40 de urări de la mulți ani pentru cel mai bun prieten

0
215156

Ți-am pregătit această colecție de mesaje și urări de la mulți ani pentru cel mai bun prieten din care să te inspiri pentru a-i putea transmite cât mai bine toate dorințele și speranțele pe care le ai pentru el!

Un prieten bun este persoana la care poți apela oricând cu încredere, indiferent de situație. Chiar dacă lucrurile par să nu meargă așa cum dorești, ori poate doar simți nevoia de a împărtăși momentele frumoase cu cineva, te poți oricând baza pe cel mai bun prieten.

Zâmbetul acestei persoane dragi poate fi raza de soare pe care o căutăm, liniștea din furtuna de evenimente ce ne acaparează zilnic. Indiferent de dispoziția pe care o avem, a fi alături de o persoană apropiată cu care ne înțelegem atât de bine poate fi unul dintre cele mai potrivite lucruri. Odată cu apropierea zilei de naștere a prietenilor dragi, cu toții ne pregătim pentru a ne arăta iubirea și recunoștința pentru cei apropiați din viața noastră. Aceasta este un moment în care ne întoarcem la simplitatea și iubirea pe care o asemenea prietenie le cuprinde. 

 

Mesaje de la mulți ani pentru cel mai bun prieten

 Vrei să îi transmiți celui mai bun prieten urările și gândurile tale calde pentru ziua lui de naștere, dar pare că nu îți poți alege cuvintele așa cum îți dorești? Deseori, a ne găsi inspirația sau cuvintele potrivite reprezintă o provocare mai mare decât ne-am aștepta. De aceea, ți-am pregătit această serie de mesaje de la mulți ani pentru prietenul cel mai bun în speranța că te vom ajuta să poți transmite tot ceea ce dorești cât mai autentic și plin de simpatie pentru persoana de care te leagă o prietenie atât de frumoasă!

 

  1. Îți mai amintești de zilele în care nu făceam altceva decât a pierde vremea pe afară? Zile de liniște, în care singura grijă era doar foamea care ne amintea că este timpul să mergem acasă. Mă bucur că am putut împărtăși atâtea lucruri de-a lungul timpului, mai ales că acelea au fost cele mai liniștite zile pe care le-am avut până acum. Îți urez o aniversare fericită de care să te bucuri alături de cei dragi și aștept cu nerăbdare să ne putem revedea! La mulți ani!

2. La mulți ani, amice! Fie ca portofelul să-ți fie mereu plin, inima bogată în iubire și răbdare, familia sănătoasă și apropiată, iar fiecare zi un nou motiv pentru a zâmbi!

3. Nebuniile noastre, ieșirile cu ceilalți prieteni, petrecerile și fiecare amintire frumoasă pe care ne-am făcut-o, toate acestea sunt lucruri pe care mi le voi aminti mereu cu un zâmbet. Sper că și tu simți la fel și că aștepți cu aceeași nerăbdare ieșirile noastre ce vor urma! La mulți ani!

4. Fratele meu, îți doresc să te bucuri de familia ta și să te simți bine oriunde te-ai afla, să simți mereu că fiecare moment e special. Sănătate și numai bucurie ție și celor dragi! La mulți ani!


5. După cum spunea cineva faimos cândva  „Prietenia dublează bucuriile și înjumătățește necazurile.” De când te cunosc, fiecare moment fain a devenit și mai fain pentru că l-am împărtășit cu tine. Momentele dificile sau triste au devenit mai rare, iar când se întâmplau, știam că pot să contez pe tine pentru un sfat sau vorbă bună. Sper că și tu simți că sunt o astfel de persoană în viața ta! La mulți ani!

6. Îți doresc, prietene, ca viața să-ți fie plină de realizări – familia să-ți fie mereu frumoasă și sănătoasă, locul de muncă mereu plăcut, zilele libere mereu lungi! La mulți ani!

7. În fiecare an îmi amintesc cu drag în preajma acestei perioade că urmează să vină ziua ta de naștere. E o mare surpriză și bucurie că suntem prieteni de atâta timp, și sper să ne înțelegem la fel de bine și acum, când viețile noastre s-au umplut de dragostea familiilor noastre! La mulți ani, dragul meu prieten!

 

Urări frumoase de la mulți ani celui mai bun prieten

 

Odată ce înaintăm în vârstă, viața de zi cu zi devine din ce în ce mai aglomerată, mai plină de griji și de lucruri care par că nu vor să ne dea liniștea de care avem nevoie. Cu toate acestea, la fiecare pas ne putem întâlni cu oameni care ne vor asculta, ne vor îndruma și ne vor fi alături atunci când avem nevoie. Dintre aceste persoane, fiecare dintre noi își găsește la un moment dat prietenul cel mai bun.

