24 Filme HBO Go și HBO Max pe care să nu le ratezi

0
47126
top filme hbo max__

Am ales pentru tine 24 de filme HBO de văzut. Pe toate le găsești pe HBO Max, în timp ce unele nu intră în grila HBO Go. Altfel spus, tot conținutul care se găsește pe HBO este și pe HBO Max, dar nu și invers.

Unele sunt producții HBO Max sau HBO, iar altele doar sunt distribuite de HBO, așa că pot dispărea oricând din grila lor. Profită să le vezi acum.

1. The Worst Person in The World (2021) – HBO Max

the worst person in the world_filme 2021_O comedie foarte apreciată de critici pe care o așteptam de un an și pe care în sfârșit am putut să o vedem, pentru că a fost inclusă de câteva zile în grila HBO Max.

O comedie romantică, intimă și intelectuală, The Worst Person in The World, reușește să navigheze cu multă măiestrie și umor clișeele genului, fără să cadă în plasa niciunuia. Considerată pe bună dreptate una dintre cele mai haioase și fresh comedii romantice din ultimii ani, a fost nominalizată la Oscaruri pentru premiul pentru cel mai bun film și cel mai bun scenariu. O găsești pe HBO Max.

Vezi Trailerul The Worst Person in The World

2. Don’t worry darling / Nu îți face griji, dragă – HBO Max

Dont-Worry-Darling-filme 2022

Semnat de super talentata Olivia Wilde (cunoscută ca actriță dar, mai nou, și regizoare – dacă nu ai văzut-o, caută comedia Booksmart), Don’t worry darling a fost cam luat în balon de critici și nu aveam așteptări prea mari. Dar ce surpriză plăcută! E un film cum nu prea mai vezi, un film american ambițios, care încearcă să treacă dincolo de nivelul obișnuit al Hollywoodului. Un film cu idee interesantă, scenariu bine legat, bine executat și bine jucat. Nu suntem fani teorii ale conspirației dar o bănuială ar fi că filmul, la fel ca și regizoarea Olivia Wilde, sunt victimele unei campanii de defăimare, poate și pentru că are un mesaj puternic feminist. 🙂

Alice (Florence Pugh) și Jack (Harry Styles) sunt un cuplu de tineri fericiți din anii ’50, în California. Jack lucrează la un proiect secret care ajunge să o intrige din ce în ce mai mult pe Alice, în timp ce cercetările ei în privința proiectului provoacă tensiuni în comunitate. Șeful companiei lui Jack este interpretat de Chris Pine.

Thrillerul psihologic Don’t worry darling are în distribuție o prezență neobișnuită: cântărețul Harry Styles, care este și iubitul Oliviei Wilde. 😀 Fără experiență în actorie, probabil Harry Styles e singurul din distribuție care nu se ridică tocmai la nivelul misiunii sale 🙂

Vestea bună este că Don’t worry darling este pe HBO Max.

3. The lost city / Orașul pierdut (2022) – pe HBO Max

the-lost-city filme 2022O combinație de comedie romantică și film de aventură care merge ca uns în primul rând datorită celor doi actori din rolurile principale, Sandra Bullock și Channing Tatum. Să nu uităm și de Brad Pitt într-un rol secundar care e cât pe ce să fure show-ul.

Sandra Bullock, o scriitoare de cărți romantice, ca să nu zicem de-a dreptul erotice, e cam debusolată. Ecranizările cărților ei îl au în rolul de erou pe Alan, adică Channing Tatum, un actor superficial, dar cu sex-appeal cât carul. Lui îi place de ea, ea refuză ideea, dar după ce ajunge în junglă printr-un concurs de împrejurări, Alan pleacă în căutarea ei…

Orașul pierdut e neașteptat de simpatic și haios, așa că nu îl rata dintre filmele din 2022 de comedie lansate până acum.

The Lost City este în grila HBO Max. 🙂

4. Drive My Car (2021) – Oscarul pentru cel mai bun film străin

drive-my-car-filme 2021E unul dintre cele mai apreciate filme din 2021 – o producție japoneză, realizată după scrierile lui Haruki Murakami, despre acceptare și regret. O dramă puternică, ce te absoarbe. Personajul principal, Yusuke Kafuku vine în Hiroshima pentru a regiza o piesă de teatru, dar e în proces de metabolizare a pierderii soției.

