Idei de cadouri de Craciun inspirate pentru cei dragi, iubit, prietena

0
1969
cadouri de craciun idei de cadouri

În pragul Craciunului avem impresia ca timpul se scurtează și nu mai găsim răgazul să alegem cadourile dorite. Pur și simplu nu avem destul timp să căutăm prin magazine, de aceea vă propunem peste 50 de idei de cadouri de Craciun inspirate, pe care le poți comanda din fotoliul de acasă, când ai timp. Fie că e vorba de idei de cadouri de Craciun pentru iubit sau prietena, fie că vrei cadouri pentru prieteni sau cauți cadouri pentru copilul tău sau părinți, veți găsi mai jos idei de cadouri de Crăciun potrivite pentru fiecare dintre ei.
Ne-am bazat în sugestii pe cadouri folositoare și de efect, pentru ca nimeni nu are nevoie de încă o cană sau de încă o cravată 😀 

Cuprins

  1. Idei de cadouri de Craciun pentru iubit
  2. Idei de cadouri de Craciun pentru prietenă și pentru mama
  3. Propuneri de cadouri de Crăciun pentru copii
  4. Idei de cadouri de Crăciun pentru familii

 

Idei de cadouri de Craciun pentru iubit:

1. Set de făcut bere acasă

cadouri de craciun pentru iubit kit de bere

Găsești kit-uri de bere la prețuri de 200-300 lei, la o simplă căutare pe Google. De exemplu pe Emag. O sa fie o surpriză plăcută pentru prietenul tău. E ușor de utilizat și o să se distreze la maxim să beți berea producție proprie cu prietenii.

Idei de cadouri de Craciun dacă e împătimit de tehnologie

2. Ceas inteligent

cadouri de craciun pentru iubit ceas inteligent

Ideea i-ar surâde aproape oricărui bărbat. Preferatul nostru este Garmin Fenix 5 sau 5s, la un preț foarte bun pe Fashion Days. Fii atentă la reducerile zilnice, pentru a-l lua la cel mai bun preț! De ce acesta? Pentru că e foarte precis, iar bateria tine mult. În plus, este cel mai complet la cel mai mic preț. Are GPS, altimetru, monitor de puls, barometru, termomentru, navigație și profiluri pentru monitorizarea diverselor sporturi. Monitorizează chiar și activitatea indoor, cum e alergatul pe bandă. Prețul ok e în jur de 1500-1700 lei.

3. Aspirator robot

cadouri de craciun aspirator robot

Intră la categoria idei de cadouri de Craciun potrivite pentru toată lumea, pentru că toți vrem mai mult timp liber. Așa că ajută-l să-și elibereze timpul pentru voi 🙂 E o achiziție la modă, pentru că de ceva timp aceste aspiratoare și-au îmbunătățit mult performanțele. Iar prețurile au devenit mai accesibile. Cel mai bun ca raport calitate preț (in jur de 1800lei) e robotul Xiaomi Roborock 2, pe care il poti cumpara de exemplu de pe Cel.ro sau Evomag.ro.

Nu se prinde in perdele, poate naviga peste obstacole fără să rămână blocat. Poate aspira pe sub mobilă dacă îi permite înălțimea și poate aspira la 0.5 cm de un obstacol. Ca de exemplu aspirarea printre picioarele unui scaun.

4. Lanternă frontală

E tipul de produs pe care, dupa ce l-ai folosit, te intrebi de ce nu l-ai descoperit mai devreme. E în mod special făcută pentru mersul pe munte. Dar e o idee bună de cadou chit că prietenul tău este sau nu iubitor de munte. Așa că ia-i o frontală. Adică o lanternă care se poartă pe cap. Cel mai important lucru pe care il face este ca ii elibereaza mainile. O variantă foarte bună este cea de pe Emag.

