TOP 27 Filme de Crăciun perfecte pentru aceste zile

0
20745
top filme de Crăciun

Parcă sărbătorile de iarnă nu sunt la fel dacă nu vedem și câteva filme de Crăciun :). Unii ar merge atât de departe că ar spune că nu există Crăciun fără Home Alone sau Jack Frost. Anul acesta mi-am propus să fac o listă cu filme de Crăciun noi și vechi care probabil sunt mai puțin cunoscute decât cele date la televizor în fiecare an.

Am strâns filme de Crăciun despre magia și sensul profund al sărbătorii, dar și filme cu o acțiune nebună sau glume hilare care să te distreze în serile petrecute cu familia în aceste zile. Vei găsi în ele personaje de Crăciun familiare 😉, dar și personaje nemaipomenite până acum într-o poveste de Crăciun. De la un Moș nu tocmai bun, care în plus este și cam periculos, până la un elf care pleacă în aventura vieții lui.

Așa că pregătește-te să te relaxezi pentru câteva ore în fața ecranului cu cei dragi și lasă-te purtat de personaje într-o seară magică de Crăciun.

Recomandările noastre sunt organizate astfel:

  1. Filme și seriale de Crăciun noi
  2. Filme care se potrivesc perfect cu spiritul Crăciunului dar care nu sunt despre Sărbători
  3. Cele mai simpatice filme de Crăciun
  4. Filme de Crăciun pentru întreaga familie

Filme și seriale noi de Crăciun pe care să le vezi

1. Dash și Lily (2020 – )

Dash-Lily filme de craciun 2020E un serial de Crăciun nou-nouț Netflix, realizat după o carte pentru adolescenți. Dar e la fel de reconfortant de văzut în perioada Crăciunului și de adulți 🙂 Doi tineri din New York care nu se cunosc își trimit bilețele cu diverse provocări și ajung să se îndrăgostească unul de altul prin emoțiile și gândurile pe care și le împărtășesc în scris. Pe lângă latura romantică, Dash & Lily o să-ți placă pentru că vei descoperi pe îndelete prin el New York-ul și mai ales New York-ul în preajma Sărbătorilor de iarnă. 🙂

2. Crăciun în California (2020)

California-Christmas-filme de craciunTot o producție Netflix este și acest film de Crăciun. A California Christmas e un film de categorie B, dar dintre toate filmele lansate de Crăciun în 2020 acesta ni s-a părut cel mai plăcut.

Cum se descurcă un băiat de la oraș în rolul de ajutor la fermă? Hmm, nu chiar rău, mai ales că are o motivație destul de puternică. Îi place foarte mult de șefa lui, pe care de fapt și-ar dori să o scoată din business. Complicat, nu? Chiar deloc, e o poveste clasică de dragoste, cu accente haioase, potrivită pentru aceste zile de Crăciun. Fără zăpadă și frig, ce-i drept, pentru că acțiunea se petrece în California, dar ce mai contează. Nici la noi parcă iernile nu mai sunt la fel. 🙂

3. Un iubit de sezon / Home for Christmas (2019-2020)

home-for-christmas-serial de craciun

Vrei un serial romantic de comedie de Crăciun la care să râzi și să te emoționezi? Cu ale cărui situații să te poți identifica, mai ales dacă ești singur și toată lumea te bate la cap să te așezi la casa ta? 🙂 Atunci o să-ți placă Un iubit de sezon. E atât de bine făcut încât personajele par desprinse din viața reală.

E un mini-program TV norvegian cu 6 episoade, cu două sezoane, foarte simpatic, de văzut oricând, dar mai ales în preajma Crăciunului. Se apropie acea perioadă a anului, dar asistenta medicală Johanne nu mai are chef să fie din nou subiectul glumelor și apropourilor pentru că nu are un iubit. E singură la 30 de ani. Dar nu pentru mult timp. Pentru că s-a hotărât să-și facă prieten până la seara de Crăciun și masa cu familia. E o producție originală Netflix și noul sezon a apărut în 2020.
Filme perfecte pentru Crăciun care nu sunt despre Sărbători

Sunt filme care se potrivesc atmosferei de Crăciun fără să aibă ca tematică Sărbătorile. Nu au reni, Moși și decorațiuni, nici mese festive. Dar au multă energie pozitivă și optimism, așa că vi le recomandăm pentru serile de Crăciun și în general pentru vacanța de sfârșit de an.