Eforturile și iubirea sunt reciproce, iar ieșirile și timpul împreună devin mici oaze de relaxare de care avem nevoie mereu. Ziua de naștere a celui mai bun prieten este momentul ideal pentru a-i transmite cât de importantă este această prietenie pentru tine. Cu acest scop ți-am pregătit următoarele urări de la mulți ani pentru cel mai bun prieten pentru a-ți găsi cuvintele și pentru a te inspira!

 

8. Indiferent de ce se întâmplă, să ai încredere în tine, iar față de cei dragi fii mereu bun și răbdător. Îți urez o aniversare frumoasă, dragul meu prieten! La mulți ani!

9. La mulți ani, amice! Vreau să te felicit pentru succesele pe care le-ai avut până acum și vreau să știi că voi fi aici pentru a te susține și felicita pentru reușitele pe care sunt sigur că le vei avea în viitor! Succes, sănătate, bucurii și numai împliniri îți doresc!

10. Astăzi este ziua ta de naștere, este o zi minunată. Îmbrățișări și o mare nesfârșită de bucurii și iubire! Te apreciez foarte mult și mă bucur că suntem prieteni! La mulți ani, dragul meu prieten!

11. Recunosc că nu sunt prietenul perfect, dar un lucru este foarte sigur: îți voi fi mereu un prieten bun. În lumea aceasta din jurul nostru, totul se schimbă, dar un singur lucru rămâne cert: vei rămâne mereu prietenul meu, dincolo de orice cuvinte am putea folosi acum, dincolo de timp și dincolo de distanța dintre noi. Îți mulțumesc că îmi ești cel mai bun prieten. La mulți ani!

12. Ziua ta de naștere este o un motiv de bucurie cu ocazia căruia îți urez toate cele bune ție și celor dragi ție! La mulți ani, bunul meu prieten!

13. Îți mulțumesc pentru loialitatea, răbdarea și grija pe care mi le-ai arătat de-a lungul prieteniei noastre! Ele sunt și vor fi cele mai de preț cadouri pe care le-aș putea primi! Sper că și în viața ta, prietenia noastră este ceva de care te poți bucura, mai ales în momente ca acesta, în care îți sărbătorești ziua de naștere. Îți urez să ai parte de asemenea bucurii în viață precum cele pe care le oferi oamenilor din jurul tău! La mulți ani!

14. Mă grăbesc să scriu acest mesaj pentru că vreau să fiu primul care îți urează  „La mulți ani!”. An de an ne bucurăm de aniversările fiecăruia, ne amintim de nebuniile pe care le făceam în copilărie, de întâmplările adolescenței și de speranțele pe care le avem. Sper ca și de acum încolo norocul să te urmeze, succesul să îți fie mereu aproape, iubirea celor dragi să fie cu tine, iar buzunarele să-ți fie pline de bani la fel ca sufletul de fericire!

 

Urări de la mulți ani pentru cei mai buni prieteni

 


O zi de naștere este acea zi din an în care cei dragi nouă ne sunt alături, în care pare că timpul se oprește, amintindu-ne totodată de tot ceea ce s-a întâmplat pe parcursul ultimului an. Pentru fiecare dintre noi, a fi în compania persoanelor dragi în acest moment este atât o plăcere, cât și o necesitate, întrucât pare că atunci toată iubirea din lume este alături de noi. Pentru a-i transmite celui mai bun prieten toate gândurile calde, grija și admirația pe care i-o porți, am pregătit această colecție de urări de la mulți ani din care să te poți inspira la nevoie!

 

15. Prietene, îți doresc să devii regizorul propriei tale vieți. Să scapi de momentele plictisitoare sau triste, să renunți la ceea ce nu-ți place. Bucură-te de ceea ce ai! Permite-i vieții tale să fie filmul de acțiune pe care ai vrea să îl vezi zi de zi! La mulți ani, prietene!

16. Să zâmbești cu sufletul împlinit, să te bucuri de fiecare zi, să îi ai aproape pe cei dragi și să poți face tot ceea ce îți dorești! La mulți ani, dragul meu prieten!

17. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să-ți doresc să mergi și mai departe pe drumul ales, să emani în continuare bărbăție, forță și putere. Fie ca soarta să-ți dăruiască întâlnirea cu fata aleasă și dragă, iar voi doi să aveți grijă unul de altul și să vă bucurați unul de altul. La mulți ani!

18. De fiecare dată când te văd, am impresia că ne-am văzut ieri. O astfel de bucurie este ceva ce le doresc tuturor – o persoană care te înțelege, pe care te poți baza pentru a-ți da un sfat sau pentru a-ți aduce aminte de lucrurile care contează. Îți mulțumesc, bunul meu prieten, și la mulți ani!

