Cele mai frumoase citate și mesaje pentru fiica mea

0
161637

Pentru a-i putea transmite fiicei tale dragostea pe care i-o porți, ți-am pregătit colecția de mesaje Citate pentru fiica mea din care să te inspiri!

Cel mai frumos dar pentru un părinte – copilul. Cel mai dulce și mai inocent sentiment este iubirea dintre copil și părinte. Aceasta nu trece indiferent de vreme, aduce împreună întreaga familie și nu se răcește nici măcar în fața trecerii timpului. Relația părinte-fiică este una specială. Nimic nu poate înlocui iubirea părinților, și nimic nu poate fi mai frumos decât iubirea pe care fiica le-o poartă.

 

Citate despre fiica mea

O legătură unică, relația dintre copil și părinte. Experiența și iubirea mamei și a tatălui o ghidează pe cea mică în drumul ei prin viață. Indiferent de vârstă, nimic nu este mai frumos decât îmbrățișarea caldă a celor care te-au ajutat să descoperi lumea încă din brațele lor.

Transmite-i iubirea și bucuria pe care ți le oferă mereu cu aceste citate pentru fiica mea și înveselește-o, indiferent de moment!

 

1. Pentru mulţi sunt un nimeni, dar am fost, sunt şi voi fi, întotdeauna, cineva pentru fiica mea. – Viorel Vintilă

2. De când s-a născut fiica mea, am simţit cum zboară timpul. Şi nu vreau să îl pierd alergând după culoarea perfectă de ruj. – Madonna

3. Cea mai puternică legătură din viața unei femei este copilul ei. – Katie Lett

4. O fiică este cineva cu care râzi, cu care visezi și pe care o iubești.

5. O fiică este o fetiță care crește și devine prietena ta cea mai bună.

 

6. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima iubirea necondiționată dintre mamă și fiică. – Caitlin Houston

7. Cu cât o fiică știe mai multe detalii din viața mamei ei, cu atât mai puternică devine. –Anita Diamant

8. Mama m-a învățat că cea mai frumoasă parte a unei femei trebuie să fie mintea ei. –Sonya Teclai

9. Mama a vrut ca eu să fiu aripile ei, să zbor întrucât ea nu a avut curajul să o facă. Iubesc asta. Iubesc faptul că a vrut să le dea naștere propriilor ei aripi. – Erica Jong

10. Tu ești îngerul meu, tu îmi amintești de bunătatea din lume și mă motivezi să fiu cea mai bună versiune a mea. – Steve Maraboli

11. Fiica reprezintă amintirile vesele ale trecutului, bucuria din prezent și speranțele și dorințele din viitor.

12. Curaj, sacrificiu, determinare, dedicare, talent, îndrăzneală. Din asta sunt făcute tinerele fete. – Bethany Hamilton

13. Comoara unei mame este fiica ei. – Catherine Pulsifer

14. Cel mai bun loc pentru a plânge este în brațele mamei tale. – Jodi Picoult

15. O fiică este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care viața ți-l poate oferi. – Laurel Atherton

16. O fiică este un miracol care nu încetează niciodată din a fi minunat… plin de frumusețe și întotdeauna frumos… iubitor și grijuliu și cu adevărat extraordinar. – Deanna Beisser

17. Indiferent de câți ani are, câteodată o fată are nevoie de mama ei. – Cardinal Mermillod


18. Biologia este ultimul lucru care o face pe o femeie o mamă. – Oprah Winfrey

19. O fiică este o comoară și o cauză a lipsei de somn.  – Ben Sirach

20. Când ajung acasă, fiica mea aleargă către ușă și mă îmbrățișează, iar tot ce s-a întâmplat în acea zi dispare. Hugh Jackman

21. Îmi voi lăsa fiica să facă orice își dorește. O voi susține, o voi ghida și îi voi oferi toate cunoștințele pe care le am pentru că vreau ca ea să poată face tot ceea ce iubește. The Miz