4. Hamilton (2020)hamilton filme optimiste

Vrei să dansezi de Crăciun? 🙂 Dacă ai nevoie de o doză de energie, cât să te țină o lună întreagă, ba chiar până la sfârșitul Sărbătorilor, Hamilton e perfect. Hamilton e o producție Disney care filmează spectacolul Broadway Hamilton, care a devenit un fenomen cultural în Statele Unite în ultimii ani. La fel ca și spectacolul în sine, și filmul a primit numeroase laude din partea criticii și este cel mai vizionat film din 2020 pe platformele de streaming.

Melodiile, interpretările și întreaga mișcare scenică sunt absolut molipsitoare. Este atâta talent pe cm pătrat pe scenă încât e foarte probabil că vei începe și tu să cânți și să dansezi în timpul filmului. 🙂 Noi așa am făcut. De la muzică pop, hip-hop, rap și R&B, musicalul Hamilton va rămâne probabil musicalul cel mai influent al generației noastre.

Care e ideea din spatele Hamilton? Este povestea fondatorilor Statelor Unite, de la George Washington la Thomas Jefferson, dar care are în centru o figură mai puțin cunoscută a acestora, Alexander Hamilton. Nu are tematică de Crăciun, dar pentru energia lui pozitivă și optimismul molipsitor, e perfect și pentru perioada Sărbătorilor.

5. The Lovebirds / Porumbeii (2020)

lovebirds comedii 2019Dacă vrei să vezi o comedie simpatică și nouă de Crăciun, aceasta e recomandarea noastră, o producție Netflix din acest an. Nu are glume de prost gust și e destul de fresh ca abordare, în universul în general destul de plictisitor al comediilor.

Vrei să vezi o comedie care e și romantică și de acțiune? Atunci Lovebirds e perfectă pentru tine. Jibran și Leilani sunt împreună de ceva timp, așa că viața sexuală nu mai e chiar la fel de intensă. Și micile certuri din tot felul de motive hilare apar la tot pasul. Dar fix când sunt hotărâți să se despartă, cuplul ajunge în centrul unei intrigi criminale. 🙂 În ciuda micilor neînțelegeri super simpatice, vor reuși să supraviețuiască și să dea de cap răufăcătorilor? 🙂

6. Julie & Julia (2009)

julie julia filme optimiste dNu e despre Crăciun dar e despre mâncare bună 🙂 Unul dintre aspectele importante ale Sărbătorilor. Și este despre optimism și o atitudine pozitivă în viață.

Ce faci când viața ta pare că nu merge nicăieri, în timp ce cunoscuții par să fi obținut tot ce și-au dorit în viața? Unii dintre noi s-ar putea apuca de gătit, pentru că asta ne motivează și ne relaxează. Alții ar începe să facă sport sau să citească. Julie a noastră, din comedia Julie & Julia hotărăște să pregătească toate cele peste 500 de rețete din cartea de gătit a Juliei Child într-un singur an și să documenteze toată experiența pe un blog.

Cum cine e Julia Child? Este cea care a introdus publicului american bucătăria franțuzească, prin cărțile și show-urile ei TV :). Interpretată în acest film super optimist de Meryl Streep, Julia e acel personaj despre care vorbeam mai sus, la Zorba Grecul. Personajul din viețile noastre care nu se dă bătut, care pare că are un izvor nesfârșit de optimism și energie.

Filmul spune în paralel povestea ambelor personaje – Julie în New York căutându-și drumul în viață prin blogging și gătit și Julia, cu ani în urmă în Franța împreună cu soțul ei, descoperind bucătăria franțuzească și învățând să gătească. E un film de văzut atunci când ai nevoie de o doză de optimism și energie pozitivă.

7. The Terminal (2004)the-terminal-filme motivationale
L-ați văzut probabil, dar merge revăzut cu familia de Crăciun. În plus, are și scene care se petrec în preajma Crăciunului.

Cine altul decât tot Tom Hanks joacă și în această dramo-comedie foarte simpatică, emoționantă și motivațională. Și cine altul să-l producă și regizeze decât Steven Spielberg. 🙂 E un film inspirat dintr-o poveste reală, pe care noi îl revedem mereu cu plăcere, pentru că știm că ne va transmite o stare pozitivă și ne va înveseli garantat. Hanks îl interpretează pe un est-european care rămâne blocat pe aeroportul John F Kennedy din New York. Fără să poată intra în State, dar nici să se întoarcă în țara de origine, din cauza unei lovituri de stat în plină desfășurare acolo.