5. Bilet la concertul trupei preferate

bilet la concert

În România sau, dacă poți, în străinătate. În străinătate, biletele pot fi însoțite și de un weekend prelungit pentru voi doi.

6. Un briceag e o idee bună de cadou întotdeauna pentru bărbați 🙂

briceag

Un cadou mai ieftin (in jur de 100 lei), dar de calitate, poate fi un briceag. E un real ajutor pe munte și numai. De asta e bine sa ai unul care sa nu se toceasca dupa o singură utilizare. Cele produse de Victorinox sunt excelente.

7. Un încărcător solar pentru mobil

O idee la fel de bună e un încărcător solar pentru mobil. Oricine se va bucura de un astfel de cadou, nu contează dacă îi place sau nu mersul pe munte. Nimeni nu vrea să aibă grija bateriei de la telefon. Îți recomandăm unul ușor și pliabil, pe care îl poți lua de pe cel.ro. E în jur de 300 lei.

Idei de cadouri de Crăciun pentru hobby-ul lui

idei de cadouri de craciun pentru barbati hobbyFrontala, briceagul sau încărcătorul solar sunt idei de cadouri de Craciun potrivite în mod special pentru pasionații de munte. Toți bărbații au o pasiune. Poate fi biciclitul, alergatul, mersul pe munte, sporturile de iarnă. Sau poate fotografia și jocurile pe calculator sau filmele. Întotdeauna se va bucura să vadă că îi apreciezi hobby-ul și i-ai luat ceva care îi susține pasiunea. Însă e destul de greu să-i alegi astfel de cadouri de Craciun. Asta pentru că ai nevoie de cunoștințe specifice. Așa că hai să vă ajutăm noi. S-o luăm pe rând.

Idei de cadouri de Craciun dacă e pasionat de sport

8. Alergare/jogging – produse de compresie

idei cadouri de craciun pentru iubit pentru alergare

Ia-i niște pantaloni de compresie (aproximativ 200 lei) sau jambiere de compresie (in jur de 100 lei). Se găsesc la mai toate magazinele cu articole sportive. Îi va ajuta mușchii să fie mai oxigenați, deci îi va crește rezistența la efort. Iar dacă le poartă după efort, îi va scădea timpul de recuperare.

9. Ciclism – pompă, pedale sau un far de bicicletă

pasiune ciclism

Dacă e pasionat de biciclit, o idee bună de cadou de Craciun poate fi o pompă automată cu cartușe. Varianta pe care v-o recomandam, de la Emag, costă 85 lei. Îl va scuti de multe bătăi de cap în cursele pe care le face. În plus, e foarte ușoară. O altă variantă e cea de la Hervis.

Dacă vrei să-i oferi o experiență mai bună de biciclit, ia-i un set de pedale. Pedalele cu care vin dotate bicicletele sunt de proastă calitate. Un set de pedale cu sistem clipless îl vor face cu până la 30% mai eficient în pedalare. Pe eMag de exemplu sunt unele bune la 160 lei. O altă variantă se găsește pe Hervis (190 lei).

Sau luați-i un far/lanternă super șmecher. E cam scump (aproximativ 500 lei), dar va fi încântat de cât de puternic e. Plus că vă gândiți la siguranța lui. Pentru că o lanternă foarte bună îl va ajuta să navigheze mult mai ușor printre gropile din asfalt. Și să fie mult mai ușor de luat în considerare de șoferi. Recomandările noastre sunt aceasta  (livrată de eMag) și aceasta (livrată de Hervis).

10. Sporturi de iarnă – mănuși cu protecție

pasiune sporturi iarnăRecomandarea noastră e o pereche de mănuși cu protecție incorporată (360 lei). Pentru că îi va proteja încheieturile la căzături.

