Cele mai bune 20 filme de Oscar pe Netflix

0
32774
top filme de oscar netflix_

De ce filme de Oscar Netflix?  Pentru că uneori nu avem timp să experimentăm, nu avem timp să fim dezamăgiți, să încerci încă un film și tot așa. Vrei să mergi la sigur și să vezi filme premiate Netflix.

Noi ți-am pregătit 20 producții pe care ți le recomandăm, toate câștigătoare ale premiului Oscar. Poate de unele nu știai că sunt câștigătoare de Oscar sau de altele nu știai că sunt pe Netflix, iar pe altele nu ai apucat să le vezi la cinematograf la momentul lansării. Ei, bine, acum le poți urmări la ce oră vrei, din confortul propriei canapele/pat/fotoliu. 🙂

1. Bombshell / Bombshell: Scandalul (2019)

bombshellBombshell e povestea magnatului de presă Roger Ailes, cel care a creat Fox News. El e acuzat de jurnaliste și prezentatoare de la Fox News de agresiuni sexuale greu de cuprins cu mintea în secolul nostru. Filmul e interesant și bine jucat. Trei super actrițe interpretează rolurile principale. Margot Robbie, Nicole Kidman și Charlize Theron – ultima aproape de nerecunoscut prin transformarea facială, astfel încât să semene cu news anchor-ul Megyn Kelly.

O altă opțiune pentru aceeași poveste din Bombshell este mini-seria The Loudest Voice de pe HBO, cu Russell Crowe în rolul lui Roger Ailes.

Bombshell a câștigat Oscarul pentru cel mai bun machiaj – cu adevărat remarcabil, cum spuneam, pe Charlize Theron aproape că nu o recunoști, în timp ce Charlize Theron și Margot Robbie au fost nominalizate la Oscar pentru rolurile din Bombshell.

2. The Constant Gardener / Prietenie absolută (2005)

The Constant Gardener_filme netflix de oscar_E un thriller intim care s-ar putea să-ți fi scăpat, poate din cauza titlului mai puțin inspirat, sau a subiectului mai dur. Este vorba despre mafia medicamentelor din țările din Lumea a Treia. Povestea este un du-te-vino între scene care spun povestea din prezent, în care Ralph Fiennes încearcă să descâlcească ițele acestei mafii, cu scene din trecut, despre relația și afecțiunea dintre cei doi. Cei doi sunt Ralph Fiennes, un mic diplomat din Africa și Rachel Weisz, activistă Amnesty International.

Noi zicem că e un film de Oscar Netflix care merită (re)văzut. Argumentele sunt atât nominalizările la Oscar (pentru cel mai bun scenariu adaptat, montaj, cea mai bună muzică), plus Oscarul câștigat de Rachel Weisz pentru interpretare, cât și faptul că filmul a fost filmat la fața locului, în Kenya (ceea ce oferă un plus de autenticitate și exotism), dar și faptul că este o adaptare după un roman de John Le Carre – cunoscut pentru super cărțile de mister și spionaj semnate, mult mai adevărate și complexe față de alte romane, ca de exemplu ale lui Ian Fleming, cel cunoscut pentru crearea personajului James Bond.

Vezi trailerul The Constant Gardener.

3. There will be blood / Va curge sânge (2007)

There-Will-Be-Blood-_cele mai bune filme netflixE un film considerat o capodoperă aproape la unison de revistele de specialitate și critica de film, pe care să îl vezi măcar o dată în viață. Nu mică ne-a fost mirarea plăcută când l-am văzut inclus în grila Netflix 🙂 Așadar, nu îl ratați. Vă dăm un argument în plus, actorul Daniel Day-Lewis, contraponderea masculină a lui Meryl Streep la Hollywood, având în vedere palmaresul lui de premii Oscar și aprecierea unanimă pentru interpretările lui în general, a luat pentru rolul din There will be blood Oscarul pentru cel mai bun actor, Globul de Aur și premiul BAFTA, pentru a le menționa doar pe cele mai cunoscute.

There will be blood urmărește destinul unui miner de argint transformat în explorator în căutarea de petrol și îmbogățire. Văzut de mulți ca reprezentarea cinematografică a spiritului american întreprinzător și capitalist, de o ambiție de neclintit, dar în același timp lipsită de scrupule, There will be blood va rămâne cu tine mult timp după vizionare, mai ales prin imaginea feței încleștate și murdare de petrol a lui Daniel Day-Lewis.

