58 de mesaje frumoase de noapte bună

  0
  22385

  Cu ajutorul unor mesaje de noapte bună le putem oferi celor dragi gândurile noastre calde, indiferent de distanța care ne desparte. Acestea le aduc un zâmbet pe față celor ce le primesc, amintindu-le de dragostea pe care le-o purtăm.

  Astfel, v-am pregătit o serie de mesaje de noapte bună din care să vă inspirați pentru a le putea spune membrilor familiei, iubitului sau prietenilor cât de mult țineți la ei!

  Ce poate fi mai frumos decât să știi că iubitul sau părinții adorm cu tine în gând și cu un zâmbet pe chip?

   

  Urări de noapte bună

   

  Noaptea este momentul de sinceritate și vulnerabilitate în care adesea ne putem simți singuri. Deși luna și stelele luminează cerul, absența celor dragi poate aduce cu ea singurătatea și tristețea.

  Următoarele urări de noapte bună vă pot ajuta să le arătați celor dragi că sunteți alături de ei indiferent de moment, amintindu-le de iubirea care vă unește.

  1. Este timpul pentru somn. Fie ca visele să-ți fie dulci, somnul liniștit și odihnitor. Noapte bună!

  2. Pregătește perna. Ascunde-te în pătura pufoasă. Norii albi alunecă pe cer și te vor purta cu ei în tărâmul viselor. Somn ușor și odihnitor!

  3. Este timpul să dormim! Lasă grijile zilei de azi în urmă și relaxează-te în jurul celor dragi. Noapte bună!

  4. Atunci când stelele acoperă cerul, este timpul să ne pregătim de culcare. Lasă-te cuprins de îmbrățișarea somnului și purtat pe tărâmul viselor! Noapte bună!

  5. Noaptea îți va aduce dulceața viselor, căldura păturii și liniștea nopții. Noapte bună!

  6. Îți urez o noapte liniștită, plină de vise frumoase și dulci! Somn ușor!

   

   

  7. Noaptea a sosit în tăcere. Somnul se strecoară ușor-ușor printre gene. Nu rezista acestei dulci odihne, închide ochii și bucură-te de momentele de liniște. Somn ușor și liniștit!

  8. Noaptea îți va alunga problemele, îți va oferi clipe de tăcere și te va acoperi în liniștea cerului înstelat. Închide ochii, lasă-te purtată de valuri viselor plăcute, iar, când te vei trezi, vei simți odihna și căldura dulce a soarelui. Noapte bună!

  9. Odihna de care ai nevoie și liniștea pe care nu o poți avea oricând pe timpul zile sunt aici. Odată cu lăsarea întunericului, totul este scăldat în lumina palidă a lunii, iar oboseala nu întârzie să se arate. Bucură-te de aceste momente și pășește în lumea viselor cu speranța ca ziua de mâine să fie mai bună decât ai crede. Noapte bună!

   

  Mesaje frumoase de noapte bună
  Oboseala și grijile zilei de mâine ne pot acapara pentru un moment odată cu lăsarea întunericului, dar atenția din partea celor iubiți ne poate liniști. Un mesaj de noapte bună venit din partea iubitei/iubitului sau familiei are puterea de a ne aminti că, deși viața este plină de evenimente neașteptate, avem mereu aproape oamenii dragi nouă.

  Așadar, v-am pregătit o colecție de mesaje frumoase de noapte bună pentru a le transmite celor dragi gândurile dumneavoastră într-un mod atent și sugestiv.

   

  10. Fiecare zi ne aduce o mulțime de bucurii, mai ales timpul petrecut cu cei dragi. Fie ca această seară liniștită să îți amintească de iubirea care te înconjoară, atât din partea familiei, cât și din partea mea. Somn ușor și odihnă plăcută!

  11. Odată cu venirea serii, este timpul să te pregătești de culcare. Noapte bună alături de cei dragi ție!

   

   

  12. Chiar dacă această zi nu a fost exact așa cum te așteptai, chiar dacă greutățile te-au apăsat, acum este momentul să te liniștești și să te odihnești pentru a putea înfrunta totul cu o atitudine pozitivă. Noapte bună!

  13. Somnul să îți fie liniștit și dulce, perna moale și plină de vise frumoase. Somn ușor!

  14. Fie ca noaptea să îți aducă liniștea pe care o cauți și odihna de care ai nevoie. Stelele și luna îți vor veghea somnul, iar apariția soarelui de dimineață îți va aduce energia de care ai nevoie. Noapte bună!

  15. În această noapte să ai cele mai frumoase vise! Stelele să îți acopere genele, iar luna să îți lumineze pașii în visele frumoase. Somn ușor!