Sugestii de cadouri de Craciun dacă e pasionat de fotografie

hobby fotografie

11. Filtru fotografic

Un filtru fotografic e întotdeauna o idee bună. De ce? Pentru că te ajută să faci fotografii ca și cum ai fi fotograf profesionist. Elimină reflexiile nedorite și te ajută să surprinzi mai multe detalii. Recomandarea noastră e acest filtru, la aproximativ 200 lei la magazinul specializat pe fotografie, F64.

12. Curea nouă

Un pic mai ieftină și oricând binevenită e o curea nouă pentru aparatul de fotografiat. Se potrivește la orice aparat. Este la 120 lei pe F64.

13. Obiectiv

Sau, de ce nu, un obiectiv. În general sunt foarte scumpe, dar poți să-i oferi obiectivul de 50mm. Are cel mai bun raport calitate-preț. E în jur de 500-1000 lei, dar face cele mai bune fotografii. În sensul că are aceeași deschidere cu ochiul uman (50mm), de aceea fotografiile realizate cu acest obiectiv sunt foarte plăcute. Majoritatea producătorilor au versiuni la prețuri ok dar de o calitate excepțională. Aici ai unul Canon și unul Nikon, tot de la F64.

Propuneri de cadouri de Crăciun dacă e pasionat de jocuri pe calculator și filme

14. Proiector 

idei cadouri de craciun pentru iubit gadgets proiectorSchimbă-i cu totul experiența de privit filme sau pe cea a jocurilor pe calculator. Cum? Oferindu-i un proiector. Îți garantăm că va fi încântat. Proiectoarele de azi nu sunt cele de acum câțiva ani. Sunt mult mai bune, dar la prețuri mai mici. Tehnologia incorporată (DLP) este mult mai accesibilă. (În plus, la cele mai multe modele, se găsesc acum piese de schimb ale sistemului de proiecție, cum sunt roțile de culoare.) Îți recomandăm acest model, de pe Cel.ro (aproximativ 1800lei).

15. TV box

idei cadouri de craciun pentru iubit TV box

Un TV box este foarte util dacă are abonament la Netflix, HBO Go, Amazon, dar și filme pe o memorie atașată la rețea și se uită la diverse filme și filmulețe de pe YouTube sau alte clipuri de pe net. Toate astea pot deveni mult mai ușor de accesat pe televizor cu un TV box. Practic toată experiența este ghidată din telecomanda TV box-ului, un fel de telefon smart al cărui ecran e televizorul. Recomandarea noastră are un preț foarte bun, în jur de 300 lei, pe Evomag.

Oferă-i o experiență de neuitat, în locul unor cadouri de Craciun clasice

idei de cadouri de craciun deosebite experienteCe zici de ideea unui cadou mai neobișnuit? Poți să-i oferi o experiență plăcută sau o mică aventură în locul clasicului pulovăr sau al clasicei cravate. Iată sugestiile noastre:

16. Sesiuni de adrenalină și relaxare: cățărat indoor, scubadiving, caiac

ore de scubadivingsesiune de cățărat indoor de aproape 2 ore (aproximativ 150 lei) sau o sesiune de scubadiving (București, 200 lei).

Sau 6-7 ore cu caiacul pe Neajlov, lângă București (300 lei)? Dacă îi surâde să încerce ceva nou care să-i dea adrenalină. Sau să-l relaxeze și distreze în același timp… Atunci oricare dintre aceste propuneri vor fi bine primite.

17. Bucurii de copii mari: condus excavator, tir sportiv, simulator de avion, off-road cu masina

Dacă e pasionat de mașinării, o idee ar fi o sesiune de manevrat un excavator multifuncțional 🙂 Da, există o asemenea experiență pe care poți să i-o oferi (pentru aproximativ 350 lei). Sau poate i-ar plăcea mai mult o ședință de tir sportiv (400 lei). Sau o lecție de off-road în București (600 lei).