19. La mulți ani, amice! Prietenia noastră este darul pe care tu mi-l oferi în fiecare moment. În fiecare an pare că indiferent ce cadou ți-aș face, nu va fi suficient pentru a-ți arăta cât de mult înseamnă prietenia noastră pentru mine. Îți urez numai bucurii, împliniri și sănătate!

20. Odată cu venirea acestei zile, îți doresc o zi frumoasă și liniștită alături de cei dragi! Nimic nu este mai frumos ca a avea alături de tine toți oamenii pe care îi iubești atunci când te bucuri de trecerea unui nou an din viața ta. La mulți ani, prietenul meu bun!

21. Ești un prieten de încredere, plin de energie și răbdare. Mă bucur că te pot avea alături de mine. Sper să te bucuri cât de mult se poate de toți cei din jurul tău. La mulți ani!

22. Soarele iese astăzi din nori pentru a-ți înveseli ziua de naștere. Suntem alături de tine, noi, toți prietenii tăi, și sperăm ca zilele ce vor urma să îți aducă sănătate, bucurii și tot ceea ce îți dorești! La mulți ani!

23. Dragul meu prieten, te felicit pentru viața frumoasă pe care ai reușit să ți-o construiești. Sunt mândru de tine și sper că vei putea să te bucuri de ceea ce ai realizat până acum, dar și de ceea ce vei putea face și mai departe. La mulți ani cu multe bucurii și sănătate!

24. Fie ca drumul prin viață să-ți fie lin, fiecare zi să îți aducă bucurii, liniște și dragostea celor din jurul tău, iar locul de muncă și pasiunile tale să-ți fie sursă de succes întotdeauna! La mulți ani!

 


Citate despre prietenie pentru urări de la mulți ani pentru cel mai bun prieten

 

Atunci când ne gândim la apropierea zilei de naștere a unei persoane dragi nouă, ne gândim cu bucurie ea. Printre altele, cu toții ne gândim la cadourile pe care vrem să le cumpărăm cu această ocazie, ca o șansă de a-i face bucuroși pe cei pe care îi iubim. Cu toate acestea, cele mai frumoase daruri pe care le putem oferi sunt cuvintele calde de încurajare și urările frumoase pe care prietenii le pot purta în suflet indiferent de loc sau timp. Astfel, te invităm să strecori în felicitările și urările tale adresate celui mai bun prieten și unul dintre citate despre prietenie pe care le-am pregătit pentru a te ajuta să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a-i transmite celui mai bun prieten gândurile tale frumoase!

 

25. Adevărata prietenie rezistă timpului, distanței și tăcerii. – Isabel Allende

26. În prietenul meu regăsesc un al doilea sine. – Isabel Norton

27. Prietenia constă în a uita ceea ce oferi și a păstra în memorie ceea ce ai primit. – Alexandre Dumas

28. Esența prieteniei adevărate este îngăduința față de micile greșeli ale cuiva. – David Storey

29. Consider că este valoros prietenul care, pentru mine, își face timp în calendarul sau, dar îl prețuiesc pe prietenul care nu-și consultă calendarul ca să petreacă timp cu mine. – Robert Brault

30. Adevărata prietenie apare atunci când tăcerea dintre două persoane este confortabilă. – David Tayson Gentry

31. Prietenia crește fericirea și abate tristețea prin dublarea bucuriei și împărțirea la doi a amărăciunii. – Marcus Tullius Cicero

32. Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăța la școală. Dar dacă nu ai învățat ce înseamnă prietenia, nu ai învățat nimic. – Muhammad Ali

33. Prietenii sunt ca pepenii: încerci o sută și alegi doi, trei. – Confucius

34. Esența prieteniei adevărate este îngăduința față de micile greșeli ale cuiva. – David Storey

35. Pot să am încredere în prietenii mei. Acești oameni mă forțează mereu să mă examinez și să evoluez. – Cher

36. Cel care n-a simțit niciodată farmecul unei prietenii sincere și dezinteresate nu cunoaște toată fericirea pe care un om o poate primi de la alt om. – Carl Gustav Jung

37. A avea un prieten este mai important ca a avea un înger. – Nichita Stănescu

38. Dacă există o fericire pe pământ, aceasta este prietenia. – Mircea Eliade

39. Cea mai bună oglindă îți este un vechi prieten. – George Herbert

40. Singura prietenie de preţ este cea care s-a născut fără motiv. – Arthur van Schendel

 

Sperăm că te-am putut inspira pentru a-ți găsi cuvintele potrivite unei asemenea ocazii. Știm cât de important este să fim alături de cei dragi în momentele frumoase, așa că sperăm că această colecție de mesaje și urări de la mulți ani pentru cel mai bun prieten ți-au fost de ajutor!

Citește și

Mesaje de la multi ani pentru prieteni

Mesaje de la multi ani – 50 urari frumoase pentru cei dragi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here