There will be blood a luat de asemenea și Oscarul pentru cea mai bună imagine.

4. Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049 (2017)


filme sf acțiune blade runnder 2049Un film polițist SF din grila Netflix cu Ryan Gosling în rolul principal, Blade Runner 2049 e o continuare a clasicului Blade Runner. Dacă filmul din 1982 a fost foarte prost primit, încât de câștigat Oscaruri nici nu s-a mai pus problema, sequel-ul a luat două astfel de premii: pentru cea mai bună imagine și efecte vizuale. Timpul a arătat că Blade Runner cel clasic e o realizare cinematografică extraordinară, aș că această continuare din 2017 trebuia să se ridice la un nivel de artă comparabil. O provocare semnificativă!

Sequel-ul din 2017 al clasicului Blade Runner este surprinzător de bun. De obicei când auzi de o continuare la un clasic te pregătești pentru o dezamăgire. Dar Blade Runner 2049 are aceeași atmosferă misterioasă și apăsătoare, același suspans și o interpretare la fel de bună. De data asta personajul principal e interpretat de Ryan Gosling, dar joacă și Harrison Ford, figura centrală a originalului Blade Runner.

Întâmplările din actualul Blade Runner se petrec la 35 de ani după evenimentele din precedentul film. Protagonistul este ofiţerul Departamentului de Poliţie din Los Angeles – interpretat de Ryan Gosling. El trebuie să împiedice distrugerea civilizaţiei umane prin dejucarea planurilor personajului negativ interpretat de Harrison Ford. Ancheta lui va dezgropa un secret ce poate arunca societatea în haos.

Reușita acestei continuări a clasicului SF Blade Runner se datorează în mare parte viziunii regizorului Denis Villeneuve (Sicario, Incendies), de la care așteptăm cu mare nerăbdare în anul 2021 un alt film, Dune. Blade Runner 2049 e disponibil pe Netflix, la fel ca și Blade Runner.

5. Doctor Zhivago (1965) 

Unul dintre cele mai frumoase și emoționante povești de dragoste spuse vreodată pe marile ecrane, Doctor Zhivago, este acum pe Netflix.  In ecranizarea romanului lui Borris Pasternak personajele principale încercă să supravieţuiască între două lumi, Rusia Taristă care se prăbuşeşte şi Rusia comunistă în care visătorii ca Iuri şi Lara nu-şi găsesc locul. In mijlocul unui peisaj îngheţat, povestea de dragoste dintre cei doi protagonişti pare să fie singura sursă de căldură.

Omar Sharif și Julie Cristie sunt cei doi îndrăgostiți, dar ei nu au fost premiați cu Oscar pentru performanțele din acest film. Doctor Zhivago a primit 10 nominalizări la Oscar, din care a fructificat cinci, cel mai valoros fiind cel pentru scenariu adaptat.

6. Zero Dark Thirty (2012)

După Oscarul câștigat în 2010 pentru The Hurt Locker, prima regizoare din istorie care a primit acest premiu – Kathryn Bigelow se întoarce cu filmul Zero Dark Thirty. Nu renunță la tematica istorică și reprezentarea violenței nici de data aceasta și tratează povestea uciderii celui mai căutat terorist din lume, Osama Bin Laden, liderul Al-Qaeda. 

Deși primul impuls când auzi subiectul este să îl ocolești, Zero Dark Thirty este un film de acțiune altfel decât te-ai aștepta: în modul în care curge, în modul în care violența este filmată “în toată splendoarea” fără accente moralizatoare, dar și fără efecte și montaje hollywoodiene.

Pentru realizarea acestui film, Bigelow și jurnalistul american Mark Boal, co-scenaritul filmului, au avut la dispoziție documente oficiale clasificate despre urmărirea lideului Al Quaeda. De asemenea, i-a avut drept consulanți chiar pe câţiva dintre soldaţii implicaţi în misiune. Vezi trailerul Zero Dark Thirty.

A câștigat un singur Oscar, pentru mixaj de sunet, dar a fost nominalizat inclusiv pentru cel mai valoros Oscar, cel pentru cel mai bun film al anului 2012.