22. Pentru un tată care înaintează în vârstă, nimic nu îi este mai drag decât fiica lui. Euripide

23. Un lucru important pe care vreau ca fiica mea să îl știe este că dacă tu ai norocul de a avea oportunități, este de datoria ta să te asiguri că și alții pot avea acele oportunități. Kamala Harris

 

 

24. Lucrul de care sunt cea mai mândră în viață este că fiica mea crede că sunt uimitoare. Brooke Shields

25. Mamele și fiicele împreună sunt o forță de temut. Melia Keeton-Digby

26. Răbdare, fiica mea, ai răbdare și viața va fi mai ușoară. Catherine Pulsifer

27. O fiică va fi întotdeauna cea mai apropiată persoană din lume față de mama ei. Ea este singura persoană care a putut să vadă inima mamei din interior.

28. Singura dragoste care nu se poate schimba niciodată în această lume este iubirea specială dintre mamă și fiică. Aceasta este o iubire care nu are limite, nici început, nici sfârșit. Este o dragoste care doar continuă să crească cu fiecare zi care trece și nu dispare niciodată.

 

Mesaje pentru fiica mea

Viitorul este întotdeauna incert. Indiferent de cât de mult am vrea, nu putem garanta că acesta va fi plin de bucurii sau conform planurilor noastre. Grija pentru cei dragi este deseori accentuată de distanță, dar relațiile dintre părinți și copii nu se pot răci ușor.

În viața unei fete, părinții ei devin modelul și inspirația cu care pornește în fiecare zi. Fie la școală, fie la serviciu, o fiică poartă în ea imaginea părinților ei, plină de toate învățăturile și sfaturile pe care le-a primit de-a lungul timpului. Astfel, este foarte important ca relația dintre părinți și fiică să fie una frumoasă, bazată pe dragoste, atenție și sinceritate.

Amintește-i fiicei tale cât de dragă îți este cu aceste mesaje pentru fiica mea și citate pentru fiica mea gândite special pentru această ocazie!
29. Draga mea fiică, de când ai apărut în viața mea, nimic nu a mai fost la fel de strălucitor asemeni zâmbetului tău. De când te-am ținut pentru prima dată în brațe am știut că viața mea va fi completă atâta timp cât voi putea fi alături de tine. Sper ca și azi, indiferent de grijile sau supărările de care poate ai parte, vei putea zâmbi așa cum o făceai întotdeauna! Te iubesc, draga mea!

30. Fata mea dragă, îmi amintesc cu drag zilele în care te purtam în brațe prin parc. Nimic nu era mai frumos decât modul în care descopereai lumea. Mă bucur că am putut fi alături de tine până acum și sper ca viitorul să ne permită să ne fim aproape. Și eu și mama ta te iubim foarte mult!

31. Fiecare zi ne amintește și mie și mamei tale cât de dragă ne ești. Prețuim fiecare moment împreună, fiecare amintire frumoasă pe care o avem. Sper ca nimic din ceea ce vei întâlni în calea ta să nu te supere sau să te facă să crezi că viața nu este un lucru frumos. Suntem aici pentru tine oricând, draga noastră!

32. Știu că lucrurile nu au fost întotdeauna frumoase. Până să apari în viața mea, nu am știut cum va fi viața de părinte. În timp ce tu învățai să vorbești sau să te joci, eu învățam ce înseamnă să am grijă de tine, să te protejez și să îți trasmit tot ceea ce cred că te va ajuta în viață. Mă bucur că pot fi alături de tine și acum, și sper ca relația dintre noi să rămână la fel de caldă și iubitoare ca până acum! Te iubesc, draga mea fiică!

33. O mamă și fiica ei sunt două fragmente ale aceleiași inimi. Iubirea dintre noi două este un dar pe care viața ni l-a oferit amândurora. Sper să îți pot oferi și mai departe orice ai nevoie pentru a deveni și tu, la rândul tău, mândră că ai o fiică atât de frumoasă și bună!