Povestea pe care s-a bazat The Terminal îl are în centru pe un refugiat iranian care a trăit în Terminalul 1 al aeroportului Charles de Gaulle din Paris timp de nu mai puțin de 18 ani. Avea doar 18 ani când a rămas blocat în aeroportul parizian…

8. Babette’s Feast / Festinul Babettei

Babette's Feast filme de oscar

Tot despre mâncare dar de fapt e mult mai mult de atât .E genul de film de care îți e frică să scrii pentru că știi că orice ai spune nu va exprima magia lui. Este filmul preferat al Papei Francisc. Bineînțeles că această preferință nu e întâmplătoare, pentru că Babette’s Feast deși superficial este despre gătit, în profunzime surprinde bucuria de a fi viu, de a fi cu ceilalți și de a trăi fiecare experiență a vieții ca pe un dar. E un film de o modestie și o austeritate a mijloacelor de exprimare care te scoate din ritmul și experiența cu care ne-am obișnuit atunci când vedem o producție obișnuită. Dar care de fapt îți oferă atât de multă bucurie până la final, încât simți când se termină că ai atins parcă aripa unui înger.  🙂 Perfect pentru Crăciun!

Cele mai simpatice filme de Crăciun

9. Spărgătorul de Nuci (1993)

spargatorul de nuci filme de craciun_Dacă vreți un Crăciun clasic, Spărgătorul de Nuci este perfect. Pe Amazon Prime Video puteți vedea această producție clasică de balet dedicată Crăciunului. Filmarea disponibilă pe Amazon este din 1993, de la Baletul din New York, cu nimeni altul decât Macaulay Caulkin în rolul principal. Așa e, nu e o producție la fel de cunoscută de Crăciun precum Singur acasă, dar noi zicem că merită văzută pentru poveste, costume, actori, minunata muzică și balerinii de nota 10. Pentru noi a fost o surpriză foarte plăcută.

10. Last Christmas (2019)

O comedie romantică de Crăciun care o are în rol principal pe cunoscuta actrița din „Game of Thrones ” Emilia Clarke. Filmul spune povestea ei, o poveste interesantă despre o persoană depresivă care reușește să se vindece. Ea lucrează într-un magazin cu tematică de Crăciun care funcționează pe tot parcursul anului. Lucrurile par să meargă din ce în ce mai prost, până când ea îl întâlnește pe Tom. Vezi cum Kate (Emilia Clarke) se va descurca și unde o vor aduce noile ei sentimente.

Last Christmas este un film de Crăciun care merită văzut pentru . Vezi trailerul comediei de Crăciun, Last Christmas pe Youtube .

11. Holiday in the Wild (2019)

Holiday in the Wild este o comedie romantică americană de Crăciun din 2019. Exact cum descrie și titlul filmul spune povestea unui Crăciun mai neobișnuit, plin cu descoperiri și experiențe noi. După ce divorțează, Kate, o mamă de vârstă mijlocie, pleacă în Africa pentru a se regăsi. Aici descoperă o pasiune pentru locul în care se află și pentru îngrijirea unui elefant. Filmul este mai mult decât povestea sa romantică pe care o spune.  Îl poți vedea pe Netflix: Holiday in the Wild .
12. The Night Before (2015)

În preajma sărbătorilor este de așteptat să fii bucuros și să râzi. Dacă ai nevoie de un motiv în plus în afară de presiunea socială din preajma sărbătorilor atunci The Night Before te poate face să râzi la masa de Crăciun când îți amintești de câte o glumă din film. 😀 Nu vorbesc serios acum, dar dacă ai în plan să te uiți la o comedie de Crăciun atunci trebuie să ai acest film în vedere. Povestea este despre trei prieteni din copilărie care se întâlnesc în ajunul Crăciunului pentru a-l sărbători mai diferit anul acesta. Ei plănuiesc o noapte hilară de neuitat. Dacă vrei să vezi trailerul acestui film de Crăciun îl poți vedea pe trailer The Night Before .