ore de condus off roadDacă îi plac avioanele, o super idee de cadou poate fi o sesiune pe simulatorul unui avion de linie (600 lei). Cu cât ideile sunt mai originale și năstrușnice, prețurile cresc. Dar gândește-te la expresia lui când va vedea că n-a primit un after-shave. Ci o joacă cu un excavator, o mașină off-road sau un avion de linie… Nu mai zic de experiența în sine și cât de încântat va fi după… 🙂

simulator avion de linie

18. Vouchere la magazinele preferate însoțite de o sticlă de vin bun

Dacă totuși crezi că nimic nu l-ar convinge, ia-i un voucher la magazinul care-i place. Fie că e vorba un brand de haine sau un magazin de biciclete. Ca să-și aleagă ce îi place. Ia-i și o sticlă bună de vin roșu. O să-l faci fericit.

Idei de cadouri de Craciun pentru prietena și idei de cadouri de Craciun pentru mama:

idei cadouri de craciun pentru prietena sau pentru mama

1. Oferă relaxare și răsfăț în loc de cadouri de Craciun clasice

Vrei să-ți răsfeți prietena? Sau vrei să-i oferi câteva ore de relaxare și liniște mamei tale? Atunci o alegere bună poate fi un voucher cu o ședință de masaj la domiciliu (130 lei),  sau o zi la spa (570 lei).

spa

Alte opțiuni sunt vouchere cu 30 minute de masaj de relaxare (160 lei) și o oră de masaj cu pietre vulcanice (320 lei).

masaj relaxare Dacă sunt pasionate de machiaj, te poți gândi și o lecție de machiaj acasă (459 lei).

2. Mici aventuri pe post de cadouri de Craciun: vouchere pentru firi active

Dacă sunt mai aventuroase, oferă-le un alt tip de experiență. Poți încerca cu o lecție de cățărare indoor la un preț foarte ok de 150 lei sau, ceva mai scump, o lecție de inițiere în tir sportiv (400 lei).

Dacă și-au dorit dintotdeauna să încerce echitația dar nu și-au făcut timp, oferă-le un curs de inițiere în călărie (150 lei).

ore de echitatie 3. Curs de fotografie

Dacă sunt însă o fire mai artistică, încercați cu un curs de patru ore de fotografie (400lei).

4. Sugestii de cadouri de Craciun: relaxare prin dans

Dacă în schimb le place să danseze, dar nu și-au făcut timp până acum pentru un curs… Oferiți-le un curs de inițiere! Gândiți-vă ce le-ar plăcea cel mai mult dintre: un curs de vals , tango, sau salsa. Fiecare costă 100 lei. La tango poți alege un curs pentru voi doi ca și cuplu, pentru 160 lei.

tango

Voucherele au în general o valabilitate de 1 an. Așadar doamnele vor avea suficient timp să își programeze experiența pe care le-o oferiți. Sau să-și facă curaj să o încerce 🙂 Bineînțeles că puteți merge și împreună.

5. Bilete la teatru, Opera, sau concertul trupei preferate

sala de operaCum spuneam de la început, nu vrem să oferim o altă pereche de mănuși sau un fular persoanei iubite, fie că e mama noastră, iubita noastră sau poate o prietenă bună. Așa că de ce nu două bilete la Operă, unde să mergeți împreună. Biletele pot fi cumpărate online și sunt multe spectacole de unde poți alege. Biletele încep de la 15 lei, iar cele mai scumpe sunt 90 lei. Ofera-i așadar o seara cu muzica buna, care o va emotiona si pe care si-o va aminti mult timp dupa.

Dacă prefera teatrul, exista de asemenea posibilitatea sa cumparati online bilete la multe teatre, inclusiv Teatrul Național București.

