Cele mai frumoase 50 mesaje de Sfantul Ion

0
1378

Daca esti in cautare de mesaje de Sfantul Ion pentru cei dragi cu ocazia zilei de nume ai nimerit unde trebuie! 🙂

Postmodern ti-a pregatit o lista lunga de urari, SMS-uri, felicitari si alte mesaje perfecte pentru ziua de nume. Asa ca citeste si alege mesajele preferate pe care sa le folosesti pentru a ura prietenilor sau rudelor pe care îi cheamă Ion, Ioana, Ioan, Ionuț etc o zi de nume superba!

Urari de Sf Ion

Arata-le ca te gandesti la ei cu aceste mesaje de Sfantul Ion. Pune-le zambetul pe buze printr-un simplu SMS! Scrie un mesaj de Sfantul Ion asa cum iti doresti.

 

1. Cu ocazia zilei tale de nume, vreau sa ai partea de cea mai frumoasa zi din viata ta, mai frumoasa decat cea de anul trecut, iar de acum sa ai numai zile care sa iti aduca bucurie si iubire! La multi ani de Sf. Ion!

2. Sf. Ion sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si multe-multe momente frumoase!

3. Astazi e onomastica ta. E o zi speciala de care sper sa te bucuri cat poti de mult. Din suflet iti ofer toata dragostea mea! La multi ani, Ioane!

4. Ne gandim cu totii la tine, draga prietene! Suntem alaturi de tine in aceasta zi speciala ca si in oricare alta zi! La multi ani de Sfantul Ion!

5. Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata! Sa primesti tot ce iti doresti si sa ai parte de binecuvantari! La multi ani de Sfantul Ion!

6. Îți urez să ai o zi la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul vrabiutelor dimineata și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori! La multi ani de Sf. Ion!

Mesaje de Sfantul Ion

Gaseste urarea de Sfantul Ion perfecta pentru tine si spune-le oamenilor ca ii iubesti in modul tau unic.
7. De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, dragoste și împlinire! Cei dragi să te îmbrățișeze și tot ce doresti sa primești! La mulți ani, Ion!

8. De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimiă mare și iubitoare, La mulți ani de Sf. Ion!

9. La mulți ani Ion/Ioana/Ioan/Ionela! Tot ce îți dorești astăzi să devină realitate și să primești iubire cât cuprinde!

10. În această zi, Sfântul Ion să te binecuvânteze și să te aibe în pază! La mulți ani!

11. De când răsare soarele și până ne salută luna cu razele ei albe, sper să primești numai urări de bine, Ion/Ioana/Ioan! De ziua ta ești cel mai iubit de pe pământ, fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai parte numai de fericire!

12. Iubirea și căldura inimilor noastre să te înconjoare cu ocazia zilei tale de nume! La mulți ani de Sf. Ion!

13. Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!

14. Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, Viață lungă pământească, Ce-ți dorești să se-mplinească! La mulți ani de Sfântul Ioan!

La multi ani de Sfantul Ion

In aceasta lista vei gasi si urari amuzante si felicitari lungi sau in versuri prin care te poti exprima asa cum iti doresti! Cele mai bune urari de la multi ani de Sfantul Ion.
15. Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și, în același timp, și pe tine! Îți doresc să fi mereu așa blând/ă și iubitor/iubitoare! Ești un prieten/ o prietenă de nădejde și un adevărat om! Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău! La mulți ani de Sf. Ion!

16. Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Sfântului Ioan.

17. Un gând bun și-o sărutare, Azi, la ceas de aniversare, Sfântul Ioan să te-ocrotească, Visele să se-mplinească! La mulți ani, Ioan/Ion/Ioana!

18. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Ioan cât mai frumoasă!

19. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, O mina plină cu bani, Și un sincer: La mulţi ani, Ioane/Ioana!

20. Să ai o zi de nume plină de fericire, noroc și bucurie! Fără plictiseală, că nu-i o zi banala, Ci e zi de sărbătoare, Așa că strig în gura mare: La mulți ani, Ioane/Ionela!

21. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasă! La mulţi ani!

22. Sper să ai întotdeauna lumina din ochi și din suflet! Fie ca Sf. Ion să te ocrotească. La mulți ani de ziua ta de nume!

23. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasă! La mulţi ani de Sfântul Ion!

24. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer „La mulţi ani!”, draga/dragul nostru Ioana/Ion!

25. Îţi urez „La mulţi ani” pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.  O zi de nume superbă!

26. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani de Sfântul Ion!!
Mesaje de Sf Ion religioase

De 7 ianuarie il sarbatorim pe Sfantul Ioan, dar cine a fost acesta mai exact? o.O

Sfantul Ioan este considerat cel mai important proroc si cel care face legatura dintre Vechiul si Noul Testament. Ioan este ultimul proroc al Vechiului Testament si este mentionat in carţile sfinte ca fiind cel care a avut rolul de a pregăti oamenii pentru primirea Fiului lui Dumnezeu.