 

13. Rare Exports: A Christmas Tale (2010)

Este un film fantastic finlandez din 2010. Filmul se bazează pe scurtmetrajele din 2003 și 2005 și ambele implică o companie care capturează Moși Crăciun, îi antrenează și îi trimite în diferite locații. Doi băieți curioși cred că mormântul lui Moș Crăciun a fost descoperit, dar Moș Crăciun se dovedește a fi unul monstruos. Cine a mai pomenit ca personajul îndrăgit de întreaga lume în perioada sărbătorilor să se transforme într-o creatură malefică? Cu siguranță este un film de Crăciun care o să te facă să râzi și să te sperii în timp ce te bucuri de atmosfera festivă. Vezi povestea sinistră a lui Moș Crăciun într-o comedie de Crăciun cu umor negru. 🙂

14. The Holiday (2006)

O altă comedie romantică? Probabil o să ma credeți o romantică incurabilă, dar de fapt am ales povești romantice care chiar mi-au stârnit interesul. Nu am fost o fană a comediilor romantice, până de curând când am descoperit că uneori ai nevoie de o poveste de speranță și iubire ca să te simți bine. Așa mă face să mă simt și această comedie romantică care descrie povestea a două fete care fac schimb de țară pentru a evada din relațiile lor nereușite. La ce nu se așteaptă ele de fapt este că își vor schimba viața când se vor îndrăgosti de doi băieți din acele orașe. Vezi trailerul filmului de Crăciun The Holiday pe Youtube .

15. Fanny si Alexander


Fanny och Alexander trebuia sa fie ultimul film al lui Ingmar Bergman (dar au urmat si alte filme). Spre deosebire de Eyes Wide Shut, mostenirea altui mare regizor, Kubrick , controversat despre cat de reusit sau nu este, Fanny si Alexander este o capodopera.

Interesant de vazut de Craciun, datorita scenelor dedicate pregatirii acestuia si zilei de Craciun,  filmul dezvolta dincolo de orice cliseu si in modul cel mai natural un mesaj umanist. Este povestea de inceput de secol al XX-lea a unei familii suedeze care in preajma Anului Nou traieste despartirea de tatal lor, urmata de recasatorirea mamei cu o persoana extrem bigota si stricta. Intr-un fel, Fanny och Alexander este si povestea lui Bergman si a surorii acestuia, crescuti de un tata foarte sever – preot luteran.

Pentru ca s-a vrut in prima instanta o mini-serie TV, filmul circula in doua versiuni: una mai lunga, de 312 minute, si una de 188 minute.

16. Bad Santa (2003)


O comedie clasică de Crăciun în care Moșul se va pune singur pe lista de obraznici. Filmul îl prezintă pe Willie, un hoț care se îmbracă în Moș Crăciun pentru a jefui un mall alături de partenerul său elf. Vezi dacă el va reuși să ducă planul până la capăt sau va fi oprit de un băiețel  de opt ani. Este o poveste simplă cu înjurături și glume proaste și bune, dar este un film care trebuie să-l aveți în vedere pentru lista voastră de Crăciun. Vezi trailerul filmului de Crăciun Bad Santa pe Youtube .

 

17. Die Hard (1988)

Normal că nu uităm de fanii care iubesc acțiunea din filme. Die Hard este un film mai vechi, dar este un film perfect dacă ai nevoie de puțin mai multă acțiune în seara de Crăciun. Povestea filmului: personajul principal, John speră să petreacă Crăciunul alături de soția să. Totul se va schimba când află că soția sa este ținută ostatică. În plus, filmul are o distribuție genială: cu Bruce Willis  care joacă impecabil rolul lui John McClane și Alan Rickman care îl interpretează fantastic pe Hans Gruber.

Die Hard este un film plin de suspans, grație talentului de regizor a lui McTiernan, care reușește să te țină într-o constantă tensiune pe parcursul filmului. Fiecare scenă devine din ce în ce mai interesantă pe măsură ce avansează povestea filmului.

 

18. Miracle on 34th Street (1947)

Un alt film clasic peste care nu am putut sări. Miracle on 34th Street  este un film de comedie și dramă americană care a fost lansat în 1947. Povestea filmului are loc între ziua Recunoștinței și ziua de Crăciun. În acest clasic, vei vedea ce urmări vor avea acțiunile unui bătrân pe nume Kris. El apare regulat la un magazin din centrul orașului Manhattan și pretinde că este cu adevărat Moș Crăciun.  Dacă nu ai văzut încă acest film clasic de Crăciun și îți plac poveștile emoționante de Sărbători, îți recomand să-l pui în capul listei. Îl poți vedea alături de persoanele dragi😊

 

Filme de Crăciun pentru toată familia

 

19. Klaus (2019)

Gândiți-vă la toate desenele animate de la care nu vă puteați lua ochii în ziua de Crăciun. Poveștile bune și animația te țineau lipit de scaun cu o ciocolată caldă în mână. Același sentiment îl am și cu acest film. O poveste care-ți oferă speranță, dar care este destul de complexă ca să te pună pe gânduri când filmul se apropie de final. Animația și design-ul caracterelor sunt extrem de bine gândite și dau o nuanță amuzantă filmului. Obrăjori roșii și construcțiile hilar de anormale ale personajelor, dar și atenția la detalii sunt elemente care fac filmul de Crăciun complet.