Dacă, în schimb, vreți ceva și mai și, ce zici de ideea de a cumpăra bilete la concertul trupei preferate? Dar nu oriunde, ci în străinătate. Și să transformați totul într-un weekend prelungit in Viena, Barcelona, Paris sau alt oras din Europa. Acolo unde concerteaza trupa 🙂

6. Oferă-i o pereche de cercei de Craciun 

sugestii cadouri craciun pentru iubitaNu vei da niciodata gres daca vei oferi o bijuterie unei femei. Pentru ca o bijuterie o va face sa se simta intotdeauna speciala si apreciata. Cel mai important criteriu in alegerea bijuteriei: sa fie calitate. Si, bineinteles, sa se potriveasca cu stilul ei. Vorba lui Marlyn Monroe, Diamonds’ are a girl’s best friend.

Daca acum cativa ani doar bijuteriile din aur sau argint erau apreciate, astazi gablonturile sunt foarte iubite. Pentru ca sunt de mare efect. Asa ca poti sa oferi ceva foarte frumos la un pret foarte decent.

Sfatul nostru: ofera-i o pereche de cercei, pentru ca sunt cel mai usor de ales. Priveste-o 2-3 zile inainte pe domnisoara sau doamna careia ii sunt destinati. Vezi ce cercei poarta: mici, ceva mai lungi sau de seara, rotunzi, colorati sau simpli etc.

Iata cateva exemple de cercei din materiale de calitate, la preturi foarte bune si, care bineinteles, sunt frumosi. Fie cercei mici, cercei rotunzi, cercei cu cristale. Preferații nostri sunt acestia. Sunt de ocazie, destul de scumpi, dar nu se vor demoda niciodata. Cu siguranta se va gandi mereu la tine de fiecare data cand ii va purta.

7. Cartile bune vor avea intotdeauna un loc sub bradul de Crăciun

idei cadouri de Craciun pentru mama cartiO carte buna va fi mereu un cadou bun de Craciun. Surprinde-o cu o carte nou apărută sau cu reeditarea unei cărți faimoase. Vei da dovadă astfel că ești în pas cu ce se intampla in lumea cartilor. Găsești aici 26 de carti noi, de citit , dar si aici și aici multe idei de la redactorul nostru specializat pe carte, Adriana Gionea. Sau poți oferi un ereader nou dacă știi că persoana respectivă nu are unul sau are unul mai vechi.

8. Oferă-i un produs Moleskine

cadouri de craciun pentru prietena agendaItalienii sunt cei mai buni la design. Lucru adevărat și când vine vorba de un caiet simplu, un planner, un jurnal sau o agendă. Moleskine este pentru cunoscători cel mai fain brand din aceasta categorie. Sunt atât de frumoase și prietenoase! Te inspira pur și simplu sa le deschizi și să începi să pui pe hârtie planurile sau gândurile tale. Vei găsi produse de la 20 lei până la 190 lei, pe care le poti comanda online de pe Libris, de exemplu, sau Cărturești.

Idei de cadouri de Crăciun folositoare

9. O pereche de căști bune

casti audio

O pereche de căști bune va fi întotdeauna o idee bună de cadou. Ca să fie cu adevărat bune, ia-le de la un brand specializat, nu unul care face si aspiratoare si masini de spalat. Pentru că e un produs foarte specializat, nu un electrocasnic oarecare. Brandurile pe care vi le recomandăm sunt Sennheiser, Audio-Technica, Focal-JMLab sau Bose. În general căștile wireless sunt cele mai dorite, mai ales cele care anulează activ zgomotul de fond. (Aveți în vedere că niciun produs actual nu poate anula zgomotul spontan, ci doar zgomotul constant.) 

10. Un pedometru bun

pedometruÎn general femeile sunt foarte atente la siluetă. Dar în primul rând, mai mulți pași înseamnă o sănătate mai bună. De aceea un pedometru bun va fi mereu un cadou inspirat. Recomandarea noastră e pedometrul Garmin, pe care-l găsești pe Cel.ro (590 lei). Are senzor de puls, așa cum cele mai ieftine nu au. Prin puls poate monitoriza somnul si estima mult mai bine efortul. Garmin a dezvoltat una dintre cele mai bune tehnologii. De aceea produsele lor sunt printre cele mai precise in masurarea numarului de pasi și a efortului fizic real depus.

