Cele mai frumoase și expresive urari de Sfanta Maria

0
953

Nimic nu este mai frumos decât a ne aminti că, deși viața ne poate copleși uneori, îi vom avea întotdeauna alături pe cei pe care îi iubim. Pentru că  știm cât de importanți sunt părinții, fiii, fiicele sau prietenii, am pregătit aceste urari de Sfanta Maria cu care sperăm că te putem inspira pentru a le transmite gândurile tale bune!

 

Urări Sf Maria Mică

În fiecar an pe data de 8 septembrie se sărbătorește Nașterea Macii Domnului, cunoscută și sub numele de Sfânta Maria Mică. Întrucât aceasta este o sărbătoare mare, se cuvine ca și noi să ne bucurăm de cei dragi din viețile noastre pe care îi sărbătorim azi. Altfel, am întocmit aceste urari de Sfanta Maria Mică potrivite pentru prietenii, rudele și apropiații ce își serbează ziua de nume.

 

Fie ca sărbătoarea Sf Maria să îți aducă în inimă pace, iubire și bucurie! La mulți ani!

Îți doresc să te bucuri de binecuvântările din viața ta, să treci peste momentele mai grele cu curaj și să zâmbești plină de iubire asemeni Maicii Domnului, cea al cărei nume îl porți. La mulți ani!

Sf Maria să te aibă în pază mereu, pe tine și pe toți cei dragi ție. La mulți ani!

Fie ca sărbătoarea Sf Maria să îți aducă în suflet și în casă multă bucurie, speranță, sănătate și binecuvântări. La mulți ani!

Aceasta este o zi în care inima ta învinge orice urmă de tristețe pentru a face loc momentelor frumoase. Cu ocazia zilei de nume, îți urez un călduros la mulți ani!

Fie ca toate întâmplările vesele și momentele încărcate de zâmbete să nu te ocolească niciodată! Îți doresc o zi de Sf Maria binecuvântată!

Hai noroc și voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Și-i motiv de sărbătoare. La mulți ani de Sfânta Maria!

 

Urări de Sfânta Maria

În fiecare an, aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica de Sfânta Maria. Prenumele Maria este unul extrem de des întâlnit în România, acesta provenind de la ebraicul Miriam sau aramaicul Mariam. Originea acestui nume este egipteană, însemnând îndrăgită, dragoste, doamnă respectabilă, copil dorit, iubită de Dumnezeu. Cu siguranță în familia fiecăruia se află o Maria sau un Marian, astfel că ți-am pregătit o colecție de urari de Sfanta Maria pentru a le transmite celor dragi la mulți ani!

 

La mulți ani! Îți doresc să rămâi aceeași persoană minunată pe care am cunoscut-o și pe care continui să o cunosc zi de zi. Îți urez sănătate, fericire, liniște și curajul de a deveni din ce în ce mai bun în fiecare moment.

Pentru că mi-ai umplut viața de culoare și de muzică prin dragostea și prietenia ta, îți doresc din toată inima să te bucuri atât de această zi frumoasă, cât și de fiecare zi ce va urma. Oricând, cu orice ocazie, voi fi alături de tine cu orice aș putea să te ajut. La mulți ani!

Am cules cele mai frumoase flori din grădina sufletului meu pe care vreau să ți le dăruiesc cu drag. Fie ca sănătatea să nu te ocolească, visele să ți se împlinească, iar zilele să îți fie mereu așa cum ți le dorești! La mulți ani de Sfanta Maria!

 

Îți doresc să descoperi pacea sufletească pentru a putea accepta lucrurile ce pot fi schimbate, forța și energia pentru a schimba lucrurile ce nu îți plac, înțelepciunea pentru a-ți da seama de ce este nevoie în viața ta și puterea de a culege frumusețea în fiecare zi asemeni unor flori. La mulți ani!

Cu ocazia acestei sărbători frumoase îți doresc ca Dumnezeu să îți aducă în suflet bucurie, bunătate, iubire și speranță pentru a vedea binele în fiecare zi. Îți doresc o viață lungă și frumoasă, plină de binecuvântări și momente memorabile alături de familie și prieteni. La mulți ani de Sfanta Maria!

