Cele mai frumoase 60 mesaje de noapte buna pentru iubit

0
64353

Indiferent de cum sunt concepute, unul sau mai multe mesaje de noapte buna pentru iubit pot fi modalitatea ideală de a-i aminti bărbatului din viața ta că îi ești alături. Un simplu mesaj îi poate aduce un zâmbet pe chip înainte de a adormi.

A-ți transmite cât mai bine sentimentele sau a găsi inspirația de care ai nevoie poate fi uneori o provocare. Așa că am venit în ajutorul vostru cu următoarele mesaje de noapte buna special pregătite pentru a-i transmite persoanei dragi din viața ta ceea ce simți.

Mesaje de noapte bună pentru iubitul meu

Din cauza agitației și a grijilor de zi cu zi, uităm să ne bucurăm de fiecare moment frumos, de fiecare clipă alături de persoana iubită. Indiferent de ceea ce ne preocupă, ar trebui să ne facem timp pentru a le oferi atenția noastră celor dragi. Un mod foarte accesibil de a face asta este trimiterea unui mesaj.

Cu următoarele mesaje de noapte buna pentru iubit îi vei putea arăta persoanei dragi că ești cu gândul la ea chiar și înainte de a adormi.

1. Noapte bună, dragul meu! Sper ca ziua de mâine să îți aducă energia și entuziasmul de care ai nevoie pentru a reuși să faci tot ceea ce îți propui!

2. Mă bucur foarte mult că te-am putut auzi azi la telefon. Știu că distanța ne desparte momentan, dar curând vom fi împreună din nou! Noapte bună!

3. Sper că ai avut parte de o zi frumoasă și liniștită, dragul meu. În curând va veni ora somnului, așa că îți urez somn ușor și noapte bună!

4. Cred că oboseala ne ajunge pe amândoi din urmă. Sper să te poți odihni cât ai nevoie și să ne auzim cu bine de dimineață. Noapte bună!

 

 

5. Bună, dragul meu! Mă bucur că ne-am putut bucura unul de celălalt astăzi. Zilele în care te pot strânge în brațe și te pot privi zâmbind sunt cele mai frumoase. Sper să pot visa doar momente frumoase petrecute împreună, iar mâine dimineață când mă voi trezi, să te pot vedea. Noapte bună!

6. Iată că a venit și ora pentru somn. După ziua agitată de azi, putem în sfârșit să ne relaxăm. Mi-e foarte dor de tine! Noapte bună, iubitule!

7. Iubitul meu, este timpul să te odihnești pentru ca mâine să te poți bucura de o nouă zi. Somn ușor și odihnitor îți urez, dragul meu!

8. Bună seara, iubitule! Sper că ziua de azi a fost una frumoasă pentru tine. Mi-e dor de tine și abia aștept să te îmbrățișez! Noapte bună!

9. Odată cu lăsarea serii, praful de somn ți se va aduna pe gene, iar oboseala se va accentua. Ascunde-te în patul moale și în pătura pufoasă și lasă-te purtat pe tărâmul viselor. Somn ușor și dulce, dragul meu!

10. Se pare că ziua de azi este gata să se încheie. Hai să ne bucurăm de un somn binemeritat și să ne luăm gândul de la lucrurile pe care o avem de făcut. Somn ușor și odihnitor, dragul meu!

11. Îți urez o noapte bună și liniștită, scumpul meu! Sper ca liniștea nopții și răcoarea întunericului să îți aducă odihna de care ai nevoie. Somn ușor!

12. Deși nu suntem acum împreună, îți simt îmbrățișarea în aerul răcoros al nopții. Închide ochii și bucură-te de calmul serii, iar când te vei trezi, vom fi cu un pas mai aproape de a ne reîntâlni. Noapte bună!

 

Noapte bună, iubitule


Nimic nu este mai plăcut decât a ști că persoana dragă adoarme cu gândul la tine. Adu-i un zâmbet pe chip în fiecare seară cu aceste mesaje de noapte buna pentru iubit și bucură-te știind că îi înveselești fiecare seară.

