Mesaje de iubire și dor – 50 mesaje când te arde dorul de persoana iubită

  0
  81282
  mesaje de iubire și dor

  Când iubești, chiar și o oră departe de ființa iubită poate părea o eternitate. Vrem să fim mereu împreună, să ne privim, să îl/o știm aproape. Când ești departe sau e departe, dragostea parcă e și mai puternică. Și vrei să-i spui cât de mult îți lipsește. Pentru aceste momente, ți-am pregătit mai multe mesaje de iubire și dor cât mai frumoase și expresive. Poți să i le transmiți la telefon, sau prin SMS, Whatsapp sau pe Facebook Messenger.

  Nu uita însă ca aceste mesaje de iubire și dor să fie potrivite momentului relației voastre. Alegeți-l pe cel care exprimă cel mai bine unde sunteți în iubirea voastră. Dacă alegeți un mesaj de iubire și dor care spune că el/ea e totul pentru voi dar încă sunteți foarte, foarte devreme în relație, s-ar putea să vă speriați partenerul. Să se gândească că sunteți prea dependenți de el. Dacă alegeți un mesaj de dor prea puțin expresiv ar putea părea că nu țineți suficient de mult la el.

  Dar stați fără grijă, asta nu se va întâmpla dacă alegeți din mesajele de mai jos 🙂 Citiți-le și alegeți-l sau combinați din ele mai multe fraze așa încât să exprime exact ce vă doriți. El sau ea va fi cu siguranță emoționat și mișcat de declarația și mesajul vostru din inimă.

  Mesaje de iubire și dor

  Dorul de persoana iubită nu are legătură doar cu perioada de timp care a trecut de când l-ai văzut ultima oară. Ci este acel moment când te bucuri de ceva și ți-ai dori ca acea persoană să fie împreună cu tine ca să vă bucurați împreună. 🙂 Mai jos găsești mai multe mesaje de iubire și dor frumoase și emoționante ca să îi transmiți exact ce simți și cât de mult ți-ai dori să fiți din nou împreună cât de curând. Un mesaj de iubire și dor bine ales face cât o sută de alte declarații și mesaje oarecare de iubire. Așa că alege-l cu grijă.

  1. Nu există nici măcar un moment al zilei în care să nu mă gândesc la tine și să nu-mi fie tare dor de tine.

  2. Fiecărei părticele din mine îi este dor de tine și dorește să fii lângă mine.

  3. Ar fi trebuit să te fi ținut mult mai lung și strâns în îmbrățișarea mea ultima oară când ne-am văzut… Mi-e dor de tine. Te iubesc 🙂

  4. Mi-e dor de tine. De vocea ta, de zâmbetul tău, de parfumul tău. Mi-e dor de îmbrățișarea ta, de glumele tale. De modul cum mă faci să mă simt. Mi-e dor de tine pe de-a-ntregul.

  5. Mi-ar plăcea să te iubesc în loc să-mi fie dor de tine…

  6. Cu cât te aștept mai mult, cu atât va fi mai dulce sărutul tău. 🙂

  7. Mi-e dor să-ți văd numele pe ecranul telefonului…

  8. Faptul că suntem la distanță unul de altul ne învață cum să fim împreună.

  9. Mi-e dor de tine cel mai mult noaptea. Când totul s-a oprit, e liniște și simt cu fiecare celulă că nu te am lângă mine.

  10. Ești oarecum.., de fapt :), mint, ești, tot timpul 🙂 , prezent în mintea mea.


  11. Știu că te iubesc pentru că mi-e dor de tine înainte să pleci. Că te pot asculta toată noaptea și tot nu mă satur să-ți aud vocea. Când doar numele tău e suficient să-mi dea fiori. Și pentru că îți văd zâmbetul atunci când închid ochii.

  12. Nu-mi place așteptarea. Dar dacă asta trebuie să fac ca să fim din nou împreună la un moment dat, voi aștepta oricât e nevoie ca să fiu cu tine.

  13. Când mi-e dor de tine recitesc vechile noastre conversații, ascult melodiile care-mi amintesc de tine și apoi mi-e dor și mai tare de tine…

  14. Faptul că suntem departe unul de celălalt m-a făcut să apreciez și mai mult relația noastră.

  15. Mi-e dor de atingerea ta. Mi-e dor de tine…

  mesaje de dragoste și dor


  16. Vreau să te văd. Să te țin în brațe, să te strâng în brațe, să te ating, să te sărut, să ne giugiulim. Si să te iubesc.

