Top 45 urari de 1 iunie și mesaje de Ziua Copilului

0
793
urari de 1 iunie

Ziua Copilului e una dintre cele mai frumoase zile sărbătorite de toată lumea. Dacă în acest an ești în pană de urari de 1 iunie sau mesaje de Ziua Copilului – fie că e vorba de o urare pentru propriul copil sau pentru alți copii sau pentru părinții/bunicii altor copii, ți-am pregătit mai jos mai multe variante de mesaje și urări din care să le alegi pe cele mai potrivite 🙂

Urări de 1 iunie

Copiii sunt cei mai simpatici oameni 🙂 Cred că sunteți de acord. Fie că de abia s-au născut sau sunt trecuți bine de prima tinerețe 🙂 toți suntem copii într-un fel sau altul și merităm o urare de 1 iunie pe bune sau mai șugubeață. 😀

  1. Frumusețea care mă înconjoară mă lasă fără cuvinte. Este frumusețea fețișoarelor voastre vesele și proaspete, dragii mei copii! Așa că la mulți ani de ziua voastră, a copiilor! Vă iubim din toată inima!

2. La mulți ani copilului care mi-a furat inima și care a păstrat-o atâția ani 🙂 Nu-ți face griji că ai păstrat-o atât de mult, se simte foarte bine unde e 🙂

3. Fiica mea dragă, îmi umpli inima cu dragoste și zilele cu bucurie. Mi-ai schimbat viața din momentul în care ai venit pe lume și m-ai făcut să mă întreb cum am putut să trăiesc până atunci fără tine. La mulți ani, iubita mea!

4. Se spune că atunci când un copil se naște, mama se naște și ea din nou. La mulți ani dragul meu copil și mie, pentru că m-am născut din nou cu tine 😀

5. Te privim cât de repede crești de când te-ai născut. Și tot ne minunăm cât de mare te-ai făcut. Nu crește așa repede, te rog! Vreau să ne mai bucurăm de drăgălășenia ta înainte să o dăm în dramele adolescenței 🙂 Te iubim așa de mult!! La mulți ani, dragul nostru!

6. E ceva rar să găsești pe cineva care să-și dorească să-și petreacă viața cu o familie nebună ca a noastră. Așa că îți doresc curaj și la mulți ani!! 😀

7. Ai încredere în tine și fii deschis la noi experiențe. Viața te va ghida și am încredere că principiile cu care te-am crescut îți vor de folos pe mai departe. La mulți ani, dragul nostru copil!

8. Cum zicea un poet odată, ne bucurăm de frumusețea fluturelui, dar rareori conștientizăm schimbările prin care a trecut pentru a deveni atât de frumos. Copilul nostru drag, ești o fată superbă, ambițioasă, talentată, în parte și datorită dedicării noastre pentru educarea și creșterea ta 🙂 Suntem mândri de tine și te iubim până la Lună și înapoi! La mulți ani, de Ziua Copilului! 🙂

9. La mulți ani, draga mea, și nu uita, celelalte fete nu sunt competiția ta. Sunteți împreună, nu împotriva una alteia.

10. E ziua ta, dar eu sunt cea norocoasă! La mulți ani, fiica mea dragă!!

11. În fiecare zi mă bucur de darul care ești tu pentru mine. Zâmbetul tău încă mă dă pe spate de fiecare dată.

12. Fericirea ta înseamnă totul pentru mine. Așa că de ziua asta specială, îți spun mulțumesc.

13. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit! M-ai împlinit și nu există dar mai valoros pe lumea asta. Așa că, la mulți ani, iubita mea fiică!

14. Dintre toate darurile prețioase pe care le-am primit în viață, faptul că tu ești fiica mea a fost cel mai mare și mai valoros dintre ele! Mi-e dor de tine în fiecare minut și sper să ne vedem curând! La mulți ani, iubita noastră!

15. De ziua ta, inima mi-e plină de amintiri cu un băiețel dulce, mititel și drăgălaș care mi-a atins inima și mi-a schimbat viața pentru totdeauna! La mulți ani, dragul meu!

Mesaje de 1 iunie – Ziua Copilului

Copilul tău ți-e cel mai drag om din întreaga lume, așa că merită un mesaj de 1 iunie, de Ziua Copilului, pe măsură. Dacă nu ai găsit idei care să te inspire în subtitlul de mai sus, sunt șanse mari să la găsești mai jos. Read on 🙂

la multi ani de ziua copilului16. La mulți ani, draga mea, de Ziua Copiilor din lumea întreaga! Nu uita niciodată să fii tu însăți, nu altcineva! Ești specială și numai fiind tu însăți poți aduce acel ceva numai al tău în lume.

