58 Mesaje de dragoste pentru sotie cu care sa o impresionezi

0
116987

Fluturii în stomac nu sunt doar pentru cei tineri sau la începutul relației. Oferă-i celei mai speciale femei din viața ta aceste mesaje de dragoste pentru sotie prin care să ții aprinsă flacăra iubirii.

Pentru două persoane care s-au ales și au decis să își trăiască împreună bucuriile se află și în gesturile mici. Alege un mesaj din cele de jos și dăruiește-l cu căldură soției tale.

Reaprinde flacăra iubirii cu aceste mesaje de dragoste pentru soție și arată-i cât de recunoscător ești pentru tot ce face.

Mesaje de dragoste pentru sotie

Cele mai frumoase momente trăite împreună merită puse în mesaje. Cu aceste mesaje de dragoste pentru sotie îi vei putea arăta cât de mult o iubești.

 

1. Dragă soție, voi fi mereu alături de tine.

2. Nu-mi pot imagina cum aș putea să trăiesc fără tine. Te iubesc și îmi doresc să fim întotdeauna împreună.

3. Așa cum te iubesc eu, nimeni nu o face. Tu ești soarele meu, stelele care mă ghidează noaptea, sufletul meu pereche. Te iubesc.

4. Odată cu răsăritul soarelui apare și iubirea mea pentru tine, doar că, spre deosebire de soare, dragostea mea nu mai apune niciodată. Te iubesc, soția mea.

5. Nu sunt sigur dacă o singură viață împreună cu tine îmi ajunge. Vreau să fim împreună pentru totdeauna și în fiecare dimineață să îți spun cât de mult te iubesc, soția mea dragă.

6. Îmi este dor de tine cum le e stelelor de lună, cum nu pot exista pe cer una fără cealaltă așa nici eu nu pot să trăiesc fără tine. Te iubesc, dragostea mea.

7. Sub razele lunii aș vrea să stăm întinși și să îți spun cât de mult te iubesc, cât de mult țin la tine și cât de fericit mă faci în fiecare zi. După ți-aș oferi luna în dar ca semn al iubirii mele care nu o să moară niciodată. Te iubesc, soția mea.

8. Sunt mii de stele în univers, dar tu ești a mea și eu al tău. Te iubesc.

9. Dacă viața ar depinde de dragostea pe care o simt pentru tine, draga mea, atunci nu aș mai muri niciodată.

10. Simt că am început să înțeleg ce înseamnă să trăiești abia în clipa în care te-am cunoscut. Te iubesc, draga mea.

11. Vreau să te văd în fiecare zi și să te visez în fiecare noapte, vreau să îți arăt cât de mult te iubesc și să fim împreună pentru totdeauna, draga mea.

12. Fiecare moment petrecut lângă tine e asemeni unui râu de fericire care atunci când se lovește de o piatră sau dă peste un baraj stropește cu amintiri frumoase care îmi dau putere să continui. Te iubesc, dragostea mea!

13. Și în tăcerea gândurilor noastre sunt la fel de fericit ca în brațele tale. De aceea vreau să îți spun astăzi un sincer te iubesc și din inimă-mi doresc să nu ne despartă nimeni și nimic, soția mea iubită.

14. De când te cunosc mă simt de parcă plutesc în oceanul iubirii. Cu tine fiecare zi e cea mai frumoasă pe care am trăit-o. Mă faci un om mai bun și te iubesc extraordinar de mult.

15. Împreună cu tine pot să fiu cel mai sincer și cel mai bun om, în fiecare zi sunt mai fericit împreună cu tine. Îmi doresc ca dragostea noastră să fie mai puternică decât orice obstacol care ar putea să apară pentru că, draga mea, tu ești tot ce mi-am putut dori vreodată. Te iubesc.

16. O clipă mi-a trebuit atunci când te-am văzut să înțeleg că tu vei fi totul pentru mine. O clipă mi-a trebuit să știu că te voi iubi sincer. O clipă mi-a trebuit să știu că nimic nu ne va despărți. Te iubesc, soția mea dragă, pentru toate clipele frumoase pe care le trăim împreună.
Mesaje de iubire pentru sotie

Oferă-i persoanei speciale din viața ta cele mai frumoase mesaje de dragoste prin care să îți exprimi sentimentele.