 

13. În fiecare zi mă gândesc la cât sunt de norocoasă să am alături de mine un bărbat așa minunat cum ești tu. Fiecare clipă este mai frumoasă amintindu-mi că nu sunt singură, și mai mult, că sunt iubită de o persoană atât de iubitoare și bună. Te iubesc! Noapte bună, iubitule!

14. Îmi pare rău că nu putem fi împreună și acum, în timpul nopții. Hai să profităm totuși și să ne odihnim atât cât avem nevoie pentru a fi plini de energie atunci când ne vom vedea. Somn ușor!

15. Pentru că nu sunt acum lângă tine, mă voi strecura în visele tale, dragul meu. Fiecare clipă cu tine este minunată, așa că primește-mă alături de tine chiar și atunci când dormi. Noapte bună!

16. Abia aștept să ne putem vedea din nou. Mi-e dor de tine, iubitule! Noapte bună!

17. Îmi este foarte greu să pot adormi fără tine. Îmi lipsesc îmbrățișările și atenția ta. Dar trebuie să ne odihnim acum, Abia aștept să pot fi lângă tine. Somn ușor!

18. Luna a răsărit pe cer, iar stelele luminează noaptea. Mi-ar plăcea să mă las purtată pe aripile vântului până la tine, dar știu că ziua de mâine mă va aduce în brațele tale. Noapte bună!

 

 

19. Bucuria pe care o simt alături de tine nu se poate compara cu nimic. Sper ca iubirea dintre noi să ne țină împreună pentru multă vreme, iar liniștea să fie mereu alături de noi. Somn ușor, dragul meu!

20. Știu că este târziu, dar am vrut să îți amintesc cât de mult de iubesc! Mă bucur tare mult că ești mereu alături de mine și că ne putem bucura de dragostea noastră! Noapte bună!

21. Sper ca somnul din seara aceasta să îți fie plin de liniște și odihnă. Abia aștept să pot fi alături de tine iar. Noapte bună!

22. Bună, dragul meu! Voiam să îți amintesc cât de mult te iubesc! Nu uita să te odihnești și să te bucuri de momentele acestea de liniște. Noapte bună!

23. Somn ușor și sărutări, iubitul meu! Sper să ai parte doar de vise frumoase și de o noapte liniștită!

24. În dragoste și în vise nimic nu este imposibil. Așa că mă voi strecura în visele tale și îți voi aminti și acolo de dragostea pe care ți-o port. Somn ușor!

25. Iată că noaptea a acoperit întreg orașul. Este timp să lași treaba, să te așezi în patul cel pufos și să închizi ochii. Astfel, numai vise frumoase vor veni spre tine. Noapte bună, dragul meu!

26. Este deja târziu. Sper să te poți odihni suficient în această noapte, iar mâine să poți face tot ceea ce ți-ai propus. Somn ușor!

27. Cum este deja noapte, hai să mulțumim pentru ziua de azi, pentru iubirea care ne-a adus împreună, dar și pentru toate momentele frumoase de care ne-am bucurat. Noapte bună!

 

Mesaje de noapte bună pentru el

Cu toții știm cât este de important să menținem legătura cu persoanele din viața noastră, mai ales în momentele în care pare că am avea nevoie numai de liniște. Agitația de peste zi ne poate obosi, dar cel mai bun mod de a ne relaxa este vorbind cu persoana iubită.


Inspiră-te din aceste mesaje de noapte buna pentru el pentru a te asigura că persoana dragă din viața ta simte afecțiunea și grija pe care i-o porți.

 

28. Fiecare zi aduce cu ea un șir aparent nesfărșit de provocări. Dar eu sunt sigură că tu le vei face față tuturor. Pentru asta vei avea nevoie de energie pe care nu o poți obține decât dormind. Așa că hai să mergem la culcare. Noapte bună, iubitule!

 

 

29. Soțul meu drag, sper că, deși nu sunt acum unul lângă celălalt, să ne putem aminti de toate îmbrățișările pe care le-am împărțit până acum și să adormim cu zâmbetul pe buze. Îmi doresc ca această noapte să îți aducă numai vise frumoase și bucurii. Noapte bună!

