Netflix începe să limiteze drastic partajarea parolelor

0
360
netflix interzice partajarea parolelor

Netflix a anunțat ce măsuri va lua pentru a preveni partajarea parolelor. Astfel, titularii de conturi vor trebui să definească o locație principală pentru contul lor Netflix și toate dispozitivele vor fi obligate să se conecteze prin rețeaua lor wi-fi de acasă o dată la fiecare 31 de zile. Dacă nu se întâmplă acest lucru, contul poate fi blocat.

Netflix vrea să interzică utilizatorilor să își împartă parolele gratuit până la sfârșitul lunii martie a acestui an, potrivit ultimei comunicări Netflix către acționari. Netflix estimează că peste 100 milioane de utilizatori sunt în situația de a urmări conținutul Netflix de pe un cont partajat din afara propriei familii.

Se poate încă partaja Netflix cu cineva care nu locuiește cu tine?

Nu, conturile sunt destinate să fie utilizate numai de cei care locuiesc împreună. Netflix va solicita utilizatorilor care încearcă să se conecteze la cont din altă parte să se înregistreze pentru propriul cont și va bloca accesul lor până când o vor face.

Conturile Netflix încă pot fi partajate, dar numai în interiorul familiei. Pentru a vă asigura că dispozitivele sunt asociate cu locația principală, Netflix acum solicită utilizatorilor să se conecteze la Wi-Fi din locația principală și să deschidă aplicația Netflix sau site-ul web pentru a urmări ceva pe Netflix cel puțin o dată la fiecare 31 de zile.

Pot folosi Netflix în timp ce călătoresc?

Utilizatorii care călătoresc și doresc să utilizeze Netflix pe o televiziune inteligentă de hotel, laptop de companie, etc., pot solicita un cod temporar de conectare. Acest lucru le va oferi acces la contul lor timp de șapte zile consecutive.

În octombrie, gigantul de streaming a declarat că va începe să factureze abonații care își împart conturile, dar nu a dat o dată sau informații specifice pentru când noua politică ar fi implementată.

Cu aceste măsuri, Netflix dorește să încurajeze utilizatorii să aibă propriile lor conturi și să evite partajarea parolelor. În trecut, Netflix a afirmat că “dragostea este partajarea unei parole”/ Love is sharing a password, dar acum pare că această atitudine s-a schimbat.

Vezi și:

SkyShowtime, un nou serviciu de streaming în România

Cofondatorul Netflix, Reed Hastings, demisionează din funcția de CEO

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here