  17. Când mi-e dor de tine recitesc mesajele noastre și râd ca un idiot. 🙂

  18. Nu vreau să-mi fie dor de tine la ora 3 dimineața și să-ți trimit un mesaj. Vreau să-mi fie dor de tine la 3 dimineața și să mă întind și să te sărut în somn lângă mine.

  19. De fiecare dată când îmi sună telefonul sper să fii tu și să-ți fie dor de mine.

  20. Câteodată trebuie să mă opresc din orice aș face, să închid ochii și să te îmbrățișez, chiar și dacă e o îmbrățișare doar în mintea mea.

  21. Mi-e dor de tine. Nu acel mi-e dor de tine că te-am văzut de ceva timp, ci acel mi-e dor de tine că nu ești ACUM lângă mine. Te iubesc!

  22. O simplă îmbrățișare de-a ta ar fi minunată acum… Îmi e tare dor de tine.

  23. Te doresc. Vreau să fii cu mine acum aici. Să vorbesc cu tine. Vreau să fiu cu tine. Vreau să te strâng în brațe. Te vreau numai și numai pe tine.

  24. Chiar dacă mi-aș petrece toată ziua cu tine mi-ar fi dor de tine în secunda în care ai pleca.

  25. Mi-e dor de tine mai mult decât pot pune în cuvinte. Te iubesc, draga mea!

  26. Sunt geloasă pe fiecare persoană care te vede astăzi, pentru că nu sunt cu tine… Sper să ne vedem cât mai repede. Deja mi-e dor de tine.

  27. Sunt diferit, poate nebun. Trăiesc de multe ori într-o altă dimensiune. Pentru că vreau să trăiesc cât mai aproape de ce e cu adevărat real și autentic. Mi-e dor de tine, tu ești ce e mai real și autentic din tot ce poate fi pentru mine.

  Citește și

  Declaratii de dragoste emotionante – alege cea mai buna declaratie de dragoste pentru iubit sau iubita

  Mesaje triste de dragoste si dor


  mesaje de dor pentru iubitIubești dar obiectul dragostei tale nu e lângă tine. Și suferi pentru că nu sunteți împreună. Nu există om să nu fi suferit din dragoste și dor. E insuportabil dar nu există iubire fără tristețe și fără suferință. Ce poți face într-o astfel de situație? Simți nevoia să-i trimiți un mesaj de iubire și dor? Noi ți-am pregătit câteva mesaje triste de dragoste și dor, pentru momentele când parcă zilele sunt din ce în ce mai lungi și pare că nu o să vă mai vedeți și strânge în brațe niciodată.

  28. În aceste momente poate te ajută să îți exprimi sentimentele și dorul. Un astfel de mesaj transmis ființei iubite te poate elibera. În același timp, dorul împărtășit de ambii iubiți poate suda și mai mult sentimentele dintre ei. Așa că, să nu fim timizi, și să-i spunem cât de dor ne e de ea sau de el.

  29. Mă termină că nu pot să te aud, că nu pot să-ți aud vocea. Te iubesc și mi-e îngrozitor de dor de tine.

  30. Când mă gândesc la tine îmi vine să plâng. Atât de mult mi-e dor de tine.

  31. Dorul de tine vine în valuri. În seara asta mă înneacă.

  32. Până la urmă totul se rezumă la cine te gândești ultima oară seara înainte de a adormi… Acolo e inima mea.

  33. Indiferent de ce fac, nu există nici măcar un moment în care să nu mă gândesc la tine. Mi-e foarte foarte dor de tine.

  34. Nu vreau să te sun. Nu vreau să-ți trimit mesaje. Vreau să fiu în brațele tale, să te țin de mână, să-ți aud inima, vreau să fim împreună. Te iubesc!

  35. Cum pot să te uit? Îți voi spune la revedere, mă voi simți pierdută pentru un timp, va durea rău de tot. Dar, într-o bună zi, mă voi trezi fără acea durere, fără acea apăsare în piept. Și voi ști atunci că inima în sfârșit s-a vindecat. Și atunci voi putea fi din nou fericită.

