Cele Mai Frumoase Felicitari de Aniversare

  0
  5275

  In cazul in care cauti urari prin care sa-ti exprimi sentimentele, aceste felicitari de aniversare sunt perfecte pentru tine: felicitări aniversare femei, felicitări aniversare zi de naștere, felicitări aniversare pentru bărbați, nepot, nepoată, felicitări aniversare căsătorie.

  Citeste aceste felicitari de aniversare si alege-le pe cele care se potrivesc cu ocazia speciala pe care o sarbatoriti. Ureaza-le prietenilor aniversare fericita printr-un mesaj sau printr-un SMS care sa exprime bucuria pe care o simti pentru ei.

  Felicitari Aniversare Femei

  Ureaza-le o aniversare fericita femeilor din viata ta cu aceste feclicitari de aniversare si arate-le cat de mult tii la ele.

  1. La mulți ani de ziua femeii! Să fii sănătoasă, fericită și de toți iubită, draga mea!

  2. Azi este o zi specială și nu am uitat să îți urez sănătate cât cuprinde! Pupici mulți de aniversarea ta!

  3. Zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite, draga noastră! Aniversare fericită!

  4. Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurii și sănătate alături de familia ta frumoasă. La mulți ani de ziua femeii!

  5. Îți urez din adâncul sufletului să ai parte de tot ce îți dorești. Numai împliniri și iubire, sănătate cât cuprinde, dragoste și noroc în toate. Aniversare fericită!

  6. Cu ocazia acestei aniversări îți doresc o zi cu soare, sănătate, liniște în familie și multă iubire. Te iubesc! Aniversare fericită, draga noastră!

  7. Astăzi la ceas aniversar îți doresc: Fericire, care să te urmeze oridune te-ai afla, Sănătate, să nu-ți lipsească și să te însoțească și ea mereu, Seninătate cu fiecare răsărit de soare. Succes în toate câte faci. Prieteni apropiați și o familie unită. Amintiri plăcute în fiecare zi. Zile luminoase și multe momente de relaxare. Anieversare fericită, draga mea!

  8. Cele mai calde gânduri si urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. Aniversare fericită!

  9. Cele mai călduroase urări cu ocazia acestei aniversări!! Să ai o zi superbă și numai iubire în jurul tău! Te iubesc! La mulți ani!

  10. Chiar dacă au trecut zile sau poate luni de când nu ne-am mai văzut, îți doresc tot binele din lume și sper să ne revedem curând, draga mea prietenă! Ai grijă de tine și de cei dragi. Aniversare fericită!

   

  Felicitari Aniversare Zi de Nastere

  Fiecare zi e speciala, dar cea mai frumoasa dintre toate trebuie sa fie ziua de nastere. Ureaza-le celor dragi o zi de nastere superba cu aceste felicitari de aniversare.

  11. La mulți ani și multă sănătate! Fiecare dorință să-ți fie îndeplinită. Astăzi sper să ai o zi așa cum îți dorești și să te bucuri de fiecare moment și de fiecare om de lângă tine. Aniversare fericită și mulți, mulți ani!

  12. Momentele frumoase se petrec lângă cei dragi așa că abia aștept să ne vedem astăzi și să-ți sărbătorim ziua de naștere! La mulți ani dragi și aniversare fericită. Sper să ai o zi superbă!

  13. Cea mai frumoasă zi trebuie să fie ziua în care sărbătorim faptul că ne-am născut. Din aceste motive îți urez o si superbă de naștere, tot ce îți dorești și multă sănătate. Numai fericire să fie în jurul tău astăzi! Multă iubire și la mulți ani!

  14. Astăzi este un eveniment foarte important. Atât de important încăt nu aveam cum să uit de el. La mulți ani!!! Multă veseleie și fericire, tot ce e bun să te apere și să primești tot ce îți dorești!

  15. La multi ani, dragul/draga noastră! Tot ce îți dorești să devină realitate. Multă sănătate!

  16. Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de culoare, să te bucuri de sănătate și de momentele frumoase alături de cei dragi! La mulți ani!

  17. Nu contează câți ani ai adunat în viață, ci câtă viață ai acumulat în ani. La mulți ani și multă sănătate! Îți doresc o aniversare frumoasă.

  18. De ziua ta îți dorim cer senin, ani frumoși, prieteni buni, zâmbete largi, dragoste cât curpinde, momente unice pe care viața să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. La mulți!

