28 Filme bune Netflix mai puțin cunoscute

0
177557
filme bune netflix

Filme bune Netflix. Sunt sau nu sunt? Netflix fie îți pare că n-are nimic nou să-ți ofere, că-s aceleași filme ca și ieri sau săptămâna trecută, fie îți dai seama că în adâncurile lui sunt multe filme bune pe care algoritmul nu ți le aduce niciodată în față și prin urmare nici nu le vezi. În oricare dintre situații te-ai afla, ți-am pregătit mai jos 28 filme bune Netflix care merită timpul tău.

1. Host Autumn Fall (2015)host autumn fall filme netflix noi

Un film Netflix nou în grilă, Host Autumn Fall este producția perfectă pentru toamnă. Ne-a plăcut această comedie norvegiană intimă, cu personaje îndrăgostite de cărți, într-un Oslo în plină toamnă. 🙂 Da, recomandarea noastră este să îi dați o șansă.

2. Labor Day (2013)

labor day filme bune netflixAdele (Kate Winslet) este o mamă singură în pragul unei depresii majore. Viața ei pare să se schimbe când Frank (Josh Brolin), un bărbat ciudat, o roagă să-i ofere găzduire, ajungând să preia treptat atribuțiile unui tată. În timp ce poliția caută în oraș un pușcăriaș evadat, secretele lui Frank ies la iveală.

Regizorul și scenaristul Labor Day a dovedit că stăpânește limbajul comedic, cu filme precum Juno și Young Adult sau dramedia Up In The Air. Dar aici abordează drama pură.

Labor Day este adaptarea romanului omonim al autoarei Joyce Maynard și prezintă întâmplările din perspectiva fiului de 13 ani al Adelei. În film joacă și Dylan Minette (Prisoners), Clark Gregg (Iron Man, Thor) și Tobey Maguire (The Great Gatsby).

3. How to build a girl (2020) – Netflix

how-to-build-a-girl-filme de vazutNu ocoli această comedie spumoasă și deșteaptă! 🙂 Un film plin de energie, umor și voie bună, de văzut atunci când ai nevoie de puțină inspirație. How to build a girl este dus cu succes de la un capăt la altul de talentata Beanie Feldstein (ai văzut-o în Booksmart) – care demonstrează că are suficientă energie și maturitate actoricească pentru o astfel de sarcină. Dar să nu uităm nici de scenariul foarte bun, care are ca punct de plecare cartea cu același nume.

Johanna, o tânără de 16 ani, dintr-o familie săracă din Marea Britanie, încearcă să-și urmeze visele în ciuda originii, vârstei și a faptului că este fată. Cu inocență, dar și voință de mutat munții, Johanna ajunge critic de rock la una dintre revistele de specialitate, depășindu-și în același timp complexele de adolescentă, fricile și eșecurile.

Introdus de Netflix în grila sa foarte de curând.

4. Dark Waters / Lupta pentru adevăr (2019)

dark waters_filme netflix bune 2Vrei să vezi o poveste inspirațională despre ce poate face chiar și un singur om atunci când este de partea binelui, în lupta cu o corporație gigantică? O poveste despre rezistență și loialitate? Dar și una în care vei afla multe despre substanțe chimice cu care luăm contact în fiecare zi și nu știm cât sunt de periculoase.

Dark Waters e un thriller juridic produs de actorul Mark Ruffalo, care joacă și rolul principal.Filmul spune povestea reală a avocatului Robert Bilott, care aproape singur a dus o luptă juridică de proporții impresionante, de tipul David și Goliath. Robert s-a luptat și încă o face de zeci de ani cu mamutul DuPont pentru a-l trage la răspundere pentru deversarea de substanțe chimice periculoase într-un orășel din Virginia.Mark Ruffalo face un rol de zile mari. Rolul parcă e făcut pentru el, tipul cu inimă de aur din orice film în care-l vei vedea. 🙂 Alți actori care joacă în Dark Waters sunt Anne Hathaway, Tim Robbins și Bill Pullman.5. Adulți iubitori / Loving Adults (2022)

loving adults thrillere netflixNetflix ni-l tot împingea la recomandări dar nu ne-a atras din prima. Nu faceți aceeași greșeală ca noi 😛 Primul film original Netflix danez e un thriller cum numai nordicii se pricep să facă, unul care-ți îngheață sângele în vene.

