Cele mai frumoase felicitari de Sf Nicolae

0
1109
Feliciatri Sf ncolae

Iarna este o perioada cu adevarat speciala. Sarbatori, lumini frumoase, oameni care incearca sa fie mai buni in fiecare zi. Asta inseamna luna decembrie pentru multi oameni. Fiecare da din putinul pe care il are si incearca sa il bucure pe celalalt, asa ca si noi iti dam ceva cu ocazia sarbatorilor de iarna! Postmodern ti-a pregatit o lista de urari, SMS-uri si felicitari cu ocazia zilei de 6 decembrie, Sfantul Nicolae.

Fiecare felicitare de Sf. Nicolae are in spate caldura si iubire. Ne dorim sa gasesti urarea de Sfantul Nicolae perfecta pentru tine! Arat-le prietenilor, rudelor sau persoanelor apropiate ca te gandesti la ei in aceasta zi.

 

Felicitari de Sf Nicolae

Orice gand bun face cat o mie de cadorui, orice felicitare de Sf. Nicolae poate sa aduca un zambet larg pe chipul sarbatoritului. Nu rata sansa de a-i ura un calduros La mulți ani de Sf. Nicolae!

 

1. În această noapte sper ca Moș Nicoale să-ți umple ghetuțele cu tot felul de ducliuri și cu tot ce ți-ai dorit! La mulți ani!

2. În această zi, de Moș Nicolae, îți urez multă sănătate, chiar dacă nu ești nici moș, nici copil, să ai parte numai de bucurii și cadouri frumose! La mulți ani!

3. Această felicitare de Sf. Nicoale sper să îți încălzească inima. Te iubim și îți dorim multă bucurie și pace sufletească! La mulți ani de ziua ta de nume!

4. Pe lângă cadourile din această seară, îți doresc ceva ce nu se poate cumpăra. Dragoste adevărată, liniște și bucurie, dragul nostru „Moș”! Să te bucuri de tot ce ai, nu numai dimineața când deschizi cadourile, căci viața îți oferă surprize plăcute în fiecare zi! La mulți MULȚI ani!

5. De Sf. Nicoale fie ca lumina stelelor să te călăuzească, iar căldura Sfântului al cărui nume îl porți să te ocrotească. De ziua îți urez numai bucurie, distracție și veselie. Bucură-te de momentele frumoase ale vieții. La mulți ani, Nicolae/Nicoleta/Nicușor/Nico!

6. La multi ani, suflet frumos! Cu ocazia numelui tău doresc să îți amintesc cât de mult ești iubit/ă. Numai bucurie să treacă pragul ușii tale, iar inima să ți se încălzească la fiecare urare pe care o primești. Multă sănătate și bunătate!

7. Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, de bucurie și iubire mă ocup eu. La mulți ani! Cât mai multă veselie în suflet și căldură în inimă!

8. Zâmbete, îmbrățișări și multă iubire, bani și fericire, tot ce îți dorești să primești! La mulți ani de Sf. Nicolae!

9. Dragul meu prieten / Draga noastră prietenă, sper ca în această zi să ți se îndeplinească toate dorințele. De surprize se ocupă Moș Nicoale 😉 La mulți ani de Sf. Nicolae!

10. Multă avere și puțină durere. Din avere să dai până nu mai ai, căci în fiecare an îți voi ura la fel. Să ai un suflet frumos așa cum îl cunosc. Numai fericire și iubire, La mulți ani de Sfântul Nicolae!

11. În fiecare an, această noapte sfântă este foarte importantă pentru mine. De ziua Sfântului Nicolae, îți urez tot ce îți dorești și tot ce ți-ai putea dori vreodată. Fericirea să pice peste tine ca zăpada, iar iubirea să îți țină de cald chiar și în zilele cele mai friguroase. La mulți ani de Sf. Nicolae!

12. Cu ocazia Sfântului Nicolae iți doresc multă sănătate, fericire si nu in ultimul rând multa bucurie in viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!

13. De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica plină de iubire, iar fericirea sa te ia in brațele ei in acest moment special! Lumina să te călăuzească, iar Sfântul să te ocrotească! La mulți ani cu ocazia onomasticii!

14. În această seară sfântă, fie ca tot ce îți dorești să devină realitate. Împlinire și fericire, dragoste și-nțelepciune. La mulți ani de Sf. Nicolae!

15. Felicitarea asta conține toate gândurile mele bune, toată iubirea mea. Sper să o primești cu ocazia zilei tale de nume. Bucure-te și distrează-te, iubește și dorește. Tot ce ți-ai dorit să devină realitate. La mulți ani de Sf. Nicolae!

 

Urări de Sf Nicoale

Moș Nicolae nu e singurul motiv de sarbatoare in aceasta zi. Ureaza-le la multi ani prietenilor cu ocazia zilei de nume cu aceste felicitari de Sf Nicolae.

Cele mai frumoase cadouri sunt cele facute din suflet, iar aceste urari sunt perfecte pentru a le arata celor apropiati cat de mult inseamna pentru tine.

 

16. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros la mulți ani, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi. Numai bucurie să vă aducă Moș Nicolae!

17. Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele ei pline de căldură si duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae și multă pace în suflet!

18. Îți urez la mulți ani și fie ca Sf. Nicolae să-și coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorită si liniște interioară, tot ce îți dorești să primești cu ocazia acestei zile speciale.

19. Numai fericire și iubire în această seară! La mulți ani de Sf. Nicolae!

20. La mulți ani! Astăzi este ziua ta de nume, iar eu sper să primești tot ce îți dorești. Liniște, fericire și, încă o dată, La mulți-mulți ani de Sf. Nicolae!

