Cele mai frumoase 40 mesaje pentru bunici

0
27341
top mesaje pentru bunici

De ce cele mai frumoase mesaje pentru bunici? Pentru că merită și pentru că bunicii sunt cu adevărat speciali pentru nepoți, dacă au avut timp și sănătatea necesare pentru a se implica în viețile lor. Iată așadar multe mesaje pentru bunici, mesaje frumoase pentru bunica, mesaje minunate pentru bunicul, nu neapărat cu ocazia zilei de naștere sau alte ocazii speciale. Ci, pur și simplu, mesaje pe care să le trimitem bunicilor atunci când ne gândim la ei cu dor și dragoste.

 

Mesaje pentru bunici

Iată câteva mesaje potrivite pentru bunici atunci când te gândești la ei, îți amintești de zilele copilăriei și cu câtă iubire aveau grijă de tine. Fie că este ziua lor de naștere sau pur și simplu ți-e dor de ei, aceste mesaje vin în întâmpinarea ta pentru a le transmite ce simți pentru ei.

  1. Bunico, ești una dintre cele mai speciale persoane din viața mea și nici nu pot exprima cât de mult te iubesc. La mulți ani!

2. Sunteți cei mai faini bunici pe care îi știu. Sper să vin în curând să vă văd, dar voiam să vă spun asta azi. Vă pup!!

3. Bunico, ai un loc foarte special în inima mea și așa va fi mereu. Faci întotdeauna totul să pară frumos și așa cum trebuie să fie. Mulțumesc pentru energia bună și pozitivă pe care mi-ai oferit-o în fiecare zi a copilăriei mele!

4. De ce bunicii și nepoții se înțeleg atât de bine? Pentru că au același inamic comun: părinții :))) Vă pupăm pe amândoi! Semnat: nepoții voștri iubitori 🙂

5. Bunico, ai o vârstă, te rog ai grjiă de tine și nu te mai obosi atât de tare, pentru că eu vreau să te am alături de mine pentru muult, mult timp de acum înainte. Te iubesc tare-tare!

6. Dragii mei bunici, dacă nu erați voi și încrederea și dragostea voastră lucrurile ar fi fost diferite pentru mine. Cu toată iubirea părinților, bunicii au un rol foarte-foarte special în viețile noastre, ale celor suficient de norocoși să aibă bunici ca voi! Vă pup și vă iubesc!

7. Cu siguranță, bunicii sunt cei mai mișto oameni pe care îi poți avea în viața ta. Te iubesc și te alintă ca nimeni alții. Așa că vă scriu acest mesaj doar ca să vă amintesc cât de mult vă iubesc și ce dor mi-e de voi și dragostea voastră!

8. Voi ați fost și sunteți doi dintre cei mai importanți stâlpi de susținere în creșterea mea și vă mulțumesc pentru asta. Vă iubesc și va respect din tot sufletul pentru ce ați făcut pentru mine!

 

Mesaje frumoase pentru bunica mea


Am putea să parafrazăm cu succes vorba cine nu are bătrâni să și-i cumpere prin cine nu are bunică să-și cumpere! Eh, dacă ar fi așa de simplu! Dar nu e deloc. Bunicile sunt acele magiciene care au avut grijă să ai o copilărie liniștită, din care să nu-ți lipsească nimic: dragoste, mâncare bună, atenție și joacă multă. Pentru că e așa important să ne bucurăm de bunicile noastre pe cât putem de mult și să le spunem când ne gândim la ele, iată mai jos muulte mesaje frumoase pentru bunica ta. Nu garantăm că n-o să-i dea puțin lacrimile citindu-le. 🙂

mesaje pentru bunici9. Bunico, bucuria pe care o simt atunci când mă apropii de casa ta nu se compară cu nicio altă bucurie. Mulțumesc că mi-ai oferit o copilărie absolut specială!

10. Se spune că nu vei înțelege niciodată iubirea de bunic până când nu vei deveni unul. Dar, bunico, pot spune cu mâna pe inimă că o simt de fiecare dată când vorbesc sau te văd. Mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o transmiți mereu!

11. Bunico, mi-ai umplut copilăria de bucurie și culoare. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine.

12. Un proverb italian spune: dacă nimic nu e cum ar trebui să fie, sună-ți bunica. 🙂 Așa că de asta te-am sunat. 🙂 Sună-mă te rog înapoi când vezi mesajul meu.

13. Bunico, mă simt foarte norocoasă că ești în viața mea. Când îți văd fața zâmbitoare, tot stresul dispare. Momentele speciale pe care le-am trăit împreună cu tine sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri.

