70 mesaje de bună dimineața superbe pentru iubit, iubită, cei dragi

0
93649
mesaje de bună dimineața

Atunci când primești mesaje de bună dimineața știi că cineva se gândește la tine și îți vrea binele. E un sentiment unic. Așa că oferă-i această bucurie iubitului, iubitei sau celor dragi ție. Trimite-le un mesaj surpriză dis de dimineață sau chiar mai târziu. Important e să prinzi orele dimineții, ca să dai tonul zilei. 🙂 Trimite-i iubirea ta și toate urările de bună dimineața, transmite-i energia ta pozitivă. Va aprecia cu siguranță!

Noi ți-am pregătit în acest articol nenumărate mesaje de bună dimineața pt iubită, pentru iubit, urări de buna dimineata, mesaje de bună dimineața pentru persoanele drage. Toate sunt mesaje de bună dimineața noi, tot ce trebuie să faci este să le alegi pe cele mai potrivite persoanei căreia vrei să-i trimiți gândurile tale de bine. Așadar citește-le în liniște și hotărăște-te care i-ar face cea mai mare plăcere.

Poți reveni apoi, dimineață de dimineață, pentru a alege noi și noi mesaje de dimineață cu care să-i faci ziua mai frumoasă prietenului sau prietenei. Sau pur și simplu cuiva drag și important pentru tine.

Mesaje de bună dimineața noi

Când nu ai inspirație ce mesaj bun de bună dimineața să trimiți, vei găsi cu siguranță gânduri frumoase în acest articol din care să alegi câteva pentru mesajul tău. Fie că vrei să-i trimiți un SMS, un Whatsapp message sau un mesaj pe Facebook. Îți trebuie doar puține răbdare ca să le citești și să alegi cel mai bun gând de transmis.

  1. Îți doresc o dimineață minunată, cu o cafea bună și energie pozitivă!

2. Bună dimineața! Să ai o zi cu gânduri bune, oameni frumoși și momente fericite!

3. Fiecare zi începe cu multe așteptări și se încheie după ce ai câștigat ceva experiență. Așa e viața. Așa că haideți să ne bucurăm de fiecare zi. Bună dimineața!!

4. Dimineața e un moment perfect al zilei să ne bucurăm unii de alții, să iubim, să zâmbim, să ne relaxăm și să fim recunoscători pentru această zi. Bună dimineața! 🙂

5. Fiecare dimineață este o pânză goală… poate să devină orice îți dorești tu să fie. Bună dimineața!!

6. În spatele oricărei femei de succes se află o cantitate considerabilă de cafea. Bună dimineața! 🙂 ❤️

7. Bună dimineața prieteni! Stai, de ce sunt treaz așa de dimineață?

8. Ziua de ieri a trecut, ziua de mâine este un mister, iar ziua de azi este o binecuvântare. Bună dimineața, din toată inima!!

9. Nu începe ziua cu gândurile de ieri. Fiecare dimineață ne aduce prima zi din restul vieții noastre. Bună dimineața, dragilor!

10. Dimineaţa este primăvara zilei. Bună dimineața tuturor!

11. Viața e o serie de mii de miracole mici. Observă-le și bucură-te de ele și astăzi. Bună dimineața!

12. Sper că-ți vei umple ziua cu mult soare, dragoste și râsete. Bună dimineața, have a blast!

13. Îți trimit un mic citat de dimineață ca să ai o zi inspirată!  Când faci un gest frumos și nimeni nu observă, nu fi trist(ă)! Soarele oferă un spectacol grandios în fiecare dimineață atunci când răsare dar totuși cei mai mulți dintre noi nu-l observăm, pentru că încă dormim. – John Lennon 🙂

14. Bună dimineața! Nu uita, fericirea depinde de gândurile noastre. Așa că fii fericită și optimistă!

15. Bună dimineața!! Viața e prea scurtă ca să nu apreciem oamenii minunați din viețile noastre. Nu contează ce avem în viață, ci oamenii care sunt alături de noi. ❤️❤️❤️
Mesaje de bună dimineața pentru iubită sau iubit

mesaje de bună dimineața

Vrei să-i transmiți cât mai devreme cu putință cât de mult îl sau o iubești? Și cât de mult te gândești la el/ea? Cât de important e pentru tine și cât de mult ți-ai dori să aibă o zi minunată? Atunci citește mai jos aceste mesaje de bună dimineața pentru iubită sau iubit. În funcție de situație, tot ce trebuie să faci este să schimbi modalitatea de adresare și, gata, ai un mesaj pregătit pentru a fi trimis și a bucura persoana iubită.