21. Momentele frumoase sunt petrecute alături de cei dragi, iar tot ce îți doresc de ziua ta de nume e să fii înconjurat de iubirea caldă a prietenilor și a rudelor. La mulți ani de Sf. Nicolae!

22. Ne gândim cu toții la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iți uram un sincer La mulți ani de Sf. Nicolae!

23. Astăzi e zi de sărbătoare, iar motive sunt o mie, dar tu ești cel mai important dintre ele pentru mine. La mulți ani de Sf. Nicolae, sper să primești tot ce îți dorești!

24. Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui și cu ovazia Sf. Nicoale!

25. Moșul să-ți aducă fericire, iubire, cadouri multe și tot ce ți-ai putea dori! La mulți ani de ziua numelui tău, Nicolae/ Nicoleta, Nicu/ Nicușor!

26. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si însorite! La mulți ani de Sf. Nicolae!

27. Fiecare stea de pe cer să te călăuească și fiecare îmbrățișare să-ți aducă căldură sufletească! La mulți ani de ziua Sf. Nicolae!

28. La mulți ani de Sfântul Nicolae! Cele mai frumoase urări și multă căldură în suflet!

29. Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase! La mulți ani!

30. Începând cu 6 decembrie, in perioada sărbătorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți si fac gesturi minunate fata de toți cei dragi. Iar tu ești prietenul/prietena mea drag/ă! Fie ca această perioadă să iți aducă si ție multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău si sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. La mulți ani de Sf. Nicolae!

31. Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani cu ocazia zilei de nume! Fie ca Sf. Nicolae să te păzească!

 

La multi ani de Sf Nicolae

Cele mai frumoase felicitari de Sf Nicolae. O lista special facuta pentru tine cu ocazia acestei sarbatori. Numele care se sarbatoresc astazi sunt Nicolae, Niculai, Neculai, Nicuşor, Niculae, Nicu, Nicolaie, Niculaie, Nicola, Nicoleta, Niculina sau Nicolina, Niculiţa, Neculiţa, Nicole, Nikola, Neculina și Necolina. In cazul in care ai pe cineva drag care poarta acest nume, foloseste-te de aceste felicitari de Sf Nicolae!

 

32. Strălucirea stelelor să se regăsească și în ochii tăi în această zi specială! La mulți ani de Sf. Nicolae!

33. Îți suntem alături oricand ai nevoie. Mai ales în această zi specială! La mulți ani de ziua numelui tău!

34. Fiecare zi e specială în felul ei, dar sărbătoarea Sf. Nicolae face această zi cu totul specială. Ești apreciat/ă și iubit/ă, iar de ziua ta de nume sper ca tot ce îți dorești să se împlinească. La mulți ani de ziua ta!

35. Dacă toată lumea iți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări. Multă sănătate și fie ca tot ce îți dorești să se împlinească. La mulți ani de Sf. Nicolae!

36. Ne face deosebită plăcere să-ți transmitem, cu prilejul zilei numelui, urări călduroase de sănătate, liniște sufleteasca si bucurie, ție si celor ce-ti sunt dragi. La Mulți Ani de Sf. Nicolae!

37. Îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae și, în același timp, și pe tine! Îți doresc să fi mereu așa blând/ă și iubitor/iubitoare! Ești un prieten/ o prietenă de nădejde și un adevărat om! Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău! La mulți ani de Sf. Nicolae!

38. Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Sfântului Nicolae.

39. Un gând bun și-o sărutare, Azi, la ceas de aniversare, Sfântul Nicolae să te-ocrotească, Visele să se-mplinească! La mulți ani, Nicolae/Nicoleta!

40. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă!

 

Mesaje de Sfantul Nicolae

Speram ca aceste felicitari de Sf Nicolae sa iti fie pe plac, dar cel mai mult ne dorim ca aceste mesaje sa te ajute sa iti exprimi sentimentele pentru cei dragi. In aceasta perioada e foarte important sa le spui celor apropiati ca ii iubesti si ca le doresti tot binele.

 

41. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, O mina plină cu bani, Și un sincer: La mulţi ani cu ocazia Sfântului Nicolae!

42. Să ai o zi de nume plină de fericire, noroc și bucurie! Fără plictiseală, că nu-i o zi banala, Ci e zi de sărbătoare, Așa că strig în gura mare: La mulți ani, Nicolae/ Nicoleta!

43. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă! La mulţi ani!

44. Sper să ai întotdeauna lumina din ochi și din suflet! Fie ca Sf. Nicolae să te ocrotească. La mulți ani de ziua ta de nume!

45. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă! La mulţi ani de Sfântul Nicolae!

46. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer „La   mulţi ani!”, draga/dragul nostru Nicolae/ Nicu/ Nicușor/ Nicoleta/ Nico!

47. Îţi urez „La mulţi ani” pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Nicolae pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.  O zi de nume superbă!

48. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani de Sf. Nicolae!!

 

Cu aceasta ocazie dorim sa va uram sarbatori fericite din partea noastra. Tot ce va doriti si multa implinire. Despre asta sunt sarbaorile, despre dragostea si caldura pe care o simtim si pe care o putem impartasi cu lumea din jurul nostru. Orice gest mic valoreaza foarte mult, asa ca ureaza-le tuturor celor dragi sarbaotri fericite, la multi ani, caldura si pace suflteasca. In ultimul rand, iti uram si tie la multi ani in cazul in care este ziua ta de nume! Multumim ca ati citit felicitari de Sf Nicolae!

Citeste si:

40 de urări de la mulți ani pentru cel mai bun prieten

Cele mai frumoase 50 mesaje de Sfantul Ion

Urmariti-ne si pe Facebook și Instagram

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here