Povestea nu este centrată pe legenda lui Moș Crăciun. Filmul arată un personaj în care ne putem regăsi, un personaj leneș, iresponsabil și oportunist. Urmărește-l pe Jesper în aventura vieții sale. Fiul unei familii înstărite care își trimite fiul într-un oraș înghețat din nord pentru a-l învăța o lecție.  Aroganța și indiferența de la început vor deveni treptat empatie și altruism.

Vezi animația de Crăciun Klaus pe Netflix .

 

20. The Christmas Chronicles 1 și 2 (2018 și 2020)

De câte ori ai încercat să-l prinzi pe Moș Crăciun când îți strecura cadouri sub brad? Păcat că magia se termină când chiar îl prinzi în acțiune. Sau poate că nu.. Retrăiește suspansul unei aventuri de Crăciun cu filmul The Christmas Chronicles. Filmul este unul emoționant, de familie și aventură care urmărește povestea a doi copii care încearcă să-l prindă pe Moș Crăciun în seara în care livrează cadourile. Planul lor nu funcționează. Ba chiar, ei vor fi nevoiți să salveze Crăciunul de încurcătura pe care au creat-o. Cu toate ca este un film cu o poveste simplă, personajele salvează acest lips. Am văzut multe interpretări a lui Moș Crăciun în filme, dar aproape niciunul ca aceasta. Kurt Russell îl joacă pe Moș cu emoție și credibilitate, în același timp aducând povestea într-o eră actuală.

La fel ca filmul anterior, aceast film de Crăciun și aventură ne aduce aminte de adevărata valoare a Crăciunului: importanța actelor de bunătate. Îl poți vedea pe Netflix.
Ai îndrăgit acest film de Crăciun pe care îl găsești pe Netflix? Urmărește și continuarea care a apărut pe 25 Noiembrie.

 

21. The Man Who Invented Christmas (2017)

Un film inspirațional de Crăciun, care îl urmărește pe Charles Dickens (Stevens) în timp ce scrie cartea sa faimoasă „Colind de Crăciun” (în engleză A Christmas Carol). Filmul oferă o perspectivă nouă asupra procesului de creație al autorului. Reușeste să facă acest lucru printr-o poveste cu adevărat emoționantă. Drama și umorul se îmbină perfect pentru a crea o poveste cât se poate de adevărată, dar și magică. Ce face și mai fascinant filmul este interpretarea impecabilă a lui Christopher Plummer în rolul Scrooge. Am iubit dintotdeauna acest personaj apatic care este vedeta principală în cartea „A Christmas Carol”). Jocul actoricesc plin de umor aduce un plus când interacționează cu Dickens, creatorul său.

Dacă ești un fan Charles Dickens și vrei să vezi cum creațiile lui prind viață și aduc magie în realitatea lui atunci uită-te neapărat la acest film. Vezi  trailerul The Man Who Invented Christmas (2017).

 

22. Crown for Christmas (2015)

Este un film de Crăciun la care poți să te uiți și cu prietenii, dar și cu familia dacă vreți să aveți parte de o seara mai relaxată. Un film de dragoste care surprinde o poveste familiară despre o fată tânără și frumoasă care își pierde slujba. Ea este acceptată temporar în postul de guvernantă pentru o familie puternică și cunoaște în aventura ei un bărbat, care se întâmplă sa fie și rege, dar indisponibil. Sau poate că nu..

Poate că pare ca unul dintre toate celelalte filme de Crăciun care spun o poveste de dragoste. Dar acest film nu spune doar o poveste clișeică și fericită. Chiar dacă vedeți multe lucruri tipice, acest film este mai complex și mai bine gândit decât alte filme de tip Hallmark (un canal de televiziune care difuzează multe filme de acest gen, în general filme de familie).
23. Arthur Christmas (2011)

Personal, anul acesta de Crăciun cred că o să văd numai animații. Sunt pline de personaje de Crăciun de care nu poți să te desparți. Așa este și Arthur din desenul animat Arthur Christmas. Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta fiul lui Moș Crăciun? Acum o să afli că el este total opus personalității tatălui său. Neatent, dar la fel de iubitor ca Moș Crăciun, Arthur pleacă să livreze un cadou pierdut înainte să fie prea târziu. O poveste al cărui sfârșit îl poți anticipa, desigur. Totuși, în final, Arthur Christmas (2011) rămâne o animație de Crăciun plină de haz și căldură, care este atrăgătoare atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Poți vedea Arthur Christmas (2011) pe Netflix .

