Filmele lansate de Netflix în 2021 pe care să nu le ratezi

0
15200
top filme netflix 2021

Ce filme Netflix vedem în 2021 ? Ne referim la filme din 2021 produse de Netflix sau distribuite în premieră de gigantul american. Netflix deja a lansat câteva producții în acest an destul de interesante, pe care ți le propunem mai jos. Dar sunt și câteva filme Netflix din 2021 pe care încă le așteptăm. Și sunt producții care promit mult, cu nume mari în distribuție, de la Leonardo DiCaprio, Meryl Streep și Cate Blanchett la mai tânărul Timothée Chalamet și până la britanicul Benedict Cumberbatch… Haideți să vedem așadar ce filme ne-a pregătit Netflix în 2021.

1. Sentinelle (2021) – deja disponibil pe Netflix

sentinelle olga kurylenko filme netflix 2021Bomba sexy Olga Kurylenko în rol de soldat duru-duru? Da, și încă cum. Actrița de origine ucraineancă fostă model se pare că s-a reinventat complet și a depășit statutul de Bond girl / actriță din filmele cu James Bond, după apariția alături de Daniel Craig în Quantum of Solace.

În acest thriller combinat cu film de acțiune franțuzesc Olga Kurilenko joacă rolul unui soldat care după revenirea din teatrul de război din Siria suferă de stres post-traumatic. Și este înrolată în poliția anti-tero care patrulează acum prin toată Europa Occidentală după atacurile teroriste din ultimii ani. Îmbracată ca la război și cu pușcă automată, Olga Kurylenko se plimbă pe croazetă în niște scene ireale pentru noi, care ne-am fi așteptat poate s-o vedem în tocuri cui și rochii de designer… Și nu se termină totul aici, pentru că o vom vedea în acțiune foarte repede, după ce sora ei intră în comă…

Sentinelle nu e cel mai bun film pe care l-ai putea vedea pe Netflix, dar e unul dintre cele mai bune filme Netflix din 2021. De ce nu e cel mai bun? Pentru că scenariul nu are intensitatea la care te-ai aștepta, din contră, e destul de simplu și cam pune întreaga responsabilitate de a face filmul să funcționeze în scopul în care a fost creat, adică suspans, pentru că vorbim de un film de acțiune combinat cu thriller, pe urmele actriței principale.

2. The Woman in The Window / Femeia de la fereastră – Netflix mai 2021

The Woman in The Window filme din 2020Al doilea thriller din această primăvară care promite, Femeia de la fereastră pleacă de la premisa clasicului hitchcockian Rear Window, cu Grace Kelly și James Stewart în rolurile principale. O psiholoagă care suferă de agorafobie (jucată de Amy Adams) se împrietenește cu vecina din clădirea de vizavi (interpretată de Julianne Moore), doar ca să fie martora morții ei suspecte. În această producție joacă și un alt actor de mare clasă, Gary Oldman.

Filmul trebuia să fie lansat anul trecut, dar datorită pandemiei vom avea ocazia să-l vedem distribuit de Netflix în 2021, care a preluat drepturile de difuzare la nivel mondial.

3. Below Zero – lansat deja pe Netflix în 2021

Below-Zero-filme noi 2021Dacă ți-era dor de un film nou de acțiune bun, combinat cu thriller, Below Zero e singura propunere pe care am găsit-o pentru tine. Un film spaniol lansat în 2021 de Netflix și care pe noi ne-a ținut cu succes în suspans. Unde mai pui că e vorba și despre români în poveste (nu știu dacă ați observat dar mafioții români sunt la ordinea zilei în filmele și serialele spaniole din ultimii ani).

Un polițist (jucat excelent de Javier Gutierrez, pe care probabil l-ai mai văzut pe Netflix și în thrillerul The Motive/Autorul) însoțește un transport de deținuți periculoși în mijlocul nopții către o nouă închisoare. Transportul este deturnat violent de cineva care îl vrea pe unul dintre deținuți. Răsturnările de situație se țin lanț, așa că îți recomandăm să îl vezi. Nu e o capodoperă, dar e un film bun de văzut la sfârșitul zilei, când vrei o experiență escapistă. 🙂

4. Don’t Look Up – film Netflix 2021
Don’t Look Up, un film de satiră politică, e unul dintre cele mai așteptate filme Netflix din 2021 și nu numai, în special pentru distribuția extraordinară. În film joacă un cuplu interesant de actori: Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio, care interpretează doi astronomi ce încearcă să avertizeze omenirea despre un asteroid care va distruge Pământul. Alte staruri care joacă în acest film Netflix sunt Timothée Chalamet, Ariana Grande, Chris Evans, Cate Blanchett și Meryl Streep, dar nu numai.

Îl vei putea vedea pe Netflix, care și-a adjudecat drepturile de distribuție. Așteptăm trailerul Don’t Look Up pentru a-l împărtăși cu voi.

5. Malcolm & Marie – lansat deja pe Netflix 2021

malcolm and marie filme noi 2021

Vrei să vezi un cuplu în genul celui din Who’s Afraid of Virginia Woolf?, la fel de vehement în a-și arunca invective, în a se răni emoțional cu tot felul de acuzații și interpretări ale comportamentului celuilalt, dar care e mai apropiat de zilele noastre?