16. Trezește-te și ascultă liniștea. Are așa de multe de spus!

17. Bună dimineața! Sper că dimineața ta e la fel de strălucitoare ca zâmbetul tău. ‘Neața! Te pup tare-tare.

18. Bună dimineața! Mă gândesc la tine și ești în inima mea!!

19. Vreau să fiu prima voce pe care o auzi dimineața și ultima pe care o auzi seara. Așa că, fii pe fază, pentru că te sun în 5 minute 🙂

20. Heii, trezirea! E o dimineață superbă. Voiam doar să-ți spun că te iubesc. 🙂

21. Bună dimineața! Știu că erai îngrijorată pentru ziua de azi. Îți țin pumnii! Și fii liniștită, totul va fi bine!

22. Zâmbetul tău e o inspirație care mă ține motivat și zâmbitor toată ziua. Și datorită lui pot să fac tot ce mi-am propus. Bună dimineața!

23. Ești așa simpatică și frumoasă încât soarele nu se poate abține să nu-ți trimită săruturi și raze de soare. Și eu la fel. 🙂 Să ai o zi minunată!

24. Bună dimineața! Îmi beau cafeaua de dimineață și mă gândesc la tine! Îți doresc o zi frumoasă! Ne vedem diseară.

25. E timpul să te trezești! 🙂 Deschide ochii și zâmbește acestei zile frumoase. Sper să ai o zi superbă și să ai motive să-ți păstrezi zâmbetul întreaga zi.


26. Aștept cu mare nerăbdare două lucruri în fiecare dimineață: zâmbetul tău și latte-ul pe care-l facem împreună.

27. Bună dimineața, iubito! Îmi pare rău că a trebuit să plec așa devreme în dimineața asta. Ne vedem mai pe seară! Te iubesc ❤️

28. Citești un nou mesaj în care îți spun cât de norocos mă simt că ești în viața mea 🙂 🙂 Bună dimineața, dragostea mea!

29. Încă o dimineață plină de dragostea noastră. Ai grijă de tine azi și să ne vedem cu bine diseară!

30. Primul meu gând în fiecare dimineață e la tine. Așa că, bună dimineața! Să ai o zi superbă ca tine!

31. Ești singura persoană care mă știe cu adevărat. Mulțumesc că ești în viața mea! Bună dimineațaaa!

32. Ești frumoasă, pentru modul cum gândești, pentru sclipirea din ochii tăi când vorbești despre ce te pasionează, pentru că poți să-i faci pe alții să zâmbească chiar și când n-ai avut cea mai bună zi. Ești frumoasă pentru sufletul tău, nu doar pentru că ești frumoasă. Am vrut să-ți spun asta când te trezești. Bună dimineața!

33. De abia aștept să te strâng în brațe!  Bună dimineața!❤️❤️❤️

34. Mi-ar fi plăcut să fiu lângă tine când te trezești și să te sărut de sus până jos! Și să avem o dimineață memorabilă. Bună dimineața, iubito! ❤️

35. Mi-ar fi plăcut să te trezesc cu mirosul de cafea proaspătă și cu muzica preferată. Din păcate a trebuit să plec devreme azi. Dar te pup de la distanță și îți urez o dimineață liniștită.

36. Cafeaua de dimineață cu tine e ceea ce numesc fericire. Bună dimineața, iubito!

37. Bună dimineața! Nu ți-am spus azi cât de minunată și frumoasă ești. Așa că îți spun acum, prin acest mesaj 🙂 Sper să ai o zi la fel ca tine!

