Buna Dimineata Luni – Cele Mai Frumoase Mesaje

0
12054

Inceputul de saptamana poate sa fie pentru multi o etapa grea peste care trebuie sa treaca de fiecare data cand vine ziua de luni. Altii se pot trezi pozitivi si cu energie pentru toata ziua. Secretul consta in modul in care fiecare om priveste ziua de luni, asa ca inspira-te din aceste messaje de buna dimineata luni si ureaza-le celor apropiati un inceput super de zi!

Fiecare zi este speciala in felul ei, iar o vorba din batrani spune ca „ziua buna se cunoaste de dimineaţa”, asa ca trasmite-le ganduri bune prietenilor si rudelor cu aceste mesaje de buna dimineata luni.

 

Mesaje de buna dimineata luni

Fa o bucurie prietenilor de pe internet si celor din viata reala cu aceste mesaje de buna dimineata luni. Un simplu mesaj de buna dimineata poate imbunatati semnificativ ziua unei persoane, asa ca alege-le pe cele care te inspira cel mai tare si ureaza-le cunostintelor o zi frumoasa.

 

1. Din inimă pentru tine. Să începi de Luni cu bine. Și în fiecare zi Un buchet de bucurii. Sănătate, împlinire, zile pline de iubire. Binecuvântări cerești și tot ce îți dorești. Fericire, spor în casă și o săptămână frumoasă!. Bună dimineața!

2. Bună dimineața! Sper să aveți o zi frumoasă de luni și o săptămână ușoară.

3. Să trăim mai intens, mai frumos și mai demn în fiecare clipă. Să ai o zi de luni frumoasă și o săptămână binecuvântată! Bună dimineața.

4. Primiți o nouă zi cu brațele deschise și cu bucurie! Bună dimineața cu ocazia acestei zi frumoase de luni! Săptămână frumoasă!

5. Bună dimineața! Un început de zi și de săptămână minunat, plin de gânduri pozitive. Zi excelentă și mult spor!

6. Bună dimineața! O zi de luni frumoasă, o săptămână ușoară și cu multe realizări!

7. Cel mai frumos lucru legat de ziua de azi este că ai șansa să o faci mai frumoasă decât cea de ieri. Săptămână minunată și bună dimineața!

8. Chair dacă afară este rece, eu vă doresc multă căldură în suflet! Să fie frumos și bine în această nouă săptămână! Buna dimineața și o zi minunată de luni.

9. Sfatul dimineții: Dacă cineva îți oferă o oportunitate extraordinară, dar nu ești sigur dacă poți să o realizezi, acceptă și învață mai târziu cum se face. O zi frumoasă și o săptămână excelentă! Bună dimineața!

10. Bună dimineața, zi de Luni! Sper că ai dormit la fel de bine ca mine și că o sa fii blândă cu noi!

11. O cafea am pentru tine. Să-ncepi săptămâna bine! Bună dimineața și o săptămână frumoasă!

 

SMS Buna dimineata luni

Cea mai buna metoda de a arata cuiva ca tii la el este un simplu mesaj de buna dimineata. Alege-l pe cel potrivit tie si foloseste-l pentru a aduce mai multa compasiune in vietile oamenilor din jurul tau.
12. O nouă zi, o nouă săptămână! Mulțumirea vine când înțelegem că ceea ce ne dă Dumnezeu, este mai bun decât ce ne dorim noi. O zi frumoasă și o dimineață superbă!

13. Gânduri bune și frumoase pentru o dimineață de Luni plăcută, plină de sănătate și speranță, liniște în suflet și în gând! O săptămână reușită și o dimineață frumoasă!

14. Bună dimineața! Cu speranță și optimism să ne începem ziua și săptămâna! Sănătate și numai bine tuturor! Aveți grijă de voi!

15. Bună dimineața, suflete frumoase! Să aveți o săptămână cu multe realizări în toate!

16. O zi de luni cu cer senis și multă lumină! O săptămână cu împliniri. Bună dimineața!

17. Vă doresc o zi minunată de luni! Multă sănătate, și o săptămână minunată! Tot ce vă doriți să aveți puterea să realizați.

18. Bună dimineața! Să ai o săptămână frumoasă și o zi de luni superbă!

19. Trezește-te și haide să zâmbim! Ziua cu tine devine mai veselă! Bună dimineața și un început de săptămână în forță!

20. Zâmbește! La urma urmei, zâmbetul tău mereu îmi dă o stare de spirit bună! Să ai o zi de luni superbă și plină de întâmplări frumoase!

21. Bună dimineața! Începe ziua cu optimism, astfel încât până seara să fie totul perfect!

22. Sper să ai o zi mai frumoasă decât cea de ieri și așa să fie în fiecare zi de acum înainte! Bună dimineața și o săptămână superbă!