14. Nu pot să-mi imaginez o singură zi fără dragostea ta. Am atâtea încă să învăț de la tine! Te rog ai grijă de tine, te iubesc, bunico!

15. Bunico, tu ești cea cu care îmi pot împărtăși cel mai ușor problemele, tu ești cea care mă ascultă și mă ajută să mă eliberez de stres. Dragostea ta mă încarcă de energie și de bunătate. Sper să ne vedem în câteva zile, dar, până atunci, simțeam nevoia să-ți spun asta. Te pup!

16. Mamaie, câteodată am impresia că te iubesc mai mult ca pe mama. Legătura noastră este foarte specială și nimeni nu poate schimba asta. Te iubesc mult!

 

Mesaje pentru bunici de la nepoti


Se spune că bunicii sunt mai apropiați de nepoții lor decât părinții sunt de copii. Relația bunic-nepot e foarte diferită față de cea părinte-copil, pentru că e eliberată de grija și responsabilitatea de a “face ceva din el” 🙂 De aceea e mai plină de tandrețe, alint și drăgălășenii infinite. Iată mai jos mai multe mesaje pentru bunici de la nepotii lor care exprimă această idee și altele despre relația deosebită pe care mulți dintre noi o au cu bunicul sau bunica.

17. Bunicii, la fel ca eroii, sunt la fel de necesari pentru dezvoltarea unui copil precum vitaminele. 🙂 Sunt foarte recunoscătoare că vă am în viața mea de când m-am născut și sper să vă am mulți ani de acum înainte. Multă sănătate vă doresc!

18. La mulți ani! Mulțumesc pentru dragostea, ajutorul și grija constante pe care mi le-ați oferit întotdeauna!

19. Copilăria mea a fost minunată datorită vouă, datorită amintirilor frumoase pe care mi le-ați creat. Voi sunteți mentorii și inspirația mea. Mulțumesc pentru că întotdeauna v-ați făcut timp să mă ascultați. Vă iubesc!

20. Întotdeauna am avut parte de dragostea voastră necondiționată, mi-ați fost mentori și ghizi în viață. Vă mulțumesc și mi-e dor de voi, bunici dragi!

21. Sunteți cei mai buni bunici care pot exista. Vă iubesc și sper să ne vedem curând!

22. Unchi și mătuși, și veri, toți sunt minunați. De asemenea, nici mamele și tații nu sunt de colo. Dar o bunică face cât toți la un loc :)) Te pup, bunico, și mi-e tare dor de tine 🙂

23. Nimic nu e mai frumos ca dragostea și îndrumarea pe care bunica sau bunicul o oferă nepoților. Vă sunt foarte recunoscător. Te rog, bunico, să-i spui și lui bunicul ce ți-am scris.
Am așa de mulți colegi care n-au avut parte de dragostea unor bunici, vă iubesc tare mult și mă consider cu adevărat norocos că vă am! Vă iubesc mult!

24. Vă mulțumesc pentru că mi-ați crescut părinții și apoi pe mine. Sunteți modelele mele în viață! Vă iubesc și mi-e dor de voi!

25. Tataie, doar că mă gândesc la tine și simt o liniște cum mă învăluie. E o emoție minunată pentru care îți sunt foarte recunoscător. Te iubesc mult! Mamaia ce mai face?

 

Mesaje frumoase pentru bunicul meu

Bunicul, cu multă răbdare, ne-a arătat multe despre cum funcționează lumea din jurul nostru. Ne-a ocrotit, ne-a explicat, ne-a ajutat etc. Acum e timpul să-i răsplătim efortul cel puțin prin mesaje frumoase pentru bunul tău atunci când e ziua lui sau de Sărbători, dacă nu avem timp să-i trecem pragul.


26. Ești eroul meu, bunicule! Vreau să cresc o persoană bună, onestă și căreia îi pasă, la fel ca tine. Și sper că voi reuși, datorită a tot ce m-ai învățat de-a lungul anilor!

27. Nu am suficiente cuvinte pentru a-ți mulțumi, dragă bunicule, pentru susținerea și dragostea ta! Nimeni nu poate să-ți ia locul vreodată în inima mea. Mă inspiri mereu să fiu cel mai bun, mă ajuți să realizez ce-mi propun și să fiu o persoană mai bună în fiecare zi. Te iubesc mult!

28. Bunicule, datorită ție am învățat să am răbdare, să construiesc încet-încet și pas cu pas ceea ce îmi doresc. Mi-ai fost un ghid ca nici altul în copilărie și îți mulțumesc pentru asta. Acum sunt suficient de mare ca să văd cât de mult au însemnat prezența și gesturile tale pentru mine în creșterea mea.