Drive My Car a fost primul film japonez nominalizat la Oscaruri pentru premiul Cel mai bun film. A câștigat însă Oscarul pentru cel mai bun film străin, la fel ca și premiul pentru cel mai scenariu la Festivalul de Film de la Cannes 2021. De asemenea, a intrat în majoritatea topurilor cu cele mai bune filme 2021.

Acesta e trailerul Drive My Car.

5. Licorice Pizza (2021) – HBO Max

licorice-pizza-filme 2021Ultimul film al lui Paul Thomas Anderson (Phantom Thread, There Will Be Blood), Licorice Pizza, este o poveste despre maturizare și dragoste. Când se întâlnesc el are doar 15 ani, în timp ce ea, 25… Dar de-a lungul anilor, relația dintre ei evoluează și se adâncește.

A fost ales de American Film Institute printre cele mai bune filme din 2021, iar la Oscaruri a primit trei nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun film.

6. Amantul / L’amant / The Lover (1992) – pe HBO MaxThe Lover amantul

Noi am văzut acest film prima dată la Cinemateca Română. Ce fain că îl putem vedea acum oricând din confortul canapelei, pe HBO Max, care l-au inclus de curând în grila lor.

Amantul a fost realizat de același regizor ca Șapte ani în Tibet, Jean-Jacques Annaud. Așa că dacă ți-a plăcut Șapte ani în Tibet, sunt șanse mari să-ți placă și L’amant. Ecranizare dupa romanul omonim al franțuzoaicei Marguerite Duras, Amantul e un film de epocă pur și simplu frumos. Cinematografia peisajelor din Vietnam alternează cu scene intense erotice intre un chinez bogat (jucat impecabil si bântuitor de Tony Leung) si o nimfetă franțuzoaică (Jane March), provenita dintr-o familie saraca.

Jane March este ireal de frumoasa, cu buze rosii pline si un corp delicat, constienta si in acelasi timp naiva apropo de puterile ei seductive. Atunci când corpurile lor tânjesc unul după celălalt, se întâlnesc intr-o casa din centrul zgomotos si foarte aglomerat al Saigonului, unde Jane March descopera dragostea.

Vestea bună este că acest film de epocă și de dragoste devenit clasic este în sfârșit disponibil pe unul dintre platformele de streaming, și anume HBO.

7. Bacurau (action thriller din 2020) – HBO Max

bacurau filme western noiFace parte pentru noi din topul celor mai originale filme din ultimii ani. Vrei să vezi un film western diferit? 🙂 Atunci Bacurau e pentru tine. Dar pregătește-te pentru o experiență cinematografică diferită. Un thriller de acțiune în care personajele sunt construite cu atenție și care te va surprinde prin abordare. Cu siguranță toți am alege să vedem astfel de filme surprinzătoare dacă s-ar face mai multe. Nimeni nu vrea să vadă filme în care ne prindem din primele 5 minute cam încotro se duce povestea și cam care sunt opțiunile finalului.

Bacurau e un western modern, în care acțiunea se petrece în zilele noastre. Mai mult, deși acțiunea are loc în America, nu se desfășoară în Statele Unite, ci în deșertul brazilian… După moartea uneia dintre cele mai importante membre ale comunității unui mic sat din Brazilia, Bacurau, încep să se întâmple tot felul de fenomene ciudate. Urmează o vânătoare de oameni cum numai în cele mai tari filme ai văzut.

Două dintre personajele principale sunt interpretate de Sonia Braga și Udo Kier.

8. King Richard (2021) pe HBO Max


king richard filme 2021

E un film motivațional din 2021 de văzut. King Richard este Richard Williams, tatăl surorilor Williams, marile tenismene americance. Un film biografic, King Richard reușește să ne arate provocările depășite de familia Williams, ca americani de culoare, fără posibilități financiare, în drumul spre performanța sportivă a celor două tenismene.

Filmul a primit șase nominalizări la Oscar, iar Will Smith a câștigat Oscarul pentru interpretarea rolului principal, Richard Williams.

