Felicitari de Craciun – Cele mai calduroase mesaje și urări

0
1714

Sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect pentru a le arăta persoanelor dragi cât de mult înseamnă pentru tine. Ce alt mod de a ura cuvinte frumoase e mai bun decât utilizarea unor felicitari de Craciun?

În perioada acestor sărbători, dar mai ales în ajunul Crăciunului, familiile stau unite, își spun amintiri și vorbesc de ce se mai întâmplă în viețile lor. Dar nu tot timpul cei dragi pot fi lângă tine, așa că urează-le celor dragi, dar care pot să nu fie lângă tine, sărbători fericite cu aceste felicitari de Craciun.

 

Felicitari de Craciun inspirate

Fiecare urare e diferita in felul ei, asa cum rareori se gasesc doi oameni care sa semene. Poti sa foloesti aceste urari de Craciun ca mesaje, SMS-uri sau chiar texte pe care sa le copiezi pe o felicitare fizica. Gesturile marunte valoreaza mai mult decat ai crede, iar din acest motiv noi ti-am pregatit o lista completa cu mesaje de Craciun pe care sa le utilizezi!

 

1. Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viața ta! Te îmbrățisez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun! Sărbători fericite și La mulți ani!

2. Fie ca supărările și necazurile să se topească asemeni unui fulg de nea atunci când te atinge. Acest Crăciun să te prindă în vraja lui și să îți lumineze sufletul. Sărbători fericite!

3. Îți urez cel mai fericit Crăciun și cele mai frumoase sărbători de până acum. Zăpada să îți curețe sufletul cu puritatea ei! Crăciun fericit!

4. Anul acesta îți urez ca bradul tău să fie plin de podoabe, iar anul care urmează să semene cu el, plin de reușite! Crăciun fericit și sărbători frumoase!

5. Cu prilejul Crăciunului și al anului nou, în ton cu colindele ce se aud pe străzi, îți doresc multă sănătate și fericire. Fie ca cei dragi să fie aproape de tine. Crăciun fericit și La mulți ani!

6. O ceașcă de ciocolată caldă, un pulover comod și multă-multă fericire! Asta e ce îți doresc cu prilejul acestor sărbători frumoase. Crăciun fericit și multă bucurie în suflet!

7. Fiecare om încearcă să fie mai bun, dar tu ești cel mai bun dintre toți! Îți urez din tot sufletul Crăciun fericit și multă sănătate, ție și tuturor celor dragi!

8. Aduci căldură oriunde te duci, iar pentru noi ești lumina fără de care Crăciunul nu ar mai fi la fel! Sper să ai parte de fericire și să te bucuri de aceste sărbători! Crăciun fericit și LA MULȚI ANI!


9. Chiar dacă muncești astăzi, asta nu înseamnă că nu te poți bucura de sărbători! Ne gândim la tine și dorim să îți urăm sărbători fericite din adâncul sufletelor noastre! Crăciun fericit!

10. Cele mai călduroase urări de Crăciun, să primești de la Moșu` tot ce îți dorești! Sărbători fericite și La mulți ani!

 

Cele mai frumoase urari de Craciun

Multi oameni ar putea spune ca nu exista perioada mai frumoasa decat aceasta. De la colindele ce se aud in magazine sau pe strada, la luminile ce impodobesc aproape fiecare casa, bucuria Craciunului e peste tot. Iar cand aceasta bucurie vine la pachet cu miros de brad si de ciocolata calda parca nu exista motive sa fii suparat. Tocmai de asta mai jos vei gasi cele mai frumoase felicitari de Craciun care sa ii imbuneze pe cei iubiti.

 

11. Cele mai frumoase momente sunt petrecute alături de cei dragi, iar sărbătorile sunt momentul perfect pentru a le spune celor apropiați cât de importanți sunt pentru tine! Așa că nu voi rata această șansă și îți voi ura multă fericire, liniște în suflet și sănătate! Crăciun fericit și la mulți ani!

12. Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colinde magice. Să te bucuri de cei apropiați, dar și de cei care sunt departe de tine. E o perioadă magică a anului și vreau să îți urez din tot sufletul: Crăciun fericit și multă sănătate!

13. Fie ca fiecare lumină pe care o întâlnim să ne încălzească sufletele și să ne îndrume spre a fi persoane mai bune, spre a iubi mai mult și spre a ierta când cineva ne greșește. Sărbători luminoase și Crăciun fericit! La mulți ani!

14. Cât de mult am așteptat aceste sărbători. Cu prilejul Crăciunului vreau să îți urez numai fericire, speranță și putere! Crăciun fericit și la mulți ani!

15. Clopoțelele pe care le auzi vor să îți ureze sărbători fericite, iar eu vreau să mă asigur că așa sunt! Crăciun fericit și multă iubire!

 

Mesaje Craciun Fericit

Cauti mesajul perfect care sa se asorteze cu cadourile pentru cei dragi? Ei bine, Postmodern ti-a pregatit un cadou special pentru tine! Ureaza-le celor dragi sarbatori fericite cu aceste felicitari de Craciun, special personalizate pentru nevoile tale.

 

16. Drept cadou, sub bratul tău, Îți urez să ai mereu Fericire, bucurie, Tot ce îți dorești, Iubire. Crăciun fericit și sărbători frumoase! Numai lumină la tine în casă, dragul nostru/ draga noastră, prieten/ă!

17. Orice moment pentrecut alături de tine face cât o mie de cadouri. Sper să ai cele mai călduroase sărbători și un Crăciun plin de lumini și foarte fericit! La mulți ani!