 

17. Dragostea pe care o simt pentru tine e ca un val de iubire care m-a izbit atunci când te-am văzut pentru prima oară și care de atunci aduce la mal numai bucurie. Te iubesc, iubita mea.

18. Mi-ai pătruns în suflet asemeni unei raze de soare care mi-a spus ”te iubesc” și de atunci nu am mai putut să mă gândesc la altceva decât la tine. Te iubesc, draga mea, și vreau să fim împreună pentru totdeauna.

19. Știu că atunci când mă gândesc la tine o floare răsare undeva în lume și îți promit, dragostea mea, că te voi duce în acea grădină minunată care nu se va sfârși niciodată. Te iubesc.

20. Visez mult cu ochii deschiși, dar toate visurile mele au ceva în comun… pe tine. Vreau să fim împreună pentru totdeauna, o viață cel puțin. Atât de mult te iubesc.

21. Soția mea dragă, tot ce mi-am dorit în această viață a devenit realitate în secunda în care te-am văzut pentru prima oară. Atunci sentimentele mele au prins rădăcină și viața mea și-a arătat adevăratele culori. Te iubesc.

22. Ochii tăi plini de compasiune și dragoste m-au cucerit de când i-am văzut. De atunci am vrut să îi văd în fiecare zi și uite că dorința mea a devenit realitate. Ești cea mai specială persoană din viața mea și te iubesc cel mai mult, dragostea mea.

23. Îți ador zâmbetul și în fiecare zi mă bucur că pot să îl văd în fiecare dimineață. Mă bucur că te pot îmbrățișa, dar cel mai tare mă bucur că putem fi unul lângă altul și că ne iubim. Vreau să fim împreună și fericiți pentru totdeauna.

24. Te port în minte, în suflet și în tot ce e în jurul meu. Ești cea mai dragă ființă de pe pământ pentru mine și vreau să fii lângă mine mereu. Te iubesc, dragostea mea.

25. Draga mea, pentru mine tu ești soarele meu. De fiecare dată când mă uit la tine îmi aduci un zâmbet sincer pe chip și o bucurie imensă în suflet. Vreau să fim împreună și să ne iubim nu doar până la sfârșitul lumii, dar și după.

26. Din suflet îți spun că tot ce simt pentru tine este real și frumos, mă simt ca la începutul relației. Momentele petrecute împreună, amintirile de până acum, dacă încerc să le pun pe toate într-o carte aceasta nu va avea sfârșit, cum nici iubirea mea pentru tine nu are. Te iubesc.

27. Ești cea mai frumoasă, deșteaptă, dulce, iubitoare și atentă persoană pe care o cunosc. Aș vrea să îți pot oferi și luna și soarele ca să poți simți cât de mult te iubesc. Mă bucur foarte mult că te cunosc, soția mea dragă.

28. De când ne-am întâlnit am vrut să pot să îți spun cât de mult te iubesc în fiecare zi. Am vrut să te pot săruta, îmbrățișa, dar cel mai mult am vrut să pot să fiu lângă tine când ai nevoie de cine.a Te iubesc cel mai mult.


29. Iubirea noastră este asemeni unui arbore. Rădăcinile puternice simbolizează cât de mult ținem unul la altul, trunchiul robust ne amintește că tot timpul putem crește și învăța din acțiunile noastre, iar frunzele verzi și îngrijite arată dragostea și grija pe care o avem în sufletele noastre. Te iubesc, soția mea dragă, și îmi doresc să avem grijă de arborele relației noastre în continuare.

30. Alături de tine simt că pot lupta cu orice îmi iese în cale. Îmi dai curaj și forță să continui. Te iubesc, draga mea.

 

Mesaje de dragoste pentru sotia mea

Spune-i cât de mult înseamnă pentru tine cu aceste mesaje de dragoste pentru soția ta.

