Mesaje de la multi ani pentru prieteni

0
9992

Ziua de naștere a prietenilor este cu adevărat o ocazie specială care merită sărbătorită ca atare. Nu uita de mesajul de la mulți ani, un SMS rapid și ziua lor se poate îmbunătăți considerabil. Oferă-le o urare personalizată din cele de mai jos și garantat le vei pune zâmbetul pe buze prietenilor tăi.

 

Niciodată să nu uiți că sunt aici pentru tine, iar cu ocazia zilei tale de naștere îți urez o viață plină de aventuri fericite, tot ce îți dorești și multă sănătate.  Să fii mai bun cu fiecare secundă care trece și să petreci cât mai mult timp lângă cei dragi. La mulți ani!

O zi de naștere este făcută dintr-un milion de clipe, iar în fiecare clipă stă promisiunea împlinirii visurilor și planurilor tale speciale. Un la mulți ani din toată inima!

În această zi specială, de ziua ta, vreau să îți urez numai fericire și împlinire, să ți se îndeplinească visurile copilăriei și să îl găsești pe Făt-Frumos! La mulți ani dragi!

Cele mai frumoase gânduri și urări să te învăluie în această zi minunată. Să te bucuri de fiecare moment, de fiecare om din viața ta și, cel mai important, nu uita să zâmbești. O lume fără zâmbetul tău este mai seacă decât deșertul. Să fii sănătos/sănătoasă și fericit/ă, La mulți ani!

Cei mai frumoși ani acum urmează, așa că pregătește-te și distrează-te, să fii sănătos și iubit. Ai grijă de tine și de oamenii din jurul tău, din suflet îți urez cel mai călduros La mulți ani!

 

Mesaje de la multi ani pentru un prieten

Fie că este ziua de naștere sau ziua de nume, arată-i prietenului tău cât de mult ții la el cu o urare scrisă într-un mesaj pe telefon, într-o scrisoare sau pe un tort.

 

1. La mulți ani și multă sănătate, bunul meu prieten! Tu ești cel care controlezi drumul tău în viață și poți devenii orice îți dorești. Să găsești în viață numai bucurie și sănătate, iubire adevărată și liniște atât în casă, cât și la locul de muncă. Ai grijă de tine și fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească.

2. La mulți ani, dragul meu prieten. Tot ce îți dorești astăzi și multă distracție de ziua ta!

3. Draga mea prietenă, fie ca în viață să ai parte de bucurie, dragoste, fericire și tot ce îți dorești. O familie fericită, un soț frumos, călătorii și multe aventuri! Sănătate multă și la mulți ani de ziua ta!


4. Să dai în viață numai de lucruri frumoase. Să rămâi aproape de oamenii la care ții și să iubești așa cum îți dorești. Momentele grele vor trece, obstacolele le vom depăși așa că important e să nu uiți cine ești. La mulți ani și multă fericire!

5. Dragă prieten, îți urez o viață liniștită și care să te mulțumească. Să nu existe zile în care să te simți pierdut, suntem lângă tine oricând ai nevoie. Sănătate multă, familie fericită, loc de mucă bănos și o viață fericită.Să ne trăiești!

6. Îmi doresc să ne revedem peste ceva timp și să te văd mai fericit și mai împlinit decât ai fost vreodată, cu mai multă bucurie în inimă și cât mai mulți bani. Să găsești dragostea fără să o cauți. Fie ca viața să te surprindă plăcut la orice pas și la orice colț. La mulți ani!

7. Să îți dea Dumnezeu sănătate, forță să lucrezi și să îți îndeplinești visele. Să trăiești așa cum ți-ai dorit încă de când erai mic. Bunăstarea și fericirea să vină la tine ca la un magnet. Să faci bine și să primești bine, pentru ca meriți asta! Ești un om special și iubit de mulți. La mulți ani și multă sănătate, prietene drag!

8. La mulți ani frumoși și sănătoși, prietenul meu drag! Ai grijă de cei dragi ție și bucură-te de momentele frumoase și liniștite pe care viața ți le oferă. Nu uita că tristețea dispare, iar în locul ei fericire întotdeauna apare!