Jucat impecabil, Adulți iubitori e un thriller Netflix despre cum dragostea se poate transforma în ură și chiar moarte. Tensiunea din interiorul unei căsnicii a fost dramatizată în nenumărate filme, dar Loving Adults reușește să-ți dea niște fiori de toată frumusețea 🙂

6. Never. Rarely. Sometimes. Always (2020) – film de artă

never. rarely. sometimes. always filme noi

Un film de acum doi ani dar care a intrat de curând pe Netflix și e unul dintre preferatele noastre.

E un film american cât se poate de european. 🙂 Cu un ritm lent, multe lucruri lăsate nespuse, dar cu atât mai intens și mai apăsător. Simplist spus, este vorba despre drama unei adolescente care rămâne însărcinată. Dar povestea e spusă cu atâta delicatețe, discreție și sensibilitate, încât e mai convingătoare decât dacă ar fi fost mult mai directă și ar fi arătat abuzuri fizice sau psihologice.

Depinde foarte mult ce vrei să vezi, pentru că nu e un film confortabil, la care să te relaxezi seara după o zi de muncă. La fel ca și celelalte filme din listă și acesta este cel puțin inspirat de fapte reale. Creatoarea filmului a pornit de la un caz real din Irlanda, al unei femei de origini indiene căreia doctorii i-au refuzat avortul și care s-a îmbolnăvit apoi grav…

7. Hustle / Marea încercare (2022) 

hustle filme bune netflix

În sfârșit a apărut această comedie-dramă pe care o așteptam în grila cu filme Netflix 2022 din ianuarie. Adam Sandler descoperă talente în basket, dar perioada lui de glorie a trecut de ceva timp. Asta până când cunoaște într-o călătorie un talent promițător cu care și-ar putea face revenirea în NBA…

Așteptam Hustle mai ales după excepționalul Uncut Gems, tot cu Adam Sandler și tot pentru Netflix. La fel ca și în Diamante neșlefuite, Adam Sandler joacă rolul unei persoane căreia nu prea i s-au așezat ploile, este în burn-out, dar care încearcă o ultimă “lovitură”, care îi poate readuce bucuria și pasiunea pentru ceea ce face. Nu suntem fani basket și nici filme “sportive”, dar Hustle ne-a absorbit în poveste. O poveste de ficțiune, dar în care joacă multe foste sau actuale staruri din basketul american, plus Queen Latifah în rolul nevestei lui Sandler.


8. Monty Python’s Life of Brian / Viața lui Brian 

life of brian filme vechi

Confuzia de identități (qui pro quo-ul), este unul dintre cele mai folosite procedee în comedii, însă atunci când un Brian oarecare este confundat cu Isus doar pentru că a avut (ne)norocul de a se naşte în aceeaşi zi, în staulul de vizavi, e clar că avem de-a face cu o comedie ieşită din tipare. Bugetul filmului nu a fost prea mare, însă umorul este de calitate, iar absurdul intrigii este bine pus în valoare de regizor care reuşeşte să facă din scena biblică a crucificării, un mini-concert în care victimele  cântă Always  Look on the Bright Side of Life.  

9. Jungla tragică (2020) – film de artă

Tragic-Jungle_filme netflix noi

E un film de artă de fantezie, care are șanse mari să te prindă în mrejele lui. Misterul junglei de la limita dintre Mexic și Belize se împletește cu misterul femeii virgine care-și descoperă puterea senzualității și miturile mayașe despre un demon feminin care pândește în junglă și atrage bărbații la pieire.