11. Un aspirator robot

De ce să nu-i oferi mai mult timp liber persoanei iubite și, bineînțeles, și ție, dacă stați împreună? Cum? Fă-i cadou un aspirator robot. Este la un preț destul de mare (aproximativ 1800 lei), dar mult mai mic decât acum câțiva ani. Și face o treaba excelentă! Îl folosesc și eu cu succes de câteva luni. Cel mai bun ca raport calitate preț este robotul Xiaomi Roborock 2, pe care il poti cumpara de exemplu de pe Cel.ro sau Evomag.ro.

12. Sugestii de cadouri de Crăciun pentru hobby-ul ei

Dacă are hobby alergarea, mersul pe bicicleta, fotografiile sau sporturile de iarna, uită-te mai sus. Vei găsi la ideile de cadouri de Craciun pentru el foarte multe sugestii.

13. O sticlă de lichior bun

Se va bucura lângă bradul de Crăciun sau după Sărbători cu prietenele bând o licoare aromată și dulce. Sunt în general băuturile tari preferate de femei. Fie că e un lichior de cafea precum Kahlua, unul de portocale precum Cointreau sau Grand Marnier. De lămâie, precum Limoncello. Sau pur și simplu o vișinată bună. Fie un lichior de migdale sau sâmburi de caise, ca Amaretto sau Disaronno, sau clasicul Bailey’s Irish Cream. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Încep de la câteva zeci de lei și ajung până la câteva sute de lei. Dar toate sunt super gustoase și plăcute.

14. Oferă-i un abonament la Netflix sau Amazon Prime Video

Dacă e pasionată de filme/seriale, nu vei da greș dacă îi oferi acces la Netflix sau serviciul de streaming Amazon. Pentru Amazon e simplu, pentru că poți să îi achiziționezi un voucher cu suma respectivă. Pe care ea apoi să-l folosească pentru a-și cumpăra abonamentul. La Netflix, cel mai simplu ar fi să creezi un cont PayPal cu suma respectivă. Pe care ea sa-l ataseze unui cont de Netflix.

15. Haine sau vouchere pentru haine

Ce produse de îmbrăcăminte pentru femei să alegi, încât probabilitatea să nu-i placă să fie cât mai mică? Un fular, o eșarfă, șosete sau un pulovăr. Noi le preferăm pe cele de pe Fashion Days pentru că sunt de calitate. Și la prețuri foarte bune, dacă nu chiar cele mai bune, dacă urmărești promoțiile săptămânale. Găsești aici oferta de fulare și eșarfe Fashion Days. De la branduri mai ieftine până la unele foarte scumpe. Câteva branduri: Moschino, Guess, Levi’s, Stefanel, Ralph Lauren, Desigual, Esprit, Liu Jo, Motivi si multe altele.

Dacă nu vrei să dai greș, în loc de un produs de îmbrăcăminte poți să îi oferi un voucher. Voucher-ul poate fi în valoarea dorită la lanțul de magazine preferat. Dar nu oferi pur si simplu un voucher! Intotdeauna insotește-l și de un cadou cât de mic. Altfel pare ca nu te-a interesat cadoul si pur si simplu ai ales calea cea mai usoara.

Sau cumpără-i produsul care crezi că îi va plăcea dar care să fie însoțit de un bon cadou. Adică un bon cu care ea poate merge în magazin. Acolo poate schimba produsul primit cu o altă mărime sau cu un alt produs. Multe magazine oferă această posibilitate.

16. Idei de cadouri de Crăciun abonamente la platforme de învățare online

Dacă știi că în noul an vrea să-și perfecționeze anumite cunoștințe. Sau să învețe despre un domeniu nou, fă-i cadou un abonament la Coursera.com, Udemy.com, edX,org, Masterclass.com. Pentru asta e important sa stie o limba straina. De obicei cursurile sunt in engleza dar multe au subtitrare si in alte limbi de circulatie internațională.

