TOP 18 cele mai romantice filme de dragoste de pe Netflix

0
173428
top filme de dragoste netflix

Am încercat să alegem pentru voi în acest articol cele mai romantice filme de pe Netflix. Romantice în cel mai profund sens al cuvântului 🙂 Dacă v-ați pierdut încrederea, aceste filme de dragoste Netflix o să vă facă să credeți din nou în iubirea adevărată 🙂  Așadar, iată ce filme romantice Netflix vă recomandăm:

1. Ne vedem data viitoare (2022) 

ne vedem data viitoare filme netflix noiCe zici de un film de dragoste spaniol în primăvara asta, cu peisaje incredibile din Peru și care să te ducă cu gândul la o vacanță luuungă și exotică? 🙂

Personajul principal e interpretat de un tip trăznet, Maxi Iglesias, pe care probabil l-ai văzut deja pe Netflix în seriale precum Valeria sau Toy Boy – sezonul al 2lea. Maxi Iglesias joacă un arhitect foarte competitiv care trăiește pentru carieră. Pleacă în Peru pentru a dezvolta un nou proiect de arhitectură, dar planurile de acasă, ca întotdeauna, nu se potrivesc în practică. În Peru cunoaște un spirit liber (ați observat că în ultimul timp fetele din filme sunt super înțelepte?), care nu dă doi bani pe bani :D. Din această întâlnire cu scântei, amândoi ajung să se transforme în bine, cum altfel?

E unul din acele filme romantice Netflix care merită văzute pentru relaxare, nu neapărat pentru valoarea lor cinematografică.

2. Spune-mi când…(2021)

spune mi cand filme noi netflixE un film din 2021 pe care noi l-am descoperit de curând pe Netflix. Este o comedie romantică mexicană, deci în limba spaniolă. Dar e fresh și simpatică în glume și situații, plus bine jucată.

Un tânăr american de origini mexicane pleacă într-o călătorie de autodescoperire în Mexico City. Will o cunoaște aici pe Dani, o tânără actriță carismatică. Bineînțeles că Will se îndrăgostește de ea, dar lucrurile sunt mult mai complicate. El, introvertit, ea – extrovertită, el – fără experiență amoroasă, ea deja după o despărțire de marea iubire…

Verdict: e un film Netflix pe care să nu-l ocolești, mai ales într-o seară ploioasă de primăvară când nu poți sta la terasă 😀

3. Cel mai cel / Out of my league (2020) 

cel mai cel filme netflix noi_Vreți să vedeți o comedie romantică? Nu mai căutați, pentru că avem pentru voi o recomandare simpatică. Cel mai cel e o comedie despre o italiancă ciudățică, cu o boală genetică rară, care se hotărăște să țintească foarte sus în viața amoroasă. Tipul este mai mult decât hot, ea nu e o mare frumusețe, dar e extraordinar de carismatică și creativă. Veți zâmbi, râde, plânge – într-un cuvânt, e un feel-good movie, pe care să-l (re)vedeți de Sărbători sau oricând aveți timp.


4. Newness (2017)

newness filme romantice netflix_2Un film romantic hot despre o iubire intensă, care se transformă pe măsură ce personajele lui Nicholas Hoult și Laiei Costa simt nevoia unor experiențe noi. Povestea celor doi evoluează de la îndrăgostire, iubire, rutină, până la o relație deschisă la noi parteneri. Cum va funcționa acest aranjament? 

5. Against all odds / Pe urmele lui Jesse (1984)

against all odds filme de dragoste netflix crop

Un alt film de dragoste de pe Netflix care merită timpul tău deși nu e cea mai nouă producție de gen este Against all Odds. Film îi dă răgazul poveștii de iubire să crească, iar nouă spectatorilor să ne bucurăm de atmosfera de vară, de intensitatea tăcerilor, de plajele minunate, sunetul mării și de iubirea celor două personaje.

