The Best Offer


Premiera: 19 July 2013
0
652

The Best Offer este o dramă romantică scrisă și regizată de Giuseppe Tornatore (Cinema Paradiso, Malena).

Plasată în orașe din Europa Centrală, acțiunea urmărește viața lui Virgil Oldman (Geoffrey Rush), un colecționar de artă excentric. Acesta este directorul unei case de licitații, căruia îi place să trăiască după propriile reguli, izolat de societate.

Acasă are o cameră cu tablouri, multe dintre ele aparținând unor pictori faimoși, toate înfățisând portretele unor femei.

Atunci când Claire Ibbotson (Sylvia Hoeks), moștenitoarea unei colecții impresionante de antichitați, îl contactează pentru a o ajuta să își vândă averea, viața lui Virgil este bulversată. Din diferite motive, femeia refuză o întâlnire tete-a-tete, Virgil (Geoffrey Rush) devenind obsedat de ideea de a o cunoaște în persoană.

Din distribuție fac parte și Jim Sturgess (One Day, Cloud Atlas) pe care îl regăsim în rolul unui tânăr viclean, dar și Donald Shuterland (serialul Mash, Ordinary People, Hunger Games), care îl ajută pe Virgil (Geoffrey Rush) să își achiziționeze neprețuitele tablouri.

Pelicula a fost bine primită de către critici, iar noi o putem urmări la cinematograf începând cu data de 19 iulie 2013.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here