7. Roma (2018)

roma filme frumoaseDe ce ai face un film alb-negru atunci când avem 10 milioane de culori, nuanțe care să ne bucure ochii? Pentru că are o altă semnificație și pentru că poți compensa pentru aceasta în mult mai multe feluri, după cum demonstrează splendid următorul film. Roma este un film de dramă, mexican din 2018 și urmărește viața unei menajere dintr-o familie de clasă mijlocie, ca o abordare semi-autobiografică a regizorului. Filmul a primit aprecieri universale, fiind considerat de mai mulți critici drept cel mai bun film din 2018.  A fost de altfel nominalizat la 10 premii Oscar, dintre care le-a câștigat pe cel mai bun film străin, cea mai bună regie și cea mai bună cinematografie.

Primele imagini aduc un flux natural de viață – apă, piatră, aer – prezentându-ne, de asemenea, conceptul de micro din macro. O mare parte din Roma repetă acest concept al poveștii personale pe fundalul uneia mai mari – fața din mulțime, povestea umană în contextul unei societăți. Regizorul adoptă un stil vizual fascinant prin faptul că rareori folosește prim-planuri, ținându-ne la distanță de personajele sale și permițând detaliilor lumii din jurul lor să prindă viață. Atenția ți se poate plimba de la un detaliu la altul, aducându-te mai aproape de atmosfera acelui loc în anii 70.

Filmul este remarcabil de episodic – atât de mult încât lipsa unei continuități narative clare poate dezamăgi – însă este conceput pentru a te scufunda, pentru a te transporta în acea lume, iar cei care rămân cu el vor fi recompensați. 
8. La La Land (2017)

La La Land - filme premiate netflix
imagine: Lionsgate Films

Dacă nu îţi place jazz-ul, ai toate şansele să te îndrăgosteşti de el după ce vezi acest musical. Ryan Gosling, în rolul unui pianist îndrăgostit de jazzul de altădată, şi Emma Stone, în rolul unei aspirante la statutul de actriţă cu speranţe de viitor dramaturg, te vor face să visezi la un Los Angeles chic şi feeric, din alte vremuri, cu plimbări la înserat, conversaţii deasupra oraşului fremătător şi poposiri întâmplătoare în barurile cu lumini difuze şi elemente Art Deco.

Dacă nu ești fan musicaluri și ai tot amânat să-l vezi, gândește-te că a câștigat 6 premii Oscar, fiind unul dintre cele mai premiate filme din anul 2017 🙂 În total a avut 14 nominalizări la Oscar. Așa că dă-i o șansă, mai ales că-l găsești la un click distanță pe Netflix.

9. 1917 (2019)

1917-speranta-si-moarte-filme de razboi

Nu știu dacă sunteți la fel ca noi, dar în general noi ocolim filmele de război. Prea multă dramă umană… Dar pe 1917 l-am văzut și ne bucurăm că am făcut-o. E genul acela de film care te absoarbe complet în poveste, mai ales că aici avem de a face cu o cursă contra cronometru prin liniile inamice. Dar mai mult de atât, 1917, în ciuda faptului că este despre război, este și despre ce avem mai profund ca oameni, despre camaraderie, loialitate, bunătate.

Considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 2019, drama de război 1917: Speranță și moarte a primit nu mai puțin de 10 nominalizări la premiile Oscar. Doi soldați britanici trebuie să transmită în timp record și traversând liniile inamice un ordin de anulare a unui atac sortit eșecului, în care ar fi murit 1600 de soldați.

Filmul este regizat de Sam Mendes (cunoscut pentru American Beauty) și e bazat pe fapte reale. Mai exact pe amintirile din război ale bunicului din partea tatălui al lui Sam Mendes 🙂 Iată cum povestirile bunicilor pot lăsa amprente în memoria nepoților și se pot transforma la ani distanță în filme inspirate din fapte reale.

Din 10 nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cea mai bună regie și cel mai bun scenariu, 1917 și-a însușit 3, cel mai valoros fiind cel pentru imagine.

10. Slumdog Millionaire – Oscar pentru cel mai bun film în 2008

Un film care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar dacă vrei să-l (re)vezi e bine de știut că se găsește pe Netflix.