Ce te sfătuim să nu oferi unei femei pe post de cadouri de Crăciun: geanta, parfumuri și cosmetice. În general au gusturi foarte specifice și e greu să faci alegerea cea mai potrivită. Probabil că mai toate femeile au în dulap o geantă primită cadou pe care n-au folosit-o niciodată. Iar pe comodă un parfum primit cadou, dar pe care n-au găsit niciodată ocazia să-l folosească.

Propuneri de cadouri de Crăciun pentru copii

idei de cadouri de craciun pentru copii

Niciun cadou nu va fi la fel de iubit de copii precum o jucărie. Iată cum să alegi jucării potrivite fiecărei vârste pentru cadouri de Craciun.

1. O jucărie LEGO

idei de cadouri de craciun pentru copiiVa fi întotdeauna bine primită și de copii, și de părinți. De copii pentru că LEGO e distractiv, de părinți pentru că știu că le dezvoltă creativitatea. Așa că nu vei da niciodată greș cu un LEGO. În plus sunt cadouri de Craciun pe care le vei găsi potrivite pentru orice buget. De la câteva zeci de lei la câteva sute de lei. Unde mai pui că sunt gândite pe vârste. Jucăriile LEGO Duplo sunt pentru copiii mici, de la 1 an jumătate până la 5 ani. Lego Duplo găsiți la prețuri bune pe Elefant, dar și la Noriel.

Dacă are peste 5 ani, veți vedea de asemenea marcată pe cutie vârsta căreia îi e destinat acel LEGO. Celelalte categorii de vârstă sunt între 6-8 ani, 9-11 ani și peste 12 ani. Sunt diverse game gândite pentru aceste vârste, ca de exemplu Disney, System, Technic, Classic etc. Cele Technic pot fi extrem de atractive și pentru adulți 🙂 Veți vedea pe cutie marcată vârsta de “până la 99 ani” 🙂

2. Jucării zornăitoare Lamaze pentru bebeluși

Dacă luați cadouri de Crăciun pentru copilași mai mici de 1 an jumătate, cele mai bune opțiuni sunt jucăriile zornăitoare. Preferatele noastre sunt cele Lamaze, care îl țin pe copil foarte interesat pentru mai mult timp. Noi le-am luat de pe Elefant.

3. Jucării interactive, cu butoane, care sună, cântă, spun poezii etc

jucarii copii pentru craciunTot pentru copilașii mai mici, până la 2-3 ani, o jucărie cu butoane poate fi o alegere foarte inspirată. Opțiunile sunt nenumărate. Dacă nu știți ce să alegeți, noi vă recomandăm:

   • cărticică interactivă
   • telefon care poate fi tras de copil după el
   • telefon “isteț”, adica unul care copiaza telefoanele noastre smart. Toti copiii fac o pasiune pentru aceste telefoane. Asa ca e bine sa aiba si copilul telefonul lui ca sa nu il ceara non-stop pe al vostru. Il gasiti si la Elefant, si la Noriel.
   • cățelusă vorbitoare. Aici găsiți oferta Elefant

Cele patru cadouri de Craciun sunt realizate de doi mari producători de jucării la nivel mondial. E vorba de vTech si Fisher Price, așa că mergeți la sigur.

4. Jucării din lemn pentru toate vârstele

Dacă vreți o jucărie din materiale naturale, nu din plastic, jucăriile din lemn sunt o opțiune foarte bună. Și veți găsi astfel de jucării pentru orice vârstă. Găsiți peste 800 de opțiuni pe Noriel, Nichiduță sau Elefant. Două branduri bune sunt Goki și Big Jigs.