Jungla tragică nu e un film care să ofere satisfacție rapidă, e un film încet, cu personaje nu suficient de dezvoltate, fără o poveste complexă, dar asta nu îl face mai puțin magic. Misterul junglei, la fel ca în alte filme de referințe ca Aguirre, The Wrath of God sau Apocalypse Now, e întotdeauna la fel de puternic și nu îi poți rezista, trebuie să te lași absorbit de acest univers în sine, atât de străin nouă, celor așa zis “civilizați”. Jungla e cu siguranță cel mai puternic și expresiv personaj al filmului.

10. Lock, Stock, and Two Smoking Barrels / Jocuri, poturi și focuri de armă

lock-stock-and-two-smoking-barrels-filme frumoase netflix

Lock, Stock … este o comedie britanică de acțiune pe care nu trebuie s-o ratezi pe Netflix. E super antrenantă, simpatică, originală, jucată excepțional și cu o muzică de nota 10. Dacă îți place Tarantino sunt șanse mari să-ți placă și această comedie semnată de Guy Ritchie. Ritchie a semnat mai multe filme după Lock, Stock (The man from U.N.C.L.E, Sherlock Holmes, Snatch), dar din perspectiva noastră acesta rămâne cel mai bun film al lui.

11. Le fils de francais / Fiul francezului (1999) 

E o comedie franțuzească ceva mai veche preluată în grila Netflix. E un fel de Indiana Jones cu bunici franceze 🙂 și o recomandăm fără rezerve. Noi am râs cu gura până la urechi…

Benjamin, de 9 ani, merge însoțit de cele două bunici care nu pot fi una mai diferită de cealaltă, în Brazilia! Da, ați auzit bine, merg în jungla braziliană pentru a-l găsi pe tatăl lui Benjamin. Una dintre bunici e rafinată și cultivată, în timp pe cealaltă n-o vezi altfel decât într-un fel de capot, cu toate corăbiile înecate și cu țigara în colțul gurii – gata-gata să cadă. Umorul care se naște din duoul bunicilor în junglă este spumos. Toată echipa joacă impecabil și veți primi la pachet și o scenografie super exotică.

12. Fiicele doctorului March


Little-Women-1994 filme netflix buneNetflix a înlocuit ecranizarea romanului Little Women / Fiicele doctorului March a regizoarei-actrițe Greta Gerwig din 2019, cu ecranizarea clasică, din 1994.

Ecranizarea unui roman (semi)autobiografic american, despre maturizarea a patru surori, Little Women a adunat laolaltă o distribuție incredibilă și în 1994: de la Winona Ryder, Kirsten Dunst și Christian Bale până la Susan Sarandon și Claire Danes.

Fiicele doctorului March e unul din acele drame pozitive despre familie, despre dragoste și găsirea drumului în viață, așa cum Hollywoodul nu prea mai produce de ceva timp.

13. Atlantique / Atlantics (2019) – film de artă

atlantique filme bune netflixEste unul dintre cele mai frumoase și hipnotizante vizual filme văzute de noi în ultimul timp, deși acțiunea se petrece în sărăcăciosul și aridul Senegal.

Este o poveste de dragoste în stilul Romeo și Julieta, dar și o poveste în care realismul social și elementele magice fac casă bună împreună. Cum spuneam, acţiunea se petrece în Senegal, într-o comunitate săracă de pe malul oceanului. Aici locuiește personajul central-tânăra care își pierde iubitul. Acesta dispare în mare, încercând să ajungă în Spania, pentru a-și câștiga existența. Chiar în perioada în care ea este obligată să devină soţia altui bărbat, fostul iubit înecat se întoarce sub forma unei fantome.

Atlantique este un debut regizoral, dar a luat unul dintre cele mai râvnite premii ale filmului, Grand Prix la Festivalul de Film de la Cannes în 2019. În mod neașteptat poate, acest film bun se găsește pe Netflix🙂 Așa că îl poți vedea oricând dacă ai abonament sau online pe alte site-uri.

