Filme de dragoste 2019 – TOP 12 pe care să le vezi online

0
19932

În unii ani izvorul de filme de dragoste parcă seacă pur și simplu. În alți ani însă își revine și putem să ne bucurăm de câteva filme romantice bune 🙂 2019 e un astfel de an. Iată topul nostru cu filme de dragoste 2019 pe care le poți vedea online acasă, din confortul canapelei.

Little Women / Fiicele doctorului March (2019)

little women film de epoca de dragoste 2019E unul din acele filme de epocă de dragoste pozitive, așa cum nu a mai produs Hollywoodul de mult timp. Dacă în ultimii ani suflul filmelor a fost din ce în ce mai grav, iată că regizoarea și actrița Greta Gerwig ne scoate din această stare cu Little Women.

E ecranizarea unui roman clasic american, despre maturizarea a patru surori, surorile March. Little Women adună laolaltă o distribuție incredibilă: de la Meryl Streep, Emma Watson, Saoirse Ronan, Laura Dern, până la unii dintre cei mai interesanți și sexy actori din ultimii ani: Timothée Chalamet și francezul Louis Garrel. Îl poți urmări online subtitrat în română pe site-urile cu filme.

The Aftermath – când o pierdere tragică e combustibilul iubirii

the-aftermath-filme romantice 2019După încheierea celui de Al Doilea Război Mondial, Rachael (Keira Knigtley) i se alătură soțului în Hamburgul ruinat. Aici el ajută la reconstrucția Germaniei ocupată de aliați. Și stau într-o casă rechiziționată, fosta casă a arhitectului Stephen Lubert, jucat de Alexander Skarsgard. Acesta, împreună cu fiica lui, rămân să locuiască în vilă. Rachael îl tratează cu multă răceală, de-a dreptul cu antipatie. Dar amândoi au pierdut pe cineva drag în acest război. Și pierderea îi aduce oarecum mai aproape pe acești doi dușmani. Atracția dintre ei ajunge într-un final să îi pună în pericol.

Poți să vezi The Aftermath/După război pe HBO Go sau pe site-urile specializate.

Long shot (2019) – o comedie romantică foarte bună cu Charlize Theron

long shot filme romantice 2019Ce zici de o comedie romantică în care scânteile romantice sar între Charlize Theron – superbă, înaltă, sexy, elegantă, influentă – și Fred (Seth Rogen) – grăsuț, neinteresant, neîngrijit? 🙂 Da, comedia asta s-a făcut deja și e foarte simpatică. Ea e una dintre cele mai puternice femei din lume, el e un jurnalist oarecare, pe care îl știe încă din copilărie. Se înțeleg din priviri, se cunosc perfect și uite că dragostea se înfiripă încet și prin gesturi de multe ori ascunse. E o comedie romantică pe care o poți urmări și cu prietenul, o să-i placă și lui :D. Poți să vezi Long shot online pe site-urile românești de filme.

Isn’t it romantic / Cât romantism!  (2019) 

isnt it romantic comedii romantice

E o comedie romantică din 2019 ce satirizează comediile romantice 🙂 Deși sceptică la început, trebuie să recunosc că distribuția foarte bine aleasă (Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Priyanka Chopra), dar și scenariul plin de umor de situație se întâlnesc fericit în această comedie. Ea e o tipă foarte grăsuță și neîncrezătoare în ea, de asta nici nu iubește comediile de dragoste. Doar că într-o zi se trezește într-o lume perfectă, în care toate clișeele romantice se împlinesc unul după altul: cine romantice cu lumânări, buchete mari de flori, un bărbat super sexy înnebunit după ea etc.

Total neîncrezătoare în realitatea a ceea ce se întâmplă în jurul ei, Natalie încearcă să se trezească din acest vis. Visul include și o relație de dragoste cu personajul lui Liam Hemsworth 🙂, clientul firmei la care lucrează Natalie. E o comedie bine scrisă, cu glume dintr-o bucată, așa că sunt șanse mari să placă și bărbaților.

A fost lansat internațional în rețeaua de streaming Netflix.