9. No Sudden Move (2021) – film HBO Max

No Sudden Move

Ce ziceți de un film cu gangsteri care e mai mult de atât? E un thriller care te va provoca să pui cap la cap toate ițele poveștii și care în mod constant reușește să schimbe raportul de putere între personaje și să le pună în situații limită. Da, No Sudden Move reușește aceste lucruri, în mod special datorită regizorului Steven Soderbergh (Ocean’s Eleven), care spune povestea atât de concentrat (plus prin originalitatea imaginii), încât te ține și pe tine bine prins în ițele filmului.

Nu intru în detalii legate de subiect, pentru a nu face spoiler. Dar puteți descoperi singuri povestea pe HBO Max.

10. Requiem for A Dream (2000) – pe HBO Max

requiem_for_a_dream_filme vechiCum îți schimbă percepția realității drogurile și cum îți schimbă viața dependența? Cum ajungi chiar la autodistrugere? Vei vedea asta într-un film psihologic nebun, regizat de Darren Aronofsky, cunoscut pentru pasiunea de a sonda psihicul uman în filmele lui.

Pe Coney Island, 4 personaje îşi construiesc propria lor insulă paradisiacă din halucinaţii. Odată deveniţi dependenţi de droguri, Sarah, Harry, Marion şi Tyrone devin captivii unor lumi în care visul se poate transforma imediat în coşmar.

Adaptarea lui Darren Aronofsky a romanului cu același nume al lui Hubert Selby Jr este, fără îndoială, un film sincer, dur, realist și bine realizat. Regizorul reușește să găsească echilibrul în tratarea unui subiect extrem de dificil de abordat: dependența. Requiem For A Dream este mai mult decât un film despre dependența de droguri și despre drumul spre distrugere care își găsește sfârșitul în infernul drogurilor. Pelicula vorbește despre dependență în mai multe forme: de la serialele de televiziune la cocaină și heroină.

Pe toată întreaga lui durată filmul este chiar brutal, iar finalul nu are cum să fie altfel: dependența (te) câștigă. Cu toate astea, Requiem For A Dream este mai mult un manifest împotriva dependețelor, iar Aronofsky reușește să creioneze niște personaje ale căror drame te vor captiva prin sacrificiul pe care sunt dispuse să îl facă pentru a-și satisface o nevoie.

11. Dune (2021) – pe HBO Max


Extraordinarul regizor Dennis Villeneuve (Incendies, Sicario, Blade Runner 2049) nu ne-a dezamăgit în încercarea de adaptare a creației lui Frank Herbert – la peste 30 de ani de la încercarea lui David Lynch care nu i-a mulțumit pe mulți fani. E un film profund, impresionant vizual și cu o distribuție la fel de impresionantă:  Timothée Chalamet, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Javier Bardem, Jason Momoa, Dave Bautista, Zendaya.

Îl găsești pe HBO Max.

12. The Father (2021) – HBO Max

the father filme 2021

Filmul îl are în rol principal pe Anthony Hopkins și Olivia Colman care joacă într-o poveste dramatică despre un bărbat care se luptă cu pierderi din ce în ce mai grave de memorie. Pentru a-l putea ajuta, fiica se mută cu el.

The Father a fost apreciat și lăudat în mod special pentru rolurile pe care le fac cei doi actori principali și pentru modul în care reușesc, împreună cu regizorul, să portretizeze cum cei care se luptă cu demența reușesc să raționalizeze ce li se întâmplă și să facă față acestei boli. Și nu putem decât să ne alăturăm acestor aprecieri. Și să adăugăm că subiectul merita cu siguranță atenția obținută printr-un film de acest calibru, cu Anthony Hopkins în rolul principal.

Vezi trailerul The Father. Îl găsești pe HBO Max.

13. Elle (2016) – HBO Max

elle huppert thrillere psihologiceRegizorul Paul Verhoeven a făcut din Sharon Stone obiectul fanteziilor masculine şi motivul pentru care Basic Instinct a devenit un must-see pentru generaţii întregi. De data aceasta, în Elle, Verhoeven schimbă macazul în lumea fanteziilor masculine, virând spre zona masochismului. Personajul masculin e un prădător sexual ce îşi propune să îi facă zile fripte protagonistei interpretate de Isabelle Huppert. Dar primeşte o surpriză şocantă, şi pentru el, şi pentru spectatorul stupefiat. Elle poate fi acel film ce pleacă de la o situaţie de viaţă des întâlnită peste tot în lume (din păcate), dar având o evoluţie şi un deznodământ ce îi pot aduce regizorului Paul Verhoeven un premiu special pentru originalitate.