34. Sunt mândră că tu ești fiica mea. A fi părinte este o misiune ce pare adesea imposibilă. Atunci când cred că te înțeleg, apare ceva ce ne face să regândim modul în care ne înțelegem. Cu toate astea, iubirea pe care ți-o port mă va ține întotdeauna alături de tine, indiferent de ceea ce se va întâmpla. Te iubesc, fiica mea frumoasă și isteață!

35. Să te văd crescând, să te văd cum descoperi lumea alături de mine, apoi pe cont propriu – nimic nu ar putea fi mai frumos în viață. Darul de a fi părinte este cel mai de preț lucru pe care l-aș fi putut primi vreodată. Sunt și voi fi aici pentru tine întotdeauna, chiar și atunci când poate vei simți că sfaturile mele sau glumele mele nu vor fi suficiente pentru a te putea ajuta. Te iubesc, draga mea!

 

 

36. Un copil nu este doar un membru al familiei, este o parte din sufletul părintelui. Te simt aproape de mine chiar și atunci când nu suntem împreună. Mă bucur de amintirile pe care le avem împreună și te aștept cu nerăbdare să vii iar. Te îmbrățișez!

37. A trecut timpul. Parcă mai ieri erai mititică și firavă. Să te văd crescând este un dar de care sper că te vei putea bucura și tu cândva. A fi părinte m-a învățat că, deși credeam că știu ce înseamnă să trăiești, mă voi întâlni mereu cu momente în care voi simți că abia atunci am ajuns să simt ce este viața de fapt. Îți mulțumesc pentru toți acești ani în care ai fost o fiică minunată și sper să avem mulți înaintea noastră! Te iubesc!

38. Tu ești miracolul și bucuria mea. Am știu că te voi iubi de prima dată când te-am ținut în brațe, și știu că acest lucru nu se va schimba niciodată. Iubirea dintre noi, mamă și fiică, nu ne va părăsi niciodată. Știu că au fost momente în care poate ți-ai fi dorit să te fi înțeles mai bine. A fi părinte este destul de greu, cred că ai observat și tu, și îmi pare rău că nu am putut fi exact așa cum ți-ai fi dorit, dar sunt sigură că ai simțit mereu că te iubesc și că îmi doresc să ai parte numai de lucruri bune. Poate exigența sau strictețea cu care m-am comportat uneori au părut că izvorăsc din supărare, dar ele au fost doar o reflexie a iubirii și a grijii cu care te-am privit mereu. Mă bucur că pot spune că tu ești fiica mea! Te iubesc!

39. Draga mea, a-ți fi tată a fost cea mai complicată și mai frumoasă experință a vieții mele, iar ea continuă. Pe zi ce trece înțeleg mai multe depre cum să te ajut și să te încurajez să faci ceea ce iubești, dar, la fel de des, simt că am din ce în ce mai multe de învățat. Mă bucur că pot fi alături de tine și îți promit că voi fi cel mai bun tată întotdeauna!
Mesaje frumoase pentru fiica mea

Deși plin de momente neașteptate și griji, darul de a fi părinte este unul de neegalat. Copilul devine cea mai importantă persoană, toate eforturile se duc spre a-i asigura o viață cât mai fericită și ferită de orice rău.

În viața unei fiice, atât mama, cât și tatăl sunt figuri centrale, după care acestea își va ghida primii pași în viață. Ce poate fi mai frumos decât a știi că persoana pe care o iubești cel mai mult are nevoie de tine și se inspiră din felul tău de a fi?

Adu-i un zâmbet pe chip și amintește-i fiicei tale cât de mult o iubești inspirându-te din aceste mesaje pentru fiica mea și citate pentru fiica mea!

 

40. Draga mea, îți mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună, fiecare zâmbet și îmbrățișare pe care le-am primit de la tine. Copilăria ta, să te pot privi crescând, acestea au fost cele mai frumoase momente ale vieții mele. A fi părinte m-a învățat că iubirea este un sentiment care apropie și te face să vrei să fii cât mai bun pentru cealaltă persoană. Mă bucur că pot spune că am o fiică atât de frumoasă și isteață ca tine!