Filmele au obiceiul de a reprezenta bolile mintale într-o lumină negativă extremă: de multe ori stereotipul îl înfățișează pe un om ca fiind violent, arătând diferit de oamenii „normali”, tocmai pentru a urmări senzaționalul. Pe când în realitate, lucrurile stau altfel, pentru că aceia care suferă de o tulburare sunt mai des victime decât agresori. Acest film este o excepție pentru că ne arată pur și simplu o boală care face viața complicată, dar nu chiar imposibilă pentru Nash și soția sa.

La final rămâne întrebarea dacă fără nebunia lui, Nash ar fi trăit și apoi ar fi fost uitat? Capacitatea lui de a pătrunde în cele mai dificile zone ale gândirii matematice a venit cumva cu un preț atașat?

11. Mank (2020) 


mank-mank filme netflix 2020Vrei un bilet către o călătorie în timp în strălucitorul și creativul Hollywood în anii lui de glorie? Atunci Mank e biletul pe care îl cauți.

Mank a pierdut în 2021 premiul Oscar pentru cel mai bun film în favoarea Nomadland, dar a câștigat totuși două statuete, cea mai valoroasă fiind pentru cea mai bună cinematografie/imagine. Dar filmul merită văzut și pentru interpretările extraordinare. Începând cu rolul lui Gary Oldman, până la Amanda Seyfried și Lily Collins.

Mank nu e prima producție Netflix din 2020 care e o reverență la Hollywoodul din Epoca lui de Aur. Cu un dialog extraordinar de deștept, acid și haios și interpretări remarcabile, Mank este un film biografic care îl urmărește pe scenaristul Herman Mankiewich în procesul creativ prin care s-a născut povestea unuia dintre cele mai bune filme făcute vreodată, Cetățeanul Kane/Citizen Kane.

Filmul este regizat de David Fincher, cunoscut pentru Se7en, Zodiac, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button (pe multe dintre ele le găsești pe Netflix) și altele, după un scenariu scris de tatăl acestuia. Planul inițial al lui David Fincher era să îl filmeze imediat după The Game, din 1997, dar filmul a ajuns să vadă lumina zilei de abia în 2020.

12. Interstellar 

In Interstellar umanitatea este în pragul extincţiei din cauza unui dezastru ecologic, iar scenariul dezastrului este cu atât mai plauzibil cu cât este vorba de o dispariţie lentă, nu de un cataclism absurd.

Lumea prezentată la început nu este prea diferită de a noastră cu excepţia furtunilor de nisip, a plantelor care dispar şi a semnelor bizare care-l conving pe Cooper (Matthew McConaughey) să-şi asume o misiune care de fapt îi era destinată fiicei sale. Filmul urmăreşte călătoria lui spre planete îndepărtate a căror gravitaţie dilată timpul, astfel încât câteva ore ajung să însemne zeci de ani.

SF-ul acesta este fascinant nu doar ca scenariu, ci și pentru cunoștințele științifice incluse foarte deștept în poveste. De exemplu, poate fi chiar mai eficient decât un documentar în explicarea teoriei relativităţii, mergând chiar mai departe. Pentru că folosește teorii mai recente despre particule încă nedescoperite, care ar fi responsabile pentru forţa gravitaţională. Existenţa gravotonilor şi a celei de-a cincea dimensiuni sunt esenţiale în rezolvarea intrigii întortocheate a filmului.  Citește aici recenzia Interstellar și vezi trailerul.

Partea bună este că poți vedea acest clasic deja al filmelor science fiction pe Netflix. Interstellar a fost nominalizat la 5 premii Oscar, din care l-a primit pe cel pentru efecte vizuale.

13. Forrest Gump (1994) – Oscar pentru cel mai bun film

forrest gump filme noi netflix Comedia-dramă a regizorului Robert Zemeckis din 1994, câștigătoare a 6 premii Oscar, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă vrei să (re)vezi un film bun care să-ți readucă încrederea în umanitate, atunci Forrest Gump e pentru tine. Cu Tom Hanks în rolul principal. Îl poți vedea pe Netflix.

14. Gladiatorul – câștigător al Oscarului pentru cel mai bun film în 2000

the gladiator filme de oscar netflixUnul din acele filme de Oscar Netflix care sunt ușor recunoscute de publicul din întreaga lume. Gladiatorul nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar e bine de știut că poate fi văzut pe Netflix. După cum vă avertizăm mereu, Netflix poate exclude din lista lui filme fără niciun fel de anunț prealabil. Așa că dacă vreți să-l revedeți, acum poate fi un moment bun.