9. În inima ta să își facă loc bucuria și căldura. Astăzi, de ziua ta, să îți dea viața tot ce ți-ai dorit și fie ca oamenii care țin la tine să fie lângă tine și tu să te bucuri de ei. Iubește, greșește și învață, fie ca viața să te surprindă plăcut și să te bucuri de ea. La mulți ani sănătoși, prietene iubit!

10. Îți urez ca de ziua ta, să te bucuri de viață așa cum îți dorești, să ai parte de împliniri și de surprize plăcute! Sper ca în această zi specială să te simți cel mai iubit și să nu uiți niciodată acest sentiment! La mulți ani, celui mai bun prieten!

 

Mesaje de la multi ani pentru o prietena

Prietenia este de cele mai multe ori cea mai neprețuită nestemată dintr-un colier. Oferă-le prietenelor tale cele mai frumoase urări de ziua lor prin aceste urări de la mulți ani.

 

11. Prietena mea dragă, fie ca de ziua ta să ți se îndeplinească toate dorințele tale și sa fii sănătoasă, să te poți bucura de ce ai în jurul tău și să iubești. La mulți ani!

12. La mulți ani, prietena mea! Ai trecut peste acești ani cu brio și te-ai descurcat tot timpul când ți-au apărut obstacole în cale, acum este momentul să sărbătorim fiecare reușită a vieții tale! Sper să te simți iubită și îndrăgită!

13. Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, prietenă dragă. dar mi-e teamă că, dacă se adeverește, la anu’ nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!


14. De ziua ta îți ofer toată dragostea și gândurile frumoase. Acum că a mai trecut un an sper să îți amintești cu plăcere de tot timpul petrecut până acum, de toate clipele frumoase, de momentele din care am învățat și am crescut. Sper să pot să îți fiu alături în continuare și să ai parte de tot ce îți dorești! La mulți ani!

15. Dragă prietenă, îți doresc să devii conducătoarea vieții tale. Să ștergi neplăcerile, momentele triste, dar și pe cele urâte. Lasă fericirea și dragostea să devină povestea vieții tale, să o clădești așa cum îți dorești. Iți doresc multă productivitate și să devii actrița principală în filmul vieții tale!

16. Îmi doresc ca ziua de azi să îți aducă cât mai multă bucurie, la fel de multă ca cea pe care o emani celor din jur. Să te bucuri de ce ai în jurul tău și noi să ne bucurăm pentru tine. La mulți ani!

17. Multă sănătate și fericire, prietena mea bună! Să te bucuri cât de mult poți de ziua ta!

18. De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurie, împlinire şi tot ce îți dorești. Flacăra vieții să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija pe care le dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătite cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi, prietena noastră dragă!

19. La mulți ani dragi, prietena noastră dragă, multă sănătate, dragoste, visuri împlinite, fie ca locul de muncă să îți aducă satisfacere, familia bucurie, prietenii dragoste, iar timpul să fie blând. Te iubim mult!

20. Un buchet de cuvinte mai frumos ca orice floare,

Îți ofer eu ție, ființă iubitoare.

Bucurie, blândețe și tot ce îți dorești,

Fie ca în viață un scop să îți găsești.

Să te bucuri, să râzi, să plângi, dar să nu uiți,

Nu ești singură și iubită ești de mulți! La mulți ani!

21. Fie ca fiecare moment al vieții tale să îți aducă bucurie. Fiecare clipă petrecută lângă cei dragi să însemne mai mult decât orice cadou. Lumina vieții să iși găsească loc la tine în suflet și să te simți iubită! La mulți ani!


22. Îmi e dor să petrecem timp împreună, să ne bucurăm una de alta și să ne amintim de întâmplările frumoase din trecut. Sper ca acest an să îți aducă nu doar fericire și liniște în suflet, dar și oameni dragi lângă tine. La mulți ani, prietenă dragă!