29. Bunicule, sper că ai o zi minunată! Mă gândesc la tine și îți trimit toată dragostea mea.
Mi-e dor de poveștile tale minunate înainte de culcare. Mulțumesc că ai fost și ești cea mai bună bunică pe care mi-o puteam dori!

30. Îți mulțumesc că ești în fiecare zi atât de bun cu mine. Toți copiii merită un bunic atât de bun ca tine și eu mă simt cel mai norocos pentru că te am. Te pup, dragă bunicule!

31. Ești cu adevărat o binecuvântare pentru toți nepoții tăi. Îți mulțumim pentru timpul pe care l-ai împărțit cu noi cu atâta generozitate și dragoste!

 

Urari pentru bunici

Urări de la mulți ani și mesaje pentru bunici de ziua lor scurte sau ceva mai lungi atunci când vrei să le spui că te gândești la ei, chiar dacă nu ești pe moment lângă ei. Vă urăm să îi aveți cât mai mult pe bunicii voștri alături de voi!

32. Ești o mare parte a copilăriei mele. La mulți ani celei mai simpatice bunicuțe, te iubesc tare-tare!

33. Îți mulțumesc pentru bunătatea pe care ai împărtășit-o cu mine și toate sfaturile tale! Te iubesc, bunico! La mulți-mulți ani!

34. Înțelepciunea, bunătatea și iubirea ta pot topi orice inimă. Mă simt tare norocoasă că am o familie și o bunică atât de bune cu mine. La mulți ani sănătoși!

35. La mulți ani unui bunic cu adevărat minunat! Mulțumesc pentru toate sfaturile de viață pe care mi le-ai oferit cu atâta generozitate și dragoste!

36. Victor Hugo spunea că sunt părinți care nu-și iubesc copiii, dar nu există bunici care să nu-și adore nepotul. Dragostea de bunici este foarte puternică și specială. Vă iubesc mult!

37. Nimeni nu poate fi pentru copii ceea ce sunt bunicii. Bunicii sunt oarecum niște spiriduși care împrăștie praf de stele pe deasupra vieților copiilor și le transformă copilăria într-o perioadă plină de minunății și bucurii. La mulți ani vă dorim!

38. Dragi bunici, vă doresc un Crăciun fericit! Crăciunul va fi întotdeauna pentru mine despre perioada pe care o petreceam împreună de fiecare dată în preajma Sărbătorilor. Despre bucuria și fericirea trăite împreună! Vă iubesc mult și-mi pare rău că anul ăsta nu voi putea veni de Crăciun acasă.

39. Ați fost întotdeauna cei mai buni bunici. Nu mi-aș fi putut dori niciodată ceva, fără ca voi să-mi oferiți acel lucru sau acea vorbă bună, chiar înainte să spun ceva. Dragostea voastră mi-a atins viața în moduri în care de abia acum încep să realizez. Vă iubesc mult și mulțumesc că mi-ați fost alături și mi-ați oferit atâta atenție și dragoste!

40. Bunico, liniștea pe care mi-ai oferit-o tu când eram mică și nu știam mare lucru despre viață nu mi-o va putea oferi altcineva niciodată. Îți sunt tare recunoascătoare pentru timpul, dedicarea, energia pe care mi le-ai oferit, chiar și în acele momente când eram năzdrăvană și neascultătoare! Sunt astăzi ceea ce sunt în mare parte datorită iubirii tale! Îți mulțumesc. 🙂


41. Niciodată nu a trebuit să-mi fac griji pentru nimic, pentru că am știut întotdeauna că mă pot baza pe voi, indiferent de ce s-ar întâmpla. Și așa a fost, de fiecare dată m-ați ajutat și m-ați susținut necondiționat. Vă iubesc, dragii mei bunici minunați!

42. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a vă mulțumi pentru iubirea pe care mi-ați oferit-o. Vă iubesc și sper să vă am alături cât mai mult timp! Aveți grijă de voi și nu vă obosiți prea tare!

43. Sunt atât de norocos că sunteți în viața mea! La mulți ani dragii mei bunici!

44. Mi-ați oferit atâta dragoste și atâta bucurie! Vă iubesc pentru toată fericirea pe care m-ați făcut s-o simt și pentru modul în care mi se topește inima de fiecare dată când mă gândesc la voi sau când mă apropii de casa voastră!

Sperăm că ați găsit cât mai multe idei și mesaje pentru bunici potrivite pentru voi în urările de mai sus. Pentru și mai multă inspirație, vă invităm să citiți și:

Cele mai frumoase citate despre bunici

Mesaje de la multi ani – 50 urari frumoase pentru cei dragi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here