40 Mesaje de buna dimineata la cafea ca să-i faci mai frumoasă dimineața

0
13966
top mesaje de buna dimineata la cafea

De ce mesaje de buna dimineata la cafea? Poate pentru că te-ai trezit cu gândul la cineva, ți-e dor de persoana respectivă sau pur și simplu vrei să-i faci dimineața mai frumoasă cu un mesaj. Poate trece printr-o perioadă de căutări sau poate, din contră, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei/lui. Oricum ar fi cu toții ne bucurăm să primim un mesaj frumos când ne bem cafeaua de dimineață 🙂

Urari de buna dimineata la cafea

Trimitem celor dragi sau cunoscuților mesaje și urări pentru o dimineață bună în timpul când ne și își savurează cafea pentru că această băutură care joacă un rol atât de important în viețile noastre 🙂 Fie că e neagră, cu lapte, cappuccino sau espresso scurt sau lung, ne ajută nu doar să ne trezim. Joacă un rol mult mai subtil: ne ajută să ne oprim pentru câteva momente din iureșul vieții și să ne bucurăm de viață.

1. Bună dimineața, nu te lăsa mânat de probleme, lasă-te condus de visele tale! Întotdeauna 🙂
2. Cafeaua de dimineață cu tine e ceea ce numesc fericire. Bună dimineața, iubito!
3. Bună dimineața, să ai o zi frumoasă, liniștită, fericită și plină de dragoste!
4. Mi-ar fi plăcut să te trezesc cu mirosul de cafea proaspătă și cu muzica preferată. Din păcate a trebuit să plec devreme azi. Dar te pup de la distanță și îți urez o dimineață liniștită.
5. Viața fără cafea e incompletă. Iar un prieten bun știe cum îți bei cafeaua. Așa că mulțumesc că-mi faci viața așa frumoasă, a fost o dimineața perfectă.
6. Azi e una din acele zile în care și cafeaua mea are nevoie de o cafea. :)) Sper că tu ai o dimineață mai bună! 🙂
7. Viața e grea, bea o cană de cafea! 🙂 Bună dimineața!
8. Trezește-te, fă-ți o cafea, bea-o și mai fă-ți una. 🙂 În unele zile faci cafea, în altele cafeaua te face pe tine :)) Dacă e una din acele dimineți, nu rata cafeaua 😀
9. Ce ar putea fi vreodată mai voluptos ca o canapea cu o carte și o cană de cafea 🙂 Și n-am spus-o eu, a spus-o un scriitor, Anthony Trollope. Sper să ai o dimineață perfectă de duminică, fix cum ți-ai dorit. Bună dimineața!
10. Cafeaua: cea mai importantă masă a zilei 🙂 Bună dimineața cu o cafea bună îți doresc!
11. Tot ce avem nevoie este dragoste și mai multă cafea :)) Bună dimineațaaaa!!!!

Mesaje de buna dimineata la cafea

mesaje de buna dimineata la cafeaO dimineață bună se savurează cu o cafea bună lângă. Ce poate fi mai fain decât să-ți bei cafeaua și să primești un mesaj de la cel sau cea care te place sau de la iubitul sau iubita ta, de la un coleg sau colegă, o prietenă etc. Lista poate continua. Un astfel de mesaje de buna dimineata la cafea e un semn de prietenie, admirație sau chiar dragoste. Și ne poate însenina ziua în moduri nebănuite. Așadar haideți să facem pe cineva fericit în această dimineață cu o urare frumoasă în timp ce-și bea cafeaua.

12. E o zi bună pentru a fi fericit 🙂 Bună dimineața! 😉

13. Bună dimineață să ai! Bunătatea este precum cafeaua, îți trezește spiritul și îți face ziua mai bună. Așa că umpleți ceașca cu ambele. 🙂

14. Viața este prea scurtă pentru a-ți face griji degeaba. Distrează-te, iubește, nu regreta nimic și nu lăsa oamenii să te demoralizeze. Așa că bucură-te de azi, o nouă zi a vieții tale, și de o cafeluță gustoasă! Bună dimineața!