Jeff Bridges este fost sportiv de performanță, în timp ce ea (Rachel Ward) este fata fugită de acasă a celei mai puternice și bogate familii din regiune. Deși el e plătit să o caute în America Centrală pentru a o aduce înapoi, ajung amândoi îndrăgostiți unul de celălalt…

6. Anonimul venețian (1970) 
anonimul venetian tony-musante filme de dragoste netflix

O dramă italiană clasică, Anonimul veneţian este o scurtă şi ultimă întâlnire între doi oameni care au cunoscut, de tineri, marea dragoste unul în braţele celuilalt şi pe care viaţa, cu meandrele ei imprevizibile, i-a separat.

Se regăsesc pentru o zi. O trăiesc cu intensitatea unei vieţi întregi.  Două firi pătimaşe, imprevizibile, prinse într-o iubire ca-n filme şi un final mai presus de o … moarte la Veneţia.

7. Un+Une / Un plus une (2015)

un plus une filme de dragoste netflixE cel mai emoționant și intens dintre filmele de dragoste de pe Netflix. E, în același timp, și foarte simpatic (am râs la câteva secvențe din toată inima). Și are atâta energie și tensiune romantică între personaje cât 10 filme obișnuite de dragoste, deși e o comedie. 🙂 Asta datorită poveștii bine scrise, dar și datorită super-talentatului actor Jean Dujardin.

Dujardin este în film Antoine, un cunoscut compozitor de muzică de film, care călătorește în India. Deși destul de superficial în relațiile cu femeile, o cunoaște aici pe soția ambasadorului francez, Anna. Care îi schimbă subtil așteptările în privința relațiilor de dragoste. Anna și Antoine călătoresc împreună în India profundă, pentru a participa la câteva ritualuri hinduiste. Și tensiunea romantică dintre ei crește de la zi la zi și minut de minut.

Dacă nu te-am convins, îți mai spunem doar atât: este regizat și co-scris de unul dintre cei mai importanți regizori francezi, Claude Lelouch. Recunoscut pentru filmele de dragoste realizate, intrate deja în istoria filmului, precum Un Homme et une femme.
8. Jurnalul unei studente în străinătate / Secret diary of an Exchange Student (2021)

SECRET-DIARY-OF-AN-EXCHANGE-STUDENT-filme de craciun netflixE o comedie romantică despre tineri care își caută drumul în viață, cu multă zăpadă și mult frig, și cu ceva Sărbători. Dar mai ales cu foarte multă voie bună, veselie, energie pozitivă de la cele două personaje principale: Barbara și Taila. Cele două pleacă din Brazilia ca studente ce stau în casele a două familii americane pentru a studia și a avea grijă de copiii familiilor.

Nu e o capodoperă cinematografică, dar e o comedie romantică bună dacă ești în căutare de voie bună, zâmbete și interpretări decente.

9. Someone great / O fată pe cinste (2019)

E o comedie care va fi pe placul celor care se distrează mult prin cluburi 🙂 Cam toată acțiunea se petrece în drum spre sau de la club. 🙂 Cele trei fete cucuiete și bune prietene vor să se distreze o ultimă oară înainte să facă la modul serios pasul spre responsabilitățile maturității. Comedia de dragoste Someone great e dinamică, distractivă și haioasă – dacă ești în targetul demografic 🙂 Dar e și unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste Netflix. Are câteva scene romantice emoționante, care ne-au convins să-l includem în topul nostru cu filme de dragoste Netflix.

10. Perfect Date (2019)


theperfectdate-filme 2019 netflixDin categoria filme de dragoste Netflix pentru adolescenți 🙂 Un film gândit pentru publicul tânăr, dar poți să-l vezi și dacă ai trecut de 20 de ani. 🙂 Noi am trecut bine de vârsta asta și ne-a plăcut. Are glume bune și sare bine de superficialitatea pe care o găsești în unele filme pentru tinerii de 16 ani. În plus, actorii joacă foarte bine. Așa că e un film de dragoste nou numai bun pentru o seară relaxată, pe care să-l vezi pe Netflix.