15. L.A. Confidential


Kevin Spacey nu mai are nevoie de nicio prezentare. Împreună cu Kim Basinger, Russell Crowe și Guy Pearce, pune umărul la nașterea unui thriller în care oricine poate fi personajul negativ, deși toți ar trebui să fie personaje pozitive, pentru că lucrează în poliție…

In LA Confidential, Spacey joacă un personaj complex, care se ghidează după un cod moral ambiguu ce-i permite să-şi construiască o carieră în televiziune pornind de la isprăvile brigăzii de narcotice pentru care lucrează. Jack Vincennes este departe de imaginea justiţiarului care caută dreptatea cu orice preţ, fiind mai degrabă un poliţist uns cu toate alifiile, obişnuit cu mici atenţii, preocupat de căutarea celebrităţii sub lumina reflectoarelor. Mai ales că amestecul său de sfidare, viclenie şi inteligenţă îl face foarte alunecos și suspect.

L.A. Confidential a primit două Oscaruri: Kim Basinger a luat premiul pentru rol secundar, iar scenariștii pentru scenariu adaptat.

16. The Power of the Dog / În ghearele câinilor (2021) – film Netflix

the power of the dog filme netflix noiVrei să vezi un film diferit, nu simpaticele dar ușurelele filme cu care ne-a obișnuit Netflix? Îl recomandă multe aspecte, dar mai ales faptul că rolul principal e interpretat excepțional de Benedict Cumberbatch. În plus, te ține în priză, iar personajele sunt bine construite.

Regizoarea e Jane Campion, ale cărei filme le cunoști cu siguranță (de ex Pianul), chiar dacă numele ei poate nu-ți sună cunoscut; de altfel Jane Campion a luat cu acest film Oscarul pentru cea mai bună regie și premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul de Film 2021 de la Veneția. Dar În ghearele câinilor a avut 12 nominalizări la Oscarurile din acest an.

Benedict Cumberbatch îl joacă pe Phil, care împreună cu fratele său crește vaci în stepa americană. Sunt oameni de succes, cu două temperamente complet diferite. Când fratele se căsătorește, trădând relația de camaraderie dintre cei doi, Phil se răzbună pe noua soție și copilul acesteia intimidându-i în mod constant. Dar relația de putere stă să se schimbe… Și nu merge deloc spre ceea ce v-ați putea gândi 🙂

The Power of The Dog e un film cu multe chei, fiecare va lua din el ceea ce își dorește: fie misterul, fie lupta pentru putere, fie masculinitatea brută și camaraderia dintre bărbați, natura și peisajele care-ți taie răsuflarea, alții vor lua expresivitatea extraordinară a actorilor, de la Benedict Cumberbatch până la Jesse Plemons și Kirsten Dunst, ală căror priviri și emoții spun mai multe decât o mie de scene de dialog. E un film nou cu aer de vechi, pentru că e Western, dar nu numai. Are ceva clasic și tradițional, dar în același timp e un film pe care-l simți inovativ, pentru modul în care misterele personajelor se arată dar doar pentru a se intensifica și mai mult. Îl găsești pe Netflix.

17. Icarus (2017)

icarus filme oscar netflixE un film documentar, dar se simte ca un thriller. Dacă l-ați ocolit până acum sau dacă nu știați de el, iată câteva argumente pentru care e unul dintre filmele de Oscar Netflix pe care să nu le ratați.

În primul rând, este câștigătorul râvnitului Oscar pentru cel mai bun documentar la cea de a 90a ediție a Premiilor. Icarus a plecat la drum ca un documentar despre dopaj, în care realizatorul apare direct pe ecran cum realizează și documentează toată munca de investigație. E fascinant, intim, mai autentic față de un film thriller sau o dramă de exemplu și tocmai de aceea te va prinde în mreje. Dar, ca în orice investigație, cum îți va spune orice jurnalist sau investigator de orice fel, nu știi unde te vor duce ițele poveștii…