14. The Hand of God / Mâna lui Dumnezeu (2021) – producție Netflix


THE HAND OF GOD cele mai bune filme netflix
Credit: Photo by Gianni Fiorito/Netflix

Unele filme sunt un univers în sine. Sau reușesc să oglindească o lume întreagă. Așa este Mâna lui Dumnezeu. Da, este despre adolescența unui tânăr din Napoli-ul anilor ’80. De fapt, este un film inspirat chiar din viața regizorului, dar e mai mult de atât. Vei trăi pentru două ore, prin mici scene, gesturi, schimburi de replici, chiar în Italia acelor ani. Mâna lui Dumnezeu are această putere extraordinară de a te absorbi în universul cinematografic, așa cum o fac filmele lui Fellini dar în Italia altei perioade.

The Hand of God e un film frumos și de multe ori cu note umoristice despre familie, maturizare, pierdere, atracție fizică, realizat de câștigătorul Oscarului pentru cel mai bun film străin, Paolo Sorrentino.

După două seriale pentru HBO The Young Pope și The New Pope, regizorul Paolo Sorrentino a fost cooptat pentru acest film incredibil, cel mai personal film al său de până acum. Cine e Sorrentino? Posibil să-i fi văzut unul dintre filmele cele mai recente: La Grande Bellezza sau Tinerețe.

15. Doctor Zhivago (1965) – film clasic

Unul dintre cele mai frumoase și emoționante povești de dragoste spuse vreodată pe marile ecrane, Doctor Zhivago, este acum pe Netflix și HBO.  In ecranizarea romanului lui Borris Pasternak personajele principale încercă să supravieţuiască între două lumi, Rusia Taristă care se prăbuşeşte şi Rusia comunistă în care visătorii ca Iuri şi Lara nu-şi găsesc locul. In mijlocul unui peisaj îngheţat, povestea de dragoste dintre cei doi protagonişti pare să fie singura sursă de căldură.

Omar Sharif și Julie Cristie sunt cei doi îndrăgostiți, dar ei nu au fost premiați cu Oscar pentru performanțele din acest film. Doctor Zhivago a primit 10 nominalizări la Oscar, din care a fructificat cinci, cel mai valoros fiind cel pentru scenariu adaptat.

16. Tick Tick … Boom! (2021) 

tick tick boom filme noi netflix

Tick tick … Boom! e un film cu multă energie pozitivă și se concentrează pe procesul de creație – despre cât de încâlcit, dificil, deprimant dar și minunat, optimist și divin poate fi să creezi ceva de la zero.

E o dramă, mai mult chiar, o dramă biografică. Ba chiar una muzicală realizată de creatori de pe Broadway (regizat de super talentatul Lin Manuel Miranda cunoscut pentru Hamilton) despre unul de al lor: un compozitor și scriitor american pe nume Jonathan Larson. Acesta din urmă crea și se lupta pentru a pune în scenă un spectacol pe Broadway în timp ce lucra într-o cafenea pe timpul zilei, într-un New York fără suflet, ca orice oraș mare. După ani de încercări, Larson moare la doar 35 de ani din cauza unui anevrism de aortă în dimineața zilei în care musicalul său, Rent, urma să își aibă premiera pe Broadway. Rent a fost un succes, jucându-se timp de 12 ani pe Broadway.

Poate nu sunteți fani musicaluri, nici noi, dar filmul ăsta are atâta voie bună și substanță încât merită văzut oricum. Iar momentele muzicale sunt foarte bune și nu au artificialitatea obișnuită din musicaluri. Așa că treceți peste această reținere și încercați să-l vedeți. Ah, și am uitat să vă spun cine interpretează rolul principal: e vorba despre Andrew Garfield (cunoscut pentru filmele Spider-Man), care ne-a cucerit total cu acest personaj.