  16. Noaptea a sosit, stelele și-au aprins lumina lor cea caldă, iar pașii tăi se vor îndrepta spre lumea viselor. Caută în aceste ore de somn odihna și energia de care ai nevoie pentru ziua ce vine. Noapte bună!

  17. Ai încredere în această noapte. Ea îți va aduce liniștea, odihna și visele frumoase de care ai nevoie. Fie ca perna să îți fie pufoasă, patul cald și primitor, iar somnul liniștit și dulce. Noapte bună!

   

  Mesaje de noapte bună pentru iubita mea

   

  Cea mai delicată și mai grijulie prezență din viața unui bărbat este iubita lui. Aceasta îi luminează zilele, îi amintește de frumusețea fiecărei zile și îi îndulcește atât momentele de peste zi, cât și clipele de dinaintea somnului.

  Mesajele de noapte bună – un gest atent și totodată simplu – îi vor aduce zâmbetul pe buze iubitei dumneavoastră, amintindu-i că sunteți mereu alături de ea. Urați-i vise plăcute și un somn dulce ființei dragi cu următoarele mesaje special pregătite pentru acest moment!
  18. Luna apare pe cer în fiecare noapte înconjurată de stele, dar tu, iubita mea, ești mai frumoasă decât ele. Noapte bună!

  19. Draga mea, sper ca această noapte să îți aducă numai vise frumoase și energia de care ai nevoie pentru ziua de mâine. Somn ușor!

  20. Iubita mea, deja este târziu. Ziua de mâine mai are puțin și sosește, așa că este timpul să ne culcăm. Lasă-te cuprinsă de liniștea nopții și închide ochii. Noapte bună!

   

   

  21. După o zi așa de lungă, este vremea să închidem ochii și să ne odihnim. Lasă grijile zilei de mâine și bucură-te această seară. Noapte bună, iubita mea!

  22. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase alături de tine pe care mi le pot aminti în fiecare seară înainte de culcare. Sper ca și pe buzele tale să răsară un zâmbet atunci când te gândești la mine. Somn ușor, draga mea!

  23. Strecoară-te la mine în vis, iubita mea. Haide să zburăm printre stelele de pe cerul întunecat, să plutim peste norii pufoși și să fim împreună și aici. Noapte bună și multe îmbrățișări, draga mea!

  24. Noapte bună, iubita mea, cea mai dragă și mai scumpă ființă din viața mea. Abia aștept să ne revedem odată cu lumina caldă a soarelui. Somn ușor!

   

  SMS de noapte bună

   

  Din ce în ce mai rapid, comunicarea prin intermediul telefonului devine parte importantă din viețile tuturor. Indiferent de momentul zilei, suntem mereu conectați cu prietenii, familia și toți cei dragi nouă.

  Grijile și stresul din viața de zi cu zi ne fac tot mai reci față de relațiile cu cei apropiați, dar noaptea momentul în care ne putem relaxa, poate fi perfect pentru a le aminti celor dragi că le suntem aproape.

  Transmiteți-le părinților, prietenilor sau iubitului/iubitei dragostea dumneavoastră cu aceste SMS-uri de noapte bună.

   

  25. Deși nu sunt acum lângă tine, îți urez o noapte frumoasă și un somn liniștit. Noapte bună, iubita mea!

  26. Noapte bună și frumoasă, aducătoare de liniște și energie nouă!

  27. Noapte bună și vise plăcute! Fie ca noaptea aceasta să îți aducă liniștea și odihna pe care le cauți!

   

   

  28. Noapte bună și vise dulci ca mierea! Îți urez să ai parte de o pernă pufoasă ca norii și de un pat călduț și primitor!

  29. Somn ușor și vise dulci! Fie ca noaptea să îți fie un refugiu în fața grijilor de zi cu zi. Noapte bună!

   

  Mesaje de noapte bună lungi
  Deseori nu ne facem suficient timp pentru a sta cu cei dragi, fie părinții, iubitul/iubita ori prietenii. Stresul și agitația de la lucru ne obosesc, astfel că ne putem simți prea obosiți pentru a mai vorbi cu cei apropiați.

  Cu toate acestea, noaptea, înainte de culcare, ne amintim cu toții de dragostea pe care o purtăm apropiaților, și simțim nevoia de a le vorbi.

  Următoarele mesaje de noapte bună lungi vă pot ajuta să le transmiteți persoanelor dragi sentimentele dumneavoastră calde, amintindu-le de toate momentele frumoase petrecute împreună și aducându-le un zâmbet pe chip.