15. O atitudine potrivită este ca o ceașcă de cafea bună – nu îți începe ziua fără ea 🙂 Bucură-te de această dimineața la maxim!

16. Bună dimineața!! Tocmai ce mi-am dat seama că nu sunt o persoană matinală, sunt o persoană care iubește cafeaua :))

17. Îți trimit zâmbete și gânduri vesele care să-ți lumineze dimineața, pe lângă cafeaua de rigoare, pe care sigur ai început deja s-o savurezi. Bună dimineața!

18. Cafeaua este o îmbrățișare care vine la ceașcă. 🙂 Bună dimineața, dragule!


19. În adâncul sufletului tău se găsește o ușă care se deschide către o lume plină de minuni și uimire. Deschide acea ușă și lasă magia să cuprindă totul! Bună dimineața, astăzi e nouă zi în care să nu uiți de această ușă magică. Lasă-te surprinsă, lasă-te fermecată de viață și de tot ce te înconjoară 🙂 Și, bineînțeles, de un cappuccino cu scorțișoară, cum îți place ție 🙂

20. Hei, te-ai trezit deja? Voiam doar să-ți urez Bună dimineața!!! Și să ai timp să-ți faci o cafea cu spumă de lapte 😀

21. Ziua de azi nu se întoarce. Fii o binecuvântare, un prieten. Încurajează pe cineva. Lasă-ți timp să-ți pese și cuvintele să fie alinare. Bună-bună dimineața!

22. Azi și în fiecare zi nu uita că în interiorul tău se găsesc puterea și curajul pentru a depăși orice dificultate care s-ar putea să se ivească în calea ta. Bună dimineața, draga mea fiică! Și sper din tot sufletul că vei avea răgazul să-ți bei cafeaua în liniște, nu pe fugă.

23. Începe-ți ziua cu un cappuccino dar și un gând pozitiv! Mintea este un instrument foarte puternic. Când o hrănești cu gânduri pozitive, viața începe să se schimbe. Bună dimineața, dragule!

 

Urari de buna dimineata la cappuccino sau cafea cu lapte 😀

Da, avem și mai multe urari de buna dimineata la cafea din care să alegi. Tot ce trebuie să faci e să continui să citești și să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine 🙂

Câteva sfaturi pentru a trimite cel mai potrivit mesaj. Îi place cappuccino-ul cu scorțișoară sau espresso-ul scurt? Arată-i în mesaj cât de bine îl sau o cunoști și schimbă în urare “cafea” cu “cappuccino cu scorțișoară”. Arată-i că îl sau o cunoști cât mai bine prin mici accente. Îi place să se trezească mai târziu, în timp ce tu ești o persoană matinală? 😀 Nu o sau îl trezi cu un mesaj trimis prea de dimineață. Nu risca să trimiți mesajul prea devreme, riscă doar dacă ești convins că i-ar face cea mai mare plăcere ca mesajul tău de dimineață să fie primul lucru pe care-l vede când se trezește și se uită pe telefon. De asemenea, nu insista trimițând mesaje în fiecare zi. Poate deveni obositor și prea repetitiv pentru cealaltă persoană. Cu cât vor fi mai bine dozate cu atât vor fi mai apreciate și dorite!

24. Mi-am făcut un cappuccino și mă gândesc la tine în timp ce îl savurez. Primul meu gând în fiecare dimineață e la tine. Așa că, bună dimineața! Să ai o zi superbă ca tine!

25. Să ai o dimineață bună! Să ai în jurul tău numai oameni optimiști și pozitivi! Bineînțeles, poți influența asta începându-ți ziua cu o cafea bună 🙂 Te va face să vezi lumea mai în roz 😀

26. Fiecare zi e un nou început, trage aer adânc în piept, zâmbește și începe-ți dimineața cu optimism. 🙂 Bună dimineața, îți doresc o zi minunată!