  19. La mulți ani de ziua ta! Toate visele tale să devină realitate și dorințele să se transforme în realizări!

  20. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere de până acum, și așa să rămână în fiecare an de acum încolo! La mulți ani!

   

  Felicitari Aniversare pentru Barbati

  Foloseste aceste felicitari de aniversare pentru a le ura prietenilor si rudelor o zi speciala de ziua tatalui, a barbatului sau chiar de ziua de nastere.

  21. Azi este aniversarea ta, la mulți ani! Sănătate cât cuprinde, fericire, mulți bani și tot ce îți dorești! O zi superbă!

  22. La mulți ani! Domnul să îți de-a de toate, sănătate, fericire și bucurie alături de cei dragi ție. Multă dragoste și înțelegere, trup sănătos și minte luminată. Să fii mereu bucuros și drăgăstos. Aniversare fericită!

  23. O dată pe sărbătorim această zi speciala: aniversarea ta! Cu această ocazie doresc să îți spun cât de mult te iubesc, numai fericire, sănătate și iubire. La mulți ani!

  24. La multi ani de ziua barbatului! Să rămâi sănătos și un punct de sprijin în viețile celor dragi ție. Să primești tot ce îți dorești! Aniversare frumoasă!

  25. Tot ce îți dorești să devină realitate. Fiecare vis de-al tău să se împlinească, iar fiecare moment pe care îl petreci alături de cei dragi să îți aducă fericire. Aniversare fericită, prieten drag!

  26. Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. Aniversare fericită!

  27. La mulți ani, la multă fericire, la multă iubire, la mult noroc și la mai mult tot ce îți dorești!! Aniversare fericită!

  28. O zi pe an este aniversarea ta, să te bucuri de ea alături de cei dragi. Sus paharul și aniversare fericită!

  29. Îmi doresc să ai o zi superbă, iar de această aniversare tot ce ne dorim să devină realitate! Deci… ai o zi superbă? 😀 Aniversare fericită!

  30. Cele mai frumoase clipe sunt cele petrecute alături de cei dragi așa că iartă-mă că îți răpesc din timp cu acest mesaj. Voiam să îți urez multă fericire și voie bună. Aniversare fericită!

   

  Felicitari Aniversare Nepot

  Ureaza-le nepotilor numai bine si multa sanatate cu aceste felicitari de aniversare alese pentru orice ocazie.

  31. La mulți ani, nepotul meu! Multă sănătate și fericire!

  32. Îți dorim din toată inima dragoste, iar această zi să fie cea mai frumoasă din viața ta. Să te bucuri de ea alături de cei dragi! La mulți ani, dragă nepoate!

  33. La mulți ani, dragă nepot! Sănătate, bucurii și multe realizări. Aniversare fericită!

  34. Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește și amintește-ți un lucru: azi e cea mai specială zi din an, așa că bucure-te la maxim! Aniversare fericită, nepoate!

  35. A mai trecut un an, iar tu ai mai crescut. Nu mai ești copil mic, iar odată cu tine a crescut și iubirea noastră. Zâmbetul tău ne bucură viețile. Ai un suflet minunat! La mulți ani, nepot drag!

  36. La mulți ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te compleșească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele să ți se îndeplinească! Aniversare fericită, drag nepot!

  37. Cu ocazia acestei zile speciale vreau să îți urez un călduros „La mulți ani!”. Aniversare fericită, dargul meu!

  38. Să crești mare și cuminte. La mulți ani de-acu-nainte. Multă fericire și sănătate, dragul meu!

  39. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere, dragul meu nepot!

  40. Toate visele tale să devină realitate și dorințele să se transforme în realizări! Viața să te surprindă plăcut la fiecare pas! La mulți ani, dragul nostru nepot!

   

   

   

  Felicitari pentru Aniversarea Casatoriei 10 ani

  O data in viata se sarbatoreste un asemenea eveniment important asa ca spune-i sotiei sau sotului tau cat de mult tii la ei cu aceste felicitari de aniversare!

   

  41. Ca să ai o căsnicie fericită și împlinită trebuie să fii flexibil ca aluminiul și să ai o voință de fier! Felicitări cu ocazia celor 10 ani petrecuți împreună! Fie ca această aniversare să fie un punct de plecare pentru noi reușite și multă bucurie. Aniversare fericită și la mai mulți ani fericiți împreună!

  42. După 10 ani de căsnicie, dragostea pe care v-o purtați este mai puternică ca oricând și mai vibrantă decât a fost vreodată! Vă felicit pentru această deosebită realizare! Vă doresc ca lumina și căldura sufletelor să vă însoțească oriunde chiar și când sunteți departe unul de altul. Multă dragpste în continuare! Aniversare fericită, dragii mei!