38. Bună dimineața, prințeso! Aranjează-ți coroana pe cap și începe-ți ziua cu stil :)Viața e prea scurtă ca să ne certăm. Iartă-mă dacă am greșit. Bună dimineața! Să ai o zi minunată!Îți trimit un mic salut de dimineață și multă dragoste ca să-ți începi ziua cu bine!

Citește și

Mesaje de dragoste – cele mai frumoase gânduri de iubire pentru el sau ea

 

Urări de bună dimineața faine

mesaje de dimineață

Când vrei să-ți transmiți urările de bine, prin care îi dorești tot binele din lume și gânduri calde mamei tale sau cuiva drag, poți alege o urare de bună dimineața din cele de mai jos. O sugestie? Fă-ți un obicei din a transmite astfel de urări de bună dimineața, îi va face fericiți pe cei care le primesc și acest gest se va întoarce însutit către tine cu voie bună și  fericire.

39. Hei, bună dimineața! Azi va fi o zi minunată! Așa că trezește-te, zâmbește și bucură-te de o cafea bună!

40. Fiecare zi e un nou început, trage aer adânc în piept, zâmbește și începe-ți dimineața cu optimism. 🙂 Bună dimineața, îți doresc o zi minunată!

41. Ieri a trecut, mâine e un mister, azi e o binecuvântare. Hai să ne bucurăm de ea! De abia aștept să te văd mai târziu.

42. Crede în misiunea ta, pentru că meriți să trăiești o viața extraordinară. Bună dimineața!

43. Bună dimineațaaa! Să ai o zi superbă! O minte pozitivă, vibrații pozitive, o viața pozitivă!

44. Ziua fiecăruia dintre noi e pe atât de bună pe cât o facem noi. Așa că hai s-o facem superbă!

45. Bună dimineața! O nouă zi, o nouă experiență, fii recunoscător pentru ea!

46. Să ai o dimineață bună! Să ai în jurul tău numai oameni optimiști și pozitivi!


47. Pregătit(ă) pentru ziua de azi? Să fii fericită nu pentru că totul e perfect, ci pentru că vezi partea bună în totul! Bună dimineața!!

48. Ți-a spus cineva astăzi cât de minunată ești? Bună dimineața, să ai o zi extraordinară!

49. Nu te gândi azi la ce poate să mearga prost. Concentrează-te pe ce poate merge bine! Să ai o zi de poveste! Bună dimineața, să ai o zi superbă! Și nu uita, zâmbește, te face și mai atrăgătoare, îți schimbă starea, îți eliberează stresul. Și rămâi optimistă! 🙂

 

Mesaje de bună dimineața pentru iubit

Evident că te gândești la el deja de la prima oră. Evident că ai vrea să-i spui asta. Dacă ți se pare că nicio formulare nu se potrivește, citește mai jos mesajele noastre de bună dimineața și alege din ele unul sau câteva cu care să-l impresionezi și cu care să-l faci să se gândească la tine cu dor.

50. Un mesaj de “bună dimineața” nu este doar un salut. Este un mesaj ascuns care spune “Mă gândesc la tine când mă trezesc.” Bună dimineața!

51. În fiecare dimineață când mă trezesc, realizez că  tu ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Bună dimineața!

52. Bună dimineața! Nu te schimba doar de dragul altora. Fii tu însuți, ești cel mai tare! 🙂

53. Nu te trezi cu gândul la ce ai fi putut să faci ieri și n-ai reușit. Trezește-te cu gândul câte poți face astăzi. Bună dimineața!

54. Îți trimit un citat de dimineață, ca să te motiveze pentru întreaga zi. De la unul dintre cei mai mari poeți englezi: “Gândește dimineața. Lucrează la amiază. Dormi noaptea. -William Blake”

55. Un căscat este un țipăt mut pentru cafea! 🙂 Așa că te așteaptă o cafea bună caldă dacă te ridici și mergi până la bucătărie.

