperiri pozitive!

  36. Dimineața se apropie, e timpul să ne trezim ca să nu dormim această zi bună. Bună dimineața!

  37. Îți doresc o dimineață superbă, dispoziție excelentă, vești bune și un mic dejun delicios cu o cafea pe măsură! Bună dimineața!

  38. Dimineața miroase a aromă puternică de cafea, răsună ca melodiile păsărilor, ne cheamă în noua zi cu lumina soarelui. Să îți fie vremea frumoasă.

   

   

  Mesaje de buna dimineata pentru prieteni dragi

  Toti avem oameni dragi noua care merita si luna de pe cer. Chiar daca nu le putem darui astfel de cadouri, le putem da un mesaj de buna dimineata  care sa le arata ce simtim pentru ei.

   

  39. Bună dimineața! Vreau doar să-ți amintesc că ești un om super și meriți tot ce-i mai bun. Nu uita că trec toate și o să fie bine! Zâmbește, prietene!

  40. Bună dimineața, prieteni! Stai, de ce sunt treaz așa devreme?

  41. Ziua de ieri a trecut, ziua de mâine este un mister, iar ziua de azi este o binecuvântare. Bună dimineața!

  42. Nu începe ziua cu gândurile de ieri. Fiecare dimineață ne aduce prima zi din restul vieții noastre. Bună dimineața!

  43. Bună dimineața!! Indiferent de cum te-ai trezit în această dimineață, vreau ca mesajul acesta să îți readucă zâmbetul pe chip. A reușit?

  44. Să ai o dimineață plăcută. Lasă inspirația să te învăluie, soarele să-ți dea o bună dispoziție și încredere că totul va fi minunat. Noroc, armonie și fericire!

  45. Bună dimineața! Dacă din anumite motive dimineața nu ți-a început cum ți-ai dorit, ci dimpotrivă, s-a dovedit a fi nereușită, întinde-te repede în pat și începe-o din nou.

  46. Ziua abia începe. Sper să ai parte de surprize plăcute pe parcursul ei. Lasă micul dejun gustos și cafeaua să-ți aducă fericire. Soarele să-ți încălzească sufletul. Bună dimineața!

  47. Bună dimineața! Sper că te-ai odihnit!

  48. Un mic dejun gustos e tot ce îți trebuie ca să îți începi dimineața bine. Bună dimineața!

   

  Mesaje de Bună Dimineața în Engleză

  Citește mesaje de buna dmineața prieteni în Engleză care să îi facă să zâmbească.
  49. Don’t worry. This good morning text can wait until you’re done with sleeping. (Nu-ți face griji. Acest text de bună dimineața poate aștepta până când termini cu somnul.)

  50. Don’t stress too much about your failures of yesterday. Earn your success today! Good Morning Friend! (Nu te stresa prea mult pentru eșecurile tale de ieri. Câștigă-ți succesul astăzi! Bună dimineața, prietene!)

  51. Open your eyes and see the miracles happening around you. Be thankful because God loves you! Have a great day! (Fă ochii și vezi frumusețea din jurul tău. Fii recunoscător pentru că Dumnezeu te iubește! O zi bună!)

  52. Life seems so beautiful to me thanks to some wonderful people in my life. You are one of them, my friend. Good morning to you! (Viața mi se pare atât de frumoasă datorită unor oameni minunați din viața mea. Ești unul dintre ei, prietene. Bună dimineața ție!)

  53. A beautiful morning is calling out to you to enjoy its extraordinary beauty. You just cannot miss this morning in any way. Good morning! (O dimineață frumoasă cere să vă bucurați de frumusețea ei extraordinară. Pur și simplu nu poți rata această dimineață sub nicio formă. Bună dimineața!)

   

   

  Mesaje Scurte de Bună Dimineața în Engleză

  Cele mai frumoase mesaje de buna dimineata pentru prieteni:

   

  54. Wish you a comforting morning and a peaceful day, all of which you deserve. (Vă doresc o dimineață liniștitoare și o zi liniștită, toate pe care le meritați!)

  55. Birds are singing sweet melodies, and a gentle breeze is blowing through the trees; what a perfect morning to wake you up. Good morning! (Păsările cântă melodii dulci și o adiere ușoară suflă printre copaci; ce dimineață perfectă să te trezesc. Bună dimineața!)

  56. I wake up early in the morning every day just for having a few extra minutes to think of you. Right now, I’m thinking of you, my friend. Good morning! (Mă trezesc dimineața devreme în fiecare zi doar pentru că am câteva minute în plus să mă gândesc la tine. Chiar acum, mă gândesc la tine, prietene. Bună dimineața!)

  57. This morning is so relaxing and beautiful that I really don’t want you to miss it in any way. So, wake up dear friend. A hearty good morning to you! (Această dimineață este atât de relaxantă și frumoasă încât chiar nu vreau să o ratezi în niciun fel. Deci, trezește-te dragă prietene. Îți urez o dimineață bună din suflet!)

  58. A friend like you can really spice up life like a grilled chicken; it looks good on the outside and tastes even better on the inside. Good morning! (Un prieten ca tine poate condimenta cu adevărat viața ca un pui la grătar; arată bine la exterior si are un gust și mai bun la interior. Bună dimineața!)


  59. We are apart for so many years, but all our memories of friendship are still fresh in my mind. Good morning! (Suntem departe unul de altul de atâția ani, dar toate momentele petrecute împreună sunt încă proaspete în minte. Bună dimineața!)

  60. You must be smiling right now because I can see the sun started shining so bright. Good morning beautiful! (Sunt sigur că zâmbești chiar acum pentru că văd că soarele a început să strălucească atât de puternic. Bună dimineața, frumoaso!)

  61. A friend like you is pretty hard to come by in life. I must consider myself lucky enough to have you. Good morning. Wish you an amazing day ahead! (Un prieten ca tine este destul de greu de găsit în viață. Trebuie să mă consider destul de norocos să te am. Bună dimineața. O zi uimitoare înainte!)

  62. I have never had a friend like you in life. You have all the good qualities a perfect friend should have. Good morning to you my friend. You are truly awesome! (Nu am avut niciodată un prieten ca tine în viață. Ai toate calitățile pe care ar trebui să le aibă un prieten perfect. Bună dimineața ție, prietene. Ești cu adevărat minunat!)

   

   

  Speram ca ti-a placut aceasta lista de mesaje de buna dimineata pentru prieteni si ca ai gasit mesajul perfect pentru tine. In continuare poti sa le oferi celor dragi si altfel de mesaje ca cele din articolele recomandate mai jos.

  Citeste si

  Buna Dimineata Luni – Cele Mai Frumoase Mesaje

  40 Mesaje de buna dimineata la cafea ca să-i faci mai frumoasă dimineața

  Urmariti-ne si pe Facebook și Instagram

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here