  43. 10 ani de căsnicie! Felicitări! În 10 ani se pot întâmpla atâtea: revoluții, războaie, proteste, pandemii, răscoale! Dar voi ați reușit să mențineți flacăra dragostei aprinsă și strălucitoare!! Vă doresc să vă purtați de grijă încă mulți ani înainte, să vă iubiți și să vă oferiți tot ce aveți mai bun! Aniversare fericită

  44. Din toată inima vă felicit cu ocazia aniversării nunții voastre de aluminiu! Ureamză nunta de argint! Fie ca armonia să domnească în casa voastră, iar viața comună să vă fie plină de reușite! Aniversare fericită, prieteni dragi!

  45. Iată că au trecut și 10 ani de căsnicie! Vă felicit! Fie ca viața comună să vă aducă mereu plăcere, voie bună și realizări deosebite! Fie ca întotdeauna să vă fiți alături și să vă iubiți și îngrijiți. Fie ca iubirea voastră să devină tot mai puternică și intensă pe an ce trece! Aniversare minunată!

  46. Felicitări cu ocazia aniversării a 10 ani de căsătorie! Vă doresc multă pace, bucurie și împlinire! Fie ca iubirea din sufletele voastre să nu cunoască limite și să devină tot mai intensă pe an ce trece! Aniversare fericită și zi superbă!

  47. Felicitări pentru acești 10 ani împreună! Nu multă lume reușește să-și găsească sufletul pereche așa cum ați făcut voi! Vă doresc numai lumină în calea voastră! Aniversare fericită și plină de iubire!

  48. 10 ani de căsnicie este prima mare aniversare a voastră! Vă doresc numai fericire și iubire, dragii mei! Fie ca neînțelegerile să treacă pe lângă voi, iar rutina zilnică să nu vă creeze nicio neplăcere! Aniversare fericită și mulți ani în continuare!

   

  Felicitari Aniversare pentru Nepoata

  Spune-le nepotilor cat de mult ii iubesti cu aceste felicitari de aniversare.

  49. Nepoată dragă, îți doresc ca în această zi superbă să te bucuri de tot ce ai lângă tine. Împreună cu întreaga familie dorim să îți sărbătorim ziua de naștere! Aniversare fericită!

  50. 365 de zile au trecut de la ziua ta, iar acum e timpul să îți urez iar „La Mulți Ani!”. Te iubesc, nepoată dragă!

  51. Cel mai mult îmi place să îți urez o aniversare fericită, așa că la mulți ani! Tot ce îți dorești să devină realitate, multă iubire și fericire, scumpa noastră! Aniversare frumoasă!

  52. La mulți ani, dragă nepoată, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta. La mulți ani frumoși, nepoata mea!

  53. Draga nepoată, să primești flori de ziua ta! Să înveți de la fiecare floare să iubești, sa fii tandră, aduci lumină și fericire în inimile celor din jur, să aduci și să ai parte de bucurie și fericire. La multi ani nepoata mea!

  54. Vreau să îți doresc în această zi minunată la mulți ani, draga mea nepoată. Vreau să știi că ești foarte specială și ești foarte iubită. Sper în această zi să aveți un timp frumos și să vă bucurați de el pentru că meritați cu adevărat. Aniversare fericită!

  55. Fie ca bucuria pe care o simți astăzi să te urmărească în fiecare zi. Numai sănătate și voie bună îți doresc astăzi. Sper ca tot ce îți dorești să devină realitate! La mulți ani, draga mea nepoată și aniversare fericită!

  56. Dragă nepoată, te iubesc ca în ziua în care te-ai născut. Sper că această zi să îți aducă numai fericire și multă voie bună. Sper ca tot ce primești azi să fie pe placul tău. Multă dragoste și la mulți ani!

  Fiecare dintre noi are o zi speciala pe care abia asteapta sa o sarbatoreasca. Pune-le un zambet pe buze rudelor si prietenilor apropiati cu aceste mesaje pentru ocazii specoale. Speram ca ti-au placut aceste felicitari de aniversare si ca ai gasit urarile perfecte pentru tine.

  Citeste si

  Top 45 urari de 1 iunie și mesaje de Ziua Copilului

  40 de urări de la mulți ani pentru cel mai bun prieten

  Urmariti-ne si pe Facebook și Instagram

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here