 

Mesaje de Sf Maria

Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, le urăm celor dragi nouă, rude, prieteni, colegi de muncă sau cunoștințe, la mulți ani! Pentru a te inspira, ți-am pregătit această colecție de mesaje și urari de Sfanta Maria, potrivite pentru a-i bucura pe sărbătoriți.

 

Cu ocazia zilei de nume, îți urez numai bine și să te bucuri de timpul petrecut cu cei dragi!

Fie ca Sfanta Maria, cea al cărei nume îl porți, să te ocrotească și să-ți îndrume pașii întotdeauna!

La mulți ani! Îți doresc numai fericire, liniște și sănătate!

Cu ocazia acestei zile speciale, îți transmit aceste urari de Sfanta Maria! Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de bucurie, fiecare seară o oază de liniște, iar fiecare clipă cu cei dragi de neuitat! La mulți ani!

Asemeni Fecioarei Maria, și tu ești un cadou minunat pe care îl primesc cu drag în viața mea! Îmi doresc ca prietenia dintre noi să să reziste întotdeauna, ca oricând ne vom vedea, să ne bucurăm de prezența celeilalte. La mulți ani!

Cu ocazia acestei zile la fel de frumoase ca tine, îți doresc un călduros la mulți ani și multă bucurie!

Îți doresc ca îngerii să îți îndrume pașii, iar Sfânta Fecioară să îți lumineze drumul în viață. La mulți ani!

Dragă Maria, te îmbrățișez cu drag și îți trasmit cele mai calde gânduri cu ocazia acestei zile minunate. La mulți ani!

Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească, pașii tăi să aleagă întotdeauna drumul cel bun, iar viața să îți fie mereu plină de cei dragi. Îți doresc o zi de Sfanta Maria cât mai frumoasă!

Fie ca sărbătoarea Sfintei Maria să îți aducă pace în suflet, iubire, bucurie și fericire alături de cei dragi ție. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea! De ziua numelui tău îți urez ca toate dorințele să ți se îndeplinească, iar tu să fii mereu bucuroasă și sănătoasă!

 

Urări de la mulți ani de Sf Maria

Cu ocazia zilei de nume, avem ocazia perfectă de a le ura celor dragi toate lucrurile bune, amintindu-le că, deși grijile de zi cu zi ne pot acapara mare parte din timp, ne vom gândi mereu la ei. Pentru a te inspira, ți-am pregătit aceste urari de Sfanta Maria.

 

Astăzi, cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc fericire care să te urmeze oriunde vei ajunge, sănătate care să nu îți lipsească și care să te însoțească mereu, seninătate cu ocazia fiecărui răsărit și succes în tot ceea ce faci. În plus, îți doresc prieteni apropiați și dragi, iubire care să nu se sfârșească nicicând, amintiri plăcute pe care să ți le formezi în fiecare zi, zile luminoase pentru care să fii mereu mulțumitor și momente de liniște de care să te poți bucura atunci când ai nevoie de pace. La mulți ani!

Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai extraordinar decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic și mai cald decât iubirea, îți doresc ca acel ceva să îți aparțină. La mulți ani plini de dragoste și bucurie!

Să plouă asupra ta cu picături calde de fericire, visul tău să fie un zbor spre împlinire și pace, povara să-ți fie doar bunătatea pe care o porți cu tine, iar sufletul să-ți fie scăldat într-o mare de bucurie, veșnic liniștită și luminoasă. Îți urez să ai un zâmbet frumos pe față mai ales cu ocazia zilei tale de nume. La mulți ani!

Îți doresc pace în suflet, în inimă numai iubire, iar lacrimile să-ți fie numai cele de bucurie! Suferința va trece întotdeauna, dar drumul tău va fi mereu mai plăcut dacă vei trece prin orice cu un zâmbet, mulțumind pentru ceea ce e bun în viața ta. Îți doresc să ai inima întotdeauna plină de mulțumire și împăcare cu ceea ce este scris în cartea vieții tale. La mulți ani!

Timpul poate părea uneoi neîndurător, așternând peste noi zile, luni și ani ce par că se înmulțesc mult prea rapid. Însă, dacă sufletul și inima îți rămân liniștite și pline de iubire, trecerea timpului nu îți va aduce niciodată întristare, ci doar bucuria de a fi avut parte de atât de multe momente frumoase. Îți doresc ca acest timp ce ne acompaniază pe toți să fie blând cu tine, ca pașii tăi să fie mereu liberi și pe drumul cel bun, să te bucuri de sănătate și de visurile tale. La mulți ani frumoși și fericiți!