23. Toată dragostea, fericirea, succesul și căldura să te învăluiască ca prin vis, acum, de ziua ta. Îmi amintesc cu drag toate momentele noastre împreună și abia aștept să ne facem și mai multe amintiri. Să fii sănătoasă, draga mea! La mulți ani!

24. De ziua ta, îți urez din tot sufletul fericire, dragoste și împlinire. Fie ca tot efortul pe care l-ai depus până acum să fie răsplătit. Să fii iubită și să iubești mai mult cu fiecare an care trece. Să sărbătorești această zi ca nimeni altul. La mulți ani!

25. Astăzi este despre tine, iar cadoul pe care ți-l ofer sunt toate gândurile bune și bucuria pe care o port în inimă pentru tine. Să fii sănătoasă, să ai grijă de tine și de cei din jur. Întotdeauna să-ți amintești că nu ești singură și că ne dorim numai binele pentru tine! La mulți ani, draga mea prietenă!

 

Mesaje de la multi ani pentru prietene

Fa mai frumoasa ziua prietenelor tale cu aceste urari personalizate de la multi ani. Ce alt cadou poate sa fie mai frumos decat gandurile bune pe care le oferi unei pritene?

 

26. Se spune că în viață cel mai important lucru este familia așa că, de ziua ta, îți urez să ai persoanele dragi ție aproape, multă sănătate și prosperitate tuturor apropiați ție. La mulți ani, draga noastră prietenă!

27. Cei mai frumoși ani și de acum înainte! La mulți ani și tot ce îți dorești!

28. A mai trecut un an, prietene drag, iar cu această ocazie țin să îți reamintesc bucuria clipelor petrecute împreună. Chiar dacă unele clipe erau de tot râsul, acum au devenit amintiri dragi, la care nu voi renunța niciodată. Niciodată să nu te oprești din zâmbit, din râs și din a trăi frumos ca până acum. La mulți ani!

29. Să ai parte de cea mai frumoasă petrecere și de cele mai frumoase cadouri, draga mea prietenă. Fie ca această ocazie să ne rămână în memorie drept o amintire plăcută. Îți urez sănătate, voie bună și distracție plăcută. La mulți ani!

30. Astăzi uită de necazuri, neplăceri și șterge din inima ta toate clipele urâte. Ziua ta înseamnă un nou început pentru dragoste, fericire și prosperitate. La mulți ani, prietena noastră dragă!


31. Fiecare clipă din viața ta te-a adus astăzi aici, fiecare om care ține la tine astăzi este lână tine, dragostea să te înconjoare, iar banii să se înmulțească în portmoneul tău pe timp de noapte. Numai fericire, voie bună și sănătate să îți iasă în cale. La mulți ani fericiți, draga noastră prietenă.

32. Nu uita niciodată, nimic nu este imposibil, mai ales în această zi. Îndemnul meu pentru ziua ta este să te distrezi, să încerci lucruri noi pentru ca ai puterea de a depăși orice obstacol. Ziua ta e un simbol al noilor începuturi așa că bucură-te, simte-te bine și sărbătorește așa cum simți tu! La mulți ani!!!

33. Draga noastră prietenă, cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc sănătate, voie bună, bucurii și tot ce ți-ai putea dori, dar cel mai mult îți urez liniște, fie ca viața să te păzească de ce e rău, iar oamenii din jurul tău să aibă grijă de tine. Casă mare și o familie și mai mare care să o umple. Bani câți îți dorești și un râu de fericire care să nu se oprească din a curge. La mulți ani, prietenă dragă!

34. Prietene drag, fie ca de ziua ta să te bucuri de ce ai, dar să nu te oprești din a-ți dori mașini, bani, case și îți urez ca toate visurile să ți se îndeplinească. Să ai o singură femeie care să te iubească și multă lumină în viață. La mulți ani!

35. Chiar dacă nu sunt lângă tine astăzi, de ziua ta, îți urez de la distanță noroc în viață, fericire, multe surprize plăcute și fie ca tot ce îți dorești să devină realitate. Sper să ne putem vedea curând și să te pot îmbrățișa așa cum se cuvine. La mulți ani prietena mea/ prietenul meu drag/ă.

