10 filme de Crăciun Netflix pe care să le vezi + seriale

0
5744
top filme de crăciun netflix_

Avem pentru tine 10 filme de Crăciun Netflix pe care să le vezi în preajma Sărbătorilor. Am ales 8 producții noi, dar am adăugat și două producții clasice, inclusiv seriale. Pentru că, nu-i așa, în preajma Sărbătorilor, unii dintre noi cu mult mai devreme chiar ;), simțim nevoia să vedem filme feel good: comedii, filme luminoase și vesele, cu atmosferă festivă și neapărat cu happy end 🙂

  1. Totul va fi bine Crăciunul care vine / Just another Christmas (2020)

just another christmas filme de crăciun netlfix_2Vrei să vezi o comedie peste comediile cu care ne-au obișnuit televiziunile și platformele în preajma Crăciunului? Una care aduce în prim plan Crăciunul cu tot ce are mai frumos, dar și haosul și certurile familiale aferente? Atunci încearcă Totul va fi bine Crăciunul care vine.

E o comedie de Crăciun Netflix super simpatică, perfectă pentru această perioadă. Povestea e frumoasă și poți să te conectezi ușor cu ea, actorii joacă bine și e o comedie care iese din tiparele de Crăciun măcar prin prisma faptului că este braziliană 🙂

Jorge se pregătește de Crăciun, aleargă după cadouri, are tot felul de discuții cu soția “de sezon” :D, primește invitații etc. Doar că a doua zi se trezește din nou în ziua de Crăciun. Nu este ca în ziua Cârtiței, ci își pierde amintirile ultimului an doar în ziua de Crăciun. Așa că pentru o zi are impresia că trăiește la infinit un nou Crăciun la un an distanță: cu aceleași drame, aceleași râsete și îmbrățișari. Dar, cu timpul, lucrurile se schimbă destul de mult… Vă spun doar atât, ca să nu vă stric surpriza.

Rolul principal e jucat de un star brazilian de comedie Leandro Hassum de care te vei îndrăgosti, la fel ca de întreaga distribuție. Nu e singura comedie braziliană de pe Netflix care merită văzută. Dacă îți va plăcea Just Another Christmas, caută și altele.

2. Aroma iubirii / Love hard (2021)

love-hard-filme netflix de CrăciunUn film de Crăciun Netflix nou, gândit special pentru Crăciun. Nu e o capodoperă, dar e o comedie romantică feel good, cu interpretări bune și glume destul de acide și cinice, un pic peste media unor astfel de producții de sezon. Așa că încercați să-l vedeți, s-ar putea să-mi dați dreptate 🙂 Bineînțeles, însă, fiind o comedie romantică, nu poate avea altfel decât un happy-end și vibe-uri pozitive 😀 😀

O tipă de 30 și ceva de ani din Los Angeles, cu un istoric de întâlniri romantice dezastruoase, se hotărăște să întâlnească prin intermediul unei aplicații de dating și bărbați din alte orașe. Așa încep conversațiile lungi cu un băiat care arată foarte bine și cu care pare să se înțeleagă perfect. Tocmai pentru că Natalie se înțelege atât de bine cu Josh, zboară în preajma Crăciunului la New York să îl întâlnească în carne și oase 🙂 Doar că descoperă că nu era chiar ce-și imagina ea. Nu vă spun mai multe ca să nu vă stric surpriza.

3. Un tată de Crăciun / Father Christmas is back (2021)

father-christmas-is-back-filme de crăciun netflixUn film de Crăciun Netflix nou, cu castele și aristocrați, atmosferă și umor britanic, cu interioare și aranjamente de Crăciun de bun gust și mai decente față de filmele americane. Doar că e ceva mai slab ca interpretare, poveste și umor față de primele două comedii recomandate. Dar dacă vrei puțină atmosferă britanică de Crăciun, Father Christmas is back e o alegere potrivită.

Patru surori care mai de care mai diferite una de cealaltă se reîntâlnesc de Crăciun împreună cu familiile lor, inclusiv cu tatăl de mult timp dispărut din viețile lor. Cele patru vor trebui să se reacomodeze nu doar una cu cealaltă, dar și cu ideea că vor trebui să petreacă acest Crăciun împreună cu tatăl lor și logodnica acestuia. Printre actori îi veți recunoaște pe Elizabeth Hurley, John Cleese și Kelsey Grammer.


4. Un castel de Crăciun / A castle for Christmas (2021)

a castle for christmas filme netflix de craciunUn film de Crăciun Netflix nou-nouț, produs special pentru aceste Sărbători de platforma de streaming americană cu Brooke Shields. Când a fost ultima oară când ați văzut-o pe Brooke într-un film? Nu vă mai amintiți? Am avut aceeași problemă. 🙂

Aveți ocazia să o vedeți acum în rolul unei scriitoare americane sofisticate care se hotărăște să fugă de atenția media post-divorț în Scoția, într-un sat de care este legată istoria familiei ei.  Dar ducele care administrează castelul lângă care stă e pe cât de atrăgător, pe atât de dificil. 🙂 Așadar, avem Crăciun în Brazilia în primul film de Crăciun Netflix din listă, un Crăciun în State în al doilea film, Crăciun în Marea Britanie și, acum, Crăciun în Scoția. 🙂

5. Jurnalul unei studente în străinătate / Secret diary of an Exchange Student (2021)

SECRET-DIARY-OF-AN-EXCHANGE-STUDENT-filme de craciun netflixE o comedie despre tineri care își caută drumul în viață, cu multă zăpadă și mult frig, și cu ceva Sărbători. Dar mai ales cu foarte multă voie bună, veselie, energie pozitivă de la cele două personaje principale: Barbara și Taila. Cele două pleacă din Brazilia ca studente ce stau în casele a două familii americane pentru a studia și a avea grijă de copiii familiilor.

