Un inger mi-a spus sa scriu articolul asta – Despre cartile motivationale

0
872

Un înger mi-a spus să scriu articolul ăsta. Numele lui era Rafael. Mi-a apărut în vis călare pe un porc zburător și mi-a ordonat RIDICĂ-TE ȘI MERGI la librăria din mall ! Ajuns acolo, ia-te după mirosul de Supă de pui pentru suflet până la raftul ezoterico-spiritualo-self help și descoperă Secretul, simte Puterea și folosește Magia cardului din buzunar pentru a deveni o groapă a marianelor de pozitivitate și împlinire.

 

Problemele tale nu există cu adevărat. Totul este o iluzie, Tu îți poți crea o viață de excepție, trebuie doar să folosești Puterea magică a gândului. N-ai nevoie de cunoștințe și multă muncă, să fim serioși, doar Spune Pot și vei putea! Știm cu toții că așa funcționeză lumea reală.

 

Să le luăm pe rând. Ce te doare? Nu ai succes în carieră? Te întrebi des: Cum a făcut idiotul ăsta de s-a îmbogățit și eu nu? Nimic mai simplu, află Cum să gândeşti ca un milionar. Este vorba de o combinaţie de Forţa entuziasmului şi Puterea concentrării. Dacă asta nu merge, Îndrăznește… să dai din fund ca să reușești, părinții tăi o să fie foarte mândri de tine că ai succes. Așa că termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta !

 

Dragostea te ocolește? Întrebările nu-ți mai dau pace: De ce bărbații sunt neglijenți, iar femeile, mereu prevăzătoare? De ce El e cu minciuna, ea vorbește-ntruna? De ce bărbații se uită la meci si femeile se uită in oglindă? Și cea mai importantă dintre toate: De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste? Nu te cunosc, dar aproape sigur mentalitatea ta e de vină. Pun pariu că toate relațiile tale sunt bazate pe ideea: Ea îl vrea în colivie, el o vrea de jucărie. Soluția e chiar în fața ochilor tăi, prima carte la stânga: Simte-te bine în pielea ta fără s-o vrei pe-a altora: optimizează-ți potențialul relațional. Vezi ce ștințific sună? În mod sigur trebuie să funcționeze.

 

De fiecare dată când te urci într-un avion îți imaginezi cum o să mori într-o carcasă contorsionată de fier, Zboară cu încredere. Învinge-ți frica de a zbura cu avionul!; sexul nu mai e ca pe vremuri, domnilor? De la impotenta la virilitate; țigările sunt cel mai mare dușman al dumneavoastră, doamnelor? În sfârșit, nefumătoare. Cum să te lași de fumat fără să iei în greutate.

 

După cum observați există o rezolvare pentru orice obstacol din viața dumneavoastră. Dacă vreți să vorbiți și voi cu îngerul ce m-a vizitat pe mine, există cineva care vă va facilita această întâlnire. Numele ei este Doreen Virtue. Puteți avea încredere, biografia ei spune totul: Doreen Virtue este o clarvăzătoare cu calităţi deosebite, deţinătoare a diplomelor de Ph.D., M.A. şi B.A. în psihologia de consiliere. Fiică a unui vindecator, Christian Science, Prof. Dr. Doreen Virtue este a patra generaţie de metafizicieni, iar în practica ei de consiliere, ca şi în scrierile sale, îmbină fenomenele parapsihologice, vindecarea angelică, psihologia şi principiile spirituale ale Cursului în Miracole (A Course in Miracles). Un raft întreg cu titluri ca Mesaje de la îngerii tăi, Arhangheli 101, Cum să ne auzim îngerii, Medicina cu îngeri, Terapia cu îngeri, Vindecarea cu îngeri, îți stă la dispoziție. Îngerii nu sunt ființele tale supranaturale preferate ? Nu-ți face griji, Doreen s-a gândit și la tine. Poate o să te înțelegi mult mai bine cu Zâne 101, Introducere în conectarea, lucrul şi vindecarea cu zâne şi alte spirite elementare.

        

De aici am și aflat cine sunt cu adevărat aceste creaturi nedreptățite de atâtea desene animate nerușinate, ce nu le înțelegeau cu adevărat misiunea: Zânele sunt îngeri care sălăşluiesc foarte aproape de pământ pentru a-şi putea îndeplini misiunea lor Divină de a proteja mediul şi animalele. Unele zâne au aripi ca libelulele, în timp ce altele au aripi ca fluturii, în contrast cu aripile cu pene de păsări ale îngerilor păzitori şi ale arhanghelilor. Acest tom plin de înţelepciune mai conţine: Povestiri adevărate de la oameni care s-au întâlnit cu zânele şi au beneficiat de ajutorul lor ilustrează învăţăturile lui Doreen. Veţi vedea cum zânele ni se alătură atunci când ne vindecăm pe noi sau animalele noastre preferate, când căutăm obiectele pierdute sau ne curăţăm mediul. De asemenea, veţi vedea fotografii ale unei amprente de zână şi alte dovezi vizuale care demonstrează că zânele sunt într-adevăr reale. Fascinant, delirant, cred că un neuron tocmai s-a sinucis.

 

Așa că nu mai stați nemișcați în mizeria nefericirii. Există sute de titluri ce vă vor schimba existența, vă vor da sens vieții, vă vor aduce succesul de toate felurile, tot ce trebuie să faceți este să vreți să renunțați la orice urmă de rațiune și să vă permiteți prețul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here