Cele mai frumoase urari de Sf Mihail si Gavril

  0
  1117

  Citeste urari de Mihail si Gavril. Daca cauti modalitati prin care le poti spune celor apropiati ”La multi ani„ cu ocazia zilei de nastere, atunci postmodern iti ofera urmatoare lista de SMS-uri, felicitari, mesaje și urari de Sfintii Mihail si Gavril.

  Ziua de nume este un moment special in vietile noastre. Ne aduce mai aproape unii de altii fara pretentia unei petreceri mari asemeni zilei de nastere. Din punct de vedere religios este o sarbatoare mare, deoarece Biserica invata depre ingeri ca ei sunt “duhuri slujitoare” (Evrei,1,14), adica fiinte fara trupuri, slugi credincioase lui Dumnezeu si totodata prieteni si ocrotitori ai nostri. Din acest motiv, uram celor apropiati cu numele de Mihai, Mihaela, Mihnea, Gabriel, Gabriela, Gabi și Gavril ca acesti ingeri sa ii pazeasca.

  De asemenea, ziua onomasitica poate sa fie un moment al vietii in care realizam ca o sarbatoare nu consta in cadurile pe care le primesti, ci in aprecierea vietii, a oamenilor pe care ii ai langa tine si a iubirii pe care o oferi si o primesti.

   

   

  Urari de Sf. Mihail si Gavril

  Alege un mesaj de Sfintii Mihail si Gavril care sa fie pe placul tau.

   

  1. Sfinții Arhangheli să te ocrotească și să te îndrume mereu pe calea plină de bucurie a reușitelor. La mulți ani!

  2. La mulți ani și fie ca Sfântul Arhanghel Mihail să te călăuzească mereu!

  3. La mulți ani și fie ca Sfântul Arhanghel Gavril să te călăuzească mereu!

  4. Multă sănătate tuturor celor care poartă numele Sfinților Mihail și Gavril!

  5. Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani Mihail / Gavril!

  6. Să aveți mereu iubire, mult noroc și fericire, realizări și sănătate, cu succes deplin în toate. La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril.

  7. Astăzi la aniversare, vin și eu cu o urare: Mult noroc și sănătate, sărbătoare cu de toate. La multi ani Mihai / Mihaela / Gabi / Gabriela!

  8. Fie ca Sfinții Mihail și Gavril să te păzească! La mulți ani fericiți!

  9. Fie ca viața să ți se umple de căldură, lumină și dragostea pe care mi le-ai ofeirt mie! La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril!

  10. Sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril să ne pregătească pe toți. La mulți ani pentru sărbătoriți!

  11. Astăzi numele-ți serbăm cu dragoste și bucurie, Sfinții Mihail și Gavril să te ocrotească mereu!

  12. De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire. La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril!

  13. La mulți ani și sănătate, Să ai din belșug de toate, Bucurii și nestemate De acum și mai departe! La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

  14. La mulți ani plini de fericire și împlinire! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta! Sf. Mihail și Gavril să te aiba în pază!

   

  Mesaje de Sf. Mihail si Gavril

  Exprima-ti sentimentele de apreciere fata de prietenii a caror zi de nume este astazi cu urmatoarele mesaje de la multi ani de Sfintii Mihail si Gavril. Alege urarea de Mihail si Gavril care sa arate cat de mult tii la persoanele apropiate. Citeste urari de Mihail si Gavril.

   

  15. Cineva acolo sus, în ceruri, te iubește, iar cineva aici jos ține foarte mult la tine. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

  16. Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună și de lumină. La mulți ani, Mihai/Mihaela/Gabi/Gabriela!

  17. De Sfântul Mihail și Gavril, fie ca cei dragi ție să te înconjoare cu căldura sufletelor lor și cu iubirea pe care o meriți. Multă fericire și pace sufletească! La mulți ani!

  18. De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril.

  19. Cele mai călduroase îmbrățișări alături de gândurile mele bune sper să te surprindă de ziua ta de nume. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

  20. Dragă Mihai / Mihaela / Gabriel / Gabriela, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

  21. Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfinții Mihail și Gavril să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani, dragă prieten!

  22. Fie ca Sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

  23. Fie ca toate întâmplările frumoase şi dragostea pe care o simți în această zi să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!

  24. Fie ca soarele să îți lumineze nu doar ziua, dar și inima în această zi. Stelele să te călăuzească întotdeauna acolo unde sufletul tă se simte acasă, iar dragostea noastră să te însoțească pretutindeni. La mulți ani cu ocazia zilei tale de nume, Mihai/ Mihaela/ Gabriel/ Gabriela!

  25. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca Sfinţii Mihail şi Gavril să-ţi lumineze viața şi mintea și să te aibă în pază mereu! La mulţi ani!

  26. Scumpă prietenă, astăzi tot ce pot să îți doresc e fericire, dragoste și pace. Tot ce e în jurul tău să îți aducă bucurie, iar oamenii de lângă tine să te prețuiască! La mulți ani cu ocazia Sf. Mihail și Gavril!