 

31. Nu cred că ce simt acum a fost dragoste la prima vedere, ci cred că ce simt este descris mai bine ca dragoste la fiecare vedere. Te iubesc!

32. Înainte să te cunosc am văzut o stea căzătoare și în timp ce traversa cerul mi-am dorit să găsesc fericirea, dar nu singur, ci împreună cu sufletul meu pereche. Dorința mea a devenit realitate încă de când te-am ținut în brațe pentru prima oară. Te iubesc și îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le faci, draga mea.

33. Când sunt lângă tine simt căldură, dragoste și liniște sufletească. Tot ce mi-am dorit vreodată se află în îmbrățișările tale pline de compasiune și înțelegere. Zâmbetul tău îmi face ziua mai bună, draga mea. Te iubesc!

34. Cea mai dragă amintire a mea este momentul când ai spus ”Da”, prima oară pentru a fi prietena mea, iar a doua pentru a fi soția mea. De atunci lumea mea s-a schimbat complet. Să mă trezesc lângă tine în fiecare zi e o dorință devenită realitate.

35. Am avut un vis în care o lumina mă îmbrățișa, iar din lumină ieșeai tu, draga mea. Orice clipă petrecută cu tine e un dar. Te iubesc și vreau să fim împreună pentru totdeauna.

36. Tu ești cea care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc că exiști, dragostea mea!

37. Fiecare când mă duce la tine. Ești cea mai frumoasă, drăgăstoasă și deșteaptă femeie pe care o cunosc și te iubesc mai mult decât credeam că se poate. Mă bucur că te cunosc în fiecare zi.

38. Nu voi uita niciodată fericirea pe care mă faci să o simt în fiecare zi. Iubirea pe care ți-o port înseamnă mai mult pentru mine decât orice bun material. Te iubesc cel mai mult, soția mea dragă!

39. De câte ori mă gândesc la tine aș vrea să îngheț timpul și să ne putem bucura unul de altul pentru o eternitate. Te iubesc, draga mea, cel mai mult de pe pământ.

40. Vreau să fiu alături de tine, să te iubesc cum pot și să îți arăt în fiecare zi cât de importantă ești pentru mine. Să ne bucurăm unul de celălalt până la sfârșitul timpului. Din tot sufletul te iubesc, soția mea dragă.

41. Eu cred în noi, ești jumătatea mea în această viață și tot ce mi-am putut dori vreodată. Nu cred ca există bărbat mai norocos și mai fericit decât mine pentru că nu te are pe tine lângă el. Te iubesc, dragostea mea.

42. Nicio secundă nu trece fără ca dragostea mea pentru tine să nu sporească. Am fluturi în stomac în fiecare dimineață când mă trezesc lângă tine. Sper ca viața să ne aducă numai bucurii și să ne iubim până la adânci bătrâneți. Te iubesc.

43. Ești primul meu gând când mă trezesc și ultimul gând înainte de a pune capul pe pernă. Mulțumesc că ești în viața mea. Te iubesc!

44. Atunci când nu ești lângă mine abia aștept să te pot lua în brațe iar. Îmi doresc să simți toată căldura inimii mele atunci când suntem împreună. Te iubesc, puiule!

45. Ești cea mai frumoasă floare din grădină, iar eu sunt grădinarul care a rămas etern vrăjit de parfumul și culorile tale. Pentru mine celelalte flori nu mai există, vreau să am grijă de tine pentru totdeauna. Te iubesc, draga mea.


46. Mă simt mai complet și mai iubit de cât am crezut că se poate simți cineva în această viață. Sufletele noastre sunt legate de dragostea pe care o simțim. Te iubesc tare mult, soția mea.

47. Draga mea, sufletul meu te-a dorit dinainte să te cunosc. Când ochii mei te-au văzut pentru prima oară am simțit că trebuie să fii a mea. Te iubesc cel mai mult, iar o lume fără tine pentru mine nu valorează nimic. Dragostea pe care o simțim și legătura pe care o avem nu pot fi rupte de nimeni.