14. Tenet (2020) – disponibil pe HBO Go și Max

tenet top filme 2020


Tenet e unul dintre cele mai ambițioase filme din ultimii ani. Așa că dacă vreți să vedeți ceva inovativ în materie de cinema și provocator pentru privitor, Tenet e una dintre cele mai bune alegeri.

Veți fi atrași într-un univers care-ți va pune imaginația la încercare. Regizorul practic a filmat ceva de negândit și neimaginat: cum ar fi viața în marșarier, întoarcerea în timp cu adevărat, viața în universuri paralele și multe altele. Este punerea în scenă a unui experiment de gândire, burdușit cu idei filosofice și scene de acțiune cum n-ați mai văzut.

Deși, printre altele, e un film de acțiune, pare mai degrabă o ironie la adresa filmelor de acțiune hollywoodiene, un fel de James Bond în derâdere. Se pot spune multe despre Tenet, interpretările sunt nelimitate, ca pentru orice operă artistică, dar înarmați-vă cu multă răbdare dacă vreți să îl înțelegeți sau priviți-l ca o experiență misterioasă, pentru că va fi la fel de revelatoare.

E o producție a originalului Christopher Nolan, cunoscut pentru drame întunecate și deștepte precum Memento, The Prestige, Inception, Interstellar sau Dunkirk. Nolan a scris și regizat un film care are în centru, la fel ca și alte filme ale sale, călătoria în timp. Astfel, un agent secret trebuie să se întoarcă în timp pentru a împiedica izbucnirea unui al Treilea Război Mondial.

E un film exploziv, cu multe răsturnări de situație, care te va pune cu siguranță pe gânduri. Îl găsești pe HBO.
15. Blade Runner / Vânătorul de recompense – HBO Max

blade runner filme vechiBlade Runner e de o frumusețe vizuală incredibilă, care arată și azi, la mulți ani de la lansare, impresionant. Atât planeta noastră, un talmeș-balmeș întunecat și plin de neon, cât și planetele colonizate de oameni, neprietenoase, înnecate în praf, dar cu peisaje deșertice copleșitoare. În acest context vizual, povestea este una de film SF noir, cu o femeie fatală despre care nu știm dacă este sau nu un androgin. Și un polițist, jucat de Harrison Ford, blazat, dar atins de drama pe care o trăiesc ființele umanoide create de om. Deși ale omului, nu au voie pe Pământ. Dacă riscă totuși evadarea pe planeta noastră, sunt vânate cu sânge rece.

E un clasic al filmelor science-fiction, care, deși prost primit la momentul lansării, a ajuns să influențeze zeci de alte filme SF ulterior. Iar faptul că Blade Runner a adaptat un roman semnat de Philip K. Dick, l-a adus pe scriitor în prim-planul Hollywoodului. De aceea, avem alte producții SF foarte cunoscute și reușite bazate pe cărțile scriitorului, precum Minority Report și Total Recall.

Este regizat de Ridley Scott, care a produs încă un clasic pentru filme SF, Alien. Îl găsiți mai jos.
16. Hemingway and Gellhorn (2012) – HBO Go

Hemingway and Gellhorn filme hbo goNelinistitul Hemingway (jucat de Clive Owen) isi gaseste contrapartea in corespondentul de razboi Martha Gellhorn (Nicole Kidman). Intalnirea dintre cei doi se transforma intr-o poveste de dragoste tensionata de interactiunea dintre cele doua personalitati si de contextul celui de Al Doilea Razboi Mondial si razboiul franchistilor din Spania.

Daca iti plac Clive Owen si Nicole Kidman, atunci Hemingway & Gellhorn e un must see. Aproape nu exista scena in filmul HBO fara cel putin una din vedetele hollywoodiene, ceea ce face din Hemingway & Gellhorn viziunea idealizata si mai sexy a adevaratului cuplu.

Martha Gellhorn este unul din cei mai importanti jurnalisti de razboi din secolul al XX-lea si una din muzele lui Hemingway, cu siguranta mai mult decat o nota de subsol in biografia scriitorului american. Gellhorn avea de altfel ca regula pentru acordarea de interviuri nementionarea lui Hemingway in intrebari.

Filmul poate fi vazut în grila HBO Go.

