TOP 50 Cele mai Frumoase Felicitari de Anul Nou

  0
  10317

  La mulți ani! Pregătește-te de sărbătorile de iarnă cu aceste mesaje, SMS-uri și felicitari de Anul Nou 2021-2022. Spune-le La Mulți Ani prietenilor și rudelor cu aceste urări.

  Perioada sărbătorilor de iarnă cuprinde o magie aparte care ne amintește cât de dragi ne sunt prietenii și rudele. Urează-le sărbători fericite și voie bună cu aceste felicitări. PostModern îți asigură o varietate de citate și urări din care poți alege pentru orice sărbătoare care va veni în noul an. Citește lista de felicitari de Anul Nou și alege-le pe cele pe care vrei să le împărășești cu cei dragi. Sărbători fericite!

   

  Felicitari de Anul Nou 2022

  Citește cele mai frumoase felicitari de anul nou și alege-le pe cele mai potrivite pentru tine!

  1. LA MULȚI ANI! La început de zi vreau să îți doresc multă sănătate în anul care tocmai a venit! Multă fericire și tot ce îți dorești tu. Distracție plăcută în continuare!

  2. An nou fericit, drag prieten! Tot ce îți dorești sper să primești! Bucură-te de tot ce ai în jurul tău, de oamenii care îți sunt aproape și de dragostea familiei tale și în acest an. La mulți ani!

  3. Cele mai călduroase urări de la mulți ani în cea mai rece perioadă a anului! La mulți ani! Sper să ai un an nou superb și toate visurile tale să se împlinească!

  4. 3…2…1… LA MULȚI ANI! Un an nou fericit! Multă fericire și iubire te așteaptă în noul an! Mult noroc și sănătate, distracție cât cuprinde în această noapte!

  5. Astăzi se schimbă anul, iar singura mea dorință e ca noi să rămânem la fel. La fel de apropiați, la fel de sănătoși, la fel de iubitori și zâmbitori. Numai banii să se schimbe în mai mulți! 🙂 Multă fericire și la mulți ani!

  6. Nici nu știu când a trecut anul 2021… a fost totul atât de rapid. Cu prilejul anului nou vreau să îți mulțumesc că ai făcut parte din anul care tocmai a trecut și vreau să știi că l-ai înfrumusețat cu prezența ta. Să ai parte numai de fericire! La mulți ani și un an nou fericit!

  7. În această seară, chiar dacă nu petrecem trecerea anului împreună, vreau să știi că ești în sufletul meu și sper că te distrezi. În noul an sper să dai numai de fericire, din tot ce îți dorești cât mai multe să devină realitate, iar cei dragi să îți fie alături oricând ai nevoie. Multă sănătate și an nou fericit!

  8. Au venit sărbătorile de iarnă. Cea mai frumoasă perioadă din an în care oamenii sunt mai apropiați ca oricând. Cu această ocazie vreau să îți urez un an nou fericit, multă sănătate și fericire. Fie ca aceste sărbători să îți aducă liniște și lumină în suflet. La mulți ani!

  9. Fiecare an e un nou început, iar cu această ocazie vreau să îți urez cel mai frumos nou an. Sper ca anul 2022 să fie împodobit de realizări, de iubire, de fericirea pe care o simțim în fiecare zi asemeni unui brad veșnic verde! Mulți ani cu sănătate și de acum înainte!

  10. Sper să fiu priumul / prima care îți urează an nou fericit! 🙂 Noul an să te întâmpine cu fercire, sănătate, voie bună și, mai presus de toate, realizărit. Fie ca tot ce îți dorești să devină realitate! La mulți ani!

   

  La multi ani de Anul Nou


  Inspiră-te din lista de mai jos de felicitări de anul nou și urază-le celor apropiați sărbători minunate.

  11. A mai trecut un an… și cu bune și cu rele. Partea bună e că fiecare sfârșit înseamnă, de fapt, un nou început. Sper să începi acest nou an cu zâmbetul pe buze și cu multă dragoste în suflet! La mulți ani și numai bine!

  12. Cel mai mult iubesc perioada sărbătorilor de iarnă! Atât de multă veselie și fericire în aer, și de la copiii care se joacă și de la adulții care își reamintesc cum să se iubească, încât vreau să îți urez din tot sufletul un an nou fericit. Multă sănătate și la mulți ani!

  13. Sărbători fericite și multă bucurie! Să-ți ții familia mereu alături, ai grijă de cei dragi ție. Umple inimile pritenilor de bucurie și poartă cu tine întotdeauna un zâmbet călduros! Un an nou fericit!