 

 

41. Deși pe lumea aceasta oamenii vin și pleacă, vreau să îți amintești că noi, părinții tăi, vom fi aici întotdeauna. Dragostea pe care ți-o purtăm te va veghea mereu, iar, indiferent de ce se va întâmpla în viitor, brațele noastre vor fi întotdeauna deschise către tine! Te iubim!

42. Poate pentru întreaga lume eu par o mamă bună și grijulie, dar, pentru mine, tu ești întreaga lume. De când ai apărut în viața mea, nimic nu a mai fost la fel: bucuriile au venit pe nepregătite, momentele în care mă simt recunoscătoare pentru această viață au fost din ce în ce mai multe. Părinții văd în copiilor lor o întreagă altă viață pe care o pot trăi dacă rămân în inimile lor. Știu că vom putea fi împreună multă vreme, draga mea, și sper ca iubirea dintre noi să rămână la fel de caldă și sinceră!


43. Ori de câte ori privesc către tine, văd în mine băiatul din tinerețe care a reușit să ajungă la cea mai mare comoară: familia. Sunt mândru că sunt tatăl tău, că pot fi în viața ta și că pot avea grijă de tine. Poate vor apărea momente în care crezi că nu te voi înțelege, dar și eu am fost ca tine și știu câtă nevoie ai de cineva alături, așa că niciodată nu evita să vii la mine și la mama ta pentru ajutor. Te iubim mult și sperăm că ai o zi frumoasă!

44. Ai fost cândva o fetiță mică ce alerga prin părculeț după flori și zâmbete. Acum ești o femeie frumoasă, inteligentă și bună. Mă bucur nespus că te-am putut privi crescând sub ochii mei, și mai mult, mă bucur că am sunt o parte din viața ta și acum! Te iubesc, fiica mea dragă!

45. Poate relația dintre noi nu a fost mereu perfectă. Poate am fost prea rigidă, nu te-am ascultat sau susținut așa cum ai fi vrut tu, și pentru asta îmi pare rău. Sper totuși că te-am ajutat și că ți-am oferit iubirea de care ai avut nevoie. Indiferent de ce aduce viitor, atât eu, cât și tatăl tău, vom fi aici întotdeauna. Ne e dor de tine, draga noastră!

46. Niciodată nu am crezut că viața îmi va părea incompletă fără o fiică, dar iată că nu îmi pot închipui fericirea fără tine. Ești cel mai drag cadou pe care ni l-a adus vreodată viața. Zâmbetele, bucuriile și îmbrățișările tale sunt suficiente pentru a-mi aminti că viața este, de fapt, frumoasă alături de cei dragi. Sper să mai avem parte de multe momente frumoase împreună, și sunt sigur că nimic din ce se poate întâmpla vreodată nu ne poate despărți. Te iubesc, fata mea dragă!

47. Fiica mea dragă, mă bucur că îți sunt părinte. Nimic din viață nu m-ar fi putut pregăti pentru a deveni mamă, dar iată că am reușit până acum, și sper că și tu ai simțit iubirea pe care o împărțim. Sunt mândră de tine și știu că vei reuși să faci tot ceea ce îț dorești, iar, la finalul zilei, și eu, și tatăl tău vom fi aici ca să ne bucurăm de reușitele tale. Te iubim, draga noastră!

Știm că nimic nu este mai frumos decât a-i avea pe cei dragi alături, așa că sperăm că ai putut găsi inspirația de care ai nevoie pentru a-i aminti fiicei tale cât de dragă îți este în aceste citate pentru fiica mea și mesaje pentru fiica!

Citește și

Mesaje de la multi ani pentru copii – 50 de urări frumoase pentru fiecare vârstă

Citate despre copii – 70 citate minunate despre copilărie și cum să fim cei mai buni părinți 🙂

Cele mai profunde și emotionante urari de la multi ani pentru fiul meu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here