 

Mesaje de la multi ani pentru prieteni

O simpla urare care va infrumuseta ziua oricarui prieten, ureaza-i la multi ani intr-un mod creativ.
36. Mulți ani fericiți, bani mulți și dorințe îndeplinite, prietene! La muți ani!

37. A mai trecut un an. Când te uiți în oglindă poate vezi aceiași persoană ca până acum, dar eu când ma uit la tine văd un om care s-a schimbat și care aduce fericire în viețile oamenilor din jurul lui. De ziua ta îți urez multă sănătate, bani și fericire cât cuprinde, îți doresc îndeplinirea țelurilor și multă productivitate. La mulți ani!

38. Cele mai frumoase urări de la mulți ani! Tot ce îți dorești să îți pice în traistă, iar fericirea să te înconjoare la orice pas. Gândurile neplăcute să te părăsească măcar azi, iar viața să te mângâie ușor, prieten/ă drag/ă.

39. Numai zâmbete, lumină, liniște și fericire să îți apară în cale, prietenul/prietena nostru/noastră iubit/ă! Să te bucuri de viață și să te ridici de fiecare dată când aceasta te doboară. La mulți ani sănătoși și frumoși!

40. Uită de limitări, uită de cuvintele ”nu se poate”, astăzi este posibil orice, căci tu ești stăpânul/stăpâna vieții tale. Fie ca dorințele și visurile tale să se îndeplinească, fie ca lumina să te urmărească peste tot și să nu îți pierzi din veselie. Să ne trăiești mult și frumos, prietenul/ prietena meu/mea!

41. Astăzi se mai adaugă un an  la vârsta ta și îți urez ca acest an să te aibă în pază, să te ocrotească și să îți aducă numai bucurii. Să uiți de necazuri și de neplăceri de ziua ta și să te bucuri de ea la maximum. La mulți ani!

42. Bucurie, veselie și multă sănătate îti urez de ziua ta. Mulți bani, o casă mare în care să îi ții și mulți copii care să îți aducă numai bucurii. Să visezi în continuare, să nu te oprești din a încerca lucruri noi. Niciodată nu știi ce are viața pregătit pentru tine. La mulți ani frumoși, prietene!

43. Fie ca fiecare zi să îți aducă o bucurie în plus. Fie ca fiecare an să te aducă mai aproape de îndeplinirea visurilor tale. Multă sănătate, prosperitate și fericire îți urez azi ție. La mulți ani!

44. În acest an te-ai schimbat mai mult decât îmi puteam închipui și îmi doresc să te felicit sincer cu această urare de la mulți ani. Iți urez o viață plină de bucurie, să ajungi în viață să faci tot ce ți-ai propus și să te bucuri de fiecare moment. Să găsești putere în tine chiar și în momentele cele mai grele și să îți urmezi întotdeauna propriul drum. La mulți ani!

45. Mulți ani fericiți celei/celui mai loial/e prieten/e. Sănătate multă, voie bună, speranță și încredere. Astăzi vreau să-ți mulțumesc că mi-ai fost aproape și că m-ai ajutat în toate momentele grele, dar și în clipele tensionate. Ești un adevărat model și meriți toată fericirea. La mulți ani, omule drag!

46. De când ne cunoaștem ai fost o adevărată inspirație pentru mine, dar și pentru cei din jurul tău. Îți urez noroc cât se poate, o viață cât mai senină și bucurie la fiecare pas pe care îl faci înainte. Niciodată să nu îți pleci capul, drumul tău este înainte, urmează-l și fii fericit! La mulți ani!

47. Tot ce îți dorești să se îndeplinească și tot ce ai visat să se adeverească astăzi cu ocazia zilei tale de naștere. Ești un om minunat și un/o prieten/ă extraordinar/ă. Să sărbătorești exact cum îți dorești și fie ca viața să te aibă în grijă. La mulți ani frumoși și sănătoși!

 

 

Citește și:

Mesaje de la multi ani pentru copii – 50 de urări frumoase pentru fiecare vârstă

Mesaje frumoase de la multi ani pentru cea mai buna prietena

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here