30. De fiecare dată când îmi amintesc de tine, un zâmbet mare se întinde pe întregul meu chip. Sper ca și tu să poți simți aceeași bucurie pe care o simt și eu. Îți urez o noapte liniștită, un somn odihnitor și numai vise plăcute! Noapte bună, iubitul meu!

31. Noaptea împrăștie stelele pe cer, iar oboseala împinge oamenii spre casele lor. Haide să ne bucurăm și noi de un somn liniștit și odihnitor, iar mâine să putem face tot ceea ce avem de făcut. Noapte bună!

32. Ziua aceasta productivă se apropie de un sfărșit. Nu uita: ziua de mâine va atât de bună pe cât o faci tu să fie. Noapte bună!

33. Sunt atât de multe stele pe cer, o lună atât de frumoasă, dar nimic nu îmi poate lumina seara mai mult decât prezența ta. Abia aștept să te pot strânge în brațe din nou. Noapte bună, iubitule!

34. Somn ușor, dragule! Cu toate că ziua de azi a fost atât de plină, mi-e foarte dor de tine! Sper să te poți odihni atât cât ai nevoie, iar mâine să ne putem vedea. Noapte bună!

 

Mesaje lungi de noapte bună pentru iubitul meu

Deseori ne confruntăm cu dorința de a rămâne singuri pentru a ne recupera după zilele obositoare. Cu toate acestea, exact aceste clipe sunt cele în care ar trebui să fim alături de partener sau parteneră, bucurându-ne fie de activități recreative, fie de momente de liniște.

Înceacă să îi amintești iubitului că este mereu prezent în gândurile tale cu aceste mesaje de noapte buna lungi ce îi pot transmite tot ceea ce simți pentru el.

 

35. Scumpul meu, bucură-te de visele frumoase ce sunt în drum spre tine. Închide ochii și amintește-ți de momentele petrecute împreună, momente care sper că îți aduc un zâmbet pe chip. Adormi liniștit, dragule, și când te vei trezi, soarele va răsări și totul va părea mai vesel. Noapte bună!

36. Ce fericire este să pot știi că, deși nu sunt alături de tine acum, îți pot aminti cât de mult te iubesc prin acest mesaj. Voi fi aici întotdeauna pentru tine, gata să clădesc un viitor frumos pentru amândoi. Sper să te poți odihni așa cum trebuie și să te bucuri numai de vise frumoase. Noapte bună!

37. Cel mai iubitor și atent iubit, îți urez o noapte liniștită, un somn dulce și numai vise frumoase pline de iubire! În această seară nu te pot strânge în brațe, nu îți pot ține mâna în a mea și nu îți pot oferi un sărut de noapte bună. Dar știu că ziua de mâine va veni și voi putea să fiu alături de tine. Noapte bună!

 

 

38. Bună seara, dragul meu soț! Sper ca ziua de azi să fi fost una bună. Îmi pare rău că nu am putut fi împreună azi, dar va trece și această perioadă. Îți doresc, soarele meu luminos și cald, o noapte liniștită și un somn odihnitor. Noapte bună!

39. Drumul pe care îl parcurgem în viață a mai trecut astăzi printr-o zi. Poate nu a fost cea mai bună, cea mai productivă sau mai plină de momente frumoase, dar a fost încă o zi în care ne-am putut bucura de iubirea pe care o împărțim. Odihnește-te și pregătește-te pentru pașii prin viață pe care îi vei face mâine. Noapte bună!

40. Sper ca în liniștea acestei nopți să poți auzi bătăile inimii mele, să poți simți îmbrățișarea caldă a brațelor mele. Te iubesc și sper să ne putem bucura de dragostea dintre noi pentru multă multă vreme. Noapte bună, dragul meu!

41. Te-am iubit din momentul în care am început să te cunosc mai bine. Cu fiecare lucru despre care îl aflu despre tine, te iubesc și mai mult. Nu voi uita niciodată aceste clipe frumoase pe care le avem împreună, și sper ca cele ce urmează să fie și mai plăcute. Odihnă plăcută, dragul meu, și somn ușor!