  14. Îți scriu acest mesaj ca să îți urez un an nou plin de fericire și realizări, nu doar la serviciu, ci și pe plan personal. Multă sănătate și bucurie. Împarte mai departe voia bună și amintește-le oamenilor dragi cât de mult ții la ei! Sărbători fericite și un an nou productiv!

  15. Cele mai călduroase urări de anul nou! Sper că ești bucuros și că te distrezi! A mai trecut un an și voiam să îți mulțumesc că mi-ai făcut anul mai bun! LA MULȚI ANI!

  16. Ceasul tocmai a sunat / Anul vechi s-a încheiat / Mesajul l-am livrat / Iar prin el eu ți-am urat / La Mulți Ani, tot ce-ți dorești / Un 2022 ca în povești!

  17. Ești o persoană specială pentru mine, iar în acest zi voiam să îți urez cel mai frumos început de an. Fie ca 2022 să fie un an blând care să ne surprindă plăcut! La mulți ani și multă sănătate!

  18. Numai gânduri bune și fericire în această seară specială! Îți doresc un an bun, să fie exact așa cum îți dorești, mai mulți bani, mai mult timp petrecut cu familia, mai multă fericire! La mulți ani!

  19. La mulți ani! Pe lângă sănătate și fericire, doresc să ai parte de cele mai frumoase clipe. Acest an sper să-ți rămână în minte ca o aminitre plăcută, o poveste pe care o retrăiești cu plăcere. Tot ce îți dorești să se-mplinească. Un an nou fericit!

  20. in suflet vă doresc o noapte cu adevărat specială! În ajunul Anului Nou să fiți înconjurați de voie bună, iar în suflet să purtați mereu căldură. Noul an să vă prindă așa cum vă doriți, sănătoși și fericiți, dar mai presus de toate să aveți liniște în case! La mulți ani!


  21. Sus paharul! La mulți ani! Vă doresc un an nou superb și multă fericire în luna care vine!

  22. A venit și ultima lună din acest an. O perioadă cu adevărat specială în care lumea e mai apropiată și mai darnică ca oricând. Cu această ocazie vreau să mă asigur că ți-au fost urate sărbători fericite, iar dacă sunt primul atunci… MULTĂ SĂNĂTATE ȘI FERICIRE! Să ai un an superb și mult belșug! La mulți ani!

   

  Urari de An Nou

  Sperăm să găsești felicitari de anul nou 2022 pe care să le împărtășești cu cei dragi!

  23. La mulți ani, prieten drag! Nimic nu e mai scump pe lume decât dragostea și grija pe care ți-o poartă prietenii, așa că îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase pe care le-am împărtășit în acest an!

  24. Fie că sărbătorești cu prietenii sau familia, cu iubita sau cu iubitul, acest SMS e modul meu de-ți spune că oriunde te afli și cu oricine ai fi, sper că ești fericit și că anul nou te prinde într-o dispoziție bună! La mulți ani!

  25. În noaptea asta nu se schimă numai anul… Revelionul e o sărbătoare care ne arată că și noi ne putem schimba, ne putem face viața mai frumoasă, să trăim mai fericiți, dar cel mai important, ne amintește că întotdeauna soarele o să răsară și că avem șanse să facem mai bine. Sfârșitul e doar un nou început. Un an nou fericit!

  26. Un an nou fericit! Unde se deschide o ușă se închide un geam… probabil de la curent 😀

  27. Lasă în anul care trece obiceiurile rele, gândurile neplăcute, amintirile triste și grijile. Anul nou își deschide larg brațele noilor aventuri și oportunități. Să ai un an exact așa cum îți dorești!

   

  Felicitari de Craciun si Anul Nou

  Arată-le prietenilor și rudelor cât de mult ții la ei cu aceste felcitări de Crăciun și Anul Nou.

  28. Au venit sărbătorile! Moșii o să te viziteze, așa că sper că ai fost cuminte! An nou superb și sărbători fericite!

  29. Unele dintre cele mai frumoase daruri pe care le poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prietenia celor din jurul nostru. Cu această ocazie vreau să îți urez sărbători fericite! Fie ca anul ce o să vină să ne bucure și să ne arate cum să trăim frumos și armonios.

  30. Afară-i frig, iar primul fulg de nea stă să cadă din cer. Odată cu el sper să primești și această urare. Fie ca perioada sărbătorilor să îți aducă voie bună și liniște în suflet. La mulți ani!

  31. De Moș Nicoale mi-am dorit să fim sănătoși, de Moș Crăciun m-am rugat să fim fericiți, iar de Anul Nou tot ce vreau e să îți urez un an nou plin de realizări. Sper să te distrezi! La Mulți Ani!