Brooks e un adolescent care vrea neapărat să intre la Universitatea Yale. În ciuda notelor super bune care îi va asigura o oarecare bursă dacă va intra, va avea nevoie și de o finanțare substanțială ca să poată face față cheltuielilor. Așa că împreună cu un prieten lansează o aplicație de întâlniri amoroase. E un fel fel de gigolo, dar cât se poate de platonic. Se întâlnește cu diverse fete care au nevoie de o escortă pentru a face față unui bal, unei întâlniri cu părinții, pentru a face o figură frumoasă în fața prietenilor etc. Doar că își găsește nașul în una dintre cele mai cinice și smart tipe cu care își dă întâlnire.

11. Atlantique / Atlantics (2019)

atlantics filme noiAtlantics e un film de artă și unul dintre cele mai frumoase și hipnotizante filme de dragoste văzute de noi în ultimul timp. Deși acțiunea se petrece în sărăcăciosul și aridul Senegal.

Este o poveste de dragoste în stilul Romeo și Julieta, dar și o poveste în care realismul social și elementele magice fac casă bună împreună. Cum spuneam, acţiunea se petrece în Senegal, într-o comunitate săracă de pe malul oceanului. Aici locuiește personajul central-tânăra care își pierde iubitul. Acesta dispare în mare, încercând să ajungă în Spania, pentru a-și câștiga existența. Chiar în perioada în care ea este obligată să devină soţia altui bărbat, fostul iubit înecat se întoarce sub forma unei fantome.

Atlantique este un debut regizoral, dar a luat unul dintre cele mai râvnite premii ale filmului, Grand Prix la Festivalul de Film de la Cannes în 2019. În mod neașteptat poate, acest film bun se găsește pe Netflix🙂 Așa că îl poți vedea oricând dacă ai abonament sau online pe alte site-uri.


12. Toate acele locuri minunate (2020) 

all the bright places filme de dragoste netflixAll the bright places e cel mai nou film de dragoste produs de Netflix, lansat în februarie 2020. E un film delicat și poetic despre dragostea dintre doi adolescenți. Ea, interpretată de talentata Elle Fanning, încearcă să depășească pierderea surorii. În timp ce el, colegul de liceu, Theodore, încearcă să o ajute. Chiar dacă e un film cu adolescenți, îi va emoționa și atinge pe romanticii de orice vârstă. Filmul este adaptarea romanului succes cu același nume.

Dacă vrei să vezi comedii romantice pe Netflix, citește:

Comedii romantice – TOP 40 filme de dragoste vesele și luminoase

13. Doctor Jivago (1965)  – unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile

Unul dintre cele mai frumoase și emoționante povești de dragoste spuse vreodată pe marile ecrane, Doctor Zhivago, este acum pe Netflix…  In ecranizarea romanului lui Borris Pasternak personajele principale încercă să supravieţuiască între două lumi, Rusia Țaristă care se prăbuşeşte şi Rusia comunistă în care visătorii ca Iuri şi Lara nu-şi găsesc locul. In mijlocul unui peisaj îngheţat, povestea de dragoste dintre cei doi protagonişti pare să fie singura sursă de căldură. Cei doi îndrăgostiți sunt jucați de Omar Sharif și Julie Cristie.

Doctor Zhivago a primit 10 nominalizări la Oscar, din care a câștigat cinci, cel mai valoros fiind cel pentru scenariu adaptat. E, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste Netflix, dacă îi vei da o șansă, te vei convinge. 🙂

14. Mănâncă, roagă-te, iubește (2010)

eat pray love filme de dragoste netflixCa toate filmele în care joacă Julia Roberts, zâmbetul, energia și exuberanța ei sunt molipsitoare. Vei plânge, vei râde cu ea, vei călători în jurul lumii, din Italia până în Indonezia. Și vei mânca cele mai bune și gustoase mâncăruri. Vei gândi cele mai profunde și înțelepte idei despre viață. Și, nu în ultimul rând, vei descoperi dragostea. Celălalt personaj principal al filmului e interpretat de Javier Bardem.