17. 4L (2019)

4l filme bune netflix 3Cum poate fi decât minunat un film cu Jean Reno în rolul principal traversând într-o mașină de raliuri împreună cu prieteni vechi o parte din Africa? Producția spaniolă este un road movie în toată regula, despre patru prieteni și fiica unuia dintre ei, care merg până în Timbuktu cu o mașină din 1975 din raliul Paris – Dakar. Vei avea parte de nenumărate aventuri, râsete, mult deșert și vei fi emoționat de acest film despre prietenie și prieteni vechi. Cu siguranță un must see dintre filmele bune disponibile pe Netflix.

18. Spune-mi când…


spune mi cand filme noi netflixE un film din 2021 pe care noi l-am descoperit de curând pe Netflix. Este o comedie romantică mexicană, deci în limba spaniolă. Dar e fresh și simpatică în glume și situații, plus bine jucată.

Un tânăr american de origini mexicane pleacă într-o călătorie de autodescoperire în Mexico City. Will o cunoaște aici pe Dani, o tânără actriță carismatică. Bineînțeles că Will se îndrăgostește de ea, dar lucrurile sunt mult mai complicate. El, introvertit, ea – extrovertită, el – fără experiență amoroasă, ea deja după o despărțire de marea iubire…

Verdict: n film Netflix pe care să nu-l ocolești, mai ales într-o seară ploioasă când nu poți sta la terasă 😀

19. O fată ușoară / Une fille facile (2019)

une fille facile filme de dragoste noiVei sorbi pe nerăsuflate acest cocktail exploziv de frumusețe pură, senzualitate, tinerețe și vară din Une fille facile. Corpurile încălzite de soare, Riviera Franceză mereu însorită, plajele, apa azurie, mesele pe terasă lângă mare o să-ți ofere o doză de frumusețe și hedonism de care avem cu toții nevoie din când în când.

Dar filmul nu e superficial, nu e doar o poveste de vară. Naima e o adolescentă care locuiește la Cannes, făcând parte dintr-o familie foarte modestă. Peste noapte se trezește atrasă în lumea senzuală, dar foarte materialistă a verișoarei ei Sofia, care sosește de la Paris. Cele două încep să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, pe iahturi, în restaurante luxoase, în compania unor bărbați atrăgători atrași de nurii tinereții.

Une fille facile e un film despre auto-descoperire și maturizare, dar senzualitatea joacă un rol aproape palpabil în film, așa că îl face să se apropie de un film despre atracții și legături amoroase de vară. Une fille facile îți amintește în același timp de filmele lui Brigitte Bardot și de senzualitatea ei debordantă, dar și de filmele lui Rohmer, în care dialogul joacă un rol central. În care discuțiile conceptuale și filosofice despre viață și sensul ei fac deliciul minutelor petrecute în fața televizorului.

20. Georgetown (2019)

georgetown filme bune pe netflixGeorgetown merită văzut pentru spectacolul actoricesc pe care doi mari actori ni-l oferă în fiecare minut al acestui film: Christoph Waltz și Vanessa Redgrave. Când Hollywood-ul ajunge să facă numai superproducții de zeci și sute de milioane de dolari, ajungem să vedem mici bijuterii de film în genul Georgetown pe Netflix.

Georgetown, un cartier select al Washington-ului, dă numele acestui film, despre parvenire socială și escrocherie. Christoph Waltz, aflat în acest film în rolul principal, dar și pentru prima dată în postura de regizor, joacă rolul unui intern trecut de prima tinerețe ajuns în lumea politică a Washington-ului. Fără să aibă prea mare succes, în ciuda pasiunii și energiei de care dă dovadă, Ulrich ajunge să parvină prin soția lui.

Elsa (Vanessa Redgrave) are foarte multe conexiuni în lumea politică și reușește să îl lanseze pe Ulrich într-o încrengătură în care nu mai știi dacă el chiar are o contribuție efectivă sau e un mare escroc. Dacă-ți plac poveștile de genul Talentatul Domn Ripley, dar mai la senectute :D, încearcă Georgetown, e un film bun pe care-l găsești pe Netflix (nu știm pentru cât timp, dar deocamdată e în grila lor).