17. Ai crescut dar tot copil ai rămas pentru noi. Așa că la mulți ani de Ziua Copilului! 🙂 Să ai o zi cu bucurii, orice planuri ai avea pentru ziua de azi. Bucură-te de fiecare moment al ei, o singură dată pe an e ziua copilului 🙂

18. La mulți ani! Să te distrezi, trăiește fără griji, viața e minunată și noi te iubim din toată inima!

19. La mulți ani draga mea și nu uita, întotdeauna fă lucruri care îți hrănesc sufletul, nu ego-ul. Doar așa vei fi cu adevărat fericită! 🙂

20. Într-o zi te vei uita înapoi și vei realiza că în tot acest timp înfloreai și îmboboceai. Draga noastră fiică, nu-ți chinui sufletul cu tot felul de așteptări imposibile de la tine, nu te compara cu poze din reviste sau alte fotografii falsificate. Bucură-te de viață și nu da importanță lucrurilor care nu contează sau care nici măcar nu sunt autentice. Ești o minune! Te iubim și îți dorim mulți ani fericiți!

21. La mulți ani, dragul nostru! Și, ca la orice zi aniversară, când ne bucurăm că suntem împreună, îți transmitem și un mesaj de viață: fii respectuos chiar și cu oamenii care nu merită, nu ca o reflecție a caracterului lor, ci ca o reflecție a caracterului tău!

22. Azi e ziua tuturor copiilor din lumea întreagă, nu contează că au 1 an sau 99 🙂 La mulți ani copilului din tine!

23. La mulți ani, dragul meu copil! Și nu uita, cel puțin o dată pe zi lasă-ți libertatea de a gândi și de a visa. După cum spunea chiar Albert Einstein. 🙂

24. La mulți ani dragul meu copil 🙂 Știu că nu mai ești chiar copil, dar faptul că ai crescut nu e o diferență așa de mare pentru mine. Copiii se fac mari, adaugă ani și ani la vârstă, dar nu cresc. 🙂 În ochii mei voi sunteți tot copii și vă iubesc până la lună și-napoi!

25. Până devii mamă nimeni nu-ți poate explica ce înseamnă să iubești pe cineva atât de profund încât să te bucuri cu adevărat când celălalt se bucură, să simți că te doare la fel de tare ca pe el atunci când suferă, să simți la aceeași intensitate ce simte copilul tău. Te iubesc dragul meu copil mai mult decât aș putea să-ți spun vreodată în cuvinte și îți doresc tot binele din lume. La mulți ani, dragul meu, și nu uita niciodată că eu sunt aici și te poți baza pe mine întotdeauna.

26. Sunt locuri în inima ta despre care nici nu știi că există până când nu ai un copil. Am învățat atât de multe despre mine datorită ție, copilul meu. Te iubesc și îți doresc la mulți, mulți ani fericiți și iubiți!

27. Te iubesc pentru fetița care erai, pentru femeia incredibilă de azi și pentru cât de prețioasă vei fi întotdeauna pentru noi, draga noastră fiică. La mulți, mulți ani fericiți și împliniți!

28. O fiică este acea persoană cu care râzi, cu care visezi și pe care o iubești din toată inima. La mulți ani fericiți și mulțumesc pentru darul care ești pentru noi!

Urări de 1 iunie de la bunici

Bunicii au poate cea mai specială legătură cu nepoții lor, așa că urarile de 1 iunie din partea lor sunt cu atât mai valoroase. Dacă nu ai găsit mai sus mesaje si urari de 1 iunie potrivite, mai ai o șansă mai jos 🙂

urari de 1 iunie29. Dragul meu nepot, amintește-ți mereu cât de mult te iubim. Pe măsură ce vei crește în vârstă, te vei lovi de diverse obstacole ale vieții. Rămâi puternic, încrezător și fă tot ce poți mai bine. Iar dacă eu nu voi mai fi, să știi că eu cred în continuare în tine chiar dacă nu voi mai putea să-ți spun asta. Te iubesc,
bunica ta dragă

Urări de 1 iunie pentru părinți

Când vrei să trimiți mesaje și urari de 1 iunie nu copilului și părintelui, poți adapta cu siguranță aproape oricare din mesajele de Ziua Copilului de mai sus, dar ți-am pregătit și o urare specială mai jos.

 

30. Un copil e o binecuvântare minunată, o mare comoară. Râsul lui, căldura și farmecul lui, grija, iubirea sa – totul îți aduce o bucurie atât de specială și pe măsură ce crește, îți umple inima de mândrie. Cu fiecare an care trece este mai special ca înainte. Prin fiecare etapă prin care trece, prin fiecare vârstă, oferă mai multă dragoste și atenție. La mulți ani, dragului vostru fiu!

 

Mesaje de Ziua Copilului care pot fi și din partea prietenilor, nu doar familiei apropiate

Iată mai multe mesaje cu tâlc de Ziua Copilului pentru copiii fini, nepoți, nepoate, fii și fiice, dar care pot la fel de bine să se potrivească și altor copii din cercul tău. Iată așadar câteva urari de 1 iunie din care să alegi.

 

31. Întotdeauna, oricât de greu ar fi momentul prin care treci, vei găsi un motiv pentru care să fii recunoscător. Așa că la mulți ani de Ziua Copilului, ani împliniți, plini de recunoștință și luminoși!