Nu e o capodoperă cinematografică, dar e o comedie bună dacă ești în căutare de voie bună, zâmbete și interpretări decente.

6. Dash și Lily (2020 – )

Dash-Lily filme de craciun 2020


Nu sunt extraordinar de multe filme de Crăciun Netflix care merite să fie recomandate, așa că am inclus și trei seriale, două sunt miniserii din ultimii doi ani care au în centru ideea de Crăciun, pe când al treilea se referă la cele mai bune episoade din Seinfeld care au centru Crăciunul 🙂

Dash și Lily e un serial de Crăciun Netflix, realizat după o carte pentru adolescenți. Dar e la fel de reconfortant de văzut în perioada Crăciunului și de adulți 🙂 Doi tineri din New York care nu se cunosc își trimit bilețele cu diverse provocări și ajung să se îndrăgostească unul de altul prin emoțiile și gândurile pe care și le împărtășesc în scris. Pe lângă latura romantică, Dash & Lily o să-ți placă pentru că vei descoperi pe îndelete prin el New York-ul și mai ales New York-ul în preajma Sărbătorilor de iarnă. 🙂

7. Un iubit de sezon / Home for Christmas (2019-2020)

home-for-christmas-serial de craciun

Vrei un serial romantic de comedie de Crăciun la care să râzi și să te emoționezi? Cu ale cărui situații să te poți identifica, mai ales dacă ești singur și toată lumea te bate la cap să te așezi la casa ta? 🙂 Atunci o să-ți placă Un iubit de sezon. E atât de bine făcut încât personajele par desprinse din viața reală.

E un mini-program TV norvegian cu 6 episoade, cu două sezoane, foarte simpatic, de văzut oricând, dar mai ales în preajma Crăciunului. Se apropie acea perioadă a anului, dar asistenta medicală Johanne nu mai are chef să fie din nou subiectul glumelor și apropourilor pentru că nu are un iubit. E singură la 30 de ani. Dar nu pentru mult timp. Pentru că s-a hotărât să-și facă prieten până la seara de Crăciun și masa cu familia. E o producție originală Netflix și ultimul sezon a apărut în 2020.

8. The Holiday (2006)

E o comedie clasică de Crăciun, dar dacă au trecut câțiva ani de când ați văzut-o, e timpul să o revedeți. Dar nu numai, Holiday e genul de film pe care să-l vezi cu aceeași plăcere în fiecare an în preajma Crăciunului. E o comedie romantică despre două tipe – interpretate de Kate Winslet și Cameron Diaz – care fac schimb de casă pentru a evada din relațiile lor nereușite. Dar această evadare le va schimba în mod neașteptat viețile. Vezi trailerul filmului de Crăciun Netflix The Holiday pe Youtube . Da, The Holiday este încă pe Netflix, deci nu rata să-l (re)vezi.

9. Seinfeld – Episoade de Crăciun 🙂 


seinfeld netflix craciun

Nu știm dacă sunteți sau nu fani Seinfeld. Dacă sunteți, atunci o să vă facă plăcere să revedeți trei episoade despre Crăciun, din trei sezoane diferite. Iar dacă nu sunteți, puteți profita de faptul că Seinfeld este acum pe Netflix pentru a începe să-l vedeți cu aceste episoade?

Așadar, episoadele noastre preferate despre Crăciun din Seinfeld sunt episodul 10 din sezonul 9 – The Strike, episodul 12 din sezonul 3 – The Red Dot și episodul 10 din sezonul 6 – The Race.

Primul episod, The Strike, comentează aspectul consumerist al Crăciunului prin inventarea unei sărbători alternative, Festivus, care în loc de pom de Crăciun are un stâlp și în loc de sentimente de recunoștință personajele își exprimă nemulțumirile legate de ceilalți membri ai familiei 🙂 Unde mai pui că apare la orizont și zgârcenia prietenului lui Seinfeld, Constanza, când vine vorba de cadourile de Crăciun pentru colegii de birou…

Tot despre cadouri și zgârcenia lui Constanza e vorba și în al doilea episod, The Red Dot, și despre cum reușim să navigăm perioada Sărbătorilor și să ieșim întregi la minte și la corp din alergătura după cadouri aferentă 😉 .

Ce ziceți de Kramer în rolul lui Moș Crăciun? Dar nu oricum, un Moș Crăciun cu idei comuniste. 😀 Da, e un episod de văzut și revăzut, adică episodul 10 din sezonul 6 – The Race.

10. Un Crăciun nigerian (2021)

E un film de Crăciun Netflix care apare joi, pe 16 decembrie 2021, și care promite râsete și relaxare. Trei frați își propun să se căsătorească până la Crăciun pentru a-și impresiona mama. De aici apar multe complicații simpatice…

Acestea sunt câteva seriale și filme de Crăciun Netflix pe care ți le recomandăm în preajma Sărbătorilor din acest an. Sunt multe producții cu tema Crăciunului prezente pe Netflix, dar nu sunt prea răsărite. Așa că dacă nu vrei să pierzi timpul încercând mai multe producții, noi ți le propunem pe cele de mai sus.

Vezi și

TOP 27 Filme de Crăciun perfecte pentru aceste zile

10 Filme noi Netflix pe care merită să le vezi

SHARE
Articolul precedentPoze de Noapte Buna Haioase
Următorul articolTOP 130 cele mai romantice alinturi pentru iubita
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here