21. Scufundări la Marea Roșie / Red Sea Diving Resort (2019)

scufundari la marea rosie filme bune pe netflixPentru că rareori avem ocazia să vedem thrillere extraordinare, precum No country for old men sau Se7en, se fac 1-2 pe decadă, ne mulțumim și cu thrillere mai călduțe, dar care sunt suficient de bune pentru o seară distractivă.

Scufundări la Marea Roșie, cu Chris Evans în rolul principal, intră cu brio în această ultimă categorie. Pe noi ne-a ținut în suspans, în timp ce am aflat noi moduri de operare reale ale serviciului de spionaj israelian, Mossad, în încercarea de a salva evrei etiopieni – așa cum din România îi scoteau pe românii evrei prin răscumpărarea de la regimul comunist.
22. Mudbound (2017)

mudbound-filme bune pe netflix

O dramă de familie și o dramă istorică puternică, Mudbound e un film care acoperă foarte multe subteme, de la cum au fost tratați militarii negri la întoarcerea din Al Doilea Război Mondial în teritoriile din sud, până la fenomenul PTSD – sindromul post traumatic de care suferă soldații reveniți din teatrele de luptă, până la viața de zi cu zi a femeilor la începutul secolului al XX-lea în America.

Dar nu vorbim despre un documentar, vorbim despre o dramă care-și spune cu talent și forță povestea, lăsându-și personajele cât se poate de vulnerabile în fața durității vieții sărăcăcioase din acea perioadă. Tot ansamblul de actori face roluri foarte bune și povestea te prinde, motiv pentru care a fost bine primit de critică și public, dar nu e un film ușor de urmărit. Așa că dacă vrei ceva mai ușurel încearcă un alt film din lista noastră cu filme bune pe Netflix.

23. Operation Finale (2018)

operationfinale filme inspirate din fapte realeE un film de acțiune cu spioni și un film de epocă, în același timp. Acțiunea se petrece după terminarea celui de Al Doilea Război Mondial, când agenția de spionaj a Israelului, Mossadul, face tot posibilul pentru a-l captura în Argentina pe Adolf Eichmann, omul din spatele Holocaustului. Punerea în aplicare a planului de capturare te va ține lipit în fotoliu, oferind entertainment de calitate. Nu e o capodoperă cinematografică, dar e un film bun. Foarte bine realizat și foarte bine jucat de Oscar Isaac, Ben Kingsley și Melanie Laurent. Merită văzut pe Netflix.

24. Okja (2017)

Okja-cele mai bune filme netflixȘtiți deja probabil, premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2020 a fost câștigat de un film coreean, Parasite. Pare de-a dreptul ireal, dar nu vă gândiți că membrii Academiei Americane de Film au văzut un film coreean atât de bun încât nu au putut să nu îi dea premiul, pur și simplu. Nu. Regizorul Parasite, pe numele lui Bong Joon Ho, era deja bine cunoscut la Hollywood și în State, de unde și aplecarea Academiei pentru producția lui.

Una dintre filmele lui realizate în Statele Unite este chiar o producție Netflix din 2017, probabil cel mai bun film Netflix din acel an. Okja e o dramă emoționantă, care pune pe tapet probleme etice despre exploatarea animalelor. Un porc modificat genetic ajunge să fie crescut de o fetiță, undeva departe de lumea dezlănțuită. Doar că firma care l-a produs îl vrea înapoi, după ce ajunge la maturitate. Urmează o întreagă aventură a fetiței, în încercarea de a-l salva. Okja va rămâne probabil în istoria filmului ca E.T. – Extraterestrul noii generații. Așa cum pentru unii dintre noi filmul lui Steven Spielberg, E.T., a fost unul dintre filmele definitorii ale adolescenței noastre, Okja va fi pentru noua generație. Dar nu e un film pentru adolescenți, te va fascina indiferent de vârstă.