42. Dragostea dintre noi doi îmi oferă și mai multă energie în fiecare zi. Să știu că după câteva ore de lucru te pot vedea este un sentiment minunat. Acum, pentru că este noapte, este timpul să ne pregătim de culcare. Abia aștept să ne vedem din nou. Noapte bună, iubitule!

43. Soarta ne-a adus împreună, și eu nu puteam fi mai fericită. Mă bucur că pot avea alături de mine un bărbat așa e atent, iubitor și tandru cu care să pot construi un viitor împreună! Sper că te poți bucura de drumul nostru în viață pe care îl împărțim. Te iubesc! Noapte bună!

44. Aș vrea să pot adormi privind zâmbetul tău, iar când mă trezesc, să îți văd chipul obosit, dar liniștit. Totul se luminează și înflorește în jurul meu atunci când mă gândesc la tine. Nimic nu se compară cu dragostea ta care mă motivează să petrec fiecare zi din ce în ce mai frumos. Noapte bună, iubitule!

 

SMS de noapte bună pentru el

Comunicarea este din ce în ce mai ușoară datorită rețelelor de socializare și a SMS-urilor. Profită de acestea și amintește-le celor dragi de iubirea pe care le-o porți, indiferent de moment.

45. Noapte bună, iubitule! Abia aștept să pot fi iar lângă tine!

46. Bună seara, dragul meu! Sper să te poți odihni bine în această seară! Noapte bună!

47. Somn ușor, iubitule! Te iubesc și te sărut!

48. Noapte bună, dragul meu! Odihnă plăcută și vise la fel de frumoase ca tine!

49. Te iubesc foarte mult! Abia aștept să pot fi iar în brațele tale! Noapte bună!

50. Să dormi liniștit, puiule! Ziua de mâine ne va aduce numai momente împreună și bucurii. Noapte bună!

 

mesaje de noapte buna pentru iubit

 

51. Dragul meu soț, nu uita cât de mult te iubesc și că abia aștept să fim iar împreună. Somn ușor și dulce!

52. Stinge lumina, așează-te în pat și închide ochii, iar înaintea ta vor fi numai vise frumoase și clipe de odihnă. Noapte bună!

53. Adormi liniștit și cu speranța că ziua de mâine va fi una frumoasă. Și nu uita, un zâmbet pe chip garantează numai vise frumoase!

54. Inima mea va fi mereu alături de tine, indiferent că este dimineață sau seară. Te iubesc! Noapte bună!

55. Nu există persoană mai bună și mai iubitoare decît tine! Sper să dormi bine! Somn ușor!

56. Mulțumesc pentru încă o zi în care m-am putut bucura de iubirea ta. Noapte bună, dragule!

57. Abia aștept să pot privi zâmbetul tău alături de mine și să te pot strânge în brațe. Noapte bună, iubitule!


58. Ceea ce este între noi este cea mai plăcută emoție pe care o vom putea simți vreodată. Iubirea aceasta ne amintește mereu că fiecare zi merită trăită. Somn ușor și odihnitor, iubitule!

59. Mulțumesc pentru iubirea pe care mi-ai oferit-o azi! Sper să avem parte de asemenea zile întotdeauna. Noapte bună!

60. Mi-e dor de tine! Abia aștept să nu mai fie nevoie să ne urăm noapte bună prin mesaje, ci în persoană. Odihnește-te cât ai nevoie, dragule, și ne auzim de dimineață. Noapte bună!

61. Dragul meu, abia aștept să își simt îmbrățisările calde! Odihnă plăcută și somn ușor, iubitule!

62. Noapte bună, dragul meu! Te iubesc și aștept cu nerăbdare să te pot vedea din nou!

63. Iubirea dintre noi este exact sentimentul la care am visat! Mulțumesc pentru fiecare zi frumoasă, dragul meu! Noapte bună!

 

Sperăm că aceste mesaje de noapte buna pentru iubitul tău te-au putut ajuta să găsești inspirația pentru a-i trasmite persoanei dragi din viața ta iubirea și gândurile calde pe care le ai față de ea!

 

Citește și

120 Mesaje de iubire scurte și intense pentru iubitul sau iubita ta

Mesaje de dragoste – cele mai frumoase gânduri de iubire pentru el sau ea

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here