23. Rețeta doctorului pe ziua de azi: un zâmbet la micul dejun, 4 râsete la prânz, multă fericire la cină, iar ca gustare o urare de bună dimineața din partea mea!

24. Știu că ieri ți-am urat o dimineață bună, dar astăzi sper să ai o zi de luni și mai frumoasă și mult mai bună!

25. Aseară ai adormit cu un noapte bună din partea mea, iar astăzi de trezești cu un bună dimineața tot de la mine. Dacă combini cele două urări este clar că astăzi o să ai cea mai frumoasă zi de luni din viața ta! Bună dimineața!

26. Lasă dimineața să-ți indice drumul pe care nu există cuvântul „tristețe” și unde domină dragostea! Bună dimineața!

27. E dimineața… Se aude primul ciripit de păsări. Trezește-te și tu! Cucerește noi înălțimi, creează noi vise și gândește noi idei în această nouă săptămână! Bună dimineața!!

28. Nu începe ziua cu gândurile de ieri. Fiecare dimineață ne aduce prima zi din restul vieții noastre. Trăiește-o exact așa cum ți-ai dori! O zi de luni frumoasă și o săptămână la fel!

29. Pentru o lume întreagă ești doar cineva. Însă pentru acest cineva, tu ești lumea întreagă! Bună dimineața!


30. Bună dimineața tuturor! Fie ca această dimineață să înceapă cu gânduri pozitive și mulțumiri pentru tot ce aveți. Obțineți impulsul de vivacitate si bună dispoziție pentru întreaga zi. Noroc în toate eforturile planificate pentru această zi superbă de luni!

 

Mesaje haiaose de buna dimineata luni

Pune-le un zambet pe buze prietenilor cu aceste mesaje de buna dimineata luni. Zambitul este contagios, cu un singur zambet poti face ziua a zeci sau chiar sute de persoane una mai buna. Ajuta-te de aceste mesaje de buna dimineata:

 

31. Ai comandat mesaj de trezire? Semnează de primire cu un simplu zâmbet! Bună dimineața!

32. Știu exact ce faci în momentul ăsta. Nu mă crezi? O să îți demonstrez. În clipa aceasta citești um mesaj. Acum zâmbești, iar următorul lucru pe care îl vei face e să îmi urezi și mie o dimineață bună! Săptămână frumoasă și mult spor!!

33. Cine se scoală târziu nu e obosit. E patron, nu muncește și e fericit! Bună dimineața, „patroane”!

34. No, amu… orice minune durează 3 zile, adică vineri, sâmbătă și duminică! Hai să mai zâmbim puțin, chiar de-i luni și iar muncim. Bună dimineața!

35. Astăzi m-am trezit și am realizat ceva oribil: Azi nu este Vineri, maine nu e Vineri și nici pomaine nu este Vineri… Azi este abia Luni… Bună dimineața!

36. Neața! O cafea și de restul chef de muncă.

37. Dimineața… Că azi e Luni și nu are cum să fie bună…

38. Patul meu nu se simte bine astăzi, așa că am decis să rămân acasă și să am grijă de el.

39. Dar cel care a spus că dimineața bună începe devreme, la ce oră s-a ridicat din pat?!

40. Trebuie sa mă ridic, cafeaua mea are nevoie de mine…

41. Primele cinci zile după weekend sunt cele mai greu de rezolvat.

 

Mesaje de Buna Dimineata Luni in Engleza

Mesaje de buna dimineata luni pe care le poti folosit cu prietenii de pe internet sau cu alte persoane dragi tie.
42. Good Monday Morning to you! May your beginning of the week be the beginning of many good things too! / O dimineață de luni super! Fie ca începutul săptămânii să fie și începutul a multe lucruri bune!

43. Happy Monday! Wishing you an amazing week Beautiful! The best qualities of an attractive person are: Kind heart, loving spirit, and a positive attitude. / O zi de Luni bună! Să ai o săptămână super, frumoaso! Cele mai bune calități ale unei persoane atractive sunt: o inimă iubitoare, un suflet grijuliu și o atitudine pozitivă!

44. Good Morning. Mondays are the start of the workweek which offers new beginnings! / Bună dimineața. Lunile sunt începutul săptămânii de muncă care oferă noi începuturi.

45. Good Monday Morning, friend. This is your Monday morning reminder that you can handle whatever this week throws at you. / Bună dimineața în această zi de Luni, prietene. Acesta e memoul de luni că poți trece peste orice obstacole apar în această săptămână!