Ițele regizorului Bryan Fogel îl duc la lumea plină de corupție și dopaj controlată politic de Rusia și șeful ei de stat. Mai mult de atât, situația devine cât se poate de critică și periculoasă pentru rusul super simpatic și carismatic care ajunge să divulge toată tărășenia despre cum Rusia e o mașină de dopat fără scrupule…

18. Marriage Story / Poveste despre căsnicie (2019)

marriage story cele mai bune filme netflixNetflix investește sume foarte mari și adună multe talente din industria cinematografică pentru a produce filme de Oscar. Nu îi iese de fiecare dată, dar pariul pe Marriage Story a fost unul câștigător. Este unul dintre cele mai apreciate filme produse de Netflix. Și va intra probabil în istoria filmului, lângă un alt film pe aceeași temă Kramer vs Kramer. Tema: ce înseamnă un divorț, mai ales atunci când la mijloc există un copil. Laura Dern a luat Oscarul pentru cel mai bun rol într-un rol secundar.

Ea, jucată de Scarlett Johansson, este o actriță de teatru din New York. El, jucat de Adam Driver, este regizorul de teatru cu care e căsătorită. Deși își propun să ajungă la o despărțire amiabilă, inevitabil apar certuri, neînțelegeri, vorbe dureroase aruncate de o parte și de cealaltă. E un film pe alocuri simpatic, pe alocuri trist, jucat foarte bine de întreaga distribuție, cu dialoguri și situații credibile. Ce se va întâmpla cu toată tandrețea pe care o au unul pentru celălalt personajele, cu dragostea trăită între cei doi, cu copilul lor? Veți afla urmărind filmul pe Netflix, bineînțeles. 🙂 Îl poți vedea aici.

19. My Octopus Teacher / Înțelepciunea caracatiței (2020)

intelepciunea caracatitei_filme de oscar netflixOscarul pentru cel mai bun documentar la Ceremonia din 2021, My Octopus Teacher, este un film extraordinar, despre anul petrecut de realizatorul Craig Foster împreună cu o caracatiță. 🙂 Pe lângă observațiile despre lumea acestor animale – cum trăiesc, vânează, dorm, documentarul te va impresiona prin relația emoțională pe care Foster și caracatița sălbatică o leagă… Dacă iubești animalele, Înțelepciunea caracatiței e de neratat.

20. American Factory – documentarul anului 2019

american factory

OK-ok, ai văzut destul de multe filme de Oscar pe Netflix. Dar documentare? Netflix are super mână la producție de documentare bune. Așa că s-ar putea să găsești adevărata măsură a filmelor Netflix nu în cele dramatice, ci în documentarele pe care le-a produs sau distribuit.

Indiferent dacă vrei sau nu să dai o șansă documentarelor, dacă ar fi să vezi un singur documentar, atunci acesta vă recomandăm să fie. Seamănă destul de mult cu un film artistic, pentru că dramatizează destul de mult subiectul. Dar rămâne un documentar în carne și oase. Fabrica americană e prima producție a companiei lui Barack și Michelle Obama și a luat Oscarul pentru cel mai bun documentar în anul 2019.

Povestea și atmosfera se construiesc cu răbdare, ceea ce necesită o mică investiție de timp din partea ta. Dar încet-încet povestea prinde contur și te va prinde și pe tine în mreje.

Documentarul are în centru o investiție chineză în Statele Unite. Un mare producător de parbrize pentru autoturisme din China redeschide o fabrică General Motors. Și angajează în mare parte foștii muncitori ai fabricii. Vei înțelege mai bine atât cultura și societatea americană, cât și pe cea chineză. Diferențele sunt șocante și greu de acceptat de ambele părți, dar umanitatea muncitorilor din ambele țări te va emoționa. American Factory deschide o ușă către realități sociale atât din China, cât și din SUA.

Acestea sunt câteva filme de Oscar Netflix despre care ne-am gândit să-ți spunem. Poate le știi dar nu aflase-i că sunt disponibile pe Netflix, poate nu ai reușit să le vezi la cinematograf la momentul lansării, dar acum din confortul casei tale și după propriul program vei găsi timp să le urmărești. Tu ce filme de Oscar Netflix ai văzut din cele de mai sus sau ai vrea să vezi pe Netflix?

Vezi și

Top 20 filme Netflix inspirate din fapte reale

7 Filme noi Netflix de văzut

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here