17. Dunkirk (2017)

dunkirk filme de razboi

E un film istoric care face parte din subgenul filmelor istorice de război. Ba chiar e cel mai bun film de război din ultimii muuulți ani. Un thriller super bine dozat, care îți ridică adrenalina la cote aproape insuportabile. Aproape simți că ești și tu pe front, alături de ceilalți soldați…

După ce a devenit faimos datorită unor filme precum InterstellarInception şi The Dark Knight, regizorul Christopher Nolan s-a inspirat de data aceasta dintr-un moment istoric – evacuarea soldaţilor aliaţi din calea naziştilor. Deşi a avut loc în primele luni ale celui de-al Doilea Război Mondial, acţiunea spectaculoasă a decis rezultatul marelui război.

Inspirându-se din ceea ce a fost numit miracolul de la DunkirkChristopher Nolan a condus povestea dramatică a trupelor aliate înconjurate de inamici spre zona thrillerelor. Aşadar, în locul unui reprezentant tipic din categoria filme de război, vei urmări mai degrabă o poveste cu suspans, în care personajele trebuie să îndeplinească misiuni grele într-un timp foarte scurt, între 26 mai şi 4 iunie 1940.

În rolurile principale îi vei putea vedea pe actorii Tom HardyCillian MurphyKenneth Branagh și Mark Rylance…

 18. Născuți asasini / Natural Born Killers 

natural born killers filme tv aziNăscuți asasini e în primul rând o experiență viscerală, dar are și multe niveluri de conținut pe care le vei putea accesa privindu-l. Povestea îi urmărește pe doi iubiți cu traume serioase din copilărie ce devin ucigași în serie. Filmul lui Oliver Stone bazat pe un scenariu de Quentin Tarantino este o satiră și o critică la adresa glorificării violenței în media și viața modernă, așa că pregătește-te să fii îngrozit de experiențele violente pregătite de Oliver Stone, dar să și râzi pe înfundate. În distribuție vei avea ocazia să-i admiri pe Woody Harrelson, Juliette Lewis și Robert Downey Jr.
Filme clasice pe HBO Go și HBO Max

19. North by Northwest – super film de actiune și comedie intrat în istoria cinematografiei (1959) – pe HBO Max

North_by_Northwest_filme vechiFilmul ăsta e probabil cel mai bun film de spionaj făcut vreodată, deși personajul principal nu e spion. 🙂 Doar e confundat cu unul și ajunge să fie urmărit prin toată America (de unde și numele La Nord prin Nord-vest) pentru a fi prins de spionii adevărați. North by Northwest e semnat de Alfred Hitchcock care se pare că pe orice punea mâna de regizor transforma în etalon de neegalat.

Așa s-a întâmplat și cu genul filmelor de spionaj. Niciun alt film făcut de atunci până azi nu reușește să se apropie de șarmul, misterul, sex-appeal-ul, umorul din North By Northwest. Ca în multe alte filme de gen făcute de-a lungul timpului miza e o rolă de microfilm care conține secrete guvernamentale și care ajunge în mâinile unor spioni străini. Vezi trailerul North by Northwest, în stilul în care se realizau atunci. 🙂

Inclus de curând în grila HBO Max.

20. Who’s afraid of Virginia Woolf – pe HBO Max

Who's afraid of Virginia Wolf filme de oscarDa, e un film alb-negru, ceea ce poate fi o bilă neagră pentru mulți din voi, dar să vă spunem că e un film de Oscar așa cum sunt puține. E unul din doar două filme care au primit nominalizări la absolut toate categoriile premiilor Oscar. Din ele a câștigat 5, printre care cel pentru cea mai bună actriță i-a reveni lui Elizabeth Taylor.

Cuplul în viața reală, dar și pe ecran, Elizabeth Taylor și Richard Burton sunt absolut stelari pe ecran, împreună cu întreaga distribuție. Despre ce e vorba? E un film în care te vei regăsi dacă îți împarți viața cu cineva. E o comedie neagră și dramă despre viața în doi, despre neînțelegeri și frustrări, dar și despre iubire și tandrețe. Elizabeth Taylor e atât de vocală și puternică în rol încât ai senzația că mai are puțin și sparge ecranul. Așa că nu o rata, caută acest film de Oscar fie ca să vezi un film bun, fie pentru că simți nevoia poate să vezi un film despre relațiile de cuplu.