46. Happy Monday! Jealous conflicts produce bitter arguments that lead to prolonged lapses in communication. Work intelligently! Your key to happiness is hidden in your mind. Good morning! / Zi de luni fericită! Conflictele din gelozie dau naștere certurilor care rezultă în pauze în comunicare. Lucrează inteligent! Cheia fericirii se ascunde înauntrul minții tale.

47. Good Morning MONDAY! I woke up with heat in my home, joy, joy, joy, joy down in my heart and gratitude in my soul. Thank you, GOD, for always blessing me. Amen. / Bună dimineața LUNI! M-am trezit cu căldură în casă, ce bucurie mare în suflet! Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru acecastă binecuvântare! Amin.

48. Good morning, beautiful. Rise and shine! May your week be as lovely as you are. I pray to God to keep you happy every single day of the week. Happy Monday! / Bună dimineața, frumoaso. Ridică-te si stralucește! Să fie săptămâna ta la fel de minunată ca și tine. Mă rog lui Dumnezeu să te țină fericit toată săptămâna.

49. Happy Monday morning. May God’s blessings be with you throughout the day. / O zi de Luni dimineață fericită. Fie ca binecuvântările lui Dumnezeu să fie cu tine pe tot parcursul zilei.

50. Wish my love a morning full of love and success. Happy Monday. / Doresc iubirii mele o dimineață plină de dragoste și succes. Luni fericită!

51. It doesn’t need to be a holiday to enjoy the beauty of a morning. Sometimes Mondays offer the best morning of the week. Good morning! / Nu trebuie să fie vacanță pentru a vă bucura de frumusețea unei dimineți. Uneori, ziua de luni oferă cea mai bună dimineață a săptămânii. Buna dimineața!

52. I wish this great Monday morning brings you hope and courage to face the problems in your life. I hope you have a fabulous day ahead and you emerge victorious at the end of the day! / Îmi doresc ca această dimineață grozavă de luni să vă aducă speranță și curaj pentru a face față problemelor din viața voastră. Sper să aveți o zi fabuloasă și să ieșiți victorioși la sfârșitul zilei!

53. Mondays are great to greet a new week full of optimism. And I bet you have never had a beautiful Monday morning than this one today. I wish you all the best! / Zilele de Luni sunt minunate pentru a întâmpina o nouă săptămână plină de optimism. Și pun pariu că nu ai avut niciodată o zi de luni mai frumoasă decât aceasta. Îți doresc toate cele bune!

54. Monday might be terrible, but God still has something good for you in it. Have a great Monday. / Ziua de luni ar putea fi groaznică, dar Dumnezeu încă mai are ceva bun pentru tine. Să aveți o zi de luni grozavă.

55. Do you know what’s special about a Monday morning? It gives you a start point for your journey to success for the entire week. Make the best out of it. / Știi ce este special la o dimineață de luni? Vă oferă un punct de plecare pentru călătoria dvs. către succes pentru întreaga săptămână!

56. Whether it is Monday, Wednesday, or Friday, as long as I have a friend like you, it will always be an Awesome Day. Good morning. / Fie că este luni, miercuri sau vineri, atât timp cât am un prieten ca tine, va fi întotdeauna o zi minunată. Bună dimineața.

57. For an optimistic person, even Monday is a blessing. Be that person today! Good Morning. / Pentru o persoană optimistă, chiar și luni este o binecuvântare. Fii acea persoană astăzi! Bună dimineața.


58. Life is too short to regret on Monday mornings. Make it a blissful one. Have a great Monday. / Viața este prea scurtă pentru a regreta dimineața lunea. Bucură-te în schimb. Să aveți o zi de luni grozavă.

59. Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the ones who treat you right and forget about the ones that don’t. Have a Great Monday! / Viața este prea scurtă pentru a te trezi dimineața cu regrete. Deci, iubește-i pe cei care te tratează corect și uită de cei care nu o fac. Să aveți o Luni minunată!

60. You have saved your energy on Sunday. It’s time to wake up fully charged and ready to climb to the top of life. I wish you a refreshing Monday morning today! / V-ați economisit energia duminica. Este timpul să te trezești cu bateriile încărcate și gata să urci la vârful vieții. Vă doresc astăzi o dimineață răcoritoare de luni!

 

Cele mai frumoase mesaje de buna dimineata luni vin din suflet. Inspira-te din lista de urari de mai sus și asigura-te ca prietenii tai au un inceput de zi fantastic si un inceput si mai bun de saptamana.

Citeste si:

40 Mesaje de buna dimineata la cafea ca să-i faci mai frumoasă dimineața

70 mesaje de bună dimineața superbe pentru iubit, iubită, cei dragi

 

Urmariti-ne si pe Facebook și Instagram

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here