  27. Sper ca ziua ta de nume să îți aducă numai bucurie și căldură, atât în casă cât și în suflet! La mulți ani, Mihai/ Mihaela/ Gabriel/ Gabriela!

   

  Urari de la multi ani de Sf. Mihail si Gavril

  Sigur vei gasi printre aceste texte mesajul perfect pentru rudele sau prietenii care sunt sarbatoriti pe data de 8 noiembrie. Spune-le la multi ani prin mesaj sau scrie pe o felicitare urarea perfecta pentru ei! Citeste felicitari de Sf. Mihail si Gavril.

   

  28. Fie ca Arhanghelul Mihail, simbol al vitejiei și umilinței, să-ți stea alături mereu, la bine și la greu, să te călăuzească și să te apere de rău. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

  29. Fiind sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril și ziua numelui tău, primește de la mine numai urări de bine, dragoste și de la cei din jurul tău fericire, mult noroc și împlinire în viață! La mulți ani!

  30. Îngerul Gavril să te păzească și să te călăuzească. Numai peste bine să dai de astăzi înainte și să nu uiți că ești iubit/ă! La mulți ani!

  31. Îngerii Mihail și Gavril să fie întotdeauna cu tine, iar această zi să îți aducă numai bucurie! La mulți ani!!

  32. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril! Să ai parte de sănătate și multă bucurie în suflet!

  33. Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. La mulți ani de ziua ta de nume!

  34. Îngerul Mihail să te călăuzească, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna lângă tine! La mulți ani!

  35. Fie ca din această zi sfântă, drumul vieții tale să fie pavat cu fericire și bucurie. Lumina Sfinților Mihail și Gavril să te ocrotească. La mulți ani!

  36. Fie ca în această zi frumoasă iubirea oamenilor să te însoțească pretutindeni! Îți doresc din suflet o zi de naștere frumoasă cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril!

  37. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani de ziua Sfinților Mihail și Gavril!

  38. Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfinții Mihail și Gavril să te ocrotească și să te păzească tot timpul! La mulți ani!

   

  Felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

  Spune-le celor apropiati cat de mult tii la ei cu aceste felicitari de Sf. Mihail si Gavril. Aceste urari de ziua de nume vor incalzi cu siguranta orice inima.

  Toi apreciem cand lumea isi aduce aminte de zilele noastre de nume. E un mod simplu prin care cineva poate sa spuna „sunt atent la tine”

   

  39. Dragă Mihai / Mihaela / Gavril / Gabriel/ Gabriela , de ziua numelui tău îți dorim un sincer „LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

  40. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

  41. Toata viața ta să fie plină numai de zile superbe care să te bucure, iar lângă tine să stea numai oameni care te iubesc din tot sufletul! La mulți ani de ziua de nume cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril!

  42. La mulți ani! Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai / Mihaela / Gavril Gabriel/ Gabriela!

  43. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie. La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril!

  44. Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

  45. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

  46. La mulți ani, Mihai/Mihaela/Gabi/Gabriela!

  47. La Mulţi Ani, Mihai / Mihaela / Gavril / Gabriel/ Gabriela, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

  48. Cu ocazia zilei Sfinților Mihail și Gavril, îţi doresc o viață liniştită, senină, numai bucurii și împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi multă iubire. La mulţi ani!

   

  Mesaje scurte de la multi Sf. Mihail si Gavril

  Cateva mesaje perfecte pentru a spune celor dragi la multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Mihail si Gavil:

   

  49. La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu! O zi onomastică frumoasă!

  50. La multi ani Sf Mihail si Gavril – Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

  51. De ziua numelui tău, îţi doresc tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

  52. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani, dragă Mihai/ Mihaela, Gabriel/ Gabriela!

  53. Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

  54. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi cât mai frumoasă!

  55. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei va urez multa sanatate si fericire! La multi ani!

  56. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!

  57. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

  58. Sa fii mereu tanar/ă și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La multi ani fericiți de Sfinții Mihail și Gavril!

  59. Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani!

  60. Fie ca ziua de azi să te învăluie de bucurii și să ai parte de liniște alături de cei dragi! La mulți ani!”

  61. La mulți ani cu veselie, sănătate bucurie, dragoste și tot ce vrei! De ziua ta sper să petreci cele mai frumoase clipe alături de cei dragi! Fie ca Sfinții Mihail și Gavril să te aibă în pază!

  62. Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de sărbătoare și bucurie! La mulți ani Mihai/ Mihaela/ Gabriel/ Gabriela!

   

  Sper ca ti-a placut aceasta lista de felicitari si urari de la multi ani. Consider ca e important sa le amintim persoanelor din jurul nostru cat de importante sunt pentru noi, iar o metoda buna prin care sa realizam asta e sa ne amintim mici detalii si sa avem grija de ei. Ai citit cele mai frumoase urari de Mihail si Gavril.

  Asa ca nu sta nepregatit! Salveaza paginile urmatoare pentru a avea intotdeauna un mesaj perfect pentru cei iubiti la indemana:

  Cele mai frumoase și expresive urari de Sfanta Maria

  Mesaje de la multi ani pentru prieteni

  Urmariti-ne si pe:

  Facebook

  Instagram

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here