Marriage Story / Poveste despre căsnicie (2019)

marriage story cele mai bune filme netflixNetflix investește sume foarte mari și adună multe talente din industria cinematografică pentru a produce filme de Oscar. Nu îi iese de fiecare dată, dar pariul pe Marriage Story a fost unul câștigător. Este unul dintre cele mai apreciate filme produse de Netflix. Și va intra probabil în istoria filmului, lângă un alt film pe aceeași temă Kramer vs Kramer. Tema: ce înseamnă un divorț, mai ales atunci când la mijloc există un copil.

Ea, jucată de Scarlett Johansson, este o actriță de teatru din New York. El, jucat de Adam Driver, este regizorul de teatru cu care e căsătorită. Deși își propun să ajungă la o despărțire amiabilă, inevitabil apar certuri, neînțelegeri, vorbe dureroase aruncate de o parte și de cealaltă. E un film pe alocuri simpatic, pe alocuri trist, jucat foarte bine de întreaga distribuție, cu dialoguri și situații credibile. Ce se va întâmpla cu toată tandrețea pe care o au unul pentru celălalt personajele, cu dragostea trăită între cei doi, cu copilul lor? Veți afla urmărind filmul pe Netflix, bineînțeles. 🙂 Îl poți vedea aici.

Plus one (2019)

plus_one_comedii romanticeÎn Plus one e vorba despre relațiile de dragoste care apar datorită nunților frecventate 🙂 . Cei doi sunt prieteni de mult timp și hotărăsc să se ajute reciproc, fiind unul celuilalt partener în sezonul nunților. 🙂 Site-ul de specialitate Rotten Tomatoes îi dă o notă mare, pentru că, într-adevăr, nu cade în clișeele cu care ne-am obișnuit atunci când vine vorba despre comedii romantice.


A rainy day in New York (2019) – comedie romantică marca Woody Allen

a rainy day in new york filme de dragoste 2019Regizorul Woody Allen e creatorul unora dintre cele mai frumoase și poetice filme de dragoste realizate vreodată. Să ne gândim numai la Annie, Manhattan, Vicky, Cristina, Barcelona sau Midnight in Paris. Comedia lui romantică din 2019 nu e cea mai bună creație a sa, dar tot e plăcut să urmărești o comedie marca Woody Allen. O poveste simpatică, dialoguri bune, actori minunați, un oraș ca niciun altul, New Yorkul, sunt ingredientele din A rainy day in New York.

Personajele principale sunt interpretate de noul star sexy de la Hollywood, Timothée Chalamet, și de Elle Fanning. Lista de super actori din distribuție este completată de Jude Law și Liev Schreiber, amândoi interesați de tânăra, naiva și atrăgătoarea Ashleigh (Elle Fanning). Ashleigh a venit în New York să realizeze un interviu pentru revista școlii, cu regizorul de film interpretat de Liev Schreiber. Doar că lucrurile se complică, interesele amoroase se schimbă și iubitul ei, Timothee Chalamet, descoperă că nu poate trăi fără frumusețea aparte a New Yorkului.

Gloria Bell – o dragoste matură, la 50+

gloria-bell-filme de dragoste 2019Ce faci când ești singură, iar cei doi copii s-au făcut mari și au viețile lor? Cum îți umpli timpul și viața, în afară de muncă? Cu siguranță ești mult mai matură, știi mult mai bine ce vrei de la o relație și de la un iubit. E și cazul Gloriei, care merge foarte des să danseze într-un club. Acolo întâlnește un bărbat atent, de aceeași vârstă cu ea. Va funcționa oare relația lor?

Gloria Bell este remake-ul hollywoodian al filmului chilian de succes Gloria, din 2013. Remake-ul este semnat chiar de regizorul chilian care a regizat și originalul, Sebastian Lelio. În rolurile principale interpretează delicata Julianne Moore, alături de John Turturro.

Îl poți vedea subtitrat pe HBO Go sau pe site-urile cu filme online.