   

  30. Îți urez ca somnul din această noapte să te poarte pe tărâmurile viselor tale cele mai plăcute, departe de problemele de zi cu zi. Fie ca luna să îți vegheze somnul, stelele să se odihnească pe chipul tău liniștit, iar norii să te învelească în parfumul cerului întunecat. Noapte bună!

   

   

  31. Vântul nu mai bate în ferestre, liniștea învăluie camera. Stelele și luna luminează cerul, iar în pat perna și pătura te așteaptă. Somnul îți promite odihna și calmul de care ai nevoie după o zi plină. Fie ca somnul să își fie dulce, iar dimineața bogată în zâmbete și bucurii. Noapte bună!

  32. Fie ca luna să îți vegheze somnul, stelele să joace în părul tău, iar aerul răcoros să te umple de energie. Când va veni dimineața, te vei bucura de aroma cafelei, de zâmbetele celor dragi și de razele calde ale soarelui. Până atunci, îți urez noapte bună!

  33. Odată cu apusul soarelui, stelele strălucesc atât pe cer, cât și în ochii tăi. Luna scaldă în lumina ei dulce întreg orașul, iar răcoarea serii îmbie lumea spre somnul revigorant și liniștit. Pregătește-ți perna, îmbrățișează-i pe ei dragi și pășește în lumea viselor. Noapte bună!

  34. Îți urez ca această noapte să fie plină de vise plăcute și să îți ofere energia de care ai nevoie! Atunci când dimineața va veni, vei fi mai energică, mai bucuroasă și mai aproape de cei dragi! Somn ușor și odihnă plăcută!

  35. Ai încredere în puterea nopții de a te vindeca de stresul și grijile de peste zi. Pregătește-ți patul, urează-le noapte bună celor dragi și lasă-te aruncat în lumea viselor, unde doar liniștea și lumina lunii te vor ghida. Noapte bună!

  36. Luna și-a început călătoria în noapte. Stelele, ghizi pe cerul întunecat, ne poartă privirile spre norii albi și pufoși. Cu o cană de ceai și o carte, relaxează-te în liniștea și aerul rece al serii. Bucură-te și tu de somnul odihnitor al acestei seri. Noapte bună!

   

  Mesaje de noapte bună pentru ea

   

  Avem atâtea ocazii pentru a le trimite mesaje și gânduri frumoase persoanelor iubite, dar deseori suntem prea ocupați pentru a o face. Ce ne oprește? Grijile, stresul, agitația de la locul de muncă? Acestea dispar în momentul în care știm că ziua s-a încheiat și urmează un somn liniștit.

  Un gest pe care iubita dumneavoastră îl va aprecia – mesajul de noapte bună. Indiferent de distanța dintre două persoane, sentimentele transmise sincer și iubirea vor fi mereu resimțite cu bucurie.

  Următoarele mesaje de noapte bună pentru ea vă pot inspira pentru a-i îndulci seara femeii iubite din viața dumneavoastră.
  37. Asemeni soarelui care se oglindește în ochii tăi, așa și stelele strălucesc neîncetat în privirea ta caldă. Lasă-te cuprinsă de liniștea nopții, îmbrățișează perna moale și avântă-te în lumea viselor. Somn ușor, iubita mea!

  38. Draga mea, deși nu sunt acum lângă tine, poți simți îmbrățișarea mea prin lumina palidă a lunii. Mă bucură nespus faptul că sunt persoana către care gândurile tale se îndreaptă înainte de a adormi. Noapte bună, iubito!

  39. Deși departe unul de altul, suntem sub același cer, aceleași stele și aceeași lună. Voi fi mereu alături de tine, iubito! Noapte bună!

  40. Deși distanța ne desparte, suntem amândoi în gândurile celuilalt. Zâmbetele tale pe care le privesc zi de zi mă duc cu gândul la clipa în care vom putea adormi unul în brațele celuilalt. Până atunci, somn ușor, draga mea!

   

   

  41. Iubita mea, sper ca ziua ce vine să îți aducă numai bucuri și momente frumoase asemeni viselor tale. Iubirea dintre noi ne va încălzi inimile și mai tare atunci când ne vom aminti de toate momentele frumoase petrecute împreună. Somn ușor și odihitor, draga mea!

  42. Indiferent de moment, indiferent de distanța dintre noi și indiferent de micile certuri ce mai apar, sper că vei ține minte că iubirea dintre noi este cel mai important dar pe care l-aș fi putut primi. Sper că vei adormi cu un zâmbet pe chip și cu bucurie în suflet. Noapte bună, iubita mea!