Numele pe care le sarbatorim cu ocazia Sfantului Ion sunt: Ioan, Ion, Ionut, Ioana, Ionela, Oana, Nelu, Nini, Ivan, Jana, Ionuta, Nela, Onuta, Ionelia si Jan. Aceste mesaje de Sfantul Ion sunt alese special pentru a iti oferi sansa de a trimite celor dragi o urare personalizata.

 

27. Sănătate și împlinire îți urez cu ocazia zilei tale de nume! La mulți ani de Sfântul Ion!

28. Sănătate ție și familiei tale! Orice plăcere să dureze o veșnicie și toată dragostea să te învelească cu ocazia sărbătorii de Sf. Ion!

29. În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sf. Ioan sa te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI, dragă Ion/ Ioana!

30. Cu ocazia zilei de Sfântul Ion, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

31. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani, Ion/ Ioan/ Ionuț/ Ioana!

32. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi. Felicitari cu ocazia aceastei zile! Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Ion/ Ioana/ Ionuț!

33. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Ion al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi si simți o prietenie adevărată! La mulți ani!

34. Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un om pe care te poți baza. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău. Sper să ai cea mai frumoasă zi de nume de până acum!

35. Să îți fie viața binecuvantare și bucurie întocmai ca numele sfântului pe care îl porți! La mulți ani, Ion Ioana Ionuț Ionela!

36. La mulți ani și Sfântul Ioan să te călăuzească mereu!

37. La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! Sufletul tau sa fie la fel de vesel ca pana acum! Multa iubire!!

38. O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

39. Sfântul Ion să te ocrotească și să te îndrume mereu pe calea plină de bucurie a reușitelor. La mulți ani!

40. La mulți ani și fie ca Sfântul Ion să te călăuzească mereu!

41. La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua de nume astazi! Fie ca Sfantul Ion sa va pazeasca si sa va indrume! O zi frumoasa si binecuvantata.
Felicitari de Sf Ion

Nu exista zi in care sa nu te gandesti la ei si sa speri ca o duc bine si ca sunt fericiti… stim asta, asa ca alege felicitarea de Sfantul Ion perfect pentru a le arata cat de importanti sunt pentru tine!

Nimic nu spune „La multi ani! Tinem la tine!„ ca, ei bine… Un mesaj de LA MULTI ANI! Alege-l pe cel mai potrivit pentru persoana la care te gandesti.

 

42. Multă sănătate tuturor celor care poartă numele de Ion, Ioana, Ionuț! La mulți ani de Sfântul Ion!

43. Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani Ion/ Ioana/ Ionuț!

44. Să aveți mereu iubire, mult noroc și fericire, realizări și sănătate, cu succes deplin în toate. La mulți ani de Sf. Ion.

45. Astăzi la aniversare, vin și eu cu o urare: Mult noroc și sănătate, sărbătoare cu de toate. La multi ani Ion/ Ioana/ Ionuț!

46. Fie ca Sfântul Ion să te păzească! La mulți ani fericiți!

47. Fie ca viața să ți se umple de căldură, lumină și dragostea pe care mi le-ai ofeirt mie! La mulți ani de Sf. Ion!

48. Sărbătoarea Sfântului Ion să ne pregătească pe toți. La mulți ani pentru sărbătoriți!

49. Astăzi numele-ți serbăm cu dragoste și bucurie, Sfântul Ion să te ocrotească mereu!

50. De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire. La mulți ani de Sf. Ion!

51. La mulți ani și sănătate, Să ai din belșug de toate, Bucurii și nestemate De acum și mai departe! La mulți ani de Sfântul Ion!

52. La mulți ani plini de fericire și împlinire! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta! Sf. Ion să te aibe în pază!

 

Un cuvant bun formeaza o urare, o urare poate aduce un zambet pe buzele unui prieten sau pe chipul unei persoane dragi. Un zambet inseamna bucurie, bucuria nu se poate masura, dar toti stim cat de importanta e pentru noi si pentru sufletele noastre. Ai grija de cei de langa tine. Poti alege oricare dintre aceste mesaje de Sfantul Ion pentru a le arata tuturor din jurul tau cat de mult ii iubesti. Fie ca sunt prieteni, rude indepartate sau familia apropiata, aceste urari sunt perfecte pentru oricine.

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care vin din suflet. Ofera-le persoanelor din jurul tau, drept cadou, timpul tau. Petrece cateva clipe de neuitat cu cei iubiti, uita de griji si aminteste-ti cat de mult inseamna prietenii tai pentru tine. La multi ani celor cu nume de sfinti astazi! Clipele frumoase sunt cele in care te implici, ele nu apar de la sine, asa ca iubeste si arata familiei tale ce inseamna o zi de nastere frumoasa.

Speram din tot sufletul sa aveti parte de tot ce va doriti. Fie ca este ziua voastra sau un prieten este cel sarbatorit, dorim sa va uram o sarbatoare frumoasa si o petrecere de neuitat! Și să găsiți cele mai potrivite mesaje de Sfantul Ion.

Citeste in continuare si:

Mesaje de la multi ani – 50 urari frumoase pentru cei dragiCele mai frumoase și expresive urari de Sfanta Maria

Cele mai frumoase urari de Sf. Mihail si Gavril

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here