15. Nuntă la distanță (2018)


destination weddingLansat în 2018, e o comedie romantică diferită de ce vedem de obicei, cu Keanu Reeves și Winona Ryder. Frank și Lindsay sunt doi ciudați care nu prea iubesc oamenii în general și care bineînțeles nu se suportă reciproc. Ajung însă să se cunoască la o nuntă la care sunt amândoi invitați. Dar neplăcerea de a sta cu restul participanților e mai mare decât neplăcerea de a petrece timpul împreună. Așa că cei doi stau din ce în ce mai mult unul în compania celuilalt. Cu mult umor negru și glume destul de anti-romantice, cei doi vor ajunge oare să dezvolte sentimente? 🙂 Îl poți vedea pe Netflix, sub titlul Destination Wedding.

16. The Dig  / Situl (2021) – film de dragoste Netflix original

the dig filme netflix noiȚi-e dor să-l vezi pe Ralph Fiennes într-un rol nou? Și nouă. 🙂 Este acompaniat de Carey Mulligan, Lily James și alți actori la fel de buni în drama The Dig. Când o văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea ei, cei doi fac o descoperire care schimbă istoria… Aceasta este intriga filmului, dar este dublată de două intrigi romantice în această dramă foarte englezească.

Filmul are acea sobrietate tipică politeții englezești, care face povestea și mai intensă. Dincolo de distanța autoimpusă, care pare să vină din răceală, mocnesc pasiuni și dorințe.  The Dig a primit recenzii pozitive, iar dacă ne întrebați pe noi, și nouă ne-a plăcut. E pur și simplu un film Netflix romantic și nu numai bun. De data asta le-a ieșit. 🙂

17. Little Women / Fiicele doctorului March (2019) – cel mai bun film romantic de epocă pe Netflix
little women film de epoca de dragoste 2019

Vrei să vezi un film bun de epocă, dar în același timp un film biografic? Adică să știi că are într-adevăr o conexiune cu ceva ce s-a întâmplat în realitate și nu este doar producția unei imaginații romantice? Atunci Little Women este pentru tine.

Fiicele doctorului March e unul din acele drame de dragoste pozitive, așa cum nu a mai produs Hollywoodul de mult timp. Dacă în ultimii ani suflul filmelor a fost din ce în ce mai grav, iată că regizoarea și actrița Greta Gerwig ne scoate din această stare cu Little Women.

Ecranizarea unui roman (semi)autobiografic clasic american, despre maturizarea a patru surori, Little Women adună laolaltă o distribuție incredibilă: de la Meryl Streep, Emma Watson, Saoirse Ronan, Laura Dern, până la unii dintre cei mai interesanți și sexy actori din ultimii ani: Timothée Chalamet și francezul Louis Garrel.

18. Notting Hill – cea mai bună comedie romantică britanică pe Netflix

notting-hill-1-1Filmul Notting Hill (1999) e una dintre cele mai cunoscute și bune comedii de dragoste britanice. E genul de film pe care l-ai putea vedea de nenumărate de ori fără să te plictisești. Și care îți dă de fiecare dată aceeași stare de bine ca la prima vizionare.

Rolul îndrăgostitei revine unei americance: carismatica Julia Roberts. Partenerul ei pe ecran este nimeni altul decât preferatul britanicelor pentru mulți ani și nu numai al britanicelor 🙂 Hugh Grant. Premisa filmului este: oare cum s-ar desfășura o relație dintre o persoană cu o viață obișnuită și o vedetă urmărită tot timpul de papparazzi? Anna (Julia Roberts) este o actriță americană, ce face cunoștință întâmplător cu Will, un librar din cartierul londonez Notting Hill. De aici un du-te-vino constant între dorința de a fi împreună și frica de a fi respins sau cea de a nu reuși să păstreze o relație în condițiile unei vieți atât de agitate și analizate de papparazzi, precum cea de vedetă. Vezi aici una dintre cele mai cunoscute scene din filmele romantice din toate timpurile, scena I’m just a girl 🙂

Ție ce filme de dragoste Netflix ți-au plăcut cel mai mult?

Citește și

TOP 30 filme de dragoste de care să te îndrăgostești

Filme de dragoste 2019 – TOP 10 pe care să le vezi online

SHARE
Articolul precedent194 Proverbe despre munca care sa te motiveze
Următorul articolTOP 50 filme din 2019 și unde poți să le vezi
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here