 

Mesaje de buna dimineata noi la cafea

Ești un împătimit al mesajelor de buna dimineata la cafea și cauți idei noi? Iată mai jos câteva urări și mesaje noi de transmis dimineata atunci când ne bem cafeaua. Unele sunt destul de haioase, pentru că, nu-i așa? E prea de dimineață încă să ne luăm prea tare în serios 🙂 În plus, viața e prea scurtă ca să fim scorțoși și foarte serioși.

27. Nu poți cumpăra fericirea, dar poți cumpăra o cafea bună, ceea ce se apropie destul de mult de fericire. :)) Bună dimineața!!

28. Viața e scurtă, așa că bucură-te de cafeaua de dimineața, savureaz-o și savurează un moment de liniște. Bună dimineața și să știi că mă gândesc la tine!

29. Bună dimineața, draga mea, și nu uita, să fii frumoasă înseamnă în primul rând să fii tu însăți și să te iubești pe tine însăți. Eu te iubesc deja! 🙂

30. Mulți dintre noi ratează șansa la fericire nu pentru că nu au găsit-o, ci pentru că nu se opresc să se bucure de ea. Bună dimineața și bucură-te în liniște de o cafea bună și de tot ce-ți face plăcere!


31. Oamenii fericiți sunt mereu fericiți nu pentru că totul e perfect în viețile lor. Sunt fericiți pentru că își păstrează atitudinea pozitivă… Bună dimineața!! Te aștept la un cappuccino și un croissant 🙂
32. Viața e scurtă, timpul trece repede, nu îl putem da înapoi, nu putem retrăi nimic din ce-a trecut, așa că bucură-te de fiecare moment așa cum este el. Bună dimineața!
33. Bună dimineața! Nu uita, fericirea depinde de gândurile noastre. Așa că fii fericită și optimistă!
34. Mă gândesc la tine în timp ce-mi beau cafeaua de dimineață. Ești așa simpatică și frumoasă încât soarele nu se poate abține să nu-ți trimită săruturi și raze de soare. Și eu la fel. 🙂 Să ai o zi minunată!

Mesaje de buna dimineata haioase la cafea

Americanii au o vorbă: Live a little! Care s-ar traduce la noi cu “Oferă-ți răgaz să trăiești!”.
De multe ori, alergăm de dimineață până seara, ne agităm și nu ne dăm acest răgaz nici măcar câteva minute pe zi. Trăim în stres și oboseală.
Pentru asta e nevoie să ne bucurăm pe îndelete de cafeaua de dimineață. Și ne prinde bine atât să trimitem, cât și să primim mesaje de buna dimineata atunci când avem un moment de răgaz la cafeaua de dimineață. Sau chiar putem influența în bine pe cineva cu un astfel de mesaj, pentru a-l face să se liniștească un pic, să zâmbească sau chiar să râdă citindu-ți mesajul 🙂
35. Tot ce-mi doresc este să mă iubească cineva așa cum iubesc eu cafeaua :)))) Bună dimineața 😉
36. Neața! Cafeaua împreună cu prietenii este combinația perfectă. O să avem o dimineața superbă 🙂
37. Bună dimineața! Unele fete vor doar să se distreze, eu vreau doar cafea. :)) Așa că hai să începem cu cafeaua 🙂
38. Viața se întâmplă, iar cafeaua ajută 🙂 Bună dimineața!
39. În spatele fiecărei persoane de succes se află o cantitate substanțială de cafea. :)) Așa că bună dimineața și bea o cafea bună! 🙂
40. Dacă viața îți oferă lămâi, schimbă-le pe cafea. 🙂 O zi bună începe aproape întotdeauna cu un gând bun și o cană bună de cafea. Bună dimineața la cafea!
Sperăm că ai găsit mesaje drăguțe de buna dimineata la cafea și urari pe care să le transmiți dimineata celor dragi când își beau cafeaua sau cappuccino-ul. Dacă da, lasă-ne un comentariu.
Citește și
SHARE
Articolul precedentCele mai frumoase 40 mesaje pentru bunici
Următorul articol100 De Ghicitori Amuzante Pentru Orice Varsta
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here