25. The Ballad of Buster Scruggs (2018)
The Ballad of Buster Scruggs cele mai bune filme netflixFrații Coen, doi dintre cei mai talentați și originali regizori de la Hollywood (alături de Tarantino și Woody Allen), au renunțat la marele ecran și au semnat un film pentru Netflix, liderul serviciilor de divertisment online. Și le-a ieșit un film de antologie extraordinar de bine făcut, pe care îl poți vedea singur, cu familia sau prietenii. Tot odată sau în seri diferite, pe bucăți.

Filmul e un western cu șase povești diferite care te vor amuza, pune pe gânduri și te vor surpinde plăcut. Deși simple, geniul Fraților Coen în a spune o poveste cu tâlc este inegalabilă în cinematografia actuală. Eficiența cu care creează atmosfera, personajele, leagă ițele poveștii și livrează umor, dramă, empatie și multe alte emoții nu este egalată de niciun alt regizor, după umila noastră părere. Cel puțin când vorbim de regizorii de la Hollywood. Cu siguranță The Ballad of Buster Scruggs este unul dintre cele mai bune filme ale lui 2018. National Board of Review, o organizație din State care selectează filmele cu cel mai mare merit, l-a inclus printre cele mai bune filme din 2018.

26. Ai toată viața înainte / The life ahead (2020)

The-Life-Ahead filme optimiste

O producție Netflix lansată în toamna lui 2020, The life ahead este o adaptare a romanului lui Romain Gary – Ai toată viața înainte.  O recomandare pentru optimiștii mai sensibili dintre noi 🙂 The life ahead e un film despre rezistență și speranță, cu Sophia Loren în rolul principal la fel de magnetică și magică la cei 86 de ani ai săi ca la 30.

Supraviețuitoare a Holocaustului și fostă prostituată, Madam Rosa are grijă de copiii prostituatelor din cartier cât ele sunt la muncă. Pe “capul” ei cade un mic senegalez, copil al străzii, cu care deși începe relația cu stângul, ajung să dezvolte o legătură profundă, în timp ce Rosa încearcă să îl ajute și să îi ghideze creșterea.


Bine ascunse pe Netflix se află și mai multe filme franțuzești bune, care merită văzute. Pe lângă Un+Une și Une fille facille de mai sus. Iată așadar încă un film bun Netflix franțuzesc, dar mai sunt și altele pe care te lăsăm să le descoperi singur: Nu sunt un ușuratic, Blind Date și multe altele.

27. Furie / Get In / E casa mea! (2019)

furie-filme 2019 netflixUn thriller de groază nebun cum numai filmele franțuzești pot fi. O familie cu un copil se întoarce din vacanță doar pentru a afla că aceia pe care i-au lăsat să aibă grijă de casă nu îi mai lasă să intre în propria locuință…Se pare că semnaseră un contract prin care ocupanții se angajau să plătească facturile de utilități… Și atâta timp cât aceștia sunt niște “chiriași” model, nu pot fi dați afară… Și, uite așa, familia liniștită rămâne pe drumuri și se refugiază într-un parc de rulote…Dar ăsta e doar începutul nebuniei…

28. Nuntă la distanță (2018)

Lansat în 2018, e o comedie romantică diferită de ce vedem de obicei, cu Keanu Reeves și Winona Ryder. Frank și Lindsay sunt doi ciudați care nu prea iubesc oamenii în general și care bineînțeles nu se suportă reciproc. Ajung însă să se cunoască la o nuntă la care sunt amândoi invitați. Dar neplăcerea de a sta cu restul participanților e mai mare decât neplăcerea de a petrece timpul împreună. Așa că cei doi stau din ce în ce mai mult unul în compania celuilalt. Cu mult umor negru și glume destul de anti-romantice, cei doi vor ajunge oare să dezvolte sentimente? 🙂 Îl poți vedea pe Netflix, sub titlul Destination Wedding.

Acestea sunt 28 de filme bune Netflix mai puțin știute. Când ai timp, dă-le o șansă celor care ți-au trezit interesul. 🙂

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here