Poate pentru totdeauna (2019) – dragoste fără vrăjeală 🙂

always-be-my-maybeFilmul Poate pentru totdeauna/Always be my maybe, lansat în 2019, a fost creat de doi comedianți de tip stand-up din Statele Unite. Cele două personaje au fost prieteni foarte apropiați în copilărie și în adolescență, dar relațiile dintre ei s-au răcit. La revenirea după mulți ani în San Francisco a Sashei (interpretată de Ali Wong), cei doi se reconectează.

E un film cu glume foarte dintr-o bucată și directe, așa cum se pricep atât de bine stand-up comedianții să născocească. Așa că puteți să-l vedeți liniștiți în cuplu, sunt șanse foarte mari să placă și iubiților/prietenilor/soților voștri. 🙂


Someone great / O fată pe cinste (2019)

E o comedie care va fi în mod special pe placul celor care se distrează mult prin cluburi 🙂 Cam toată acțiunea se petrece în drum spre sau de la club. 🙂 Cele trei fete cucuiete și bune prietene vor să se distreze o ultimă oară înainte să facă la modul serios pasul spre responsabilitățile maturității. Comedia de dragoste Someone great e dinamică, distractivă și haioasă – dacă ești în targetul demografic 🙂 Dar e și unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste Netflix. Are câteva scene romantice emoționante, care ne-au convins să-l includem în topul nostru cu filme de dragoste Netflix.

Atlantique / Atlantics (2019)

atlantics filme noiAtlantics e un film de artă și unul dintre cele mai frumoase și hipnotizante filme de dragoste văzute de noi în ultimul timp. Deși acțiunea se petrece în sărăcăciosul și aridul Senegal.

Este o poveste de dragoste în stilul Romeo și Julieta, dar și o poveste în care realismul social și elementele magice fac casă bună împreună. Cum spuneam, acţiunea se petrece în Senegal, într-o comunitate săracă de pe malul oceanului. Aici locuiește personajul central-tânăra care își pierde iubitul. Acesta dispare în mare, încercând să ajungă în Spania, pentru a-și câștiga existența. Chiar în perioada în care ea este obligată să devină soţia altui bărbat, fostul iubit înecat se întoarce sub forma unei fantome.

Atlantique este un debut regizoral, dar a luat unul dintre cele mai râvnite premii ale filmului, Grand Prix la Festivalul de Film de la Cannes în 2019. În mod neașteptat poate, acest film bun se găsește pe Netflix! 🙂 Așa că îl poți vedea oricând dacă ai abonament sau online pe alte site-uri.

Berlin, I love you – o antologie a iubirii în Berlin


E un film de dragoste antologic, din seria Cities I love. Poate ai văzut deja celelalte filme de dragoste din antologie: Paris, je t’aime sau New York, I love you. Vei putea urmări mai multe povești de dragoste, care au în comun fundalul orașului Berlin. Fiecare mini-film inclus în Berlin, I love you este regizat de un alt regizor și îți va oferi ocazia să vezi super actori în acțiune. De la Helen Mirren, Keira Knightley, până la Mickey Rourke și Charlotte Le Bon.

Dacă ar fi să concluzionăm, din lista de zece filme de dragoste 2019 pe care ți le recomandăm următoarele sunt comedii romantice: Isn’t it romantic?, Always be my maybe, A rainy day in New York, Long Shot si Plus One. Curios lucru sau nu, pe toate poți să le vezi cu iubitul sau soțul, au glume directe și fără  care o să le placă și lor. Poate mai puțin A rainy day in New  York 🙂

Dacă vorbim despre filme de dragoste 2019 pe care poți să le urmărești pe Netflix din lista recomandărilor noastre, acestea sunt Marriage Story, Isn’t it romantic? și Always be my maybe.

În timp ce pe HBO Go poți să vezi dramele romantice din 2019 Aftermath și Gloria Bell.

Pe tine ce filme de dragoste din 2019 te-au emoționat și ți-au plăcut?

Citește și

Comedii romantice – TOP 40 filme de dragoste vesele și luminoase

TOP 30 filme de dragoste de care să te îndrăgostești

TOP 10 cele mai frumoase și romantice filme de dragoste de pe Netflix

TOP 10 filme online din 2019 și unde poți să le vezi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here