21. A Clockwork Orange – HBO Max

Filmul lui Stanley Kubrick din 1971 demonstrează că nu e nevoie de nave spaţiale şi extratereşti pentru a construi un SF genial, în fond, Alex Large (Malcom McDonald ) criminalul pentru care violenţa este singura plăcere este mult mai înspăimântător decât monstruleţul hidos care erupea violent din burta gazdei în Alien, iar ideea unei societăţi care poate încerca să te reeduce cu forţa te va urmări mult timp după ce spaima de a fi captiv într-o navă cu extratereştii antropofagi va fi dispărut.

Pentru Kubrick răul este o particularitate a rasei umane cu care trebuie să învăţăm să trăim, iar aşa-zişii justiţiari care construiesc aparatul de totură care-l obligă pe Alex să privească imagini cu ceea ce ei consideră răul absolut nu fac excepţie de la regulă. Nimic nu este de fapt mai rău decât negarea liberului arbitru, chiar dacă victima este un criminal.

22. Doctor Zhivago (1965)  – îl găsești pe HBO Max

Unul dintre cele mai frumoase și emoționante povești de dragoste spuse vreodată pe marile ecrane, Doctor Zhivago, este acum pe HBO Max, după ce până acum câteva săptămâni era pe Netflix…  In ecranizarea romanului lui Borris Pasternak personajele principale încercă să supravieţuiască între două lumi, Rusia Țaristă care se prăbuşeşte şi Rusia comunistă în care visătorii ca Iuri şi Lara nu-şi găsesc locul. In mijlocul unui peisaj îngheţat, povestea de dragoste dintre cei doi protagonişti pare să fie singura sursă de căldură. Cei doi îndrăgostiți sunt jucați de Omar Sharif și Julie Cristie.

Doctor Zhivago a primit 10 nominalizări la Oscar, din care a câștigat cinci, cel mai valoros fiind cel pentru scenariu adaptat.

Îl găsești pe HBO Max.

23. Full Metal Jacket / Platoșa de metal – HBO Max

In Full Metal Jacket scenele de luptă sunt poate mai puţin importante decât cele de antrenament. Antrenament în care sergentul Hartman supune tinerii recruţi unei veritabile torturi psihologice. Regizorul Stanley Kubrick este mai degrabă interesat de traumele pe care soldaţii le îndură înainte. În timp ce se pregătesc să devină capabili să ucidă. Și mai puţin de ceea ce fac odată ce sunt aruncaţi în luptă.

Războiul modern nu are nevoie de soldaţi inteligenţi, ci de maşini de ucis obediente. Care nu mai au nevoie de nume, doar de porecle. Kubrick nu încearcă să vorbească despre Războiul din Vietnam. Ci demistifică ideea de război adesea glorificată în filme pentru a hrăni orgoliul învingătorilor.

24. 2001: A Space Odyssey – pe HBO Max

Filmul regizorului Stanley Kubrick face parte din categoria filme SF. Dar, ca mai în toate filmele vechi sau noi de SF, miza sa este filosofică, urmărind evoluţia umanităţii pornind de la epoca preistorică în care totul părea straniu, de neînţeles, și până la plecarea omului în spaţiu în căutarea celor care lăsaseră pe lună un monolit misterios. Filmul, plin de secvenţe în care imaginea şi muzica se îmbină perfect,  are un final ambiguu care poate fi interpretat în fel şi chip. Prezenţa monolitului negru semnalează însă de fiecare dată un nou stadiu al evoluţiei umanităţii.

2001: A Space Odyssey, ca orice SF de calitate, lasă privitorului libertatea de a căuta sensul sau sensurile ascunse dincolo de imaginile memorabile.

Disponibil pe HBO Max.

Acestea sunt 24 filme HBO Go sau HBO Max de neratat. Lista ar putea fi mult mai lungă, pentru că am încercat să adunăm în aici filme HBO de nota 10, dar și unele accesibile, bune de văzut la sfârșitul zilei când ajungem obosiți acasă, nu doar când avem mințile odihnite pentru capodopere cinematografice. 🙂 Am adăuga listei cel puțin Eyes Wide Shut, Her, Goodfellas și The Shining.

Vezi și

Seriale HBO – 35 seriale HBO și HBO Max de neratat

45 filme de dragoste intense, pătimașe și comedii de dragoste simpatice

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here