 

Mesaje de Sf Mărie

Fiecare sărbătoare este un prilej pentru a ne apropia de cei pe care îi iubim din viețile noastre, amintindu-ne de momentele frumoase petrecute împreună cu ei. Bucură-i pe cei dragi de ziua lor cu aceste mesaje de Sf Mărie!

 

Îți doresc să te ridici de fiecare dată când viața te dărâmă, să înflorești odată cu fiecare rază de soare ce cade asupra ta, să vezi lumina caldă a soarelui printre nori și să culegi fiecare bucurie ce îți apare în cale. La mulți ani!

La mulți ani! Îți urez sănătate și dragoste pe care să o poți împărți cu cei la care ții, să te bucuri de fiecare clipă, să zâmbești atât în fața momentelor frumoase, cât și în fața încercărilor, știind că totul te ajută să devii o persoană și mai bună.

Ce îți doresc eu de la viață? Curaj pentru a putea înfrunta toate greutățile ce îți pot apărea în cale, curaj pentru a iubi și pentru a fi iubită și curaj pentru a face ceea ce consideri că este corect. Iubire pentru a fi mereu aproape de cei dragi și pentru a face fiecare moment alături de ei o amintire plăcută. Îți mai doresc și sănătate și liniște pentru a avea o viață de care să te bucuri mereu. La mulți ani!

De ziua ta îți doresc ca soarele să fie cald și luminos, cerul să fie senin, lumina și iubirea să te înconjoare, iar dragostea și bunătatea ta să te facă să strălucești din interior spre exterior. Îți urez ca nicicând răbdarea, perseverența și curajul să nu te părăsească. La mulți ani frumoși!

 

Felicitări de Sfânta Maria

Asemeni Maicii Domnului, și persoane din viața noastră ne pot aduce liniște, iubire și armonie zi de zi, motiv pentru care nu există moment mai bun pentru a le mulțumi decât această sărbătoare în care ne bucurăm că îi avem în viețile noastre. Pentru a le transmite gândurile tale, ți-am pregătit aceste felicitări de Sfânta Maria care îi vor bucura!

 

De ziua ta îți doresc un cer senin, prezența celor dragi alături de tine, zâmbete dese, dragoste în inimă și momente unice și memorabile pe care să ți le amintești cu drag peste ani și ani. La mulți ani!

La mulți ani frumoși și dragi! Îți doresc o viață minunată, plină de fericire, ferită de necaz, unde singurele lacrimi vor fi cele de bucurie. Îți urez să fii mereu aproape de cei pe care îi iubești, să nu cunoști durerea și amărăciunea, să cunoști ceea ce vrei să faci în viață și să îți îndeplinești toate dorințele!

La mulți ani, draga mea prietenă! Fie ca ziua de azi și cele ce urmează să fie pline de căldură, iubire, răbdare și curaj pentru a transforma fiecare moment plăcut într-o amintire la care te vei gândi peste ani cu drag.

Nimic nu poate fi mai frumos decât a te trezi dimineața odată cu soarele, știind că ziua ce urmează este un nou motiv pentru a te bucura, cu atât mai mult cu cât este ziua ta. Sper că acest sentiment frumos cu care te-ai întâlnit la începutul zilei să te urmărească pe parcursul întregii sărbători minunate de care ne bucurăm azi. La mulți ani!

Îți urezi să lași lucrurile să ți se întâmple așa cum vin ele pe acest drum al vieții, să accepți bucuria și să încerci să schimbi tristețea și suferința în motive de a lupta pentru a face lumea un loc mai bun. Mai mult, îți urez să te lași iubită și să iubești, să te ridici atunci când se întâmplă să cazi, să faci ceea ce consideri că este corect și să fii sinceră cu tine și cu cei din jurul tău. Sper să păstrăm de-a lungul timpului această prietenie frumoasă! La mulți ani!

 

Știm cât de important este pentru fiecare dintre noi să petrecem timp cu cei din viețile noastre, astfel că sperăm că te-am putut inspira să le transmiți celor pe care îi iubești gândurile tale calde cu ocazia acestei sărbători frumoase!

 

Citește și

Poezii de dragoste – cele mai frumoase din literatura romana

Mesaje de la multi ani pentru prieteni

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here