  36. Suntem singuri, suntem mânioși, suntem neîmpliniți. Suntem toți muzee ale fricii. Am nevoie de tine ca să văd partea frumoasă din chestia asta care se numește viață 🙂

  Mesaje de dor pentru iubit

  Noi femeile suntem de multe ori mai emoționale ca bărbații. Când el nu e lângă tine dintr-un motiv sau altul, simți nevoia să-i spui cât de mult îl iubești și cât de incredibil de dor îți e de el. Un mesaj de dor pentru iubit îl va face să te dorească mai mult. Dar e important să îți dozezi bine mesajul în funcție de momentul relației în care vă aflați, să nu pară prea dulceag dacă sunteți la început sau prea rece dacă sunteți într-o relație stabilă. 🙂

  37. Nu-mi pasă dacă te văd pentru 5 minute sau pentru toată noaptea. Vreau să te văd neapărat.

  38. Mi-ar plăcea să apar în fața ușii tale acum și să petrecem întreaga noapte împreună. Mi-e dor de tine.

  39. Încerc să nu mă gândesc la tine, să nu-ți duc dorul. Dar, până la urmă, ești tot timpul în mintea mea și sufletul meu.

  40. Până să te întâlnesc nu știam că e posibil să-mi fie dor de cineva atât de intens, atât de tare. Vreau să te văd cât mai repede cu putință…

  41. Cu cât aștepți mai mult, cu atât vei aprecia mai mult acel ceva când se va întâmpla. Pentru că orice merită avut merită și să îl aștepți…
  42. Când închid ochii, te văd. Când îi deschid, mi-e foarte dor de tine.

  43. Vreau să-ți spun că sunt a ta azi, mâine și pentru totdeauna. N-am știut ce e iubirea adevărată până la tine. Te iubesc și mi-e tare dor de tine. De abia aștept să ne revedem.

  44. Așteptarea e un semn de dragoste adevărată și de răbdare. Toți putem spune: te iubesc, dar nu toată lumea poate să aștepte și să-și dovedească astfel iubirea.

  45. E atât de simplu, și atât de infinit de complicat, în același timp: vreau să fiu cu tine.

  46. Săruturile noastre, îmbrățisările noastre sunt totul. Mi-ai dat totul. Și eu ți-am oferit ce a rămas din mine, după atâtea zbateri și iubiri neîmplinite. Mi-e dor de tine. Mulțumesc că ești al meu.

  47. Să-mi fie dor de tine și să nu te pot vedea e cel mai trist sentiment din lume. Mi-e dor de tiiiiiineee!

  48. Mi-e dor de tine când ceva mișto se întâmplă pentru că aș vrea să-l împărtășesc cu tine. Dar mi-e dor de tine și când ceva mă supără, pentru că tu mă înțelegi cel mai bine. Mi-e dor de tine când râd și când plâng, pentru că râsul e mai vesel cu tine și lacrimile dispar cu tine. Da, mi-e dor de tine tot timpul. Dar cel mai mult mi-e dor de tine în nopțile când nu pot adormi gândindu-mă la tine și la clipele minunate pe care le-am petrecut împreună. Pentru că au fost unele dintre cele mai frumoase și memorabile din viața mea.

  49. Mi-e dor de tine și mă întreb dacă se întâmplă să ne gândim câteodată unul la celălalt în același timp. 🙂

  50. În seara asta voi adormi gândindu-mă la tine. Mi-e dor de tine atât de tare!

  51. Cum pot să trăiesc fără tine? E o bătălie pe care o duc în fiecare zi, în fiecare moment. Mi-e dor de tine.

  52. Să fiu cu tine. Asta e tot ce-mi doresc! Te iubesc 🙂

  53. Nu-mi treci prin minte când și când, nu, tu trăiești în mintea mea 🙂 Te iubesc

  54. Mi-e dor de tine într-un mod în care mă schimbă pe interior.

  55. Simți cât de mult îți duc lipsa? 🙂 Întoarce-te cât mai repede, mi-e tare dor de tine.

  56. Te voi aștepta oricât va fi nevoie, pentru că nu vreau pe nimeni altcineva. Te iubesc.

  Iată câteva mesaje de dragoste și dor pe care poți să le trimiți iubitului sau iubitei fie prin SMS, pe Whatsapp sau Facebook Messenger. Sunt câteva mesaje pline de subînțeles, profunde, emoționante și intense. Cu siguranță îl va îndupleca să se întoarcă cât mai repede cu putință dacă e plecat undeva sau îl va face să te dorească și să te iubească și mai mult. 🙂 În așteptare, hai să ascultăm o melodie despre dor 🙂

  Citește și

  Declaratii de dragoste emotionante – alege cea mai buna declaratie de dragoste pentru iubit sau iubita

  Cele mai frumoase urări și mesaje de la mulți ani pentru iubit

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here