48. Tu ești steaua mea care mă călăuzește cu grijă în viață. Îmi arată cum e să iubesc și să mă bucur, să apreciez tot ce am și să fiu recunoscător. Te iubesc tare mult, soția mea, ești cea mai frumoasă femeie pentru mine.

49. Timpul petrecut împreună cu tine e asemeni unui vis din care nu vreau să mă trezesc. Mă bucur că ești lângă mine și îmi faci viața mai bună. Mulțumesc că exiști, draga mea. Te iubesc.

50. Soarele meu, luminezi mai puternic decât oricine altcineva. Ești cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare femeie. Prezența ta îmi aduce fericire în fiecare zi, iar dragostea noastră este darul pe care îl prețuiesc cel mai mult. Te iubesc cel mai mult și îmi doresc tot binele pentru tine, soția mea dragă.

51. În fiecare zi îți voi spune ”te iubesc”, în fiecare zi îți voi arăta cât de mult țin la tine. Îmi doresc să te țin în brațe cel putin o eternitate, scumpa mea. Te iubesc și vreau să fiu lângă tine pentru totdeauna.

52. Asemeni unei penițe ce se îndrăgostește pe foaia pe care scrie sau cum luna primește lumină de la soare pentru a străluci, așa îmi oferi și tu un scop în viață: să te iubesc. Vreau să fiu alături de tine până la sfârșitul vieții. Să te îndrăgesc cum pot și să îți ofer toată dragostea de care sun capabil. Te iubesc mult de tot!

53. Ador tot ce ține de tine. Buzele tale care îmi spun ”te iubesc”, brațele tale care mă îmbrățișează, căldura sufletului tău care mă acceptă așa cum sunt. Tot ce ține de tine e un dar de care mă bucur în fiecare zi, singurul dar la care nu voi putea renunța niciodată, așa de mult te iubesc, draga mea.


54. Dacă aș putea să mă întorc în timp sunt sigur că nu aș schimba cu nimic ziua în care ne-am cunoscut. Deși mi-aș dori să ne fi întâlnit mai devreme, cred că momentul în care te-am văzut pentru prima oară a fost perfect. Aș vrea să îl retrăiesc la infinit. Te iubesc, draga mea, te rog, nu te schimba niciodată.

55. De dimineață vreau să îți șoptesc la ureche cât de mult te iubesc, iar seara să îți spun, înainte de culcare, că te iubesc și mai mult. Tu ești lumina ochilor mei și motivul pentru care pot să iubesc așa cum o fac acum. Mulțumesc pentru toate clipele frumoase pe care le trăim în fiecare zi, iubita mea dragă.

56. Am visat ca la o anumită vârstă să am lângă mine o femeie frumoasă și care să ma iubească, dar niciodată nu mi-am imaginat că se poate să fie cineva la fel de frumoasă, deșteaptă și iubitoare ca tine, scumpa mea. Fiecare clipă petrecută împreună cu tine e mai frumoasă decât un vis, mai minunată decât un basm și mai fermecătoare decât tot ce există pe lume. Te iubesc, draga mea.

57. Te iubesc, draga mea! În întreaga lume, pentru mine, nu există nicio fată mai perfectă decât tine. Întâlnirea noastră n-a fost o simplă coincidență. Simt asta în sufletul meu. Te iubesc cum nu am crezut că pot să iubesc pe cineva. Pentru mine ești totul, iubita mea.

58. De când te cunosc sunt cel mai fericit bărbat, iar sufletul meu te dorește mai mult în fiecare zi. Mi-ai adus lumina și zâmbete în viață, iar eu vreau să îți ofer dragoste și căldură. Te iubesc, draga mea. Vreau să fim împreună pentru totdeauna.

 

Cu aceste mesaje de dragoste personalizate vei putea să îi aduci o bucurie soției tale sub forma unui mesaj. Arată-i cât de mult o prețuiești. Sperăm să îți placă acestă selecție de mesaje de dragoste pentru sotie și să găsești mesajul perfect pentru tine.

 

Citeste si

50 Mesaje de la multi ani pentru sotie cu care s-o impresionezi

80 cele mai potrivite și frumoase mesaje de noapte buna pentru iubita

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here