  32. Crăciun fericit și un An Nou plin de surprize plăcute! Toate visurile și speranțele tale să se împlinească!

  33. La Mulți Ani și Crăciun fericit! Un nou an nu înseamnă numai noi oportunități, ci și noi obstacole. Cu ocazia trecerii în noul an îți urez putere, perseverență, iubire și mulă fericire. Sper ca și anul acesta să rămâi la fel de voios și zâmbitor!

  34. Bucuria pe care o simt în această perioadă este ireală. Îmi doresc să împărtășesc măcar puțin din bucuria mea cu tine, prin acest mesaj. Să ai o iarnă superbă și un an nou exact așa cum îți dorești! Crăciun fericit și La Mulți Ani!

  35. Noul an să ne întâmpine cu bucurie și multe realizări, iar Crăciunul să-ți aducă tot ce-ți dorești! Acesta e anul tău, simt asta! La mulți ani!

   

  Felicitare de Anul Nou adresata rudelor


  Alege din lista de mai jos felicitari de anul nou care să le pună zâmbetul pe buze prietenilor.

  36. Dragă frate, sper ca anul acesta să te întâmpine cu blândețe și să îți arate calea spre liniște și fericire. La mulți ani și un An Nou fericit!

  37. Îmi este dor de tine și abia aștept să ne revedem. În această noapte bucură-te de tot ce în jurul tău și amintește-ți de momentele frumose din 2021. La mulți ani, sora mea!

  38. Dragi bunici, prezența voastră în viața mea este uimitoare. Sper ca în noul an să avem multe clipe petrecute împreuna, sănătate și voie bună! Un An Nou fericit!

  39. Să aveți un an cât mai frumos, cu multe realizări și cât mai puține neplăceri! Vă iubesc, LA MULȚI ANI!

  40. A mai trecut un an, mamă, tată, dragi părinți. Iar în acest an am învățat și mai multe lucruri. Îmi este dor de tine / de voi, și abia aștept să ne revedem. Până atunci să fiți sănătosi, bucuroși și plini de viață cum ați fost și până acum! La Mulți Ani și un An Nou fericit!

   

  Urari de Revelion

  Spune-le celor dragi la mulți ani cu aceste felcitari de anul nou personalizate!

  41. Azi se schimbă anul! Știu cât de „ocupat” o să fii la ora 12, așa că îți spun de pe acum La Mulți Ani! Tot ce îți dorești în 2022 să se adeverească. Multă prosperitate și fericire în noul an! Petrecere de Revelion frumoasă!

  42. Se iau 12 luni, se curăță bine de ură, amar și invidie. Să gătește apoi la foc mic un nou an cât mai curat și mai luminos! La Mulți Ani!

  43. Sper că petreci acest Revelion lâgă persoanele dragi, care ți-au făcut anul mai frumos. Sper că te distezi și că radiezi de fercire! Noul an să te aștepte cu sănătate, oportunități și multă bucurie! La Mulți Ani!

  44. Când clopotele vor suna vestind că anul s-a sfârșit / Prin crengi de brad și fulgi de nea / Îți urez din partea mea: Un An Nou Și Fericit! La mulți ani și tot ce îți dorești!

   

  La Multi Ani un An Nou fericit


  Alege cele mai frumoase felicitari de Revelion și surprinde-ți prietenii și rudele cu un mesaj în această noapte specială.

  45. Fie ca noul an să-ți aducă fericire în suflet, dăruindu-ți în fiecare zi un nou motiv pentru a zâmbi. La Mulți Ani și un An Nou Fericit!

  46. Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit în anul precedent. De astăzi totul se schimbă! La mulți ani!

  47. Sărbători fericite și un an nou liniștit! La Mulți Ani!!!

  48. Îți doresc multă sănătate, bucurie cât curpinde şi împliniri nenumărate! La Mulţi Ani! Gândurile bune să fugă spre tine cu viteza luminii! Sărbători fericite şi un An Nou plin de iubire!

  49. Poartă în suflet în fiecare zi bucuria pe care ți-o doresc! Fie ca noul an să îți scoată în drum numai clipe de neuitat! La mulți ani!

  50. 2022 să fie un an care să te bucure!! Îți urez din adâncul sufeltului numai momente frumose. La Mulți Ani și multă sănătate!!

   

  Sperăm că ți-au plăcut aceste felicitari de anul nou și că ai găsit inspirația de care aveai nevoie. Fiecare familie sau grup de prieteni sărbătorește venirea noului an într-un mod diferit, dar oriunde te-ai alfa și cu orcine ai fi, PostModern îți urează sărbători fercite și multă bucurie! Tu cum le urezi la mulți ani celor dragi?

  Citește și:

  Felicitari de Craciun – Cele mai calduroase mesaje și urări

  TOP 70 Citate despre iarna și magia iernii

  Urmariti-ne si pe Facebook și Instagram

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here