5. O bicicletă sau alte articole sportive (trotinetă, role etc)

O bicicletă e întotdeauna o idee bună de cadou pentru un copil de peste 3 ani. Dacă dispuneți de un buget foarte generos, recomandarea noastră este brandul Woom. Sunt foarte frumoase și de foarte bună calitate. Cu mărimi de la 3 ani pana la 14 ani. Dar nu e singura opțiune bună. Pentru un astfel de cadou, cel mai bine e să vă sfătuiți și cu părinții.

6. Cărți potrivite vârstei

Găsiți cu ușurință cărți frumoase, distractive și educațive în română și în engleză. Important e să nimeriți vârsta cărora le sunt destinate. Pentru cei mai mici, preferatele noastre sunt cele semnate de Eric Carle. O colecție impresionantă și pentru toate buzunarele are cu siguranță Elefant. De mare ajutor, Libris a organizat cărțile pentru copii pe vârste și activități. La fel ca și Cărturești.

7. Bilete la teatrul de copii

Un cadou mai rar dar care poate fi foarte apreciat mai ales la momentul spectacolului. Oferiți așadar copilașului și părinților la Teatrul Ion Creangă din București. Sau la alte teatre de copii din țară.

8. Hăinuțele sunt mereu o opțiune bună de cadouri de Crăciun

Având în vedere cât de repede cresc copiii și mai ales bebelușii. Doar că par greu de oferit, pentru că nu știți mărimea potrivită. De fapt e foarte ușor să alegeți ceva potrivit. Tot ce trebuie să știți este vârsta copilului, pentru că în general mărimile sunt pe vârste. Eventual, luați următoarea mărime ca să fiți siguri. Le puteți cumpăra chiar direct de pe telefon sau laptop, fără nicio bătaie de cap. Noi de exemplu le luăm de cele mai multe ori de pe Fashion Days.

Dacă vreți un brand care exprimă mărimea în cm, întrebați părinții ce lungime/înălțime are copilașul. Din nou, luați o mărime mai mare, ca să fiți sigur că le va purta. Altfel, riscați ca până de Crăciun când le oferiți să-i fi rămas deja mici. Sau să fie un brand străin ale căror mărimi să nu se potrivească foarte bine copiilor din România.

9. Scaun de mașină sau cărucior

Dacă aveți un buget mare, cumpărați un scaun de mașină sau un cărucior. Acestea trebuie schimbate pe măsură ce copilul crește. Vorbim de o sumă de peste 300-500lei, care poate ajunge până la 2000lei. Și chiar peste. Cel mai bine e să vă sfătuiți cu părinții, care probabil au deja o opțiune formată. Știu ce brand preferă și ce caracteristici sunt imporante pentru ei.

Idei de cadouri de Crăciun pentru familii

sugestii cadouri de craciun pentru familii1. Coșuri cu bunătățuri

Se găsesc la toate hypermarketurile și supermarketurile în preajma Sărbătorilor și sunt de efect.

2. Set de tricouri sau bluze în ton, pentru fiecare membru al familiei, cu mesaje haioase

3. Un vin bun sau o băutură fină

O băutură de calitate va fi întotdeauna apreciață. Dacă nu vă pricepeți foarte bine, orientați-vă după preț. Cu cât e mai mare, cu atât va fi de calitate mai bună.

4. Articole pentru casă și bucătărie: pahare, fețe de masă, șorțuri

Cam acestea au fost cele peste 50 de idei de cadouri de Craciun din partea noastră. Voi ce cadouri de Crăciun inspirate ați oferit în anii trecuți sau intenționați să oferiți în acest an?

5. O prăjitură făcută de tine

idei de cadouri de craciun pentru familiiNiciun cadou nu e mai special ca atunci când îl creezi/asamblezi chiar tu. Așadar, dacă îți iese o rețetă ușoară de prăjitură, pregătește-o pentru o vizită de Crăciun. Va fi minunat să o gustați lângă brad, cu un pahar de vin sau ceai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here