56. Cât timp există cafea în lume, cum ar putea exista lucruri rele? Ți-am lăsat o cafea pe noptieră. Bună dimineața! 🙂 ❤️

 

Mesaje de bună dimineața inspiraționale

Câteodată cei din jurul nostru și chiar și noi nu avem cel mai bun start de zi. Pentru acele zile nu atât de bune, sunt aceste mesaje de bună dimineața inspiraționale de mai jos. Combinate cu gânduri înțelepte despre viață și psihologia umană, ele vor avea efectul dorit. Și anume să-i transmiți motivație și energie celui drag, astfel încât să aibă un nou început de zi minunat. Haideți să fim noi raza de soare a celor dragi nouă, cu un mesaj frumos în fiecare dimineață.

57. Lucrurile bune vin la cei care cred, lucruri și mai bune vin la cei care au răbdare iar cele mai bune lucruri vin la cei care niciodată nu renunță. Bună dimineața!

58. Fiecare zi e o nouă ocazie să reușești mai bine la ce ți-ai propus să realizezi. Bună dimineațaaa!

59. Începe-ți ziua fiind recunoscător pentru fiecare lucru oricât de mic care ți se întâmplă și vei încheia ziua simțindu-te profund recunoscător pentru viața pe care o ai. Bună dimineața!!

60. Pasiunile tale nu sunt întâmplătoare, sunt chemarea ta. Urmează-le! Fiecare zi e o ocazie să te apropii mai mult de ea. Bună dimineața!

61. Când ai nevoie de ceva în care să crezi, începe cu tine. Ai încredere în tine, așa cum am și eu în tine. Bună dimineața! Să ai o zi extraordinar de bună!


62. Bună dimineața!! Repetă după mine: promit ca azi să nu mă stresez din cauza lucrurilor pe care nu le pot controla.

63. Dimensiunea problemelor tale e minusculă în comparație cu capacitatea ta de a le rezolva. Nu-ți exagera problemele și nu te subestima. Bună dimineața!

64. Soarele e sus pe cer, cerul e albastru, totul e perfect și tu la fel. Bună dimineațaaa, trezește-te! 🙂

65. Să nu-ți fie frică să greșești sau să o dai în bară 🙂 Să-ți fie frică să nu încerci! Ai curaj și încearcă! Bună dimineața 🙂

66. Întotdeauna e ceva în viața noastră pentru care să fim recunoscători. Așa că bună dimineața și hai să bem o cafea bună când ajungi la birou!

67. Oamenii cu o misiune în viață, cu obiective, viziune nu au timp de drame. Își investesc timpul și energia în a trăi o viață pozitivă. Tu ești unul dintre acești oameni, care mă inspiră în fiecare zi să am viața pe care mi-o doresc. Bună dimineața!

68. Pregătit(ă) pentru o nouă zi? Nu regreta nicio zi. Zilele bune te fac fericit, zilele proaste aduc experiență, cele mai proaste zile vin cu lecții și cele mai bune cu amintiri de neuitat. Bună dimineața!!

69. Bună dimineața! Nu uita, totul începe și se termină în mintea noastră. Orice lucru, dacă îi dai putere asupra ta, te va controla. Deci nu da nimănui și la nimic ocazia să controleze ce simți și ce faci.

70. Bună dimineața nu e doar o expresie. E o acțiune și o credință ca să-ți trăiești întreaga zi bine. Dimineața e momentul în care stabilești tonul pentru întreaga zi. Să ai o zi minunată!

Acestea sunt câteva din zecile de mesaje de bună dimineața pe care le-am ales pentru voi pentru a le trimite iubitului sau iubitei sau pur și simplu unei persoane dragi. Am fi curioși să ne spuneți pe care le-ați ales și, mai ales, cum au fost primite. V-au răspuns cu un mesaj de bună dimineața la fel de frumos, i-ați făcut fericiți, v-au sunat înapoi ca să vă spună cât de mult vă iubesc, poate chiar au plâns de fericire? 🙂

Sperăm oricum că aceste mesaje au făcut cu un gram mai frumoasă bună dimineața cuiva 🙂 Vom adăuga periodic noi și noi mesaje de bună dimineața, pe măsură ce ne spuneți că acestea au fost deja utilizate de voi. 🙂 Să aveți și voi o bună dimineața minunată!

Citește și

Mesaje de dragoste – cele mai frumoase gânduri de iubire pentru el sau ea

Mesaje de iubire și dor – 50 mesaje când te arde dorul de persoana iubită

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here