32. La mulți ani fericiți și sper să ai o viață de care să fii mândru. Iar dacă nu ești mândru, sper să găsești puterea în tine să o iei de la capăt. Ești cel mai puternic și luptător copil pe care l-am întâlnit!

33. Dacă compasiunea pe care o simți pentru ceilalți nu te include și pe tine, înseamnă că nu este completă. Acceptă-te, iubește-te pe tine însăți! Și să trăiești mulți ani împliniți cu tine însăți și cu cei pe care îi iubești, admiri și respecți!

34. Ceea ce gândești, devii. Ceea ce simți, atragi. Ceea ce îți imaginezi, creezi. Ai încredere în ce simți, în ce-ți imaginezi și în ceea ce gândești! Fii pozitiv mereu, ai înțelegere pentru ceilalți și visează vise mari și frumoase! La mulți ani, de ziua copilului!

35. Azi e ziua ta și a tuturor copiilor și vreau să-ți spun nu doar la mulți ani și că-ți doresc să ai parte de tot ce e mai frumos pe lume, ci și să-ți transmit o concluzie la care eu am ajuns cu greu și pe care am acceptat-o cu greu, dar care e atât de importantă în dezvoltarea ta ca om și adult. Știu că ești câteodată frustrat și frustrarea poate fi extrem de dureroasă, dar este o parte foarte utilă și esențială a succesului. Acceptă frustrarea, caut-o, pentru că înseamnă că ai ieșit din zona de confort și îți oferi ocazia să crești.

36. La mulți ani curajoși îți doresc! Îți doresc puterea de a face față oricăror provocări cu încredere și înțelepciunea de a-ți alege bătăliile cu grijă. Sper în același timp să trăiești aventuri memorabile în călătoria ta și să te oprești întotdeauna să ajuți pe cineva în nevoie atunci când îl întâlnești pe drumul tău. Ascultă-ți întotdeauna inima!

37. La mulți ani de Ziua Copilului! Îți doresc să atingi stelele, nu te mulțumi niciodată cu mai puțin de atât, pentru că meriți fericirea adevărată. Ești unică, un suflet frumos cu o minte frumoasă. Mergând pe drumul tău cu propriile idei și cu spiritul liber, ești bună și iubitoare, simpatică și autentică. Și nimeni, dar absolut nimeni, nu este ca tine.

38. În această zi specială îți doresc tot ce e mai bun, toată bucuria din lume și să ai parte de nenumărate binecuvântări azi, mâine și întotdeauna. La mulți ani, draga mea!
La mulți ani și să rămâi același copil curios, optimist și iubitor!

39. Urmărește-ți visele, nu sta deoparte de aventurile care te așteaptă de-a lungul drumului vieții și bucură-te de ziua asta specială în care sărbătorim toți copiii din întreaga lume. La mulți ani!

40. Pe măsură ce crești asigură-te că ai mai multe vise decât amintiri, mai multe oportunități decât șanse ratate, mai multă muncă decât noroc și mai mulți prieteni decât cunoștințe oarecare. La mulți ani, finuță dragă!

41. Ești o mare binecuvântare pentru părinții tăi! La mulți ani de Ziua Copilului și să rămâi mereu același copil special!

42. Îți doresc de ziua asta specială o viață fără durere sau frică, o viață plină de bucurie și iubire! La mulți ani de Ziua Copilului!

43. Copilule drag, în loc să-ți dorești să fii altcineva, fii recunoscătoare pentru ceea ce ești. Nu vei ști niciodată cine te privește dorindu-și să fie în locul tău. La mulți ani și, nu uita, iubește-te pe tine însăți întotdeauna!

Mesaje de 1 iunie de la nași

Și nașii au temă de Ziua Copilului să transmită cele mai inspirate urari de 1 iunie copilului pe care l-au botezat. Așa că dacă nu ați găsit idei potrivite în mesajele de Ziua Copilului de mai sus, mai avem două încercări 😀

 

44. La mulți ani, finuțul meu minunat! Un finuț nu poate fi mai special ca tine și ne bucurăm enorm că îți suntem nași! 🙂

45. Ai crescut și ai devenit o persoană minunată. Încă ne minunăm de tine așa cum am făcut-o în prima zi când te-am cunoscut! La mulți ani, dragul nostru fin!

Sperăm că ți-au plăcut aceste urari de 1 iunie și mesaje de la multi ani de Ziua Copilului și ai reușit să compui câteva mesaje inspirate pentru copiii din viața ta 🙂 sau părinții/bunicii lor 😀

Citește și

Mesaje de la multi ani pentru copii – 50 de urări frumoase pentru fiecare vârstă

Citate despre copii – 70 citate minunate despre copilărie și cum să fim cei mai buni părinți 🙂

SHARE
Articolul precedentTOP 55 citate despre prieteni falsi și falsitate
Următorul articolCele mai frumoase 40 mesaje pentru bunici
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here