   

  Mesaje de noapte bună pentru prieteni

   

  Cel mai strâns grup și care adesea ne este la fel de apropiat precum familia este cel de prieteni. Oameni cu povești de viață diferite de ale noastre, cu pasiuni și interese variate se adună împreună și împărtășesc aceleași sentimente frumoase, ceea ce îi transformă într-o a doua familie.

  Poate că viața este agitată și plină de momente neașteptate care ne dau peste cap programul și ne obosesc, dar relațiile cu cei dragi merită întotdeauna puțin din atenția noastră. Amintiți-le prietenilor dumneavoastră de iubirea care vă unește cu aceste mesaje de noapte bună special concepute pentru această situație.

   

  43. După fiecare zi, prietenia dintre noi strălucește mai puternic decât razele lunii pe cer. Sper ca amintirile plăcute pe care ni le-am făcut împreună să te bucure înainte de culcare. Noapte bună!

  44. Prietenia dintre noi este un dar minunat pe care îl împărțim. Bucură-te de acestă noapte și de somnul binemeritat. Noapte bună!

  45. Abia aștept momentul revederii dintre noi. Până atunci, hai să ne bucurăm de liniștea și calmul nopții. Somn ușor!

  46. Știu că nu petrecem foarte mult timp împreună, dar fiecare moment în care râdem, ne bucurăm de vremea de afară și ne amintim de clipele frumoase petrecute îmi vor trece prin minte înainte de culcare. Sper că și tu vei avea un zâmbet pe chip atunci când te vei gândi la prietenia noastră. Noapte bună!

  47. Noapte bună! Somn dulce și fie ca noaptea aceasta să îți aducă numai vise plăcute și momente frumoase alături de cei dragi!

  48. Prietenia dintre noi este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le puteam primi. Căldura și liniștea pe care le simțim atunci când suntem împreună mă vor bucura mereu. Sper ca noaptea aceasta să îți aducă numai vise frumoase și liniștite! Somn ușor!

   

   

  49. Luna luminează cerul precum prietenia noastră îmi luminează fiecare zi. Sper să ne putem bucura de darul acesta multă vreme de acum. Noapte bună și un somn dulce și odihnitor!

  50. Cu toate că nu putem fi împreună întotdeauna, prietenia dintre noi nu ține cont de distanță sau timp. Sper că și tu simți aceste lucruri. Somn ușor și fie ca visele tale din timpul nopții să poată deveni realitatea dulce pe care o vei întâmpina în fiecare zi!

  51. Pe măsură ce lăsarea întunericului pune în evidență strălucirea lunii, așa și timpul ce trece ne arată cât de importantă este prietenia dintre noi. Sper să ne putem bucura de aceste sentimente mult timp, indiferent de distanța dintre noi. Noapte bună!

   

  Urări de seară frumoasă
  Noaptea, grijile și oboseala pot părea adevărate coșmaruri, dar acestea pot dispărea în fața iubirii și atenției primite din partea celor dragi, prieteni, familie, iubit/iubită.

  Indiferent de relația dintre două persoane – colegi de serviciu, prieteni, parteneri-, urările de noapte bună primite înainte de culcare pot aduce un surâs pe chipul unei persoane, amintindu-i că întotdeauna este înconjurată de afecțiunea celor apropiați ei.

   

  52. Lasă liniștea acestei nopți să îți redea energia de care ai nevoie pentru ziua de mâine. Noapte bună!

  53. Seara este momentul reculegerii, al mulțumirii pentru toate momentele frumoase. Bucură-te de aceste momente, apoi lasă-te cuprinsă de somnul dulce. Noapte bună!

  54. Lasă lumina palidă a lunii, stelele strălucitoare și patul cald să te poarte în lumea viselor. Noapte bună!

  55. Adună-ți energia de care ai nevoie pentru ziua de mâine cu somnul liniștit din această seară. Somn ușor!

  56. Sper ca mesajul meu să încălzească această seară. Noapte bună!

  57.Noapte bună! Visele să-ți fie frumoase, odihna dulce și somnul liniștit!

  58. Întunericul serii se lasă peste oraș. Bucură-te de aceste momente pentru a-ți găsi liniștea și energia de care ai nevoie în zilele ce urmează. Noapte bună!

   

   

  Acestea sunt câteva dintre mesajele de noapte bună pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. Sperăm că le puteți folosi drept inspirație pentru a le transmite celor dragi urări de noapte bună și gânduri frumoase!

   

  Citește și

  70 mesaje de bună dimineața superbe pentru iubit, iubită, cei dragi

  Mesaje de iubire și dor – 50 mesaje când te arde dorul de persoana iubită

   

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here