Malcolm & Marie e un film nou nouț lansat de Netflix cu dialog deștept, cu priză între cei doi actori, dar care s-ar putea să îți placă numai dacă te regăsești în situație 🙂 Adică un cuplu de ceva ani împreună, care a trecut prin tot felul de situații, bune și mai puțin bune. Din acest punct de vedere, Malcolm & Marie este un studiu de cuplu matur, care o să-ți amintească faptul că de multe ori greșim cel mai mult față de cele mai apropiate ființe, rănindu-le gratuit.

6. The Power of the Dog – film Netflix 2021

„Puterea câinelui” este un film din 2021 dramatic, care este bazat pe romanul cu același nume de Thomas Savage. Scenariul urmărește un bărbat ce pornește un „război” cu noua soție a fratelui său… În rolurile principale joacă Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst și Jesse Plemons și este regizat de Jane Campion (The Piano).

Filmul va fi lansat pe Netflix în a doua parte a anului 2021. Nu avem încă nici fotografii din film și nici trailerul filmului…


7. The Dig / Situl (2021) – lansat de Netflix în ianuarie 2021

the dig filme netflix noiUn alt film Netflix din 2021, The Dig transformă ideea de a “săpa” în căutarea unor descoperiri istorice să pară de-a dreptul romantică și aventuroasă. După succesul pe care l-a avut Queen’s Gambit în a inspira noile generații să joace șah, ne așteptăm după The Dig să apară noi pasionați de arheologie. 🙂

Ți-era dor să-l vezi pe Ralph Fiennes într-un rol nou? Și nouă. 🙂 Iar rolul din The Dig i se potrivește perfect: un bărbat discret, dar intens în ceea ce face și pasiunile lui. Este acompaniat în distribuție de Carey Mulligan, Lily James și alți câțiva actori la fel de buni.

Când o văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpăturile la mormintele de pe proprietatea ei, cei doi fac o descoperire care schimbă istoria… La propriu, pentru că The Dig este inspirat din fapte reale!

Aceasta este intriga filmului, dar este dublată de două intrigi romantice în această dramă foarte englezească. 

8. Escape From Spiderhead – 2021

escape-from-spiderhead-filme netflix 2021Un SF cu Chris Hemsworth și Miles Teller (cunoscut pentru Whiplash) în rolurile principale. Cândva în viitorul apropiat, cei doi sunt închiși într-o închisoare care experimentează efectele unor medicamente pe deținuți… Este regizat de Joseph Kosinsky, cunoscut pentru Tron: Legacy și Oblivion.

Filmul a început producția în septembrie 2020, așa că mai durează până vom avea un trailer și o dată de lansare, dar cu siguranță îl vom vedea în acest an pe Netflix.

9. I Care a Lot – lansat de Netflix în februarie 2021

i care a lot comedii netflix noi


Noi spunem că e cel mai bun film Netflix din ultimul an și jumătate. I care a lot e un thriller comedic cu Rosamund Pike și Diane Wiest în rolurile principale, care funcționează atât de bine datorită în primul rând a lui Rosamund Pike, care reușește să joace credibil rolul. Filmele distractive bune încep să devină o pasăre rară în pandemie, așa că nu ratați I care a lot.

Rosamund Pike o joacă pe Marla Grayson, o femeie de afaceri pe care nu poți decât s-o disprețuiești pentru modul în care se folosește de bătrâni pentru banii lor. Dar pe care, în același timp, îți place să o urmărești, pentru că e fun. E distractivă în nebunia ei de a se pune cu un mare traficant de droguri, atunci când o internează într-un azil pe mama acestuia.

Vezi trailerul I care a lot.

10. Red Notice – filme Netflix 2021

red-notice-filme netflix 2021

După o luptă pentru drepturile de distribuție între cei mai mari distribuitori de film din State, Netflix a câștigat 🙂 Ce este mai exact Red Notice? O comedie care combină genurile thriller și film de acțiune, cu îndrăgitul Dwayne Johnson în rolul principal. I se alătură în distribuție Gal Gadot (cunoscută pentru Wonder Woman) și Ryan Reynolds. Dwayne Johnson este agentul FBI care se joacă de șoarecele și pisica cu cuplul de rău-făcători Gal Gadot – Ryan Reynolds. De urmărit cât de distractivă va fi joaca aceasta în a doua jumătate a anului, când va avea cel mai probabil premiera pe Netflix acest film.

Acestea sunt top 10 filme Netflix din 2021 pe care le-am văzut și ne-au plăcut sau pe care încă le așteptăm cu sufletul la gură 😀 Fie pentru valoarea lor cinematografică, fie pentru distracția pe care ne-o oferă sau o promit. Vouă ce filme Netflix din 2021 v-au plăcut sau așteptați să apară?

Vezi și

Cele mai bune filme Netflix – 25 filme de top pe Netflix

TOP 24 comedii Netflix de văzut

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here