18. Sper să primești cele mai frumoase cadouri și să te bucuri de fiecare moment al acestor sărbători de iarnă. Crăciun fericit și la mulți ani!

19. Primește în inimă speranță, în suflet iertare și iubire, pe buze dragoste, în ochi bunătate și vei afla fericirea Nașterii Domnului! Crăciun fericit pentru toți cei dragi!

20. Un înger alb pe un fulg de nea va trece azi prin casa ta, să vă spună blând, șoptit: Crăciun bun și fericit! La mulți ani!

21. Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă!

22. Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

23. Cele mai mari daruri pe care ni le poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape de sufletul nostru. Crăciun fericit!

24. Credinţa, speranţa, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi. Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!

25. Fie ca aroma de brad, de portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun fericit!

26. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.


27. De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea… o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

28. În pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. Crăciun fericit!

29. Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

 

 

 

Felicitari de Craciun

Bucura-te de aceasta lista cu urari de Craciun care poate pune un zambet pe chipul oricarui prieten. Ureaza-le in felul tau sarbatori fericite si multumeste-le pentru cadoul fenomenal care este prietenia lor! Cu o urare poti schimba intreaga zi unei persoane, nu rata ocazia de a le spune prietenilor cât de mult îi iubești.

 

30. De Crăciun vreau să îți urez multă liniște, pace sufletească, lumină în ochi și multă fericire! Sărbători fericite și la mulți ani!

31. Numai gânduri bune cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Crăciun fericit!

32. Un Crăciun cu bucurie, Pacea-n suflet să vă fie, Fie pace și în casă, doar belșug pe-a voastră masă! La mulți ani cu sănătate, Bucurii nemăsurate!

33. Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit!

34. În primul rând, vreau să îți urez multă sănătate. În al doilea rând, îți urez liniște, iar în ultimul rând, toată fericirea! Fie ca tot ce ți-ai dorit să se împlinească! Crăciun fericit și la mulți ani!

35. Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viaţă, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite şi la mulţi ani!

36. Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

37. Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

38. Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

 

Felicitari crestine de Craciun


Craciunul este o sarbatoare sfanta foarte importanta. Aceste sarbatori aduc lumina si liniste in sufletele noastre, iar aceste felicitari de Craciun surprind esenta acestor momente tainice pentru ca tu sa le poti ura rudelor si cunostintelor un Craciun foarte fericit!

 

39. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!

40. Spiritul sărbătorilor sfinte de Crăciun să vă umple casele de lumină, căldură și bunătate. La mulți ani și Crăciun fericit!

41. Bucuria Nașterii Domnului să îți pătrundă în suflet, să îți aducă pace și iubire, înțelepciune, speranță și multă voie bună! Crăciun fericit alături de cei dragi!

42. Sfintele sărbători de iarnă să aducă în suflet lumină, în gând spretanță, în casă belșug și bucuria de a fi mereu alături de cei dragi! Crăciun fericit alături de cei dragi și multă dragoste în inimi!

43. Tată iubitor, ajuta-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Nașterea Lui Iisus și să vestim și altora, cu ajutorul colindelor. Să închidem ușa sentimentelor de ură și să o deschidem pe cea a iubirii. Să aveți sărbători liniștite și un Crăciun fericit! La mulți ani!

 

 

Felicitari de Craciun in engleza

Ne dorim sa poti utiliza aceste felicitari de Craciun in orice situatie si sa poti ura oricui sarbatori fericite si un an nou mai bun. Cu acest prilej ti-am pregatit categoria felicitari de Craciun in engleza!

 

44. This Christmas, you’re the best gift I could ask for.

45. Merry Christmas! May your happiness be large and your be bills small.

46. Wishing you nothing but the best this holiday season.

47. May your holidays sparkle with joy and laughter!

48. Merry Christmas! I hope you receive one blessing after another this coming year.

49. We clap hands and welcome the peace of Christmas. We beckon this good season to wait a while with us. – Maya Angelou

50. May the true spirit of Christmas shine in your heart and light your path.


51. Wishing you a season that’s merry and bright!

52. For you at Christmas time: A wish for happiness, warmth, and love.

53. May this season be full of light and laughter for you and your family.

54. My idea of Christmas, whether old-fashioned or modern, is very simple: Loving others. – Bob Hope

55. Merry Christmas, and may your Christmas be white!

56. Wishing you peace, joy, and unconditional love at Christmas and always.

57. It’s people like you that make Christmas so special and meaningful. Thank you!

58. Please note: Christmas is canceled. Apparently you told Santa you’ve been good this year and he died of laughter.

59. It’s not what’s under the tree that matters most, it’s who’s around it. Every year, I’m so grateful to have you.

60. Thinking of you this season and wishing you a joyful holiday.

61. Cheers to eggnog by the fire, warm holiday memories, and you.

62. My love for you shines brighter than the lights on the tree.

63. May this season find you among those you love, sharing in the twin glories of generosity and gratitude. – Oprah Winfrey

64. Have a magical holiday season!

65. Christmas is magical because we’re together.

66. Christmas is a season not only of rejoicing, but of reflection. – Winston Churchill

67. Every Christmas is merrier because you’re a part of it, my friend.

 

Momentele cu cei dragi sunt cele mai frumoase cadouri pe care le poti primi. Din acest motiv dorim sa va uram un Craciun fericit si sarbatori pline de lumina si speram ca ai gasit felicitari de Craciun pe care sa le trasmiti prietenilor si rudelor.

Citeste si:

40 de urări de la mulți ani pentru cel mai bun prieten

Cele mai frumoase 50 mesaje de Sfantul Ion

Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să ne urmăriți pe Facebook și Instagram

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here