 

24. A Christmas Carol (2009)

Dacă tot am vorbit mai sus de poveștile lui Charles Dickens, nu am putut omite acest film de Crăciun care mi-a marcat copilăria. De când l-am văzut am jurat că o să fiu o persoană bună ca să evit toată aventura prin care a trecut Scrooge. A Christmas Carol este o animație de Crăciun care spune povestea unui om avar și rău, care întâlnește în ajunul Crăciunului trei spirite. Acestea încearcă cu orice putință să-l facă să realizeze cât de important este să fii o persoană bună. Vor reuși oare să-l convingă la timp?

Cu acesta nu o să ai nevoie de o ciocolată caldă ca să-ți încălzești sufletul de Crăciun. O să îndrăgești această poveste de Crăciun despre descoperirea magiei și valorii adevărate a acestei sărbători. Poți vedea aici trailerul filmului „A Christmas Carol” .
25. The Polar Express (2004)  

Aveți chef de aventură în seara de Crăciun? Urcați-vă alături de băiatul erou, personajul principal al acestei povești. El pleacă într-o aventura nemaivăzută către Polul Nord pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun. Ce nu știe el este că va întâlni personaje memorabile care o să-i schimbe viața… Filmul este perfect pentru orice perioadă din an. Ai grijă totuși, s-ar putea să-ți dorești să existe un al doilea Crăciun în mijlocul verii😊. Acest film este cu adevărat magic și este foarte bine animat, având în vedere vremea la care a fost lansat.

26. Elf (2003)

Elf este un film de Crăciun aproape clasic. Aproape.  Este o comedie care o să te facă să râzi și care o să te facă să intri în atmosfera sărbătorilor. Dar povestea este una unică în lumea filmelor de Crăciun. La prima vede Buddy, personajul principal, pare o persoană normală. Dar, când ești crescut de elfi și ești de 3 ori mai mare ca ei, ce este de fapt normal pentru tine? Când descoperă că nu este elf, Buddy pleacă la New York pentru a-și căuta adevăratul tată. Vă mai spunem că actorul Will Ferrrel este cu adevărat hilar în rolul lui Buddy.

Elf este genul de film la care te uiți când parcă nu ai chef de un clasic. Poți vedea aici  trailerul filmului Elf.

 

27. How the Grinch Stole Christmas (2000)

Un dezgust nemărginit pentru Crăciun. E nevoie să spun mai mult? Am inclus acest clasic pentru că, sincer, m-am regăsit la un moment dat în mulțimea care urăște aceste sărbători de iarnă. Poate că am avut un motiv întemeiat. Am fost bombardată în fiecare an de mesaje de Crăciun fără sentiment și sens. În ultimii ani am descoperit că adevărata valoare a acestor sărbători este să te bucuri de cei dragi și să petreci timp cu ei, chit că asta înseamnă să pui decorațiuni sau să gătești. Dacă încă urăști Crăciunul sau vrei să vezi cum un suflet rece este mișcat de adevărata natură a acestei sărbători, atunci trebuie să vezi acest film de Crăciun. Povestea filmului: Grinch, un personaj neobișnuit, locuiește în singurătate în afara orașului și urăște oamenii din oraș. Dar, o ură și mai mare poartă pentru Crăciun. Va reuși oare o fetiță inocentă să schimbe opinia acestui personaj încăpățânat și să-l facă să creadă în spiritul Crăciunului?
 Sperăm că lista vă va fi de folos pe parcursul sărbătorilor actuale și viitoare, în caz că nu aveți timp să vedeți toate filmele din listă.😊 Cu siguranță nu trebuie să vedeți doar filmele de Crăciun clasice. Aventurați-vă în categoriile voastre de filme preferate care au tematică de Crăciun, fie ele de acțiune, comedie, iubire sau horror.

Vezi și

17 Filme emoționante perfecte pentru o seară de iarnă

Idei de cadouri de Craciun inspirate pentru cei dragi, iubit, prietena

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here